Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af varmeblæser 24v.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge hos de andre.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser 24v.
Der er variationer i prisen på billige varmeblæser 24v fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på billige priser, og nogle har service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og på grund af det har mange adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har man chancen for at undgå fragten, og ovenikøbet få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder sælger varer fra flere leverandører, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af varmeblæser 24v online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem bør du få ekstra nyttig vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis varmeblæser 24v.
Flertallet af små butikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Forskellige specialiserede netshops er mindre firmaer, som typisk er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe varmeblæser 24v online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

varmeblæser 24v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser 24v bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

varmeblæser 24v jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

varmeblæser 24v silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der er en overflod af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube giver ret så meget gavnlig info, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
2Ved udendørs projekter kan vejret få en fundamental rolle. Derfor må du ofte tage et kig på meldingerne om vejret lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
3Planlægning vil være nøglen til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en klar tidsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, inklusiv en nummerorden. Vær skarp når du udarbejder din tidsplan.
4Du bør ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning såsom sikkerhedshjelm som beskyttelse mod potentielle skader. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
5Der præsenterer sig næsten altid uventede bump på vejen når det kommer til svære projekter, og derfor vil det vise sig væsentligt at man har afsat passende plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
6Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til væsentlige ombygninger. Nogle byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Endvidere må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
7Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det er rationelt at notere hver enkelt omkostning, og herefter tjekke eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
8Det viser sig at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer til rådighed inden du går i gang med byggeriet. Du bør sammensætte en punktforms liste med de materialer som er nødvendige, og som det næste gennemgå listen, så du bliver sikker på at du har husket det hele.
9Man kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis renoveringen er positivt for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
10Du bør ikke undvære værktøj. Ofte vil det vise sig essentielt at have værktøjet klar til brug inden du igangsætter arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for de her omkostninger i dit budget.
11Før du påbegynder byggeriet kan det blive aldeles fornuftigt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Det kan give mening at overveje om du bør stå med det hele selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Ifald du henter professionel assistance vil det oftest være en god idé at tage imod priser fra diverse entreprenører.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ultra flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

En stor portion e-butikker foreslår til alt held mange forskellige billige leveringsudgaver til varmeblæser 24v. En der er meget populær er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig vældig smart, samt oftest endvidere den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde lige så vel forsøge at vælge udbringning til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er jævnligt en tand dyrere, men derudover rigtig smertefri med varmeblæser 24v online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig nær online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på varmeblæser 24v kan være rigtig vigtig forudsat man har behov for varerne inden for få dage, så derfor er det i sandhed på sin plads at man ser det forventede leveringstidspunkt på varmeblæser 24v. Masser af outlets på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre online, men husk at det står og falder med at ordren indsendes før et fastsat klokkeslæt, således at de kan nå at få ordren skippet afsted før logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte outlets på nettet præsterer levering uden omkostninger på varmeblæser 24v online, men for det meste er det forudsat at der bestilles for en bestemt pris. Ellers skulle man foretrække den prisbilligste leveringsudgave, som oftest er at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig varmeblæser 24v derhjemme men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark. Byggekæderne tildeler eksempelvis klik-og-hent på varmeblæser 24v i følgende byer:

Silkeborg, Haderslev, Tårnby, Solrød Strand, Rudersdal, Ishøj, Valby, Nærum, Stenløse, Brønderslev, Hvidovre, Charlottenlund, Hobro, Jyllinge, Fredericia, Frederiksværk, Middelfart, Vejle, Nørresundby, Holstebro, Greve, Struer, Farum, Hørsholm, Odense, Rønne, Hedehusene, Grenaa, Herlev, Aarhus, Lyngby, Esbjerg, Holbæk, Kokkedal, Sønderborg, Svendborg, Vallensbæk, Ballerup, Virum, Aalborg, Lillerød, Kalundborg, Varde, Roskilde, Hillerød, Taastrup, Rødovre, Frederikshavn, Tilst, Glostrup, Herning, Helsingør, Frederikssund, Thisted, Brøndby, Ikast, København, Viborg, Korsør, Albertslund, Gladsaxe, Skanderborg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Hjørring, Nakskov, Kolding, Birkerød, Værløse, Dragør, Ringsted, Åbyhøj, Gentofte, Allerød, Randers, Skive, Ølstykke, Søborg, Haslev, Slagelse, Hedensted, Odder, Lystrup, Vordingborg, Nyborg, Horsens, Aabenraa, Brabrand, Vanløse, Køge, Næstved, Brønshøj, Risskov, og Frederiksberg, .

Afhentning ift. varmeblæser 24v er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ses der på data fremstår det tydeligt, at folk mange gange efterspørger bl.a. varmeblæser 24v tilbud og køb varmeblæser 24v. Vi ser derudover typisk netshoppere søge for eksempel varmeblæser 24v priser, billig varmeblæser 24v og varmeblæser 24v online, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Rabat på varmeblæser 24v

Det er efterhånden temmelig smertefrit for købere at finde tilbud på billige varmeblæser 24v online på diverse shops på nettet, og med det motiv har adskillige butikker på nettet været presset til at at nedbringe salgspriserne på varmeblæser 24v eftertrykkeligt, og derudover tilbyde levering uden gebyr.

Derfor kan det immervæk vise sig lønnende at efterse nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på varmeblæser 24v online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Du må imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en netbutik udbyder billige varmeblæser 24v online på tilbud til en pris der anses for helt fantastisk god, så kan det mange gange være et symbol på en uægte online shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en orden, som passer på dig imod uægte internet varehuse.

Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere betalingen af varmeblæser 24v over flere uger. Dette fås typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at folk som regel søger efter eksempelvis varmeblæser 24v priser og varmeblæser 24v tilbud. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge eksempelvis billig varmeblæser 24v, varmeblæser 24v online og køb varmeblæser 24v.

Læs andre menneskers betragtninger

Trustpilot fremskaffer ret så fine genveje til at finde ud af mange forhenværende konsumenters vurderinger og herved går vi ind for, at du eftersøger netshoppens ratings inden du handler billige varmeblæser 24v online.

Facebook medfører ydermere relativt pæne chancer for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed. Herinde er der en række forretninger på nettet hvor du kan give en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige varmeblæser 24v online på en e-forhandler bør man uden tvivl gennemløbe dens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Alternativet kunne måske være at finde ud af om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det generelt er en tilkendegivelse af at internet forhandleren anerkender de officielle danske regler, og at internet forhandleren tit undersøges af fagmænd som har megen viden om de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, såfremt du får dilemmaer i processen med din handel med varmeblæser 24v. Endvidere foreslåes det at kunden er på vagt for de mest vedkommende regler der kan have indflydelse på købet af varmeblæser 24v online, eksempelvis den bytteret e-shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det samtidig relevant, at man altid bevarer ens ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne eftervise købet af varmeblæser 24v, hvad end man shopper hos Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Davidsen.

Niels L gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Søren gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Erik Jørgensen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Jan Knudsen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til når du køber online
1En stor portion internet selskaber tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige former for levering til varmeblæser 24v. Den mest almindelige er nu om dage pakkeshoppen, hvor du kan afhente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig super enkel, og i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.
2Trustpilot indebærer faktisk fornemme muligheder for at se nøjere på flere eksisterende konsumenters opfattelser og herved er det en hjælp, at du bliver klogere på e-forhandlerens omtaler forinden du køber billige varmeblæser 24v online. Facebook genererer på samme måde faktisk uafhængige muligheder for at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed.
3Leveringshastigheden kan være ret så relevant i tilfælde af at du skal bruge din ordre inden for få dage, så af den grund er det jo fornuftigt at du checker tidshorisonten for levering for varmeblæser 24v. En masse webshops annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter, men som imidlertid er regnet ud fra at handlen laves før et givent klokkeslæt.
4Vi tilråder at kontrollere hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, eftersom det kan være et kendetegn for at internet virksomheden lever op til de opstillede regler, tillige med at shoppen fra tid til anden efterses af eksperter der er meget bekendte med vilkårene. Før folk bestiller billige varmeblæser 24v hos en butik på nettet kan man egentlig sætte sig ind i netbutikkens handelsvilkår.
5Det er jo særligt smart for os alle at sammenligne priser online på billige varmeblæser 24v på flere e-shops, og ergo frembyder flertallet af online forhandlere fragt uden gebyr. Derfor kan det alligevel vise sig rentabelt at sammenholde et par internet virksomheder i Danmark efter billige priser inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at indhente den laveste pris.
6Den billigste fragttype vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du lever tæt på internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmanér er ret så udslagsgivende om vi absolut skal bruge varmeblæser 24v med det samme. Alternativt så tilbyder visse online butikker gebyrfri levering, men tit gælder det kun hvis der handles for et præcist beløb.
7Nogle få internet butikker garanterer billig fragt på varmeblæser 24v, men i mange tilfælde påkræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Som alternativ burde du beslutte sig for den billigste leveringsversion, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Løsningen er godt nok også ret så ligetil. Den mest betalelige fragttype vil dog altid være selv at hente produkterne.
8Før folk bestiller billige varmeblæser 24v hos en shop på nettet kan de de facto studere e-shoppens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke super interessant. Herudover er det prisværdigt at man er klar over de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige varmeblæser 24v online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet selskabet benytter.
9Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en foranstaltning, hvilket begunstiger en imod uærlige internet shops. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil afdrage omkostningerne ude i fremtiden.