Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et stort produktudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser 220v.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af varmeblæser 220v.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige varmeblæser 220v fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og dermed har folk mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, samt endda hente varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af varmeblæser 220v online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får endnu mere gavnlig service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis varmeblæser 220v.
Diverse webshops i små nicher producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller varmeblæser 220v online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser 220v bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser 220v silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

varmeblæser 220v harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser 220v jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man skal aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har værktøjet klar til brug idet du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
2Det er muligt at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
3Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er krævende projekter. Omfattende projekter kræver flere mennesker. Samtidig må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4Der kan findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube faciliterer vældig meget nyttig info, specielt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
5Husk at tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du må hente eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand er det fornuftigt at søge prisoverslag fra flere selskaber.
6Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du må sammensætte en effektiv agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din strategi.
7Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette skal du jævnligt holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
8Det bliver betydningsfuldt at du har alle materialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel notere en hurtig note hvorpå der noteres alt der skal bruges, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
9Der viser sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen når det gælder større projekter, og pga. dette kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
10I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det bør blive rationelt at beskrive alle poster, hvorefter man kunne gennemgå ens købspris for hver enkelt.
11Før du starter arbejdet kan det være ganske vigtigt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Du må aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikring med henblik på eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En hel del online butikker foreslår heldigvis diverse billige leveringsmodeller til varmeblæser 220v. En der er meget almindelig er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når det passer dig bedst. Løsningen er altså rigtig ligetil, samt ofte tillige den mindst kostelige form for fragt.

Du kunne alternativt overveje at få ordren leveret til din adresse eller til når du er på job. Den viser sig uheldigvis et hak mere pebret, men på den anden side ret ukompliceret for varmeblæser 220v online. Den mest betalelige leveringsløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du befinder dig nær internet forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på varmeblæser 220v er selvfølgelig temmelig central om man behøver din ordre lige om lidt, så med det formål er det faktisk afgørende at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på varmeblæser 220v. Mange internet shops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på en masse varer online, der dog er betinget af at du bestiller forud for et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen betjent inden pakkemedarbejderne har fri.

Enkelte netbutikker garanterer gratis levering på varmeblæser 220v online, men for det meste er det betinget af at der erhverves for en konkret sum. I øvrigt må man gribe den billigste leveringsmodel, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Masser af byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig varmeblæser 220v på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg. De tilbyder eksempelvis afhentning af varmeblæser 220v i følgende byer:

Skanderborg, Vejle, Thisted, Sønderborg, Randers, Nyborg, Kokkedal, Holbæk, Greve, Solrød Strand, Vordingborg, Stenløse, Svendborg, Nærum, Frederikshavn, Hobro, Frederiksværk, Brabrand, Hjørring, Ballerup, Brøndby, Jyllinge, Valby, Brønderslev, Hørsholm, Hedensted, Skive, Ringsted, Åbyhøj, Viborg, Søborg, Silkeborg, Hvidovre, Risskov, Brønshøj, Lyngby, Herlev, Dragør, Aalborg, Værløse, Tilst, Nakskov, Haslev, Vallensbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Aabenraa, Nørresundby, Glostrup, Hillerød, Ishøj, Vanløse, Køge, Aarhus, Herning, Frederikssund, Virum, Esbjerg, Næstved, Rønne, Horsens, Struer, Lillerød, Charlottenlund, Slagelse, Taastrup, Nykøbing Falster, Hedehusene, Rødovre, Ikast, Lystrup, Varde, Fredericia, Tårnby, Holstebro, Farum, Kolding, Ølstykke, Helsingør, Middelfart, Frederiksberg, Korsør, København, Allerød, Haderslev, Roskilde, Albertslund, Odense, Højbjerg, Grenaa, Birkerød, Gentofte, Odder, og Kalundborg, .

Afhentning af varmeblæser 220v er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere tit søger blandt andet varmeblæser 220v online og billig varmeblæser 220v. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter for eksempel køb varmeblæser 220v, varmeblæser 220v tilbud og varmeblæser 220v priser, plus de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Bedste tilbud på varmeblæser 220v

Det er efterhånden i høj grad fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige varmeblæser 220v online i blandt forskellige e-butikker, og for det har flere online selskaber ikke kunne lade være med at presse prisen på varmeblæser 220v betragteligt, og ydermere sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive indbringende at efterprøve enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på varmeblæser 220v online før du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre huske på, at såfremt en butik på nettet afsætter billige varmeblæser 220v online til en salgspris der kan virke helt fantastisk fordelagtig, burde det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig e-handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en foranstaltning, hvilket garanterer os imod uoprigtige online forhandlere.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at finansiere beløbet til varmeblæser 220v over en periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere som regel søger bl.a. køb varmeblæser 220v og billig varmeblæser 220v. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge fx varmeblæser 220v online, varmeblæser 220v tilbud samt varmeblæser 220v priser.

Tjek folks erfaringer

Trustpilot tilbyder adskillige relevante løsninger til at sondere mange nuværende konsumenters kritik og derved rekommanderer vi, at du sonderer internet virksomhedens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige varmeblæser 220v online.

Facebook præsterer tillige super ærlige muligheder for at få en idé om e-shoppens kundefokus. I øvrigt møder vi endda internet shops hvor du kan aflevere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde må anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige varmeblæser 220v online i en shop burde man altid få overblik over netshoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke videre spændende, særligt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at kigge om e-forretningen er e-mærket, grundet at det bør være en tryghed om at e-handlen forstår de gældende danske regler, og at online shoppen en gang i mellem kontrolleres af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du chance for bistand, når du skulle få dilemmaer som følge af din ordre på varmeblæser 220v. Tillige er det en hjælp at du er omhyggelig omkring de primære vilkår der har indflydelse på bestillingen af varmeblæser 220v online, som eksempelvis den returret e-forretningen anvender.

Her er det desuden essesentielt, at man når som helst bevarer sin kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af varmeblæser 220v, uanset om man har handlet fra Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Hans gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Charlotte Christensen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Tina Mortensen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Tina B gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af et regulativ, der begunstiger køberen imod snydagtige online firmaer. Som alternativ burde du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale regningen af flere omgange.
2Antal dages levering er selvfølgelig vældig aktuel såfremt du mangler dine nye produkter omgående, så derfor er det bestemt fornuftigt at man ser den forventede leveringstid for varmeblæser 220v. Adskillige e-firmaer i Danmark reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men vær obs på at det afhænger af at ordren aflægges inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Flere internet outlets foreslår i vore dage diverse billige fragttyper til varmeblæser 220v. En af de mest benyttede er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente varerne den dag der passer dig. Leveringsformen er altså vældig bekvem, og mange gange tilmed den mest betalelige leveringsudgave.
4Trustpilot tilbyder dig ganske nyttige chancer for at blive klogere på ganske mange øvrige køberes synspunkter og på grund af dette tilrådes det, at du tager et kig på internet forretningens vurderinger forud for at du bestiller billige varmeblæser 220v online. Facebook indebærer lignende relativt værdifulde løsninger til at få kendskab til online firmaets troværdighed.
5Flere internet forretninger garanterer gratis levering på varmeblæser 220v, men undertiden er det under betingelse af at der købes for en fastsat sum. Ellers bør man udse dig den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er en gang i mellem tillige vældig smart. Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at hente produkterne selv.
6Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du opholder dig tæt på online forretningens adresse. Den fragtform er jo ualmindeligt betydningsfuld når man skal bruge varmeblæser 220v øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer flere online butikker levering uden beregning, men typisk gælder det kun hvis du aftager for et fastsat beløb.
7Det har vist sig at være meget problemfrit for os alle at finde de bedste tilbud online på billige varmeblæser 220v fra flere online forretninger, og til tak tilbyder en hel del webshops fragt uden betaling. Det kan alligevel vise sig gunstigt at kontrollere et par forskellige online varehuse efter tilbud forinden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
8Før nogen handler billige varmeblæser 220v på en e-shop behøver man reelt gennemgå dens handelsvilkår, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde. For øvrigt tilrådes det at køberen er hensynstagende til de grundlæggende vilkår i forbindelse med købet af billige varmeblæser 220v online, som fx den returpolitik hjemmesiden har.
9Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er en indikator for at internet firmaet retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at hjemmesiden af og til kontrolleres af jurister som behersker bestemmelserne på området. Forinden folk shopper billige varmeblæser 220v i en online butik kan de utvivlsomt sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser.