Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende firmaets handelsbetingelser.
Det er absolut super vigtigt at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige varmeblæser med fjernbetjening fra netbutik til netbutik. Nogle giver de bedste priser, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Flere byggekæder har et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot varmeblæser med fjernbetjening.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp til valg af varmeblæser med fjernbetjening.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har flertallet mulighed for at bestille online og hente produkterne personligt. I kraft af det kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne lige nu.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af varmeblæser med fjernbetjening online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du modtage en høj grad af brugbar hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis varmeblæser med fjernbetjening.
Alverdens niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe varmeblæser med fjernbetjening online hos dem.
Alverdens små butikker står selv for produktion af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Danmarks største byggecentre
varmeblæser med fjernbetjening silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser med fjernbetjening bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser med fjernbetjening harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

varmeblæser med fjernbetjening jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som skåner dig imod mulige risici. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
2Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være forstandigt at nedfærdige alle poster, og dernæst tjekke ens udgift ved dem hver især.
3Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund kan du ofte tage et kig på vejrprognosen lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Større byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden bør det blive hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
5Du bør aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have det til rådighed før du starter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tage højde for disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
6Der kommer næsten altid uforudsete problemer når det handler om store opgaver, og derfor viser det sig værdifuldt at man afsætter en del plads i tidsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
7Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen forbedrer miljøet.
8Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør anskaffe assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagmand er det normalt at lede efter priser fra diverse firmaer.
9Planlægning vil altid være nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør nedskrive en klar agenda, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
10Forinden du indleder byggeprocessen må det være rimeligt afgørende at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være mange love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
11Du har adgang til vældig mange guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er formidler af betydelige mængder brugbar viden, navnligt hvis man kigger på engelsk.
12Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de påkrævede materialer parat inden du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alle de ting du skal bruge, og som det næste gennemløbe oversigten, således at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som jo er utrolig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Masser af webshops i Danmark frembyder i øjeblikket et hav af forskellige billige fragttyper til varmeblæser med fjernbetjening. Det mest populære er i dag afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ret nem, samt mange gange desuden den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du burde på samme måde foretrække at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er godt nok et hak dyrere, men ydermere ultra nem for varmeblæser med fjernbetjening online. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du opholder dig nærved internet forhandlerens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser med fjernbetjening er naturligvis ret så central forudsat du har brug for pakken om få sekunder, og herved er det i sandhed relevant at man tjekker leveringstidspunktet ved varmeblæser med fjernbetjening. Temmelig mange netbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, som trods alt beroer på at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produktet klargjort før lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere online varehuse byder på fragt uden beregning på varmeblæser med fjernbetjening online, men for det meste er det under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb. Som alternativ burde du gribe den billigste form for fragt, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man handler billig varmeblæser med fjernbetjening online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. De tildeler for eksempel klik-og-hent på varmeblæser med fjernbetjening i disse byer:

Værløse, Ringsted, Brabrand, Horsens, Brønshøj, Haderslev, Dragør, Fredericia, Brønderslev, Odense, Ikast, Greve, Ballerup, Varde, Køge, Vejle, Søborg, Hillerød, Frederiksværk, Hjørring, Skive, Vallensbæk, Virum, Rønne, Kalundborg, Odder, Højbjerg, Roskilde, Stenløse, Grenaa, Glostrup, Solrød Strand, Randers, Slagelse, Frederikshavn, Holstebro, Lillerød, Valby, Birkerød, Aarhus, Viborg, Helsingør, Hørsholm, Vordingborg, Risskov, Gladsaxe, Allerød, Struer, Herning, Vanløse, Nærum, Nyborg, Farum, Ishøj, Rudersdal, Nørresundby, Hobro, Middelfart, Frederikssund, Næstved, Hedehusene, Herlev, Sønderborg, Lystrup, Tårnby, Haslev, Kokkedal, Brøndby, Skanderborg, Svendborg, Lyngby, Hvidovre, Silkeborg, Frederiksberg, Kolding, Gentofte, Jyllinge, Esbjerg, Rødovre, Aalborg, Thisted, Charlottenlund, Albertslund, København, Aabenraa, Korsør, Hedensted, Holbæk, Ølstykke, Åbyhøj, Tilst, Nykøbing Falster, Taastrup, og Nakskov, .

Klik-og-hent af varmeblæser med fjernbetjening er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis billig varmeblæser med fjernbetjening og køb varmeblæser med fjernbetjening. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere kigge efter fx varmeblæser med fjernbetjening tilbud, varmeblæser med fjernbetjening online samt varmeblæser med fjernbetjening priser, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Spar penge på varmeblæser med fjernbetjening

Det er jo rigtig ukompliceret for alle at sammenholde priser på billige varmeblæser med fjernbetjening online fra diverse e-forretninger, og for det har masser af online selskaber ikke kunne lade være med at reducere priserne på varmeblæser med fjernbetjening helt i bund, og derudover sikre fragtfri levering.

Men det kan til hver en tid vise sig rentabelt at prøve nogle forskellige internet firmaer efter billige priser på varmeblæser med fjernbetjening online forinden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Man må alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en online virksomhed annoncerer billige varmeblæser med fjernbetjening online for en tilbudspris der virker himmelråbende beskeden, så er det undertiden være en indikation på en fup webshop. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en vedtægt, som garanterer folk overfor uægte internet selskaber.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere prisen på varmeblæser med fjernbetjening over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. varmeblæser med fjernbetjening priser og varmeblæser med fjernbetjening online. Man ser derudover mange gange internet shoppere lede efter for eksempel billig varmeblæser med fjernbetjening, varmeblæser med fjernbetjening tilbud og køb varmeblæser med fjernbetjening.

Udforsk tidligere køberes synspunkter

Trustpilot fremskaffer sådan set sikre genveje til at besigtige ganske mange nuværende forbrugeres synspunkter og herved slår vi et slag for, at du evaluerer online butikkens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige varmeblæser med fjernbetjening online.

Facebook yder ligeledes forholdsvis tiltalende muligheder for at få kendskab til online butikkens kundefokus. Foruden det ser vi en del internet handler hvor det er muligt at publicere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige varmeblæser med fjernbetjening online på en e-handler kunne man altid betragte e-shoppens forretningsaftale, dog er det tit ikke videre interessant, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

En nemmere løsning er at tjekke om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som skulle være en sikkerhed for at internet selskabet opfylder de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren lejlighedsvis efterses af sagkyndige som forstår reglerne på området.

Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af varmeblæser med fjernbetjening. Tillige er det prisværdigt at køber er påpasselig med de mest essentielle betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af varmeblæser med fjernbetjening online, som eksempelvis den returneringsret e-forhandleren tilbyder.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan dokumentere købet af varmeblæser med fjernbetjening, ligegyldig om man har bestilt hos Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Hanne U gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Pia Pedersen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Inger gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Anne Johansen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til din online shopping
1Det er jo ret så overkommeligt for købere at søge information om priser online på billige varmeblæser med fjernbetjening på diverse firmaer på nettet, og til tak lover flere netbutikker billig fragt. Trods dette kan det trods alt vise sig indbringende at kontrollere nogle få online varehuse efter tilbud og udsalg før du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.
2Nogle få internet butikker byder på billig levering på varmeblæser med fjernbetjening, men i reglen kun hvis du køber for en bestemt sum. Alternativt bør du vælge den mest prisbevidste fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Muligheden viser sig almindeligvis ydermere virkelig let gængelig. Den prisbilligste form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
3Før nogen bestiller billige varmeblæser med fjernbetjening i en shop på nettet kunne de for at være på den sikre side kigge på netshoppens regler, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Udover dette kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige varmeblæser med fjernbetjening online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet selskabet har.
4Den mest prisbevidste leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som desværre er betinget af at du opholder dig nær online forhandlerens arbejdslager. Den leveringsudgave er ekstremt essentiel når man skal bruge varmeblæser med fjernbetjening inden for få dage. Alternativt så lover nogle få online webshops levering uden gebyr, men oftest afkræver det at man indkøber for en præcis sum.
5Trustpilot resulterer i evigt sikre chancer for at kigge på forskellige andre brugeres evalueringer og herved er det klogt, at du kigger på online shoppens kritik før du handler billige varmeblæser med fjernbetjening online. Facebook tilbyder dig endvidere visse hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
6Leveringstiden kan vise sig at være yderst essentiel når man har brug for pakken om få sekunder, så af den grund er det bestemt på sin plads at vi ser leveringstiden ved varmeblæser med fjernbetjening. De fleste e-butikker i Danmark udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen anbringes før et aftalt tidspunkt.
7Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en vedtægt, der assisterer os overfor uoprigtige outlets på nettet. Som en anden løsning bør du benytte en løsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage beløbet over en længere periode.
8En stor portion e-handler foreslår i dag en række forskellige billige former for levering til varmeblæser med fjernbetjening. En der er meget anvendt er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo særdeles ukompliceret, og endda også den mest betalelige form for levering.
9Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet forhandleren er støttet af e-mærket, siden det længe har været et sympol på at internet virksomheden anerkender de gældende danske regler, udover at e-handlen fra tid til anden besigtiges af jurister som har ekspertise inden for de gældende regler. Før nogen shopper billige varmeblæser med fjernbetjening i en online butik behøver man i og for sig sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale.