Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring varmeblæser 200w.
Der kan være forskel på priserne på billige varmeblæser 200w hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode tilbud, imens nogle giver kompetent sparring. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser 200w.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra diverse nichebutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af varmeblæser 200w online.
De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og i kraft af det har kunderne valget om at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du undvære leveringsgebyret, og tilmed hente varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
Hovedparten af nicheforhandlere er små firmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller varmeblæser 200w online fra deres webshop.
Forskellige niche webshops har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Således forventes det at du får en høj grad af informativ assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis varmeblæser 200w.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

varmeblæser 200w jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser 200w harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

varmeblæser 200w bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser 200w silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der er mange guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget almennyttig information, særligt ifald man søger på engelsk.
2For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Således skal du hyppigt holde øje med vejrmeldingerne i dagene før arbejdets start, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
3Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af krævende projekter. Store ting kræver flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
4Længe før du optager byggeprocessen er det aldeles fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Typisk vil det være fornuftigt at have et budget for byggeprojektet, så du har et overblik over økonomien. Det kan være forstandigt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedskrive mulige tilbud på dem alle sammen.
6Det er meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar inden du starter byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste som samler alt det der skal bruges, og efterfølgende efterse punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har det hele.
7Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en effektiv plan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver agendaen.
8Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
9Du bør reflektere over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du må anskaffe assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Hvis du ønsker hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at lede efter prisoverslag fra forskellige virksomheder.
10Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Ofte vil det være af stor betydning at du har grejet parat idet du starter dit byggeprojekt. Husk også at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Der præsenterer sig ofte uforudsete vanskeligheder når det gælder krævende opgaver, og af den grund kan det være væsentligt at der afsættes nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
12Du bør aldrig negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som hjælp imod eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er bedst?

En lang række netshops yder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmåder til varmeblæser 200w. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo ret uproblematisk, og tit ydermere den mest billige form for levering.

Du kan tillige tænke over at vælge at få sendt til dit hus eller ud til dit arbejde. Fragtformen bliver uheldigvis en tak mere omkostningsfuld, men derudover i høj grad smertefri ift. varmeblæser 200w online. Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre er betinget af at du opholder dig tæt på internet selskabets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på varmeblæser 200w kan i nogle tilfælde være særligt central ifald vi står og skal bruge ordren nu og her, og herved er det uden tvivl centralt at vi gransker tidshorisonten for levering for varmeblæser 200w. Adskillige online forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags levering på en masse varer online, som imidlertid nødvendiggør at transaktionen realiseres før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte tager hjem.

Nogle enkelte online virksomheder tilbyder fragt uden betaling på varmeblæser 200w online, men i de fleste tilfælde kræves det at der handles for en bestemt pris. Ellers skal du beslutte sig for den mindst kostelige type af levering, hvilket oftest er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

En stor portion netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig varmeblæser 200w online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg. De udlover blandt andet afhentning af varmeblæser 200w i disse områder:

Hedehusene, Haslev, Kokkedal, Hvidovre, Lystrup, Nærum, Fredericia, Herning, Brønderslev, Viborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Aarhus, Aalborg, Solrød Strand, Thisted, Jyllinge, Korsør, Frederikshavn, Kalundborg, Odense, Svendborg, Åbyhøj, Frederikssund, Nyborg, Odder, Taastrup, Næstved, Vordingborg, Hillerød, Ballerup, Risskov, Slagelse, Struer, Hørsholm, Gladsaxe, Højbjerg, Brabrand, Stenløse, Vallensbæk, Køge, Birkerød, Varde, Gentofte, Frederiksberg, Kolding, Nørresundby, Sønderborg, Grenaa, Glostrup, Aabenraa, Virum, Hobro, Værløse, Horsens, Frederiksværk, Haderslev, Valby, Hjørring, Søborg, Randers, Dragør, Helsingør, Skanderborg, Ikast, Ishøj, Charlottenlund, Ølstykke, Allerød, Hedensted, Vanløse, Albertslund, Brønshøj, Skive, Roskilde, Rudersdal, Middelfart, Silkeborg, Greve, Lyngby, Vejle, Holbæk, Herlev, Rødovre, Tilst, Tårnby, Ringsted, Rønne, Lillerød, København, Esbjerg, Farum, Nakskov, og Brøndby, .

Click-and-collect ift. varmeblæser 200w er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland).

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at internetbrugere ofte søger efter fx varmeblæser 200w tilbud og køb varmeblæser 200w. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis varmeblæser 200w online, billig varmeblæser 200w og varmeblæser 200w priser, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Tilbud på varmeblæser 200w

Det er efterhånden vældig let gængeligt for købere at finde de bedste priser på billige varmeblæser 200w online hos flere internet butikker i Danmark, og til tak har de fleste online butikker set sig tvunget til at stampe priserne på varmeblæser 200w en hel del, og ydermere præstere fragt uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel vise sig profitabelt at sammenligne visse e-forretninger efter billige priser på varmeblæser 200w online før du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en internet butik udlover billige varmeblæser 200w online til salg for en udsalgspris der er kolossalt god, burde det tit være et bevis på en svindel e-butik. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en vedtægt, hvilket bistår dig som køber imod uærlige forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre pengene til varmeblæser 200w ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet varmeblæser 200w priser og varmeblæser 200w online. Foruden dette oplever man tit mennesker søge eksempelvis køb varmeblæser 200w, varmeblæser 200w tilbud samt billig varmeblæser 200w.

Undersøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer nogenlunde ønskværdige genveje til at eksaminere en stor portion andre forbrugeres opfattelser og af den grund er det en hjælp, at du sonderer e-forretningens kritik før du lægger din bestilling på billige varmeblæser 200w online.

Facebook fører til tillige en lang række sikre muligheder for at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ses nogle e-butikker hvor man kan skrive en evaluering af deres købsoplevelse, som tillige burde drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige varmeblæser 200w online hos en e-shop kan de for at være på den sikre side tyde netshoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke videre interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at granske hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, som er et kendetegn for at e-forretningen efterkommer de officielle danske regler, foruden at e-butikken lejlighedsvis vurderes af jurister der er inde i reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, ifald du oplever udfordringer med din shopping med varmeblæser 200w. Tillige stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der indvirker på købet af varmeblæser 200w online, for eksempel hvilken returneringsret e-forretningen har.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadig sikrer ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af varmeblæser 200w, ligegyldig om man bestiller hos Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

Jette Hansen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kim F gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Tina C gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Hans gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til din online shopping
1En hel del online firmaer tilbyder nu om dage flere billige former for fragt til varmeblæser 200w. Den mest benyttede er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig meget bekvem, samt tit tillige den billigste løsning til levering.
2Nogle online forhandlere tilbyder fragtfri levering på varmeblæser 200w, men for det meste er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. I øvrigt skulle man vælge den mindst kostelige fragtmetode, hvilket ofte vil være at få kørt pakken til et afhentningssted. Den er i mange tilfælde endvidere særligt uproblematisk. Den mindst kostelige fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren.
3Trustpilot frembringer relativt nyttige muligheder for at se nøjere på en række nuværende konsumenters vurderinger og på grund af dette er det klogt, at du besigtiger netbutikkens anmeldelser inden du handler billige varmeblæser 200w online. Facebook yder lige så vel altid tiltalende muligheder for at få indtryk af e-handlens kundefokus.
4Inden folk bestiller billige varmeblæser 200w hos en online forretning kan man i princippet tyde e-butikkens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke videre interessant. Herudover er det en hjælp at køber er obs på de vigtigste reglementer der har betydning for bestillingen af billige varmeblæser 200w online, som eksempelvis hvilken returneringsret virksomheden kører med.
5Fragttiden er ret så vigtig hvis vi har brug for din ordre om få sekunder, så herved er det øjensynligt vigtigt at du checker leveringstidspunktet for varmeblæser 200w. En del online butikker yder billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter, men som trods alt kræver at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt.
6Den mest betalelige leveringsmanér vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du opholder dig nær e-forhandlerens bopæl. Den fragttype er særdeles bestemmende i tilfælde af at man behøver varmeblæser 200w med det samme. Alternativt så sikrer en række outlets på nettet billig levering, men tit er det kun gældende hvis der købes for en bestemt sum.
7Det er i dag meget overkommeligt for os alle at analysere priser online på billige varmeblæser 200w i blandt flere online forretninger, og altså lover adskillige internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Derfor kan det trods alt vise sig indbringende at efterse forskellige online firmaer efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
8Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en ordning, hvilket redder os imod bedrageriske e-forhandlere. Alternativt bør du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at dække regningen over flere uger.
9Generelt tilråder vi at efterse om netbutikken er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en antydning af at online shoppen efterfølger de officielle danske regler, udover at netbutikken løbende ses til af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende love. Før folk shopper billige varmeblæser 200w på en netbutik kan de i princippet gennemse webshoppens forretningsvilkår.