Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige varmeblæser 360 grader fra webshop til webshop. Nogle vil have de bedste tilbud, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Når du skal bruge varerne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel fragte materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regler.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring varmeblæser 360 grader.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot varmeblæser 360 grader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder samler varer fra diverse nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser 360 grader online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har mange tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange niche webshops er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler varmeblæser 360 grader online fra deres webshop.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
Flertallet af specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det forventes det at du får ekstremt gavnlig assistance fra mennesker der er specialister i netop varmeblæser 360 grader.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu over 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

varmeblæser 360 grader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser 360 grader silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser 360 grader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser 360 grader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du vil aldrig undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være essentielt at du har værktøjet ved hånden før du indleder arbejdet. Glem ikke at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet.
2Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor bør du løbende tjekke vejrudsigten når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det pludselig starter med at regne bedst som du er midt i det komplekse byggeprojekt.
3Muligvis kan det blive vigtigt at du har alle byggematerialer til disposition inden du går i krig med dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en punktforms note hvor der bør fremgå det du har brug for, og dernæst efterse hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et budget for istandsættelsen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være fornuftigt at dokumentere samtlige udgifter, og herefter tjekke prisen på dem hver især.
5Husk at kalkulere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du skal fremskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Ifald du ønsker hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at hente priser fra diverse entreprenører.
6Du skal for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så husk arbejdstøj som sko og hjelm som skåner dig imod hændelige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
7Planlægning vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet agenda, der viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du udarbejder planen.
8Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemer når det kommer til krævende opgaver, og derfor er det afgørende at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
9Der ligger vældig mange guides og videoer via nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube tilbyder temmelig meget almennyttig information, ikke mindst når man benytter den engelske version.
10Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt må det være vanvittigt meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
11Det anbefales at spørge om assistance til byggearbejdet, navnlig når det er omfangsrige byggeprocesser. Enkelte ting gør krav på mere end en person. Derudover bliver det mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
12I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
De mest vellidte byggeshops
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En stor portion internet shops udlover nu flere billige leveringsudgaver til varmeblæser 360 grader. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne når du har tid. Leveringsmetoden er altså super praktisk, og desuden derudover den mest billige leveringsform.

Du kunne alternativt tænke over at vælge at få sendt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver oftest en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes usædvanlig ligetil ift. varmeblæser 360 grader online. Den mest prisbevidste leveringsform er uden tvivl at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig nærved netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på varmeblæser 360 grader kan vise sig at være meget vigtig i tilfælde af at du skal bruge ordren om få sekunder, så herved er det altså klogt at man finder tidshorisonten for levering for varmeblæser 360 grader. Masser af forretninger på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, men husk at det står og falder med at der bestilles forinden et fast tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen fikset forud for at de pakkeansatte tager hjem.

En række e-butikker sikrer portofri fragt på varmeblæser 360 grader online, men i reglen kun når man handler for en fastsat pris. Desuden burde du gribe den billigste leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker udlover afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser 360 grader hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og 10-4. De tilbyder blandt andet afhentning af varmeblæser 360 grader i følgende områder:

Birkerød, Aalborg, Gladsaxe, Herning, Skanderborg, Jyllinge, Skive, Haderslev, Frederikssund, Aabenraa, Tilst, Gentofte, Nykøbing Falster, Fredericia, Brønderslev, Frederikshavn, Ikast, Vordingborg, Frederiksberg, Rudersdal, Ringsted, Virum, Højbjerg, Herlev, Rødovre, Vanløse, Slagelse, Hedensted, Hjørring, Helsingør, Silkeborg, Odense, Odder, Hobro, Ølstykke, Tårnby, Brabrand, Sønderborg, Lillerød, Valby, Hørsholm, Værløse, Nakskov, Struer, Ishøj, Dragør, Albertslund, Hvidovre, Korsør, Greve, Esbjerg, Frederiksværk, Viborg, Ballerup, Farum, Varde, Grenaa, Hedehusene, Horsens, Thisted, Lystrup, Køge, Glostrup, Næstved, Charlottenlund, Randers, Vallensbæk, Brønshøj, Holstebro, Åbyhøj, Haslev, Kalundborg, Lyngby, Kokkedal, København, Nærum, Solrød Strand, Risskov, Allerød, Middelfart, Kolding, Holbæk, Roskilde, Vejle, Nørresundby, Søborg, Svendborg, Nyborg, Hillerød, Brøndby, Taastrup, Rønne, Stenløse, og Aarhus, .

Afhentning for varmeblæser 360 grader er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis varmeblæser 360 grader online og køb varmeblæser 360 grader. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge blandt andet varmeblæser 360 grader priser, varmeblæser 360 grader tilbud og billig varmeblæser 360 grader, foruden de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på varmeblæser 360 grader

Det er jo temmelig nemt for enhver at kigge efter tilbud på billige varmeblæser 360 grader online hos diverse online outlets, og med det motiv har de fleste e-firmaer været tvunget til at nedsætte prisniveauet på varmeblæser 360 grader betydeligt, og endda frembyde billig levering.

Dog kan det alligevel vise sig fordelagtigt at sammenholde nogle forskellige internet forretninger efter tilbud og rabatter på varmeblæser 360 grader online inden du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at ifald en internet webshop afhænder billige varmeblæser 360 grader online for en pris der kan ses som kolossalt lav, er det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte webbutik. Kortbetalinger er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, hvilket garanterer folk overfor snydagtige online forhandlere.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at afdrage beløbet til varmeblæser 360 grader over flere uger. Det foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Når der ses på data er det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter fx køb varmeblæser 360 grader og varmeblæser 360 grader priser. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge bl.a. varmeblæser 360 grader online, billig varmeblæser 360 grader og varmeblæser 360 grader tilbud.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot leverer ultra fremragende genveje til at evaluere ret mange aktuelle køberes reflektioner og derfor tilrådes det, at du betragter e-shoppens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige varmeblæser 360 grader online.

Facebook bringer dig derudover aldeles uafhængige chancer for at få et kig ind i online forretningens pålidelighed. Tilmed ses en del webshops som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, som ligeledes bør udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige varmeblæser 360 grader online på en e-forretning behøver de for at være på den sikre side tage stilling til e-shoppens handelsaftale, det er dog normalt en tidskrævende opgave, særligt med de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet forslag er at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en antydning af at online shoppen imødekommer de danske love, samt at internet virksomheden jævnligt vurderes af jurister som behersker lovgivningen.

Dette er desuden din chance for at få bistand, for så vidt du forvoldes besvær i processen med dit køb af varmeblæser 360 grader. Desuden er det fornuftigt at køber er på vagt for de grundlæggende betingelser i forbindelse med købet af varmeblæser 360 grader online, som for eksempel den returpolitik online forretningen lover.

Her er det også afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin faktura e-mail, så man en anden gang kan eftervise bestillingen af varmeblæser 360 grader, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Søren S gav 5 stjerner

Rigtig god service

Helle gav 4 stjerner

Som altid

Mette Pedersen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Maria G gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til når du køber online
1Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige varmeblæser 360 grader på tværs af webbutikker, og altså præsterer langt de fleste internet virksomheder gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid vise sig lønsomt at sammenholde visse e-forretninger efter billige priser forinden du handler, så man er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
2En stor portion online butikker giver i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til varmeblæser 360 grader. En yndling er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragttypen er altså usædvanlig nem, samt mange gange ydermere den prisbilligste slags levering.
3Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens hjemsted. Den fragtløsning er usædvanlig relevant forudsat vi mangler varmeblæser 360 grader om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-handler i Danmark fri fragt, men undertiden er det forbeholdt når man indkøber for en præcis sum.
4Nogle internet firmaer yder fragt uden beregning på varmeblæser 360 grader, men undertiden stiller det krav om at man køber for en bestemt sum. Ellers burde du tage den mest prisbevidste fragtform, der ofte vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted. Muligheden er som regel omvendt yderst simpel. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
5Inden nogen shopper billige varmeblæser 360 grader i en e-forhandler kunne man på en vis måde gennemse forhandlerens handelsbetingelser, dog er det bare ikke videre spændende. Udover dette tilråder vi at man er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige varmeblæser 360 grader online, som eksempelvis den returret netbutikken bruger.
6Fragttiden er super central ifald man behøver produktet straks, og i det øjemed er det relativt meningsfuldt at du efterser tidshorisonten for levering ved varmeblæser 360 grader. Størstedelen af firmaer på nettet lover billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, men som imidlertid betinges af at handlen gemmenføres før et konkret klokkeslæt.
7Generelt anbefaler vi at bemærke om internet butikken er e-mærke godkendt, da det skulle være et billede på at online forretningen forstår dansk lovgivning, samt at e-shoppen undertiden overværes af fagfolk som er meget bekendte med reglerne. Forinden folk handler billige varmeblæser 360 grader hos en online forretning burde de ideelt set overveje e-shoppens handelsbetingelser.
8Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en bestemmelse, der begunstiger en imod svindlende netshops. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække regningen over en længere periode.
9Trustpilot resulterer i fuldkommen nyttige muligheder for at efterse flere øvrige brugeres vurderinger og på grund af dette går vi ind for, at du eftergår e-shoppens kritik før du bestiller billige varmeblæser 360 grader online. Facebook giver dig tillige stort set hæderlige metoder til at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed.