Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af varmeblæser 2000w.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er specielt muligt ved de store byggekæder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige varmeblæser 2000w fra byggekæde til byggekæde. En del satser på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende webshoppens regler.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare varmeblæser 2000w.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af varmeblæser 2000w online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har flertallet mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. På grund af det har du valget om at slippe for fragtgebyret, samt samtidig have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber varmeblæser 2000w online fra deres webshop.
Flertallet af online nichebutikker har en stor passion for de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du få ekstra informativ rådgivning fra nogle der er eksperter i netop varmeblæser 2000w.
De største byggekæder i Danmark
varmeblæser 2000w harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

varmeblæser 2000w jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

varmeblæser 2000w silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser 2000w bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen har betydning for klimaet.
2Før du påbegynder dit byggeprojekt kan det være yderst meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det må være fordelagtigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
4Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Store opgaver bør udføres af flere personer. Desuden må det blive mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
5Ved projekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
6Du bør gennemtænke om du selv vil klare hele projektet, eller du må have assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Der kan findes mange forskellige vejledninger og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget almennyttig oplysning, specielt såfremt du bruger engelske søgeord.
8Potentielt kan det blive afgørende at du har samtlige byggematerialer til rådighed i god tid før du indleder byggeriet. Du får god gavn af at notere en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og så gennemgå listen, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
9Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som hjelm og sko som sikring overfor eventuelle skader. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, især hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
10Der viser sig altid utidige udfordringer når det handler om avancerede opgaver, og herved viser det sig af stor betydning at man har afsat en del plads i planen, som er vigtigt for at man er overbevist om at have tid nok til det.
11Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må udarbejde en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
12Man bør på ingen måde mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at du har grejet disponibelt akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medregne disse udgiftsposter i økonomien.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er enormt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

Mange internet varehuse foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringsudgaver til varmeblæser 2000w. Det mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo rigtig smart, og i mange tilfælde også den mest billige form for fragt.

Du kan endvidere forsøge at få produkterne bragt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Løsningen er gennemsnitligt en tand mere bekostelig, men på den anden side usædvanlig ukompliceret ved køb af varmeblæser 2000w online. Den mest billige fragtform vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det er betinget af at du lever i nærheden af webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på varmeblæser 2000w er naturligvis vældig udslagsgivende forudsat man behøver produkterne lige om lidt, så af den grund er det rimelig passende at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for varmeblæser 2000w. En hel del internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men glem ikke at det forudsætter at handlen gemmenføres forinden et fast tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varerne pakket forud for at de logistikansatte får fri.

En række e-firmaer tilbyder levering uden gebyr på varmeblæser 2000w online, men tit kræver det at du køber for en konkret pris. Ellers kan man foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En række netshops tilbyder click-and-collect hvor man køber billig varmeblæser 2000w på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og 10-4. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på varmeblæser 2000w i disse områder:

Solrød Strand, Skanderborg, Kokkedal, Sønderborg, Ringsted, Åbyhøj, Haderslev, Tårnby, Albertslund, Ikast, Jyllinge, Stenløse, Vanløse, Hedensted, Frederikshavn, Birkerød, Grenaa, Kolding, Odder, Nyborg, Hedehusene, Korsør, Risskov, Allerød, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Brønderslev, Thisted, Ballerup, Rønne, Køge, Hørsholm, Aabenraa, Virum, Frederiksberg, Fredericia, Højbjerg, Nakskov, Ølstykke, Frederiksværk, Struer, Silkeborg, Vejle, Charlottenlund, Holbæk, Lillerød, Lyngby, Viborg, Brønshøj, Valby, Søborg, Ishøj, Herning, Helsingør, Nærum, Brøndby, Roskilde, Nørresundby, Hillerød, Varde, Farum, Haslev, Hvidovre, Taastrup, Holstebro, Aarhus, Lystrup, Greve, Frederikssund, København, Middelfart, Svendborg, Skive, Kalundborg, Hobro, Dragør, Vordingborg, Gladsaxe, Næstved, Brabrand, Esbjerg, Aalborg, Odense, Rudersdal, Glostrup, Slagelse, Værløse, Tilst, Randers, Rødovre, Gentofte, Horsens, Herlev, og Hjørring, .

Click-and-collect af varmeblæser 2000w er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere tit søger efter eksempelvis køb varmeblæser 2000w og varmeblæser 2000w tilbud. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. varmeblæser 2000w priser, billig varmeblæser 2000w samt varmeblæser 2000w online, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Gode tilbud på varmeblæser 2000w

Det er jo ret hensigtsmæssigt for os alle at kigge efter tilbud på billige varmeblæser 2000w online hos forskellige forretninger på nettet, og til gengæld har en lang række internet firmaer fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på varmeblæser 2000w enormt, og ydermere byde på levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk blive nyttigt at studere nogle enkelte e-firmaer efter tilbud på varmeblæser 2000w online forinden du placerer ordren, således at du er tryg ved at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Man bør bare være opmærksom på, at såfremt en e-forretning tilbyder billige varmeblæser 2000w online på tilbud til en pris som kan virke urealistisk favorabel, er det mange gange være et signal om en svindel internet webshop. Kortbetalinger er trods alt en del af en lovbestemmelse, der assisterer folk imod fup online webshops.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale betalingen af varmeblæser 2000w af flere omgange. Dette fås normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at folk typisk kigger efter bl.a. varmeblæser 2000w priser og varmeblæser 2000w tilbud. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge for eksempel billig varmeblæser 2000w, køb varmeblæser 2000w samt varmeblæser 2000w online.

Tjek tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot genererer ultra fremragende løsninger til at blive klogere på forskellige eksisterende kunders observationer og derved foreslåes det, at du bliver klogere på e-handlens vurderinger før du køber billige varmeblæser 2000w online.

Facebook genererer ligeledes stort set uafhængige metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Tilmed ses en del firmaer på nettet som gør det muligt at notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige varmeblæser 2000w online hos en internet butik bør man utvivlsomt have øje for netshoppens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende, specielt på de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden valgmulighed er at se nærmere på om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været et billede på at e-forhandleren følger de officielle danske regler, og at online forhandleren løbende gennemses af fagfolk som har megen viden om lovgivningen.

Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, når du møder udfordringer i processen med din handel med varmeblæser 2000w. Tilmed er det fornuftigt at du er klar over de mest basale regler der har betydning for bestillingen af varmeblæser 2000w online, til eksempel den returrettighed internet shoppen lover.

I den relation er det tilmed relevant, at man altid gemmer ens ordrekvittering, så man fremadrettet kan vidne om sit køb af varmeblæser 2000w, uafhængig af om man handler fra Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Jørgen Jørgensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jørgen G gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Martin Møller gav 5 stjerner

Virkelig god service

Pia G gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til online indkøb
1Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, hvilket bør være et billede på at webbutikken forstår gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen regelmæssigt gennemses af specialister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forud for at folk køber billige varmeblæser 2000w hos en online webshop kunne man principielt gennemlæse netshoppens handelsbetingelser.
2Mange e-forhandlere tilbyder til alt held diverse billige fragtmuligheder til varmeblæser 2000w. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt desuden tillige den mest betalelige leveringsløsning.
3Før nogen køber billige varmeblæser 2000w hos en online forretning kunne de for at være sikker se på deres handelsaftale, det er dog almindeligvis et omfattende projekt. Tilmed kan det være til hjælp at køberen er klar over de mest essentielle reglementer der har indflydelse på købet af billige varmeblæser 2000w online, f.eks. hvilken returneringsret online virksomheden kører med.
4Flere online shops byder på fragtfri levering på varmeblæser 2000w, men ofte er det så præmissen at man køber for en fastsat pris. Derudover bør du overveje den mindst kostelige leveringsform, der mange gange er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er ofte på den anden side særligt fleksibel. Den mest betalelige type af levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
5Trustpilot indebærer evigt troværdige muligheder for at kigge nærmere på en stor gruppe andre konsumenters iagttagelser og derfor er det prisværdigt, at du eksaminerer online firmaets omtaler forinden du shopper billige varmeblæser 2000w online. Facebook tilbyder dig ydermere ret fordelagtige muligheder for at få indsigt i e-handlens troværdighed.
6Fragttiden kan i nogle tilfælde være super essentiel ifald man har brug for din ordre fluks, så med det formål er det ret så centralt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på varmeblæser 2000w. De fleste online butikker giver løfte om billig 1 dags levering på deres favorit varer, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen laves forud for et besluttet tidspunkt.
7Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, som skærmer kunden overfor uoprigtige internet foretagender. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du vil klare beløbet over en længere periode.
8Den mest letkøbte leveringsmanér er unægtelig selv at hente produkterne, som jo betinges af at du opholder dig i nærheden af internet butikkens arbejdslager. Den fragtform kan være særdeles essentiel såfremt du absolut skal bruge varmeblæser 2000w øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer indtil flere internet virksomheder fragtfri levering, men oftest stiller det krav om at man handler for en konkret sum.
9Det er i dag rigtig ligetil for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige varmeblæser 2000w fra forskellige internet webshops, og derfor yder utallige online selskaber billig levering. Til gengæld kan det immervæk blive tiden værd at se nærmere på diverse internet selskaber efter rabat og tilbud forinden du handler, således at du ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.