Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af varmeblæser 380v.
Du bør kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser 380v.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Der findes forskelle i priserne på billige varmeblæser 380v alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre sælger varer fra flere producenter, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af varmeblæser 380v online.
De store byggemarkeder findes i store dele af landet, og herigennem har man valget om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed har du valget om at undvære leveringsgebyret, og samtidig have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Herved bør du modtage super god service fra ansatte som er eksperter i lige præcis varmeblæser 380v.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
En masse nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle varmeblæser 380v online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
varmeblæser 380v jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser 380v silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

varmeblæser 380v harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

varmeblæser 380v bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer næsten altid uventede udfordringer når det kommer til omfangsrige opgaver, og altså vurderes det værdifuldt at der er afsat rimelig plads i kalenderen, så man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
2Du har mulighed for at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på klimaet.
3Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgift, og efterfølgende indsamle omkostningen ved dem én efter én.
4Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er kilde til en masse gavnlig viden, specielt hvis man leder på engelsk.
5Husk at gennemtænke hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Når du benytter eksperthjælp anbefales det at lede efter prisoverslag fra flere firmaer.
6Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko som beskytter dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
7Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at have værktøjet parat forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at påregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
8Planlægning vedbliver at være metoden til succes med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en effektiv plan, som dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
9Inden du igangsætter byggeprojektet kan det være vanvittigt centralt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
10For byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det ikke mod forventning går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, specielt når der er tale om større arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter stiller krav om flere folk. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Det kan vise sig at have noget at sige at have de relevante bygningsmaterialer indkøbt før du kaster dig over håndværket. Du kan med fordel udarbejde en punktforms huskeliste som indeholder de materialer som er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En del internet virksomheder giver nu til dags alverdens billige fragtmetoder til varmeblæser 380v. En af de mest almindelige er nu om dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne når det passer dig. Metoden er nemlig ekstremt fleksibel, og endda også den prisbilligste leveringsmanér.

Du kan lige så vel beslutte dig for at få produkterne bragt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Den bliver i regelen lidt mere pebret, men desuden temmelig bekvem ved køb af varmeblæser 380v online. Den billigste fragtløsning vil dog altid være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af e-handlens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser 380v kan være særligt aktuel i tilfælde af at vi står og skal bruge pakken omgående, og af den grund er det fuldt ud afgørende at du gransker den estimerede leveringstid ved varmeblæser 380v. Masser af netbutikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, hvilket beroer på at orden realiseres forud for et fastslået tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt pakket forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få e-forhandlere præsterer portofri fragt på varmeblæser 380v online, men ofte kun ifald du aftager for et fastslået beløb. Derudover bør du udse dig den mest betalelige løsning til levering, der i mange tilfælde vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

En stor portion byggecentre udlover afhentning hvor du køber billig varmeblæser 380v på nettet men selv henter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. De foreslår eksempelvis click-and-collect på varmeblæser 380v i disse byer:

Brønshøj, Hedensted, Kolding, Tårnby, Rudersdal, Herlev, Værløse, Helsingør, Hillerød, Lystrup, Esbjerg, Nærum, Ølstykke, Ringsted, Solrød Strand, Aarhus, Tilst, Greve, Nakskov, Silkeborg, Grenaa, Thisted, Hedehusene, Lyngby, Svendborg, Jyllinge, Hvidovre, Vanløse, Brabrand, Ballerup, Søborg, Åbyhøj, Næstved, Vejle, Vallensbæk, Aalborg, Odder, Sønderborg, Haderslev, Randers, Nørresundby, Kokkedal, Virum, Aabenraa, Stenløse, Brønderslev, Farum, Hobro, Korsør, Middelfart, Rønne, Dragør, Vordingborg, Ishøj, Valby, Kalundborg, Frederiksberg, Gentofte, Nyborg, Skanderborg, Frederikshavn, Frederikssund, Højbjerg, Rødovre, Viborg, Holbæk, Skive, Charlottenlund, Haslev, Slagelse, Glostrup, Taastrup, Hjørring, Ikast, Birkerød, Risskov, Køge, Varde, Allerød, Herning, Brøndby, Odense, Gladsaxe, Fredericia, København, Struer, Roskilde, Frederiksværk, Albertslund, Holstebro, Horsens, Hørsholm, Lillerød, og Nykøbing Falster, .

Klik-og-hent for varmeblæser 380v er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden).

Ved indkig i søgedata står det markant, at folk mange gange kigger efter for eksempel køb varmeblæser 380v og billig varmeblæser 380v. Man ser derudover tit folk efterspørge for eksempel varmeblæser 380v tilbud, varmeblæser 380v online og varmeblæser 380v priser, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Få rabat på varmeblæser 380v

Det er i dag ret så smart for folk at vurdere tilbud på billige varmeblæser 380v online fra forskellige internet foretagender, og derved har flere forretninger på nettet set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på varmeblæser 380v eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Det kan dog ikke desto mindre blive nyttigt at granske flere webbutikker efter tilbud og udsalg på varmeblæser 380v online før du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør dog ikke undervurdere, at når en internet handler tilbyder billige varmeblæser 380v online til en pris som anses for kolossalt tiltalende, burde det tit være et fingerpeg om en uoprigtig e-forhandler. Kortkøb er på den anden side en del af en forordning, hvilket forsvarer dig som køber overfor fup online forretninger.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere omkostningerne til varmeblæser 380v over en længere periode. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bygma.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte søger blandt andet varmeblæser 380v online og billig varmeblæser 380v. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere efterspørge bl.a. varmeblæser 380v priser, køb varmeblæser 380v samt varmeblæser 380v tilbud.

Gennemsøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot genererer ret strålende genveje til at gøre dig bekendt med en lang række øvrige konsumenters kritik og derved foreslåes det, at du undersøger internet webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige varmeblæser 380v online.

Facebook fører til også de facto udmærkede muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed. Foruden det ses mange online varehuse i Danmark hvor kunder kan offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser 380v online på en netbutik kan man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale, men det er i reglen et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

En anden valgmulighed kunne være at se om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en antydning af at internet virksomheden følger de officielle regler, tillige med at internet firmaet fra tid til anden revurderes af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Derudover giver det dig anledning til support, for så vidt du udsættes for problemer som følge af dit køb af varmeblæser 380v. Yderligere anbefales det at køberen er sat ind i de mest basale bestemmelser der er gældende for købet af varmeblæser 380v online, fx hvilken bytteret internet forhandleren har.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevise købet af varmeblæser 380v, uanset om man køber ved Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Morten P gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Jette P gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Lone gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til indkøb via nettet
1En hel del online forhandlere yder i vore dage en række forskellige billige leveringsmetoder til varmeblæser 380v. En der er meget populær er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig temmelig enkel, og mange gange endda den prisbilligste slags levering.
2Trustpilot bringer dig rigtig udmærkede løsninger til at eftersøge forskellige andre køberes observationer og derved stiller vi forslag om, at du eftergår e-forhandlerens ratings forud for at du bestiller billige varmeblæser 380v online. Facebook fører til ydermere en lang række udmærkede metoder til at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed.
3Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, som kan være et fingerpeg om at internet shoppen følger de danske regler, tillige med at den nu og da revideres af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området. Før folk shopper billige varmeblæser 380v på en online forretning behøver man altid bese e-butikkens regler.
4Den mindst kostelige mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens bopæl. Den leveringsmodel kan være super vital ifald du har brug for varmeblæser 380v nu og her. Alternativt så lover nogle få online shops gratis fragt, men i reglen forudsætter det at du aftager for et fastsat beløb.
5Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en regel, der støtter os imod falske e-handler. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at honorere regningen af flere omgange.
6Det er jo meget overkommeligt for os alle at sammenligne tilbud online på billige varmeblæser 380v hos diverse netshops, og for det frembyder masser af internet selskaber i Danmark gratis fragt. Dog kan det ikke desto mindre være indbringende at studere nogle få e-shops efter billige priser inden du placerer ordren, så man er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
7Leveringstidspunktet er usædvanlig bestemmende om man behøver din ordre fluks, og herved er det relativt centralt at man tjekker den forventede leveringstid på varmeblæser 380v. Flere internet handler reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at du når at bestille tidligere end et givent tidspunkt.
8Inden nogen shopper billige varmeblæser 380v på en internet virksomhed behøver de når alt kommer til alt tyde webshoppens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke videre interessant. For øvrigt anbefales det at køberen er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der indvirker på købet af billige varmeblæser 380v online, fx den ombytningsrettighed e-forretningen benytter.
9Enkelte e-handler i Danmark præsterer portofri levering på varmeblæser 380v, men i de fleste tilfælde kun når der handles for en konkret sum. Som alternativ skal man overveje den mest letkøbte metode til levering, hvilket gerne er at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen er af og til samtidig meget fremkommelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.