Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt ved de store byggemarkeder.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring varmeblæser med filter.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende byggeshoppens betingelser.
Der findes forskelle i prisen på billige varmeblæser med filter fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver de bedste priser, hvorimod andre satser på faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder præsterer et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare varmeblæser med filter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og derved har mange valget om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. I kraft af det kan man blive fri for fragten, og sågar få produkterne straks.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder samler produkter fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af varmeblæser med filter online.

Nichewebshop

En masse niche webshops er små firmaer, der tit er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du når du bestiller varmeblæser med filter online på deres side.
Størsteparten af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på nichebutikkerne online får du billigere priser.
Størstedelen af specialiserede netshops har en stor passion for de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig bør du få ekstremt anvendelig assistance fra mennesker som er specialister i netop varmeblæser med filter.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser med filter silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser med filter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

varmeblæser med filter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

varmeblæser med filter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der ligger alverdens vejledninger og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig betydelige mængder almennyttig information, særligt hvis du leder på engelsk.
2Planlægning vil være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver din strategi.
3Inden du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der være en række regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Det anbefales at få en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når der er tale om krævende byggeopgaver. Flere projekter behøver flere personer. Ydermere vil det blive hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
5For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage et kig på udsigten ift. vejret lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
6Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et overblik over økonomien. Det bør være fornuftigt at kortlægge samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive prisen på dem én efter én.
7Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko der beskytter dig overfor mulige uheld. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
9Man bør ikke på noget tidspunkt mangle grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet til rådighed når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at inkludere de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
10Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør sikre dig professionel assistance til dele af arbejdet. Når du køber hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at lede efter en pris fra forskellige selskaber.
11Det bliver væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer disponible i god tid før du starter eksekveringen. Du bør nedskrive en hurtig indkøbsliste som samler alt det du får brug for, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
12Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og på grund af det vil det være vigtigt at der er afsat god nok tid i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
De mest folkekære byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er virkelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Masser af internet forretninger frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser med filter. En af de populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo ret bekvem, og ofte også den mindst kostelige slags levering.

Du burde på samme måde beslutte dig for at vælge levering til din lejlighed eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig jævnligt lidt mere omkostningsfuld, men lige så vel yderst fleksibel for varmeblæser med filter online. Den mindst kostelige form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som jo afhænger af at du lever nær online forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på varmeblæser med filter er selvfølgelig rigtig vital hvis man står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og herved er det helt fornuftigt at man checker det anslåede leveringstidspunkt på varmeblæser med filter. En del internet forretninger – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, som alligevel stiller krav om at transaktionen gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få shops på nettet yder fragt uden gebyr på varmeblæser med filter online, men i reglen er det så præmissen at der købes for en fastsat sum. Alternativt skal man udse dig den billigste leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Flere kæder giver click-and-collect hvor man handler billig varmeblæser med filter derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på varmeblæser med filter i disse byer:

Åbyhøj, Hillerød, Hobro, Ishøj, Rønne, Herlev, Lyngby, Skive, Frederiksværk, Haderslev, Thisted, Skanderborg, Kokkedal, Esbjerg, Silkeborg, Aabenraa, Højbjerg, Nakskov, Kalundborg, Struer, Sønderborg, Værløse, Odense, Aalborg, Nyborg, Odder, Rødovre, Hjørring, Varde, København, Lillerød, Roskilde, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Ølstykke, Gladsaxe, Frederikshavn, Køge, Farum, Hvidovre, Taastrup, Allerød, Horsens, Valby, Birkerød, Jyllinge, Nørresundby, Vejle, Tårnby, Rudersdal, Stenløse, Haslev, Randers, Hedensted, Viborg, Lystrup, Hedehusene, Brøndby, Solrød Strand, Nærum, Aarhus, Hørsholm, Brabrand, Holstebro, Vordingborg, Glostrup, Risskov, Brønshøj, Albertslund, Vallensbæk, Dragør, Virum, Næstved, Ballerup, Grenaa, Middelfart, Svendborg, Fredericia, Kolding, Gentofte, Tilst, Helsingør, Herning, Ikast, Holbæk, Søborg, Vanløse, Korsør, Charlottenlund, Frederikssund, Brønderslev, Slagelse, Ringsted, og Greve, .

Afhentning ift. varmeblæser med filter er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at internet shoppere som regel søger bl.a. køb varmeblæser med filter og varmeblæser med filter tilbud. Foruden dette ser man tit folk søge for eksempel varmeblæser med filter priser, varmeblæser med filter online samt billig varmeblæser med filter, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på varmeblæser med filter

Det er jo efterhånden rigtig fleksibelt for enhver at finde information om priser på billige varmeblæser med filter online på tværs af forretninger på nettet, og følgelig har utallige online outlets været tvunget til at mindske salgspriserne på varmeblæser med filter helt i bund, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk blive lukrativt at checke flere internet handler efter tilbud og rabatter på varmeblæser med filter online inden du bestiller, så man er garanteret at antage den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og 10-4.

Man bør alligevel huske på, at i tilfælde af at en butik udlover billige varmeblæser med filter online for en pris der virker urealistisk gunstig, burde det undertiden være et faresignal om en svindel internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af en foranstaltning, hvilket skærmer dig som kunde overfor fup online varehuse.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække omkostningerne til varmeblæser med filter i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Davidsen.

Ses der på data er det markant, at online shoppere typisk leder efter bl.a. varmeblæser med filter tilbud og køb varmeblæser med filter. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere efterspørge bl.a. billig varmeblæser med filter, varmeblæser med filter priser og varmeblæser med filter online.

Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud fornemme løsninger til at kigge nærmere på ret mange øvrige kunders ratings og herved er det en hjælp, at du vurderer internet shoppens ratings inden du handler billige varmeblæser med filter online.

Facebook genererer for øvrigt visse strålende genveje til at få indsigt i e-butikkens popularitet. Foruden det ser vi mange e-shops hvor folk kan registrere en evaluering af købsoplevelsen, som desuden må tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige varmeblæser med filter online i en internet handler bør de når alt kommer til alt gennemløbe e-shoppens regler, men det er normalt et tidskrævende projekt, specielt hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

Alternativet kunne være at tjekke om online virksomheden er e-mærket, eftersom det er en indikator for at e-handlen opfylder dansk lovgivning, tillige med at e-forretningen af og til vurderes af sagkyndige som kender reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, såfremt du møder udfordringer ved din bestilling af varmeblæser med filter. Herudover anbefales det at du er obs på de væsentligste betingelser i forbindelse med bestillingen af varmeblæser med filter online, for eksempel den returpolitik netshoppen tilsikrer.

Her er det i øvrigt afgørende, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af varmeblæser med filter, hvad end man har bestilt hos Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus eller 10-4.

Karen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Mads gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mette gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Birthe V gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til indkøb via nettet
1En hel del internet virksomheder frembyder til alt held diverse billige muligheder for levering til varmeblæser med filter. Førstevalget hos mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså temmelig let gængelig, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringsversion.
2Det er jo efterhånden særligt gnidningsløst for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige varmeblæser med filter på flere internet handler, og derfor tilbyder utallige internet varehuse billig levering. Dog kan det immervæk blive lønsomt at kigge forbi et par internet foretagender efter udsalg og tilbud inden du shopper, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som dog betinges af at du er nær online firmaets lager. Den form for levering kan vise sig at være ret udslagsgivende forudsat du står og skal bruge varmeblæser med filter om kort tid. Alternativt så lover en række internet handler fri fragt, men typisk er det så nødvendigt at der købes for en konkret sum.
4Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, som bistår køber imod uærlige e-forretninger. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ønsker at klare beløbet over et længere tidsrum.
5Inden folk shopper billige varmeblæser med filter hos en shop bør man helt sikkert tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke særlig sjovt. Tilsvarende kan det anbefales at køberen er obs på de mest essentielle vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige varmeblæser med filter online, som fx den byttepolitik butikken bruger.
6Trustpilot fremskaffer adskillige gavnlige løsninger til at kortlægge diverse øvrige konsumenters tanker og derved er det at foretrække, at du verificerer online shoppens kritik før du shopper billige varmeblæser med filter online. Facebook præsterer ligeledes egentlig værdifulde muligheder for at få indblik i webbutikkens popularitet.
7Nogle enkelte online webshops præsterer fragt uden omkostninger på varmeblæser med filter, men i reglen kræves det at der købes for en bestemt pris. Som alternativ kan man overveje den billigste leveringsmåde, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig for det meste på den anden side ultra problemfri. Den mest prisbevidste fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
8Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, siden det skulle være et sympol på at internet webshoppen opretholder de danske regler, foruden at internet butikken undertiden besøges af fagmænd der mestrer reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige varmeblæser med filter på en webbutik kunne de faktisk få overblik over webbutikkens forretningsaftale.
9Antal dages levering er naturligvis temmelig essentiel når man behøver din ordre inden for få dage, og derfor er det skam aktuelt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved varmeblæser med filter. En del online outlets præsterer billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre, som imidlertid står og falder med at bestillingen laves forinden et aftalt klokkeslæt.