Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et enormt sortiment af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser med gas.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring varmeblæser med gas.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige varmeblæser med gas hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du må afveje hvad du helst vil have.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler varer fra alle mulige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af varmeblæser med gas online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har flertallet mulighed for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du modtage endnu mere gavnlig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis varmeblæser med gas.
De fleste små butikker er små virksomheder, der typisk er danske, måske endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler varmeblæser med gas online på deres side.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Danmarks største byggecentre
varmeblæser med gas bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser med gas jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser med gas harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag cirka 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

varmeblæser med gas silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl uventede hovedpiner ved omfattende byggeprojekter, og ergo vil det være af stor betydning at der afsættes nok plads i handlingsplanen, med det formål at man er selvsikker på at man når det til siden.
2Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har grejet ved hånden før du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at medtage disse omkostninger i byggeriets regnskab.
3Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj som sikkerhedssko som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst når du ikke fremskaffer professionel assistance.
4I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det vil blive sundt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter indsamle mulige tilbud på dem én og én.
5Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør lave en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en numerisk orden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din plan.
6Forud for at du optager byggeriet er det ret meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med dit svære projekt.
8Det kan være nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, specielt ved større byggeprocesser. Større ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
9Der er utrolig mange guides og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med enormt meget anvendelig information, især ifald man søger på engelsk.
10Du burde måske overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde investere i professionel hjælp til områder af projektet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson er det en god idé at søge prisoverslag fra diverse virksomheder.
11Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at projektet har en positiv effekt på klimaet.
12Det viser sig fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer klar forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en enkel huskeliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og bagefter granske hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at alt er som det skal være.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er enormt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Mange e-shops giver nu til dags et hav af forskellige billige fragtløsninger til varmeblæser med gas. Førstevalget hos mange er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer den dag der passer dig. Leveringsformen er jo vældig uproblematisk, og endda ydermere den mest betalelige fragtform.

Du bør ydermere planlægge at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig undertiden en kende mere omkostningsfuld, men også rigtig problemfri med varmeblæser med gas online. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du har bopæl nær internet virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på varmeblæser med gas er yderst aktuel når man absolut skal bruge din ordre nu og her, og herved er det komplet fornuftigt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved varmeblæser med gas. En lang række butikker på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på adskillige produkter online, men det forudsætter at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ud af døren inden personalet holder fyraften.

Indtil flere internet handler frembyder fragt uden gebyr på varmeblæser med gas online, men i mange tilfælde kræves det at man indkøber for et fastsat beløb. Derudover kan man snuppe den mest prisbevidste metode til levering, der gerne vil blive at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

En lang række kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser med gas hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på varmeblæser med gas i disse områder:

Skive, Gladsaxe, Værløse, Hørsholm, Fredericia, Skanderborg, Lystrup, Farum, Esbjerg, Holstebro, Dragør, Stenløse, Nykøbing Falster, Ringsted, Søborg, Vanløse, Albertslund, Brøndby, Aabenraa, Helsingør, Odense, Gentofte, Frederiksberg, Frederiksværk, Højbjerg, Lillerød, Rødovre, Nærum, Hillerød, Nyborg, Holbæk, Rudersdal, Thisted, Aalborg, Birkerød, Ishøj, Vordingborg, Hvidovre, Sønderborg, Randers, Nakskov, Aarhus, Køge, Herning, Rønne, Odder, Roskilde, Lyngby, Risskov, Brønshøj, Silkeborg, Næstved, Svendborg, Hjørring, Ølstykke, Herlev, Hedehusene, Kolding, Greve, Valby, Haderslev, Kokkedal, Ballerup, Kalundborg, Hobro, Frederikshavn, Hedensted, Glostrup, Haslev, Vallensbæk, Solrød Strand, Grenaa, Slagelse, Åbyhøj, Middelfart, Taastrup, Nørresundby, Frederikssund, København, Tilst, Virum, Allerød, Ikast, Korsør, Jyllinge, Charlottenlund, Vejle, Struer, Varde, Brønderslev, Brabrand, Tårnby, Horsens, og Viborg, .

Click-and-collect af varmeblæser med gas er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel varmeblæser med gas online og varmeblæser med gas priser. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge efter fx billig varmeblæser med gas, køb varmeblæser med gas samt varmeblæser med gas tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Gode priser på varmeblæser med gas

Det er jo efterhånden ret fremkommeligt for forbrugerne at søge information om priser på billige varmeblæser med gas online hos diverse e-shops, og følgelig har de fleste online butikker set sig tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på varmeblæser med gas betragteligt, og derudover sikre levering uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre blive smart at analysere en række e-butikker efter udsalg og tilbud på varmeblæser med gas online før du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en online shop forhandler billige varmeblæser med gas online for en pris der er besynderligt fordelagtig, kunne det undertiden være et bevis på en fup webbutik. Handler med kort er dog dækket ind under en orden, hvilket passer på dig overfor uoprigtige online forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at honorere beløbet til varmeblæser med gas ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at folk som regel søger fx varmeblæser med gas priser og billig varmeblæser med gas. Foruden dette ser vi tit online shoppere lede efter fx varmeblæser med gas online, varmeblæser med gas tilbud samt køb varmeblæser med gas.

Kig på eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig rigtig gunstige chancer for at læse en stor gruppe tidligere køberes meninger og af den grund er det prisværdigt, at du kigger på e-butikkens ratings før du placerer din ordre på billige varmeblæser med gas online.

Facebook leverer tillige adskillige troværdige løsninger til at få et kig ind i internet forretningens popularitet. Foruden det ser vi en række webshops som tilbyder kunderne at offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ligeledes kan tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige varmeblæser med gas online i en internet virksomhed kan de altid tyde forhandlerens handelsbetingelser, det er dog tit ikke videre interessant, specielt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at se om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være et signal om at internet butikken efterlever de danske retningslinjer, tillige med at online shoppen hyppigt gennemses af sagkyndige der har ekspertise inden for reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til at få bistand, såfremt du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af varmeblæser med gas. Yderligere foreslåes det at man er påpasselig med de mest basale regler gældende for købet af varmeblæser med gas online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren garanterer.

Her er det virkelig vigtigt, at man når som helst sikrer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af varmeblæser med gas, uagtet om man har bestilt fra XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Henrik L gav 5 stjerner

Det var godt !

Peter Knudsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Jette gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Morten gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til din online shopping
1Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en lov, som sikrer os imod uoprigtige e-forretninger. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere betalingen af flere omgange.
2Trustpilot yder egentlig gavnlige muligheder for at kortlægge ganske mange andre kunders opfattelser og af den grund støtter vi, at du gennemsøger online forretningens bedømmelser før du bestiller billige varmeblæser med gas online. Facebook resulterer i ligeledes en del belejlige muligheder for at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
3Enkelte firmaer på nettet yder gratis fragt på varmeblæser med gas, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du indkøber for en konkret pris. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, der gerne vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted. Fragtformen er typisk samtidig super problemfri. Den mindst kostelige leveringsmanér er unægtelig selv at hente pakken.
4Forud for at folk handler billige varmeblæser med gas i en online webshop burde de principielt betragte netshoppens regler, det er dog bare ikke særlig morsomt. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de mest centrale reglementer der gælder for bestillingen af billige varmeblæser med gas online, fx den returpolitik internet webshoppen tilbyder.
5Fragttiden kan være særligt vital hvis man mangler varen om få sekunder, så i det øjemed er det aldeles passende at man tjekker det forventede leveringstidspunkt ved varmeblæser med gas. Størstedelen af online webshops lover billig 1 dags fragt på masser af varer, men som imidlertid er betinget af at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
6Vi tilråder at bemærke om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en tryghed om at netshoppen følger dansk lovgivning, foruden at internet butikken fra tid til anden tilses af fagmænd som mestrer vilkårene på området. Før nogen shopper billige varmeblæser med gas på en shop bør man altid betragte webbutikkens regler.
7Den mest prisbevidste fragtløsning vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du befinder dig med kort afstand til webshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering kan være særdeles bestemmende om man har behov for varmeblæser med gas om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte outlets på nettet billig fragt, men undertiden kun ifald du indkøber for en konkret sum.
8Mange online webshops udlover heldigvis en hel del forskellige billige former for levering til varmeblæser med gas. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer præcis når det passer dig. Metoden er jo særligt nem, samt typisk endvidere den billigste mulighed for fragt.
9Det er jo ultra hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde information om priser online på billige varmeblæser med gas hos flere online webshops, og til tak yder adskillige forhandlere på nettet gebyrfri levering. Det kan stadigvæk være tiden værd at checke flere e-shops efter billige priser forud for at du bestiller, sådan at man er garanteret at få fat i den bedste pris.