JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du vælge en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af varmeblæser 400v.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse virksomhedens regningslinjer.
Når du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de store byggecentre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige varmeblæser 400v fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre tilbyder et stort produktudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot varmeblæser 400v.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har flertallet adgang til at købe online og hente produkterne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt endda skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre køber varer fra diverse producenter, så du kan handle fra et stort udvalg af varmeblæser 400v online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online får du bedre priser.
Hovedparten af niche webshops er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler varmeblæser 400v online hos dem.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem er det forventeligt at du får super nyttig hjælp fra mennesker der er eksperter i lige præcis varmeblæser 400v.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

varmeblæser 400v harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

varmeblæser 400v jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser 400v bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

varmeblæser 400v silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer næsten altid utidige problematikker når det kommer til større opgaver, og på grund af det er det vigtigt at der afsættes passende plads i kalenderen, som gør at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Der ligger mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube er formidler af en masse nyttig oplysning, særligt når man benytter den engelske version.
3Du skal ikke glemme dit eget ve og vel, så husk beklædning som fx arbejdshjelm som beskytter dig imod hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
4Det kan være en god idé at søge hjælp til dele af projektet, specielt i tilfælde af krævende ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
5Man kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
6Husk at overveje om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at have professionel hjælp til dele af det. Forudsat at du fremskaffer eksperthjælp kan det være optimalt at indhente en pris fra flere håndværkere.
7Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
8Forud for at du optager dit byggeprojekt kan det blive rimeligt meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9For udendørs projekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke med et brag starter med at regne netop som du er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
10Ofte vil det være afgørende at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge samtlige poster, og så dokumentere den billigste pris på dem en ad gangen.
11Det er værdifuldt at du har alle materialer klar til brug før du starter projektet. Du kunne sammensætte en enkel liste som samler det du har brug for, og derefter granske hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Du vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Typisk vil det være erstatteligt at have udstyret til disposition før du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de her udgifter i dit udgiftsbudget.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Adskillige e-forretninger giver nu til dags alverdens billige leveringsløsninger til varmeblæser 400v. Den mest anvendte er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo i høj grad nem, og mange gange ligeledes den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne på samme måde udse dig at få produkterne bragt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er tit en smule mere omkostningsfuld, men ligeledes usædvanlig praktisk ift. varmeblæser 400v online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente pakken selv, som desværre forudsætter at du er lige ved internet forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på varmeblæser 400v er jo virkelig udslagsgivende ifald vi har brug for dine nye produkter inden for kort tid, så af den grund er det altså centralt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid for varmeblæser 400v. Mange outlets på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, hvilket dog er betinget af at bestillingen realiseres forud for et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen på posthuset inden de pakkeansatte har fyraften.

En hel del e-firmaer sikrer gratis levering på varmeblæser 400v online, men for det meste er det så præmissen at man bestiller for en bestemt pris. Desuden skal du tage den prisbilligste fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

De fleste webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig varmeblæser 400v derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark og Davidsen. Byggekæderne tildeler blandt andet afhentning af varmeblæser 400v i disse byer:

Roskilde, Gladsaxe, Viborg, Vordingborg, Fredericia, Frederiksværk, Herning, Dragør, Charlottenlund, Jyllinge, Rudersdal, Brabrand, Vanløse, Åbyhøj, Birkerød, Korsør, Odder, Hedehusene, Glostrup, Valby, Kalundborg, Horsens, Slagelse, Esbjerg, Køge, Nørresundby, Herlev, Virum, Kokkedal, Grenaa, Holstebro, Brøndby, Silkeborg, Solrød Strand, Aabenraa, Lyngby, Hørsholm, Rødovre, Aarhus, Skive, Tilst, Ikast, Hjørring, Vejle, Kolding, Albertslund, Taastrup, Haderslev, Aalborg, Stenløse, Søborg, Middelfart, Højbjerg, Frederikshavn, Svendborg, Brønshøj, Hvidovre, Varde, Lystrup, Hobro, Holbæk, Brønderslev, Nyborg, Hedensted, Helsingør, Tårnby, København, Lillerød, Gentofte, Vallensbæk, Risskov, Ballerup, Randers, Ølstykke, Struer, Frederiksberg, Værløse, Nakskov, Nykøbing Falster, Haslev, Frederikssund, Sønderborg, Farum, Næstved, Odense, Nærum, Greve, Allerød, Thisted, Hillerød, Ishøj, Rønne, Skanderborg, og Ringsted, .

Click-and-collect ift. varmeblæser 400v er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på tallene bliver det klart, at online shoppere tit leder efter fx varmeblæser 400v tilbud og køb varmeblæser 400v. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter blandt andet billig varmeblæser 400v, varmeblæser 400v priser samt varmeblæser 400v online, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på varmeblæser 400v

Det er efterhånden vældig fleksibelt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige varmeblæser 400v online fra forskellige netshops, og derved har mange e-handler set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på varmeblæser 400v en hel del, og endda yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk være rentabelt at sammenholde en række internet forretninger efter tilbud på varmeblæser 400v online forinden du køber, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en forretning på nettet markedsfører billige varmeblæser 400v online for en udsalgspris som er helt ekstremt favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et symbol på en snydagtig internet virksomhed. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, hvilket passer på dig som kunde overfor fup online butikker.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afbetale prisen på varmeblæser 400v over tid. Dette tilbydes ofte hos online nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man ser på tendenserne er det markant, at internetbrugere som regel efterspørger fx varmeblæser 400v priser og varmeblæser 400v tilbud. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge for eksempel billig varmeblæser 400v, varmeblæser 400v online og køb varmeblæser 400v.

Kig på folks bedømmelser

Trustpilot indebærer temmelig gavnlige chancer for at eksaminere en hel del øvrige køberes meninger og derfor slår vi et slag for, at du vurderer netshoppens anmeldelser inden du shopper billige varmeblæser 400v online.

Facebook genererer tillige en række sikre chancer for at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Herinde ses mange online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at skrive en kritik af virksomhedens service, som også kan benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige varmeblæser 400v online på en netshop burde de i og for sig tage stilling til dens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Et andet forslag kunne derfor være at bemærke om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være et billede på at online virksomheden følger de officielle danske regler, foruden at internet firmaet en gang i mellem revideres af jurister der mestrer reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til bistand, for så vidt du møder besvær ved dit indkøb af varmeblæser 400v. Foruden dette kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af varmeblæser 400v online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online virksomheden kører med.

På grund af dette er det desuden relevant, at man permanent gemmer ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af varmeblæser 400v, uagtet om man handler hos Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

Else I gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Helle V gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Marianne gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Christian Petersen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til din online shopping
1Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette kræver at du har bopæl nærved online firmaets adresse. Den løsning kan i nogle tilfælde være super essentiel forudsat vi står og skal bruge varmeblæser 400v om kort tid. Alternativt så præsterer nogle få online forhandlere levering uden omkostninger, men ofte er det påkrævet at man aftager for en bestemt pris.
2Før folk shopper billige varmeblæser 400v på en netshop behøver man til hver en tid studere shoppens betingelser, men det er almindeligvis ikke videre spændende. Derudover kan det anbefales at man er opmærksom på de mest basale vedtægter gældende for bestillingen af billige varmeblæser 400v online, til eksempel hvilken returneringsret shoppen bruger.
3En række online selskaber byder på gratis fragt på varmeblæser 400v, men i de fleste tilfælde påkræves det at der shoppes for et konkret beløb. Ellers skulle man snuppe den mindst kostelige leveringsudgave, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis ligeledes i høj grad simpel. Den mest billige mulighed for fragt er uden tvivl at hente ordren selv.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis virkelig udslagsgivende såfremt du behøver varerne øjeblikkeligt, og herved er det temmelig meningsfuldt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt på varmeblæser 400v. En hel del e-shops stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på utallige produkter, men husk at det afhænger af at ordren aflægges forud for et aftalt klokkeslæt.
5Trustpilot fører til rigtig gode muligheder for at vurdere ganske mange andre kunders ratings og på grund af dette anbefales det, at du bliver klogere på online forhandlerens kritik før du bestiller billige varmeblæser 400v online. Facebook genererer også de facto hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed.
6En del internet varehuse giver i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsløsninger til varmeblæser 400v. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente varerne når det passer dig. Metoden er altså super problemfri, og mange gange derudover den mindst kostelige type af levering.
7Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, som begunstiger køberen imod fup online varehuse. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage prisen over tid.
8Vi tilråder at kontrollere om online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det længe har været en erklæring om at webbutikken opretholder de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren jævnligt efterses af fagfolk der er meget fortrolige lovgivningen. Forinden folk køber billige varmeblæser 400v hos en webshop burde de i virkeligheden gennemse virksomhedens forretningsvilkår.
9Det er ret smart for alle at analysere priser online på billige varmeblæser 400v fra forskellige online forretninger, og til gengæld tilbyder utallige online shops fragtfri levering. Men det kan stadigvæk blive indbringende at udforske et par internet forhandlere efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, så man er tryg ved at antage den laveste pris.