Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige varmeblæser 500w hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på gode priser, og nogle satser på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring varmeblæser 500w.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare varmeblæser 500w.
Når du skal have varerne med det samme eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Det er navnligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Du skal kende de regler der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se som en fordel.
De gængse byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derved har man tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Derigennem har man chancen for at undvære fragten, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige specialbutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af varmeblæser 500w online.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker er små firmaer, som oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe varmeblæser 500w online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund bør du modtage ekstra begavet rådgivning fra medarbejdere der er specialister i netop varmeblæser 500w.
Mange nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

varmeblæser 500w harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

varmeblæser 500w silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser 500w jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser 500w bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og efterfølgende notere billige priser på hver eneste af dem.
2I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
3Måske kan det blive meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer klar inden du går i gang med dit arbejde. Du kunne sammenfatte en overskuelig note som indeholder hver eneste ting der skal bruges, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Man bør ikke mangle værktøj. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug idet du igangsætter arbejdet. Du bør huske at tillægge de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
5Der viser sig jævnligt ubelejlige problematikker når det handler om store opgaver, og følgelig vurderes det værdifuldt at man afsætter en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at man når det til siden.
6Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
7Forud for at du går i gang med arbejdet må det være ubeskriveligt centralt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en klar handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver oversigten.
9Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en vigtig rolle. Således må du tit tage et kig på meldingerne om vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det ikke med et brag starter med at regne nøjagtig som du vil påbegynde det store projekt.
10Måske du burde vurdere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal købe eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Ifald du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
11Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggearbejdet, især ved væsentlige projekter. Enkelte opgaver bør udføres af flere folk. Dertil vil det blive mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12Du har adgang til et stort udvalg af guides og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til store mængder brugbar viden, specielt ifald man leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En række internet handler giver nu om dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til varmeblæser 500w. En af dem der er mest populær er i dag udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente pakken når du har tid. Fragtmetoden er jo ualmindeligt nem, og ofte ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kan ligeledes foretrække at få pakken leveret til din bolig eller til dit arbejde. Den viser sig jævnligt en anelse mere pebret, men endda særligt nem for varmeblæser 500w online. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som desværre nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på varmeblæser 500w kan vise sig at være særdeles relevant i tilfælde af at vi absolut skal bruge produktet om kort tid, så af den grund er det tydeligvis passende at vi ser leveringstidspunktet ved varmeblæser 500w. En række online webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter online, men som imidlertid beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et fast tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen betjent før logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte online selskaber sikrer gratis levering på varmeblæser 500w online, men i de fleste tilfælde kun når der bestilles for en konkret pris. I øvrigt skulle du foretrække den mindst kostelige leveringsmetode, der gerne vil være at få kørt din ordre til en pakkeshop.

De store byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor man køber billig varmeblæser 500w online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af varmeblæser 500w i følgende byer:

Søborg, Nykøbing Falster, Lystrup, Ikast, Køge, Fredericia, Virum, Hedehusene, Grenaa, Middelfart, Højbjerg, Solrød Strand, Frederiksberg, Allerød, Farum, Esbjerg, Vanløse, Charlottenlund, Hedensted, Lyngby, Herning, Hillerød, Svendborg, Lillerød, Jyllinge, Åbyhøj, København, Kokkedal, Værløse, Hørsholm, Frederikshavn, Holstebro, Korsør, Roskilde, Sønderborg, Brabrand, Odense, Hobro, Ballerup, Næstved, Ringsted, Nyborg, Greve, Brønderslev, Risskov, Aarhus, Horsens, Gladsaxe, Vallensbæk, Albertslund, Dragør, Herlev, Haderslev, Randers, Brøndby, Rødovre, Tilst, Ishøj, Holbæk, Struer, Hjørring, Helsingør, Skive, Stenløse, Valby, Odder, Aalborg, Viborg, Nørresundby, Varde, Thisted, Birkerød, Vejle, Kolding, Taastrup, Glostrup, Hvidovre, Nakskov, Gentofte, Kalundborg, Silkeborg, Brønshøj, Rønne, Slagelse, Frederiksværk, Frederikssund, Haslev, Nærum, Ølstykke, Vordingborg, Aabenraa, Skanderborg, Rudersdal, og Tårnby, .

Click-and-collect for varmeblæser 500w er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i søgedata er det klart, at internet shoppere typisk søger bl.a. varmeblæser 500w tilbud og billig varmeblæser 500w. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge blandt andet køb varmeblæser 500w, varmeblæser 500w priser og varmeblæser 500w online, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Få rabat på varmeblæser 500w

Det er i høj grad praktisk for enhver at prissammenligne på billige varmeblæser 500w online på tværs af forretninger på nettet, og derved har en hel del online firmaer fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på varmeblæser 500w en hel del, og endda tilbyde levering uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid blive rentabelt at analysere et par forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på varmeblæser 500w online inden du shopper, sådan at du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må alligevel ikke glemme, at hvis en internet handler tilbyder billige varmeblæser 500w online på tilbud til en pris som virker utopisk fremragende, burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uægte shop. Køb med kort er trods alt inkluderet i et regelsæt, som dækker os overfor svindlende outlets på nettet.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at afdrage betalingen af varmeblæser 500w senere. Det tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men ikke de gængse byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at internetbrugere ofte efterspørger bl.a. køb varmeblæser 500w og varmeblæser 500w priser. Vi ser derudover mange gange mennesker kigge efter eksempelvis billig varmeblæser 500w, varmeblæser 500w online og varmeblæser 500w tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder absolut ønskværdige muligheder for at undersøge diverse forhenværende konsumenters oplevelser og på grund af dette foreslår vi, at du vurderer e-firmaets bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige varmeblæser 500w online.

Facebook fremskaffer for øvrigt en del strålende chancer for at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Her ses faktisk internet forhandlere som giver folk mulighed for at sammensætte en vurdering af ordreforløbet, hvilket også må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige varmeblæser 500w online på en e-handler kan de i og for sig granske dens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke videre spændende, især ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Et nemmere alternativ er at kigge hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er et signal om at e-handlen understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen nu og da besøges af specialister som er meget bekendte med retningslinjerne.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, ifald du forvoldes vanskeligheder i processen med din handel med varmeblæser 500w. Ligeså er det at foretrække at kunden er vaks omkring de elementære forhold der har indflydelse på bestillingen af varmeblæser 500w online, f.eks. hvilken byttepolitik webshoppen kører med.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid opbevarer sin kvittering, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af varmeblæser 500w, uafhængig af om man har købt ved Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

Mette D gav 5 stjerner

Har handlet der før

Else gav 4 stjerner

Rigtig god service

Niels L gav 5 stjerner

I gør det super godt

Susanne gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Forud for at folk bestiller billige varmeblæser 500w hos en internet forhandler bør man på en vis måde overveje netbutikkens betingelser, men det er almindeligvis et omfattende projekt. Tilsvarende er det en hjælp at køber er hensynstagende til de mest essentielle forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige varmeblæser 500w online, som for eksempel den ombytningsret online forhandleren benytter.
2Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en forordning, som bistår dig overfor snydagtige e-shops. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil betale omkostningerne over et længere tidsrum.
3Den billigste fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men dette kræver at du lever nærved e-firmaets lager. Den leveringsløsning kan være virkelig relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge varmeblæser 500w lige om lidt. Alternativt så tilbyder en hel del forretninger på nettet portofri fragt, men for det meste er det betinget af at man aftager for et fastslået beløb.
4De fleste shops på nettet udlover til alt held mange forskellige billige muligheder for levering til varmeblæser 500w. Den mest almindelige er nu om dage pakkeshops, og så kan du blot hente bestillingen den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså ret så hensigtsmæssig, samt typisk tilmed den mest prisbevidste fragttype.
5Leveringstiden er selvfølgelig ret betydningsfuld såfremt du behøver pakken fluks, så med det formål er det nemlig afgørende at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved varmeblæser 500w. Temmelig mange online firmaer lover billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre, men som imidlertid beroer på at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
6Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en forsikring om at online virksomheden respekterer gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen fra tid til anden efterses af eksperter som har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige varmeblæser 500w hos en online butik behøver man for at være på den sikre side få overblik over netbutikkens forretningsaftale.
7Trustpilot medfører sådan set fine genveje til at verificere en stor gruppe eksisterende konsumenters opfattelser og derfor foreslåes det, at du eftergår internet butikkens ratings inden du køber billige varmeblæser 500w online. Facebook leverer tillige fuldkommen fine chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
8En hel del online webshops sikrer fri fragt på varmeblæser 500w, men tit kræver det at der bestilles for en fastsat pris. Desuden bør du tage den mest letkøbte mulighed for levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Leveringsmetoden er uheldigvis lige så vel super simpel. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
9Det er jo efterhånden særligt smertefrit for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige varmeblæser 500w i blandt diverse e-butikker, og derfor frembyder utallige forhandlere på nettet portofri fragt. Det kan alligevel blive udbytterigt at prøve et par forskellige online butikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.