JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er navnligt muligt ved de gængse byggecentre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot varmeblæser 230v.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige varmeblæser 230v hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på lave priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du bør afveje hvad du helst vil have.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af varmeblæser 230v.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder varer fra diverse producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af varmeblæser 230v online.
De udbredte byggecentre har butikker i hele landet, og derigennem har mange adgang til at handle online og køre produkterne selv. Derved kan du overveje at undvære fragten, samt ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Derfor er det forventeligt at du får ekstra nyttig assistance fra personale der er specialister i lige præcis varmeblæser 230v.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler varmeblæser 230v online fra deres webshop.
Størstedelen af online nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark
varmeblæser 230v jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser 230v silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

varmeblæser 230v bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

varmeblæser 230v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Således må du med jævne mellemrum tage notits af vejrprognosen i dagene før projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit store projekt.
2Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig betydelige mængder brugbar information, navnligt såfremt man kigger på engelsk.
3Du bør for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på hændelige skader. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
4Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
5Forberedelse bliver vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, som også inkluderer en nummerorden. Vær skarp idet du laver din strategi.
6Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de påkrævede materialer klar inden du tager fat på eksekveringen. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig liste indeholdende alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
7Der viser sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det kommer til svære byggeprojekter, og følgelig kan det være af stor betydning at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
8Det bør overvejes at søge assistance til projektet, ikke mindst når der er tale om krævende ombygninger. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil er det hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
9Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det kan være fornuftigt at tage noter til samtlige poster, og så undersøge eventuelle tilbud på dem slavisk.
10Man må under ingen omstændigheder fattes grej. Ofte kan det vise sig vigtigt at have værktøjet disponibelt når du indleder byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11I god tid inden at du optager byggeprojektet må det være ubeskriveligt fornuftigt at sikre sig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Måske burde du overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal få professionel hjælp til noget af byggeriet. Når du ønsker assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra flere leverandører.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

En hel del e-handler foreslår til alt held diverse billige former for fragt til varmeblæser 230v. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig super gnidningsløs, og endda også den mest letkøbte form for fragt.

Du kan også forsøge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig i regelen en tand dyrere, men ligeledes ret smertefri ift. varmeblæser 230v online. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du bor nær online webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på varmeblæser 230v kan være særdeles betydningsfuld forudsat man har brug for din ordre lige om lidt, så herved er det faktisk afgørende at vi undersøger tidshorisonten for levering for varmeblæser 230v. Adskillige shops på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, som trods alt står og falder med at orden realiseres før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset forinden logistikmedarbejderne har fri.

En række e-handler i Danmark garanterer levering uden omkostninger på varmeblæser 230v online, men i mange tilfælde kun ifald der bestilles for et bestemt beløb. Som alternativ kan du beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, hvilket typisk er at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

Masser af webshops foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig varmeblæser 230v derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. De frembyder blandt andet afhentning af varmeblæser 230v i følgende områder:

Højbjerg, Næstved, Esbjerg, Frederikshavn, Thisted, Varde, Brønderslev, Lystrup, Nærum, Taastrup, Frederiksværk, Ballerup, Roskilde, Holbæk, Solrød Strand, Viborg, Vejle, Nakskov, Vanløse, Ikast, Stenløse, Albertslund, Hobro, Nørresundby, Hjørring, Holstebro, Struer, Nykøbing Falster, København, Værløse, Dragør, Svendborg, Gentofte, Ishøj, Vordingborg, Hvidovre, Skive, Odense, Tilst, Farum, Charlottenlund, Odder, Brabrand, Valby, Hillerød, Allerød, Brønshøj, Frederiksberg, Birkerød, Nyborg, Aarhus, Kolding, Lyngby, Rønne, Korsør, Gladsaxe, Risskov, Glostrup, Køge, Greve, Haderslev, Rødovre, Helsingør, Kalundborg, Åbyhøj, Haslev, Ølstykke, Skanderborg, Horsens, Aabenraa, Herning, Middelfart, Hedensted, Silkeborg, Virum, Hedehusene, Brøndby, Slagelse, Hørsholm, Sønderborg, Frederikssund, Randers, Tårnby, Ringsted, Vallensbæk, Søborg, Kokkedal, Jyllinge, Grenaa, Fredericia, Herlev, Aalborg, Rudersdal, og Lillerød, .

Afhentning for varmeblæser 230v er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Amager), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger fx varmeblæser 230v priser og varmeblæser 230v tilbud. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge for eksempel køb varmeblæser 230v, varmeblæser 230v online samt billig varmeblæser 230v, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Bedste tilbud på varmeblæser 230v

Det er jo vældig praktisk for forbrugerne at finde information om priser på billige varmeblæser 230v online hos flere internet webshops, og til gengæld har langt de fleste forretninger på nettet fundet det nødvendigt at trykke udsalgspriserne på varmeblæser 230v drastisk, og derudover præstere fragt uden omkostninger.

Det kan alligevel vise sig lønnende at tjekke forskellige e-forretninger efter tilbud og rabatter på varmeblæser 230v online inden du bestiller, således at man er sikret at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Silvan.

Du bør dog være klar over, at når en netshop reklamerer billige varmeblæser 230v online til salg for en pris der kan ses som utrolig fremragende, så er det undertiden være en indikator for en uægte internet handler. Kortkøb er imidlertid omfattet af en forordning, hvilket skærmer køberen overfor svindlende webbutikker.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere beløbet til varmeblæser 230v af flere omgange. Det tilbydes ofte i online nichebutikker, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere ofte søger efter eksempelvis varmeblæser 230v priser og varmeblæser 230v tilbud. Foruden dette ser vi tit folk kigge efter bl.a. billig varmeblæser 230v, varmeblæser 230v online samt køb varmeblæser 230v.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot tilbyder visse fortræffelige chancer for at dechifrere en lang række tidligere konsumenters evalueringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du evaluerer e-handlens ratings forud for at du placerer din ordre på billige varmeblæser 230v online.

Facebook genererer tilsvarende visse gunstige chancer for at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Her møder vi faktisk e-forhandlere som giver folk mulighed for at frembringe en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes kan udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige varmeblæser 230v online på en internet forhandler kunne de reelt studere butikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, især ved de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Et andet forslag kan derfor være at granske om internet forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en erklæring om at internet forretningen accepterer de gældende danske regler, og at internet virksomheden rutinemæssigt besigtiges af fagfolk der har megen viden om reglementet på området.

Det er en rigtig god genvej til en håndsrækning, når du møder dilemmaer i processen med din ordre på varmeblæser 230v. For øvrigt foreslåes det at køber er obs på de primære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af varmeblæser 230v online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet shoppen har.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man permanent beholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af varmeblæser 230v, ligegyldig om man køber hos Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Davidsen.

Anne gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Else gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Maria Madsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Thomas gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til når du køber online
1Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en retningslinje, hvilket begunstiger køberen imod bedrageriske e-forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre betalingen senere.
2Trustpilot byder på stort set pålidelige chancer for at efterse en stor gruppe eksisterende konsumenters omtaler og herved er det fornuftigt, at du eftergår e-shoppens anmeldelser inden du bestiller billige varmeblæser 230v online. Facebook giver dig endvidere en række fornemme chancer for at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
3Inden folk shopper billige varmeblæser 230v på en internet webshop behøver de egentlig se på e-butikkens forretningsvilkår, dog er det tit en tidskrævende opgave. Endvidere går vi ind for at man er klar over de mest aktuelle forhold der indvirker på bestillingen af billige varmeblæser 230v online, som fx den returneringsret e-forhandleren anvender.
4Vi anbefaler at efterse om internet butikken er e-mærket medlem, fordi det skulle være en indikation om at internet forretningen følger de danske regler, og at internet selskabet tit overvåges af sagkyndige som er inde i reglementet på området. Inden folk bestiller billige varmeblæser 230v hos en e-handler behøver man for at være sikker overveje virksomhedens vilkår.
5Det er i dag særdeles bekvemt for folk at finde tilbud online på billige varmeblæser 230v på tværs af internet forretninger, og derved tilbyder en hel del e-handler portofri fragt. Det kan til hver en tid vise sig nyttigt at besigtige nogle firmaer på nettet efter billige priser inden du handler, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.
6Leveringsdygtigheden er jo yderst aktuel såfremt du skal bruge din ordre med det samme, og i det øjemed er det fuldt ud væsentligt at du ser det forventede leveringstidspunkt ved varmeblæser 230v. En del online outlets annoncerer billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, men som trods alt regnes ud fra at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
7En stor portion forretninger på nettet tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til varmeblæser 230v. Den mest benyttede er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså temmelig smertefri, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsversion.
8Indtil flere e-firmaer garanterer gratis fragt på varmeblæser 230v, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for en konkret pris. Desuden må du gribe den mest betalelige leveringsform, som mange gange vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted. Leveringsformen bliver jævnligt endvidere særdeles fremkommelig. Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
9Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog beroer på at du er med kort afstand til e-shoppens bopæl. Den leveringsmåde kan vise sig at være ret bestemmende om man skal bruge varmeblæser 230v straks. Alternativt så garanterer visse netshops portofri levering, men for det meste afkræver det at der shoppes for en konkret pris.