JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Hvis du har brug for varerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot varmeblæser 5 kw.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser 5 kw fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode priser, og nogle giver service. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af varmeblæser 5 kw.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og i kraft af det har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Derfor kan du undgå fragtgebyret, samt samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggecentre sælger varer fra adskillige nichebutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af varmeblæser 5 kw online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve endnu mere indsigtsfuld sparring fra nogle med specialistviden i netop varmeblæser 5 kw.
Mange specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede webshops er små familiefirmaer, som oftest er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber varmeblæser 5 kw online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
varmeblæser 5 kw harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag over 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

varmeblæser 5 kw jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

varmeblæser 5 kw silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser 5 kw bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved udendørs projekter har vejrsituationen stor betydning. Således bør du ofte tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at regne bedst som du er midt i dit vigtige projekt.
2Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt i tilfælde af større byggeopgaver. Nogle projekter skal gerne udføres af flere folk. Endvidere vil det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du laver agendaen.
4Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
5Der kommer typisk uventede problematikker når det gælder omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Det er afgørende at have de relevante materialer klar før du påbegynder byggeprocessen. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer som er nødvendige, og som det næste gennemgå hver eneste ting, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som fx arbejdssko der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
8Du skal ikke stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har det tilgængeligt inden du tager fat på byggeriet. Husk også at inkludere disse udgifter i din økonomi.
9I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt er det aldeles fornuftigt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
10Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med temmelig meget nyttig viden, særligt hvis man leder på engelsk.
11Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et budget for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være en fordel at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kunne nedskrive omkostningen ved dem én efter én.
12Måske du burde regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør have hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Når du benytter assistance fra en fagperson anbefales det at lede efter en pris fra flere selskaber.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En lang række forretninger på nettet yder til alt held en hel del forskellige billige løsninger til levering til varmeblæser 5 kw. Det mest almindelige er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Muligheden er altså ualmindeligt fleksibel, og tit desuden den billigste leveringsmodel.

Du burde også prøve at bestille levering til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Metoden viser sig som oftest lidt mere omkostningsfuld, men tillige ualmindeligt overkommelig med varmeblæser 5 kw online. Den billigste form for levering vil dog altid være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du er nær internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på varmeblæser 5 kw er særdeles aktuel når du står og skal bruge produktet inden for få dage, og af den grund er det fuldkommen meningsfuldt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på varmeblæser 5 kw. Mange outlets på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter online, men som trods alt betinges af at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren pakket før lagermedarbejderne tager hjem.

En række forhandlere på nettet yder fragt uden omkostninger på varmeblæser 5 kw online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man bestiller for en bestemt pris. I øvrigt burde du foretrække den mest letkøbte leveringstype, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig varmeblæser 5 kw online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på varmeblæser 5 kw i disse byer:

Viborg, Ikast, Kokkedal, Holstebro, Nyborg, Ringsted, Hillerød, Korsør, Odder, Frederikssund, Birkerød, Farum, Kalundborg, Valby, Næstved, Søborg, Lyngby, Thisted, Svendborg, Aalborg, Vanløse, Aarhus, Gladsaxe, Brønderslev, Sønderborg, Dragør, Greve, Jyllinge, Roskilde, Glostrup, Grenaa, Herlev, Brabrand, Randers, Middelfart, København, Frederiksværk, Taastrup, Slagelse, Haderslev, Nørresundby, Lillerød, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Kolding, Hedehusene, Gentofte, Solrød Strand, Holbæk, Herning, Virum, Rødovre, Hørsholm, Fredericia, Frederikshavn, Horsens, Køge, Tårnby, Stenløse, Rudersdal, Åbyhøj, Hobro, Helsingør, Hjørring, Vordingborg, Ballerup, Aabenraa, Lystrup, Værløse, Risskov, Albertslund, Nakskov, Esbjerg, Højbjerg, Varde, Skanderborg, Frederiksberg, Odense, Brøndby, Ølstykke, Haslev, Vallensbæk, Vejle, Tilst, Hvidovre, Struer, Brønshøj, Skive, Ishøj, Hedensted, Rønne, Nærum, Silkeborg, og Allerød, .

Klik-og-hent ift. varmeblæser 5 kw er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis varmeblæser 5 kw online og køb varmeblæser 5 kw. Foruden dette ser man typisk internet shoppere efterspørge bl.a. billig varmeblæser 5 kw, varmeblæser 5 kw priser og varmeblæser 5 kw tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Priser på varmeblæser 5 kw

Det er yderst uproblematisk for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige varmeblæser 5 kw online fra forskellige firmaer på nettet, og følgelig har de fleste e-forhandlere ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på varmeblæser 5 kw voldsomt, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at undersøge enkelte netshops efter billige priser på varmeblæser 5 kw online forud for at du handler, således at du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Silvan.

Man bør imidlertid være så påpasselig, at hvis en internet webshop markedsfører billige varmeblæser 5 kw online til salg for en udsalgspris som er ekstraordinært letkøbt, så kan det mange gange være et bevis på en bedragerisk online shop. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en retningslinje, hvilket dækker dig imod uægte online forretninger.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil honorere pengene til varmeblæser 5 kw senere. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Ses der på data er det markant, at online shoppere som regel leder efter for eksempel køb varmeblæser 5 kw og billig varmeblæser 5 kw. Man ser derudover jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis varmeblæser 5 kw tilbud, varmeblæser 5 kw priser samt varmeblæser 5 kw online.

Analyser tidligere køberes oplevelser

Trustpilot frembyder regulære pålidelige chancer for at se nøjere på en række øvrige konsumenters omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemsøger e-forhandlerens kritik forinden du køber billige varmeblæser 5 kw online.

Facebook fremskaffer tilsvarende en del fantastiske løsninger til at få indtryk af internet selskabets pålidelighed. I øvrigt er der en del internet virksomheder hvor folk kan aflevere en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere burde bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige varmeblæser 5 kw online hos en internet virksomhed behøver man i reglen betragte webshoppens handelsvilkår, men det er bare en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Et alternativ er at undersøge om webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det bør være en angivelse af at netbutikken efterlever gældende dansk lovgivning, tillige med at e-butikken løbende besøges af eksperter som er meget bekendte med de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du anledning til at blive hjulpet, hvis du forvoldes udfordringer som følge af dit indkøb af varmeblæser 5 kw. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at køber er påpasselig med de fundamentale betingelser der indvirker på købet af varmeblæser 5 kw online, eksempelvis den returpolitik e-shoppen tilsikrer.

Derfor er det ydermere afgørende, at man til enhver tid beholder ens faktura, så man altid vil kunne eftervise bestillingen af varmeblæser 5 kw, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Inge Andersen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Søren gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Lone gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Camilla R gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til når du køber online
1Den prisbilligste form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du opholder dig i nærheden af internet butikkens bopæl. Den leveringsmanér er naturligvis rigtig udslagsgivende når man absolut skal bruge varmeblæser 5 kw fluks. Alternativt så lover nogle internet varehuse fragt uden betaling, men for det meste er det under betingelse af at man aftager for et bestemt beløb.
2Flere online forhandlere yder fragtfri levering på varmeblæser 5 kw, men typisk er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret sum. Alternativt skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig typisk også vældig enkel. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
3Temmelig mange forretninger på nettet tildeler nu til dags diverse billige leveringsformer til varmeblæser 5 kw. En yndling er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter dine varer den dag der passer dig. Denne er altså super gnidningsløs, samt tit endda den prisbilligste leveringsmetode.
4Trustpilot forærer dig forholdsvis sikre genveje til at efterse en længere række nuværende konsumenters tanker og på grund af dette er det at foretrække, at du kigger på e-handlens ratings inden du shopper billige varmeblæser 5 kw online. Facebook frembringer tillige temmelig fine metoder til at få kendskab til online firmaets kundefokus.
5Vi foreslår generelt at undersøge om e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det er et bevis på at online virksomheden føjer den officielle danske lovgivning, foruden at online shoppen af og til overvåges af sagkyndige der er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at folk køber billige varmeblæser 5 kw på en butik på nettet kan man når alt kommer til alt se på shoppens forretningsvilkår.
6Det er i dag i høj grad nemt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige varmeblæser 5 kw på forskellige internet shops, og ergo frembyder flertallet af forretninger på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig rentabelt at analysere visse internet selskaber efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.
7Leveringshastigheden kan vise sig at være yderst betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge ordren med det samme, så med det formål er det selvsagt afgørende at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid på varmeblæser 5 kw. Adskillige outlets på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, men husk at det nødvendiggør at der bestilles inden et fastsat klokkeslæt.
8Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af en anordning, hvilket garanterer dig overfor svindlende internet forretninger. Som en anden løsning kunne du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare regningen ude i fremtiden.
9Før nogen køber billige varmeblæser 5 kw i en internet shop burde man i reglen skimme e-shoppens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig interessant. I øvrigt anbefaler vi at køber er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der er gældende for handlen med billige varmeblæser 5 kw online, som eksempelvis hvilken returret online shoppen har.