JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare varmeblæser 4 kw.
Der kan være forskel på priserne på billige varmeblæser 4 kw fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets betingelser.
Det er helt klart meget relevant at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan du købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring varmeblæser 4 kw.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er især muligt ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i de større byer, og takket være dette har kunderne chancen for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Af den grund har man chancen for at undgå leveringsgebyret, og samtidig hente produkterne straks.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra en lang række forskellige producenter, så du kan handle fra et stort sortiment af varmeblæser 4 kw online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du få mere gavnlig rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis varmeblæser 4 kw.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en billig pris.
Forskellige nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du køber varmeblæser 4 kw online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
varmeblæser 4 kw harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

varmeblæser 4 kw jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

varmeblæser 4 kw silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

varmeblæser 4 kw bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er rationelt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og dernæst nedfælde udgiften ved dem slavisk.
2Der er et stort udvalg af artikler og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver enorme mængder anvendelig information, særligt såfremt man søger på engelsk.
3Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse såsom sikkerhedshjelm der skåner dig imod hændelige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
4Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at have grejet parat forinden du tager fat på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indregne disse udgifter i din økonomiske plan.
5Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet hvis projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
6Husk at regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du indhenter assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at få tilbud fra forskellige håndværkere.
7Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ift. større projekter. Omfattende ting gør krav på flere folk. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
8Før du påbegynder byggeprocessen kan det blive vildt essentielt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Planlægning er nøglen til succes med projektet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver strategien.
10Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har samtlige byggematerialer klar til brug forinden du igangsætter din byggeproces. Du kan lave en punktforms liste med alle de ting der bliver brug for, og bagefter granske hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
11For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor kan du tit undersøge prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
12Der kommer utvivlsomt pludselige udfordringer når det handler om svære byggeprojekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man afsætter nok plads i planen, som bidrager til at man kan være overbevist om at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er enormt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En hel del internet foretagender tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige fragtmuligheder til varmeblæser 4 kw. En favorit er nu til dags udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig super fleksibel, samt oftest tillige den mest billige type af levering.

Du kunne også beslutte dig for at få pakken leveret til din private bopæl eller til dit arbejde. Metoden bliver almindeligvis en anelse mere pebret, men tillige ualmindeligt let ift. varmeblæser 4 kw online. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du har bopæl nær internet virksomhedens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på varmeblæser 4 kw er super essentiel hvis du absolut skal bruge produkterne fluks, så af den grund er det komplet afgørende at du tjekker den forventede leveringsdato på varmeblæser 4 kw. De fleste e-handler – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter online, men vær vagtsom da det kræver at transaktionen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få ordren klargjort forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Indtil flere byggeforretninger sikrer fragt uden gebyr på varmeblæser 4 kw online, men oftest er det forudsat at man bestiller for et præcist beløb. Alternativt bør man gribe den mindst kostelige fragtmetode, hvilket typisk vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig varmeblæser 4 kw på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Stark. De tilbyder fx afhentning af varmeblæser 4 kw i disse byer:

Brøndby, Greve, Værløse, Ringsted, København, Lystrup, Dragør, Ballerup, Svendborg, Hedensted, Viborg, Nyborg, Brabrand, Glostrup, Haslev, Nærum, Aarhus, Vallensbæk, Frederikssund, Ikast, Randers, Ishøj, Stenløse, Risskov, Thisted, Charlottenlund, Albertslund, Tårnby, Nørresundby, Herlev, Åbyhøj, Frederiksberg, Esbjerg, Sønderborg, Hedehusene, Skive, Højbjerg, Taastrup, Kokkedal, Lyngby, Hørsholm, Silkeborg, Odder, Horsens, Solrød Strand, Brønshøj, Fredericia, Rudersdal, Lillerød, Rødovre, Valby, Kalundborg, Jyllinge, Hjørring, Hvidovre, Skanderborg, Grenaa, Farum, Næstved, Vanløse, Køge, Middelfart, Roskilde, Gladsaxe, Holbæk, Frederiksværk, Kolding, Aabenraa, Holstebro, Ølstykke, Nykøbing Falster, Odense, Frederikshavn, Rønne, Brønderslev, Birkerød, Struer, Helsingør, Aalborg, Hillerød, Korsør, Varde, Tilst, Vordingborg, Herning, Haderslev, Nakskov, Allerød, Hobro, Vejle, Søborg, Gentofte, Slagelse, og Virum, .

Click-and-collect ift. varmeblæser 4 kw er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på tallene er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter bl.a. varmeblæser 4 kw online og varmeblæser 4 kw priser. Man ser desuden som regel online shoppere efterspørge eksempelvis varmeblæser 4 kw tilbud, køb varmeblæser 4 kw samt billig varmeblæser 4 kw, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Gode priser på varmeblæser 4 kw

Det er jo ultra overkommeligt for købere at vurdere tilbud på billige varmeblæser 4 kw online i blandt diverse butikker på nettet, og for det har mange internet varehuse ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på varmeblæser 4 kw helt i bund, og endda sikre fragt uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive gavnligt at analysere en række internet shops i Danmark efter tilbud på varmeblæser 4 kw online inden du shopper, så man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Man må bare være obs på, at i tilfælde af at en webshop forhandler billige varmeblæser 4 kw online til en salgspris der kan ses som besynderligt favorabel, kunne det undertiden være en indikation på en uægte online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet af en orden, hvilket assisterer dig imod uærlige webbutikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du hellere vil afdrage omkostningerne til varmeblæser 4 kw over flere uger. Dette tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk som regel efterspørger blandt andet varmeblæser 4 kw priser og billig varmeblæser 4 kw. Man ser desuden som regel netshoppere søge efter fx køb varmeblæser 4 kw, varmeblæser 4 kw tilbud samt varmeblæser 4 kw online.

Kig på tidligere køberes meninger

Trustpilot giver dig regulære pæne chancer for at granske forskellige aktuelle brugeres ratings og derfor støtter vi, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger forud for at du bestiller billige varmeblæser 4 kw online.

Facebook forærer dig ydermere ganske tiltalende muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed. Desuden er der nogle internet webshops hvor kunder kan aflevere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige varmeblæser 4 kw online hos en internet handler bør de principielt gennemlæse webbutikkens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke videre interessant, i særdeleshed på de store byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke om internet butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været en angivelse af at e-shoppen føjer de danske love, og at e-forhandleren jævnligt overvåges af fagmænd som har megen viden om reglementet på området.

Derudover giver det dig lejlighed til assistance, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din handel med varmeblæser 4 kw. Tilmed går vi ind for at køber er hensynstagende til de fundamentale forhold der har betydning for købet af varmeblæser 4 kw online, som fx hvilken ombytningsret internet shoppen anvender.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan dokumentere sit køb af varmeblæser 4 kw, hvad end man shopper ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller Silvan.

Lene A gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Camilla gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Inger O gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Louise O gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til internetshopping
1Det har vist sig at være i høj grad fleksibelt for folk at finde information om priser online på billige varmeblæser 4 kw på forskellige online varehuse, og til tak præsterer langt de fleste online butikker portofri fragt. Dog kan det stadigvæk blive smart at undersøge et par forskellige forhandlere på nettet efter rabat og tilbud inden du handler, så du er garanteret at antage den bedste pris.
2Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, som redder os overfor fup internet forhandlere. Som en anden løsning burde du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale prisen over tid.
3Indtil flere online shops frembyder gratis levering på varmeblæser 4 kw, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der shoppes for en præcis sum. I øvrigt må du tage den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket oftest er at få bragt din pakke til et udleveringssted. Muligheden er godt nok desuden ret overkommelig. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter varerne.
4Temmelig mange internet forhandlere frembyder i vore dage et hav af forskellige billige former for levering til varmeblæser 4 kw. Den mest moderne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente ordren præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig let gængelig, samt endda endda den mindst kostelige leveringsløsning.
5Før nogen shopper billige varmeblæser 4 kw hos en internet handler behøver de de facto løbe igennem webbutikkens betingelser, det er dog mange gange et omfattende projekt. Derudover er det klogt at du er vaks omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige varmeblæser 4 kw online, f.eks. hvilken byttepolitik online forretningen bruger.
6Trustpilot medfører flere passelige chancer for at iagttage en lang række øvrige brugeres tanker og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger e-forretningens vurderinger forinden du bestiller billige varmeblæser 4 kw online. Facebook præsterer ligeledes temmelig stabile metoder til at få indblik i e-forretningens troværdighed.
7Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du bor i kort afstand af e-forhandlerens adresse. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret udslagsgivende når vi absolut skal bruge varmeblæser 4 kw nu og her. Alternativt så yder en hel del e-forhandlere fragtfri levering, men typisk er det forbeholdt når der erhverves for et fastslået beløb.
8Vi tilråder generelt at kigge om webshoppen er støttet af e-mærket, da det generelt er en tryghed om at online virksomheden retter sig efter de danske retningslinjer, udover at internet butikken tit gennemses af sagkyndige der er meget bekendte med reglerne. Forinden nogen shopper billige varmeblæser 4 kw hos en forretning på nettet burde man sådan set betragte shoppens handelsvilkår.
9Fragtperioden er jo ekstremt betydningsfuld når man behøver din ordre straks, og med det formål er det rigtig på sin plads at man efterser den anslåede leveringstid for varmeblæser 4 kw. En stor portion internet outlets frembyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen anbringes før et givent tidspunkt.