Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige varmeblæser med batteri hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode tilbud, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en online byggeshop, som giver hjælp til valg af varmeblæser med batteri.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg af produkter, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser med batteri.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man kende virksomhedens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og dermed har folk tilbuddet om at handle online og køre materialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed have varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af varmeblæser med batteri online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du handler varmeblæser med batteri online på deres hjemmeside.
En masse små butikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Således vil du opleve ekstra nyttig service fra personale som er specialister i lige præcis varmeblæser med batteri.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
varmeblæser med batteri jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser med batteri harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

varmeblæser med batteri silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

varmeblæser med batteri bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør forfatte en strømlinet plan, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret når du laver din strategi.
2Forinden du opstarter byggeprocessen kan det være ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3Potentielt kan det blive aktuelt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du indleder din byggeproces. Du kunne lave en simpel indkøbsliste som samler alt det der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
4Man skal aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have grejet disponibelt akkurat som du starter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de her udgifter i din økonomiske plan.
5Der viser sig stort set altid ubelejlige problemstillinger når det handler om omfattende byggeprojekter, og altså er det afgørende at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, således at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig såfremt det er vigtige projekter. Flere ting gør krav på mere end en person. Derudover bliver det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7Du kan tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde få professionel assistance til noget af byggeriet. Ifald du benytter hjælp fra en professionel er det lukrativt at hente tilbud fra flere entreprenører.
8Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Typisk vil det vise sig fornuftigt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man bør nedfælde ens udgift ved dem slavisk.
10Du finder utallige artikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med enorme mængder gavnlig viden, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
11Du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
12Du må aldrig negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der skåner dig imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke køber professionel hjælp.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Adskillige netshops yder i dag mange forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser med batteri. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo særligt bekvem, og ofte tilmed den mest prisbevidste leveringsform.

Du kan endvidere tænke over at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig i mange tilfælde en tand dyrere, men endda yderst let for varmeblæser med batteri online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være at hente ordren selv, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig nærved webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på varmeblæser med batteri er jo virkelig aktuel såfremt man står og skal bruge varen inden for kort tid, og af den grund er det altså aktuelt at vi checker den anslåede leveringstid ved varmeblæser med batteri. De fleste e-forhandlere – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, som dog nødvendiggør at ordren gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer betjent forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Flere internet forhandlere yder portofri fragt på varmeblæser med batteri online, men typisk kræves det at du indkøber for et fastsat beløb. Ellers burde man udvælge den mest letkøbte form for fragt, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

De store byggecentre giver click-and-collect hvor du køber billig varmeblæser med batteri på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Silvan. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på varmeblæser med batteri i følgende byer:

Odder, Køge, Holstebro, Hillerød, Nærum, Helsingør, Søborg, Hørsholm, Rudersdal, Nakskov, Birkerød, Frederiksberg, Stenløse, Værløse, Thisted, Brabrand, Randers, Allerød, Roskilde, Haderslev, Gladsaxe, Åbyhøj, Kokkedal, Hvidovre, Ishøj, Korsør, Ikast, Varde, Hedensted, Solrød Strand, Aabenraa, Charlottenlund, Hjørring, Hobro, Silkeborg, Grenaa, Holbæk, Aalborg, Struer, Slagelse, Lillerød, Viborg, Glostrup, Jyllinge, Svendborg, Højbjerg, Esbjerg, Sønderborg, Virum, Nørresundby, Vordingborg, Brøndby, Odense, Dragør, Middelfart, Næstved, Aarhus, Frederiksværk, Rødovre, København, Valby, Albertslund, Lyngby, Kalundborg, Nykøbing Falster, Herlev, Herning, Brønderslev, Fredericia, Rønne, Tilst, Greve, Gentofte, Frederikshavn, Nyborg, Taastrup, Ølstykke, Horsens, Haslev, Skive, Tårnby, Vallensbæk, Farum, Brønshøj, Kolding, Vejle, Skanderborg, Frederikssund, Hedehusene, Ballerup, Lystrup, Risskov, Ringsted, og Vanløse, .

Klik-og-hent for varmeblæser med batteri er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet varmeblæser med batteri tilbud og varmeblæser med batteri online. Derudover oplever man jævnligt mennesker efterspørge for eksempel køb varmeblæser med batteri, billig varmeblæser med batteri samt varmeblæser med batteri priser, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Få rabat på varmeblæser med batteri

Det er jo ret så ukompliceret for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige varmeblæser med batteri online hos diverse forhandlere på nettet, og ergo har adskillige internet forhandlere ikke kunne slippe for at tvinge priserne på varmeblæser med batteri betydeligt, og endda yde portofri levering.

Det kan til hver en tid være udbytterigt at studere visse e-butikker efter tilbud på varmeblæser med batteri online forinden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør dog være årvågen med, at hvis en forhandler på nettet udbyder billige varmeblæser med batteri online for en pris som er mystisk attraktiv, så burde det undertiden være et signal om en fup netshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i et reglement, hvilket værner køber overfor svindlende forretninger på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil betale regningen på varmeblæser med batteri over en periode. Dette foreslåes som regel hos online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved kig i tallene er det markant, at online shoppere mange gange efterspørger fx billig varmeblæser med batteri og varmeblæser med batteri tilbud. Foruden dette oplever vi tit online shoppere efterspørge eksempelvis varmeblæser med batteri online, varmeblæser med batteri priser og køb varmeblæser med batteri.

Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot yder tilpas fantastiske genveje til at se nærmere på en stor gruppe nuværende køberes ratings og af den grund er det en hjælp, at du studerer internet virksomhedens vurderinger før du bestiller billige varmeblæser med batteri online.

Facebook leverer desuden nogle gunstige muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt ser vi en række internet webshops som tilbyder folk at sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige varmeblæser med batteri online på en netshop behøver de i virkeligheden løbe igennem webbutikkens forretningsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde, specielt ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ er at se om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som kan være et kendetegn for at internet butikken lever op til de gældende danske regler, tillige med at webshoppen tit gennemses af sagkyndige der mestrer de gældende regler.

Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, hvis du møder vanskeligheder i processen med dit køb af varmeblæser med batteri. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de elementære bestemmelser der kan have indflydelse på købet af varmeblæser med batteri online, som for eksempel den returrettighed forretningen anvender.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, således man når som helst kan bekræfte bestillingen af varmeblæser med batteri, uagtet om man shopper hos Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Henrik T gav 5 stjerner

Virkelig god service

Lone Madsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jørgen Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jette Poulsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til køb på nettet
1Inden folk køber billige varmeblæser med batteri i en internet forhandler bør man for at være sikker løbe igennem e-butikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig spændende. Ligeledes er det godt at man er klar over de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have betydning for købet af billige varmeblæser med batteri online, til eksempel den ombytningspolitik online virksomheden kører med.
2Den mindst kostelige leveringsform vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du opholder dig i nærheden af online shoppens tilholdssted. Den leveringstype er selvfølgelig særligt vital når vi skal bruge varmeblæser med batteri omgående. Alternativt så yder en hel del firmaer på nettet portofri levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man handler for en bestemt sum.
3En stor portion online selskaber giver nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til varmeblæser med batteri. En af de mest benyttede er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså yderst ligetil, samt endda derudover den billigste slags levering.
4Vi tilråder at kigge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et bevis på at e-handlen respekterer de danske regler, foruden at e-handlen af og til revideres af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene. Forinden folk shopper billige varmeblæser med batteri på en netshop bør de reelt kigge på netshoppens forretningsaftale.
5Flere internet firmaer byder på fragt uden betaling på varmeblæser med batteri, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du bestiller for et konkret beløb. I øvrigt skulle du snuppe den mest billige fragtform, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Den er for det meste samtidig ultra smertefri. Den mest billige type af levering er unægtelig selv at hente pakken.
6Det er jo efterhånden særdeles smart for alle og enhver at analysere priser online på billige varmeblæser med batteri hos diverse online outlets, og på grund af dette tilbyder adskillige internet foretagender fragt uden gebyr. Trods dette kan det imidlertid vise sig indbringende at undersøge et par online shops efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
7Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret central forudsat man står og skal bruge produkterne omgående, og derfor er det ret så vigtigt at vi kontrollerer den forventede leveringstid på varmeblæser med batteri. Masser af internet varehuse frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, som imidlertid nødvendiggør at ordren lægges forud for et givent tidspunkt.
8Trustpilot genererer uden sammenligning pålidelige chancer for at iagttage en lang række eksisterende køberes omtaler og på grund af dette tilråder vi, at du verificerer webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige varmeblæser med batteri online. Facebook fremskaffer lige så vel forholdsvis fordelagtige genveje til at få en idé om netshoppens kundefokus.
9Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en regel, hvilket begunstiger dig som kunde overfor bedrageriske online outlets. Alternativt bør du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du efterspørger at finansiere omkostningerne over en længere periode.