Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er især en mulighed ved de gængse byggekæder.
Det er helt klart meget relevant at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser 400w.
Der kan være forskel på priserne på billige varmeblæser 400w hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have gode priser, hvorimod andre giver service. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende webshoppens regningslinjer.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af varmeblæser 400w.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af varmeblæser 400w online.
De velkendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og pga. det har folk adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber varmeblæser 400w online på deres hjemmeside.
Forskellige niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Følgelig forventes det at du får ekstra kyndig vejledning fra folk som er specialister i lige præcis varmeblæser 400w.
Størstedelen af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser 400w silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

varmeblæser 400w bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af flere end 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser 400w jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

varmeblæser 400w harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være essentielt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det kan blive fornuftigt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kunne kortlægge beløbet for dem en ad gangen.
2Det bør overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om vigtige projekter. Enkelte ting stiller krav om flere folk. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
3For projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. På grund af dette skal du løbende undersøge meldingerne om vejret i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det pludselig begynder at regne netop som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
4Der er en hel del vejledninger og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af temmelig meget udbytterig information, særligt såfremt man benytter den engelske version.
5Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problematikker når det handler om avancerede opgaver, og ergo kan det vise sig essentielt at der afsættes nok plads i tidsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
6Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
7I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det være ubeskriveligt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Man må nødig stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være strategisk at du har grejet parat akkurat som du tager fat på byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
9Det er at have noget at sige at have de presserende byggematerialer handlet ind inden du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en enkel liste hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
10Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
11Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
12Du bør tage til overvejelse om du selv ønsker at klare det hele, eller du burde skaffe assistance fra en professionel til opstarten af byggeriet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at tage imod priser fra flere foretagender.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Flere online firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragttyper til varmeblæser 400w. En af de populære er i øjeblikket afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo temmelig ligetil, og desuden ligeledes den billigste leveringstype.

Du kunne også planlægge at bestille levering til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er i mange tilfælde en tand dyrere, men samtidig super fremkommelig ift. varmeblæser 400w online. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo kræver at du har bopæl i nærheden af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser 400w kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel ifald man absolut skal bruge din pakke fluks, så af den grund er det ganske vigtigt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt på varmeblæser 400w. Flere internet foretagender – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på en række varenumre online, hvilket dog påkræver at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt betjent forinden de lageransatte drager hjemad.

Nogle få internet virksomheder lover fragtfri levering på varmeblæser 400w online, men for det meste er det kun gældende hvis man køber for et konkret beløb. Alternativt skal du foretrække den mest letkøbte fragttype, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

En hel del kæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig varmeblæser 400w på nettet men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Bygma. De frembyder bl.a. klik-og-hent på varmeblæser 400w i følgende byer:

Slagelse, Esbjerg, Birkerød, Korsør, Herlev, Nyborg, Charlottenlund, Vallensbæk, Holbæk, Lystrup, Brøndby, Horsens, Næstved, Gentofte, Brabrand, Farum, Haslev, Hobro, Ikast, Vordingborg, Thisted, Solrød Strand, Hedensted, Struer, Nærum, Middelfart, Brønshøj, Kolding, Tilst, Ølstykke, Nørresundby, Hedehusene, Lillerød, Silkeborg, Skanderborg, Ishøj, Aalborg, Jyllinge, Tårnby, Grenaa, Valby, Haderslev, Frederiksberg, Nakskov, Sønderborg, Albertslund, Vanløse, Varde, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Hillerød, Kalundborg, Odense, Rudersdal, Gladsaxe, Odder, Glostrup, Taastrup, Værløse, Rødovre, Brønderslev, Skive, Aarhus, Svendborg, Fredericia, Aabenraa, Virum, Hørsholm, Hjørring, Stenløse, Åbyhøj, Viborg, Frederikssund, Ringsted, Søborg, Roskilde, Helsingør, Randers, Holstebro, Køge, Rønne, Frederiksværk, København, Greve, Allerød, Herning, Højbjerg, Vejle, Lyngby, Ballerup, Risskov, Dragør, Hvidovre, og Kokkedal, .

Click-and-collect ift. varmeblæser 400w er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i data står det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet varmeblæser 400w priser og varmeblæser 400w online. Foruden dette ser man typisk online shoppere kigge efter bl.a. varmeblæser 400w tilbud, køb varmeblæser 400w samt billig varmeblæser 400w, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og Stark.

Få rabat på varmeblæser 400w

Det er i høj grad overkommeligt for alle at tjekke tilbud på billige varmeblæser 400w online i blandt forskellige forretninger på nettet, og for det har masser af online forhandlere set sig tvunget til at mindske priserne på varmeblæser 400w helt i bund, og ydermere byde på levering uden omkostninger.

Det kan alligevel blive fordelagtigt at studere nogle outlets på nettet efter billige priser på varmeblæser 400w online før du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at indhente den mest billige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-forretning forhandler billige varmeblæser 400w online på tilbud til en tilbudspris der kan virke himmelråbende attraktiv, så er det ofte være et tegn på en fup netshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket bistår dig som køber overfor snydagtige netbutikker.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at dække regningen på varmeblæser 400w over flere uger. Dette tilbydes normalt ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere ofte kigger efter fx køb varmeblæser 400w og varmeblæser 400w tilbud. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet billig varmeblæser 400w, varmeblæser 400w online samt varmeblæser 400w priser.

Læs eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot fører til super pålidelige løsninger til at eftergå en lang række eksisterende forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det klogt, at du læser internet shoppens kritik forud for at du køber billige varmeblæser 400w online.

Facebook leverer ligeledes altid fantastiske chancer for at få indtryk af online forretningens troværdighed. Herinde ses en del e-forhandlere hvor du kan forfatte en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige varmeblæser 400w online på en butik behøver man reelt sætte sig ind i webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt, særligt ved de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bygma.

En anden løsning kan være at bemærke om e-firmaet er e-mærke godkendt, som er et signal om at e-handlen opretholder de officielle regler, tillige med at internet shoppen hyppigt vurderes af specialister der har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din handel med varmeblæser 400w. I øvrigt er det godt at man er oppe på mærkerne omkring de primære forhold der spiller ind i forbindelse med købet af varmeblæser 400w online, til eksempel hvilken returpolitik forretningen anvender.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af varmeblæser 400w, uanset om man bestiller ved Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Karen Nielsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Peter gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Bente Poulsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Hans gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot forærer dig ret så fordelagtige genveje til at beskue en længere række øvrige kunders opfattelser og herved er det at foretrække, at du gennemsøger online shoppens vurderinger inden du køber billige varmeblæser 400w online. Facebook frembyder tillige ganske fine genveje til at få indblik i online forretningens kundefokus.
2Inden nogen handler billige varmeblæser 400w på en e-forhandler burde man for at være sikker få overblik over netshoppens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke videre interessant. Ydermere anbefales det at du er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer gældende for bestillingen af billige varmeblæser 400w online, som for eksempel den returrettighed online forhandleren benytter.
3En masse internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtmetoder til varmeblæser 400w. Et hit er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente din pakke når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo super praktisk, samt endda ligeledes den prisbilligste leveringsmetode.
4Leveringstiden er selvfølgelig ret relevant i tilfælde af at du står og skal bruge pakken om kort tid, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for varmeblæser 400w. En række online varehuse lover billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men det regnes ud fra at ordren placeres tidligere end et angivent klokkeslæt.
5Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en vedtægt, som redder kunden imod svindlende internet selskaber. Alternativt kunne du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at klare omkostningerne af flere omgange.
6Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du bor med kort afstand til internet shoppens bopæl. Den leveringsversion er naturligvis ultra vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge varmeblæser 400w omgående. Alternativt så lover visse online virksomheder portofri levering, men typisk er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret pris.
7Vi anbefaler at se nærmere på om webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket kan være et tegn på at e-handlen lever op til de opstillede regler, foruden at e-shoppen hyppigt vurderes af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser 400w hos en online shop kan de i princippet tyde netbutikkens handelsbetingelser.
8Nogle forretninger på nettet præsterer levering uden beregning på varmeblæser 400w, men oftest kræver det at du shopper for en konkret sum. Derudover skulle man foretrække den prisbilligste leveringsform, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Muligheden er undertiden ydermere særdeles uproblematisk. Den mest betalelige metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne.
9Det er ultra overkommeligt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige varmeblæser 400w på tværs af internet firmaer i Danmark, og altså garanterer flere online shops fragt uden beregning. Men det kan til hver en tid være indbringende at sammenholde nogle forskellige internet forretninger efter rabat og tilbud før du handler, således at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.