Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige varmeblæser 1500w fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens øvrige har faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot varmeblæser 1500w.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regler.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Dette er særligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af varmeblæser 1500w.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af varmeblæser 1500w online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har man chancen for at købe online og køre produkterne selv. Dermed kan du overveje at undvære leveringsomkostningen, samt sågar skaffe varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du få mere kyndig assistance fra ansatte som er specialister i netop varmeblæser 1500w.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du handler varmeblæser 1500w online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
varmeblæser 1500w bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

varmeblæser 1500w harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser 1500w jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

varmeblæser 1500w silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer jævnligt uventede hovedpiner ved omfangsrige projekter, og herved vurderes det af stor betydning at der afsættes nok tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
2Du har adgang til mange forskellige artikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver betydelige mængder almennyttig oplysning, specielt når man bruger den engelske version.
3Det viser sig meningsfuldt at du har de påkrævede materialer parat inden du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig oversigt hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og som det næste efterse hvert eneste punkt, så du er sikker på at alt er som det skal være.
4Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at modtage priser fra flere entreprenører.
5Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt kigge på vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til alle poster, hvorefter man bør finde frem til mulige tilbud på dem én efter én.
7Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du må udarbejde en struktureret køreplan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Vær skarp i sammensætningen af planen.
8Nogle gange kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
9Man bør under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Det er strategisk at du har værktøjet til disposition forinden du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
11Det kan være nyttigt at søge assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Nogle ting stiller krav om flere personer. Desuden bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen er det højst essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Temmelig mange internet forretninger tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for levering til varmeblæser 1500w. Den mest moderne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente bestillingen når du har lyst. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, og desuden desuden den billigste fragtløsning.

Du kan ligeledes forsøge at få pakken leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver til tider en tak mindre billig, men lige så vel rigtig fremkommelig med varmeblæser 1500w online. Den mest billige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på varmeblæser 1500w er selvfølgelig yderst relevant ifald du skal bruge produktet med det samme, så herved er det tydeligvis centralt at du efterser den anslåede leveringstid for varmeblæser 1500w. Masser af webbutikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, hvilket dog er afhængig af at bestillingen gennemføres før et fastslået tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

En række internet outlets yder gebyrfri levering på varmeblæser 1500w online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du shopper for en fastsat pris. Derudover må man vælge den mindst kostelige leveringsform, som mange gange vil blive at få bragt pakken til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig varmeblæser 1500w online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover fx afhentning af varmeblæser 1500w i disse områder:

Herning, Tilst, København, Varde, Kokkedal, Rudersdal, Gladsaxe, Frederikshavn, Hørsholm, Frederiksberg, Skanderborg, Nørresundby, Vejle, Nyborg, Charlottenlund, Middelfart, Haderslev, Hjørring, Aalborg, Slagelse, Herlev, Albertslund, Aabenraa, Vallensbæk, Jyllinge, Hedehusene, Korsør, Brabrand, Værløse, Ballerup, Åbyhøj, Stenløse, Svendborg, Haslev, Brønderslev, Kalundborg, Lyngby, Aarhus, Gentofte, Hvidovre, Sønderborg, Randers, Nykøbing Falster, Skive, Solrød Strand, Ølstykke, Esbjerg, Hobro, Nakskov, Grenaa, Lystrup, Holbæk, Søborg, Roskilde, Ishøj, Frederikssund, Næstved, Allerød, Hedensted, Kolding, Vanløse, Holstebro, Hillerød, Odense, Silkeborg, Brøndby, Tårnby, Glostrup, Odder, Vordingborg, Virum, Nærum, Birkerød, Rønne, Struer, Fredericia, Frederiksværk, Thisted, Valby, Lillerød, Greve, Risskov, Køge, Ringsted, Taastrup, Viborg, Horsens, Ikast, Helsingør, Farum, Rødovre, Dragør, Højbjerg, og Brønshøj, .

Klik-og-hent for varmeblæser 1500w er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Bornholm, Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ses der på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte søger fx varmeblæser 1500w tilbud og varmeblæser 1500w priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter bl.a. varmeblæser 1500w online, køb varmeblæser 1500w og billig varmeblæser 1500w, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Den bedste pris på varmeblæser 1500w

Det er jo rigtig let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige varmeblæser 1500w online i blandt flere internet forretninger, og til tak har de fleste internet butikker fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på varmeblæser 1500w helt i bund, og ydermere garantere levering uden gebyr.

Trods dette kan det imidlertid være tiden værd at analysere nogle internet selskaber efter tilbud og rabatter på varmeblæser 1500w online før du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at når en online forretning udbyder billige varmeblæser 1500w online til salg for en udsalgspris som virker usædvanlig billig, så kan det tit være et bevis på en bedragerisk e-butik. Køb med betalingskort er trods alt en del af en bestemmelse, der hjælper os overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere beløbet til varmeblæser 1500w over en periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel varmeblæser 1500w tilbud og varmeblæser 1500w priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker kigge efter fx billig varmeblæser 1500w, køb varmeblæser 1500w og varmeblæser 1500w online.

Se nærmere på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot tilbyder adskillige ærlige muligheder for at finde ud af en række aktuelle forbrugeres tanker og derfor tilrådes det, at du udforsker e-forretningens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige varmeblæser 1500w online.

Facebook fører til lignende evigt ønskværdige genveje til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Desuden ser vi en række online forretninger hvor det er muligt at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige varmeblæser 1500w online hos en netshop burde man sådan set tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Bauhaus.

En nem løsning kunne måske være at tjekke om online butikken er e-mærke tilsluttet, som kan være et tegn på at online forhandleren forstår dansk lovgivning, tillige med at e-handlen jævnligt monitoreres af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Desuden får du anledning til opbakning, for så vidt du får problemer i processen med din ordre på varmeblæser 1500w. Ydermere er det smart at køberen er klar over de mest basale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af varmeblæser 1500w online, fx hvilken returpolitik internet butikken benytter.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, så man altid kan eftervise sit køb af varmeblæser 1500w, ligegyldig om man handler hos Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix eller Bygma.

Thomas C gav 5 stjerner

Intet at klage over

Jens gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Mads Jørgensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Pia Christensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en sikring om at e-forhandleren opfylder de danske regler, og at internet virksomheden en gang i mellem besigtiges af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige varmeblæser 1500w i en e-shop behøver de i og for sig gennemse deres forretningsaftale.
2Den billigste form for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til netbutikkens arbejdslager. Den leveringsmanér kan være ualmindeligt vital hvis du behøver varmeblæser 1500w fluks. Alternativt så yder visse forretninger på nettet levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man shopper for en bestemt sum.
3Det er særligt nemt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige varmeblæser 1500w på tværs af e-shops, og på grund af dette tilbyder en lang række internet firmaer gebyrfri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig tiden værd at besigtige enkelte online forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris.
4Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket værner folk overfor fup online butikker. Som et alternativ kunne du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil afdrage omkostningerne af flere omgange.
5Før nogen shopper billige varmeblæser 1500w på en internet virksomhed kan de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens betingelser, dog er det bare ikke videre spændende. Dertil kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der er gældende for købet af billige varmeblæser 1500w online, f.eks. hvilken returneringsret e-forhandleren anvender.
6En del online forretninger yder i øjeblikket et stort udvalg af billige metoder til levering til varmeblæser 1500w. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtløsningen er jo virkelig smart, og tit derudover den mindst kostelige fragtform.
7Trustpilot byder på de facto troværdige genveje til at gøre dig bekendt med ganske mange andre konsumenters omtaler og derfor er det godt, at du gennemsøger e-handlens bedømmelser før du køber billige varmeblæser 1500w online. Facebook medfører endvidere adskillige hensigtsmæssige genveje til at få en idé om internet shoppens popularitet.
8Leveringshastigheden er naturligvis ret essentiel forudsat man har behov for varen omgående, så med det formål er det øjensynligt vigtigt at man studerer den estimerede leveringstid på varmeblæser 1500w. Mange e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags levering på utallige varenumre, hvilket antager at bestillingen realiseres forud for et fastsat klokkeslæt.
9Nogle forhandlere på nettet byder på levering uden beregning på varmeblæser 1500w, men undertiden er det under forudsætning af at man køber for et konkret beløb. Som alternativ bør du foretrække den billigste leveringstype, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen bliver sædvanligvis også virkelig fremkommelig. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.