BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed i de gængse byggekæder.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Der er forskel på prisen på billige varmeblæser 9 kw fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare varmeblæser 9 kw.
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af varmeblæser 9 kw.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har kunderne chancen for at handle online og hente produkterne selv. På grund af det kan du spare leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne lige nu.
De store byggekæder samler varer fra mange forskellige producenter, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af varmeblæser 9 kw online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er opstartsfirmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du bestiller varmeblæser 9 kw online fra deres webshop.
Størsteparten af niche netbutikker er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops i små nicher er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved vil du modtage ekstra gavnlig vejledning fra ansatte der er eksperter i netop varmeblæser 9 kw.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser 9 kw bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser 9 kw jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

varmeblæser 9 kw silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser 9 kw harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du opstarter arbejdet kan det være højst meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2For opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Således bør du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i perioden for dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at regne når du netop vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
3Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det må være forstandigt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
4Muligvis kan det blive vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel lave en simpel indkøbsliste med alt det der skal bruges, og bagefter gennemløbe punkterne, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
5Husk at du kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter dermed at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
6Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk påklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især såfremt du ikke får professionel assistance.
7Du må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig vigtigt at have udstyret til disposition akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
8Det kan give mening at tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør skaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at få uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
9Du har adgang til mange forskellige guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube bringer dig en masse konstruktiv information, særligt hvis du bruger den engelske version.
10Det er oplagt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige byggerier. Enkelte projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
12Der kommer stort set altid ubelejlige problemstillinger når det kommer til større byggeprojekter, og ergo vil det være meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Adskillige online selskaber tildeler til alt held et hav af forskellige billige leveringsløsninger til varmeblæser 9 kw. Det mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo særdeles enkel, og oftest ydermere den billigste form for fragt.

Du burde tillige prøve at få pakken leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver oftest en anelse mindre billig, men lige så vel ret så hensigtsmæssig ift. varmeblæser 9 kw online. Den mest billige leveringsmanér er uden tvivl selv at hente pakken, men det står og falder med at du bor i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på varmeblæser 9 kw er naturligvis ualmindeligt vigtig hvis du har brug for pakken straks, så derfor er det utvivlsomt afgørende at du gransker den estimerede leveringsdato på varmeblæser 9 kw. Adskillige internet forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen køres igennem tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ud af døren før de logistikansatte tager hjem.

En række online selskaber præsterer fragt uden beregning på varmeblæser 9 kw online, men undertiden er det så præmissen at man køber for et konkret beløb. Som alternativ kunne man udse dig den mest prisbevidste leveringsløsning, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser 9 kw online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på varmeblæser 9 kw i disse områder:

Næstved, Valby, Lystrup, Åbyhøj, Dragør, Skive, Ringsted, Roskilde, Odense, Greve, Virum, Frederiksværk, Gentofte, Korsør, Vanløse, Brønshøj, Aalborg, Silkeborg, Nyborg, Ballerup, Hedehusene, Rudersdal, Søborg, Hvidovre, Vejle, Slagelse, Taastrup, Charlottenlund, Kolding, Jyllinge, København, Brabrand, Nykøbing Falster, Glostrup, Højbjerg, Hørsholm, Solrød Strand, Hobro, Hedensted, Struer, Holstebro, Middelfart, Ikast, Aarhus, Haderslev, Esbjerg, Frederikssund, Svendborg, Farum, Varde, Frederiksberg, Gladsaxe, Nærum, Lillerød, Herning, Helsingør, Skanderborg, Herlev, Odder, Køge, Birkerød, Hjørring, Kokkedal, Grenaa, Hillerød, Brønderslev, Sønderborg, Tårnby, Kalundborg, Stenløse, Fredericia, Rønne, Brøndby, Thisted, Vordingborg, Horsens, Ishøj, Aabenraa, Værløse, Lyngby, Nørresundby, Tilst, Ølstykke, Frederikshavn, Randers, Nakskov, Albertslund, Holbæk, Vallensbæk, Allerød, Haslev, Rødovre, Risskov, og Viborg, .

Klik-og-hent for varmeblæser 9 kw er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel varmeblæser 9 kw tilbud og køb varmeblæser 9 kw. Foruden dette ser man tit internet shoppere efterspørge fx varmeblæser 9 kw priser, varmeblæser 9 kw online samt billig varmeblæser 9 kw, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Få rabat på varmeblæser 9 kw

Det er ret så fremkommeligt for enhver at analysere priser på billige varmeblæser 9 kw online i blandt diverse e-shops, og af den grund har adskillige internet virksomheder ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på varmeblæser 9 kw en hel del, og endda præstere fragt uden gebyr.

Men det kan til hver en tid blive lønsomt at granske et par e-firmaer efter udsalg og tilbud på varmeblæser 9 kw online forinden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal bare være så påpasselig, at såfremt en butik markedsfører billige varmeblæser 9 kw online til en udsalgspris som er helt fantastisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel webshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, der assisterer dig overfor svindlende e-firmaer.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil honorere betalingen af varmeblæser 9 kw over en periode. Dette tilbydes typisk hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter bl.a. varmeblæser 9 kw priser og varmeblæser 9 kw online. Derudover oplever man typisk mennesker søge efter bl.a. varmeblæser 9 kw tilbud, billig varmeblæser 9 kw og køb varmeblæser 9 kw.

Læs eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot forærer dig altid fine genveje til at udforske flere tidligere forbrugeres kritik og derved slår vi et slag for, at du tager et kig på internet shoppens kritik forinden du bestiller billige varmeblæser 9 kw online.

Facebook byder på endvidere adskillige strålende løsninger til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi en række webshops som tilbyder folk at notere en kritik af ordreforløbet, som ligeledes kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige varmeblæser 9 kw online på en netbutik kan man for at være på den sikre side tyde e-shoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

En anden mulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, da det burde være en forsikring om at e-shoppen understøtter de danske retningslinjer, udover at e-butikken tit overvåges af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, for så vidt du får udfordringer i processen med din bestilling af varmeblæser 9 kw. Tilsvarende stiller vi forslag om at køber er på vagt for de mest vedkommende reglementer der er gældende for købet af varmeblæser 9 kw online, som eksempelvis den bytteret internet webshoppen anvender.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne bevise bestillingen af varmeblæser 9 kw, uanset om man køber ved Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Silvan.

Thomas S gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Pia gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Lars gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Tina gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til online indkøb
1En hel del webshops i Danmark giver heldigvis et stort udvalg af billige løsninger til levering til varmeblæser 9 kw. Et hit er i vore dage levering til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine produkter når det passer dig. Metoden er jo i høj grad uproblematisk, og ofte derudover den billigste leveringsform.
2Det har vist sig at være super let for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser 9 kw i blandt flere online outlets, og til gengæld yder masser af e-forhandlere gebyrfri levering. Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at granske nogle få firmaer på nettet efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at modtage den mindst kostelige pris.
3Forud for at folk køber billige varmeblæser 9 kw på en forhandler på nettet kan man sådan set have øje for forhandlerens betingelser, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de mest aktuelle vedtægter der indvirker på bestillingen af billige varmeblæser 9 kw online, som fx hvilken byttepolitik internet webshoppen garanterer.
4Vi tilråder at se hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være et fingerpeg om at e-forretningen føjer de danske regler, samt at internet butikken en gang i mellem besøges af fagmænd der har meget erfaring med retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige varmeblæser 9 kw på en butik på nettet kan de ideelt set overveje forhandlerens handelsbetingelser.
5Den billigste leveringsmodel vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som dog beroer på at du befinder dig nær internet shoppens hjemsted. Den form for levering kan være super væsentlig såfremt du mangler varmeblæser 9 kw straks. Alternativt så sikrer indtil flere online firmaer fri fragt, men i reglen er det så nødvendigt at der handles for et præcist beløb.
6Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en forordning, der assisterer en imod uærlige forretninger på nettet. Som alternativ kan du vælge et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere betalingen over en periode.
7En hel del internet handler lover levering uden gebyr på varmeblæser 9 kw, men oftest forudsætter det at man køber for et fastsat beløb. I øvrigt må du udse dig den prisbilligste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsformen er til tider omvendt yderst bekvem. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at hente ordren selv.
8Trustpilot præsterer rigtig troværdige genveje til at se nærmere på en række andre konsumenters betragtninger og herved er det smart, at du analyserer internet forhandlerens bedømmelser før du shopper billige varmeblæser 9 kw online. Facebook fremskaffer lignende fuldt ud ærlige løsninger til at få indtryk af internet firmaets troværdighed.
9Leveringshastigheden er jo ualmindeligt vital forudsat vi skal bruge varerne straks, og derfor er det komplet essentielt at du ser nærmere på leveringstidspunktet ved varmeblæser 9 kw. Mange internet selskaber stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en række varenumre, hvilket står og falder med at orden realiseres forud for et konkret tidspunkt.