Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare varmeblæser 12v.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige varmeblæser 12v hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på billige priser, imens nogle har service. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
For mange er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring varmeblæser 12v.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre samler produkter fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af varmeblæser 12v online.
De gængse byggecentre findes i det meste af landet, og som følge af det har flertallet chancen for at handle online og hente varerne på eget initiativ. I kraft af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Således vil du modtage ekstremt nyttig hjælp fra folk der er specialister i lige præcis varmeblæser 12v.
Størsteparten af specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber varmeblæser 12v online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
varmeblæser 12v bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

varmeblæser 12v jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

varmeblæser 12v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser 12v silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør nedskrive en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver din plan.
2Potentielt kan det blive væsentligt at have samtlige byggematerialer parat i god tid før du igangsætter dit arbejde. Du har god gavn af at forfatte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe listen, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
3Du bør regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du søger professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra flere entreprenører.
4Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube giver betydelige mængder udbytterig viden, især ifald du bruger engelske søgeord.
5Du vil på ingen måde undvære grej. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har grejet til rådighed forinden du går løs med byggeriet. Derudover er det vigtigt at tage højde for disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
6Du kan få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Det kræver dermed at byggeriet har positiv betydning for naturen.
7Det kan vise sig at være essentielt at have en budgetoversigt for renoveringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå alle omkostninger, og så undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
8Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ret essentielt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggerier. Enkelte ombygninger stiller krav om mere end en person. Desuden må det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som fx sikkerhedshjelm som sikrer dig imod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
11Der viser sig stort set altid uforudsete problemstillinger i tilfælde med omfangsrige opgaver, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i agendaen, så man kan være sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag skal du løbende holde øje med vejrberetningerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Flere internet shops foreslår i øjeblikket mange forskellige billige løsninger til levering til varmeblæser 12v. En af de mest moderne er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtformen er altså yderst smart, samt desuden endda den mindst kostelige fragtløsning.

Du kunne lige så vel afveje for og imod at få ordren bragt til hvor du bor eller til dit arbejde. Den viser sig tit en lille smule dyrere, men også ret let gængelig ift. varmeblæser 12v online. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som desværre beroer på at du har bopæl med kort afstand til online forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på varmeblæser 12v kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende i tilfælde af at du behøver produkterne inden for få dage, så herved er det helt væsentligt at man studerer den forventede leveringstid ved varmeblæser 12v. En række internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, som dog er betinget af at du bestiller inden et angivent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen fikset inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle få butikker på nettet garanterer levering uden betaling på varmeblæser 12v online, men oftest afkræver det at der shoppes for en bestemt pris. Desuden bør man udse dig den billigste fragtmetode, der ofte vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Mange netbutikker yder afhentning hvor du bestiller billig varmeblæser 12v hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på varmeblæser 12v i disse områder:

Vordingborg, Hillerød, Risskov, Lyngby, Skanderborg, Varde, Vejle, Hjørring, Tårnby, Sønderborg, Lystrup, Allerød, Næstved, Albertslund, Randers, Valby, Korsør, Thisted, Vanløse, Holbæk, Silkeborg, Lillerød, Hobro, Ballerup, Aalborg, Vallensbæk, Brabrand, Tilst, Værløse, Esbjerg, Kolding, Dragør, Højbjerg, Ølstykke, Haderslev, Ishøj, Skive, Frederiksværk, Slagelse, Nærum, Brønderslev, Aabenraa, Køge, Solrød Strand, Gladsaxe, Charlottenlund, Brønshøj, Haslev, Struer, Nakskov, Kalundborg, Odder, Glostrup, Grenaa, Frederikshavn, Greve, Nykøbing Falster, Svendborg, Frederiksberg, Viborg, Virum, Aarhus, Rudersdal, København, Taastrup, Åbyhøj, Hedehusene, Hedensted, Hørsholm, Birkerød, Nørresundby, Rønne, Brøndby, Herning, Odense, Fredericia, Ringsted, Gentofte, Horsens, Farum, Herlev, Middelfart, Stenløse, Jyllinge, Hvidovre, Nyborg, Roskilde, Ikast, Holstebro, Kokkedal, Frederikssund, Rødovre, Helsingør, og Søborg, .

Click-and-collect ift. varmeblæser 12v er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når man kigger i data står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel køb varmeblæser 12v og varmeblæser 12v priser. Derudover oplever man typisk mennesker efterspørge blandt andet varmeblæser 12v online, billig varmeblæser 12v samt varmeblæser 12v tilbud, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Gode tilbud på varmeblæser 12v

Det har vist sig at være ret ukompliceret for os alle at søge sig frem til priser på billige varmeblæser 12v online i blandt flere e-forretninger, og derved har langt de fleste online webshops ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på varmeblæser 12v betragteligt, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

Det kan immervæk være gunstigt at kigge forbi nogle forhandlere på nettet efter billige priser på varmeblæser 12v online forud for at du handler, sådan at man er garanteret at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Du må dog være opmærksom på, at når en e-butik markedsfører billige varmeblæser 12v online på tilbud til en pris der er uhørt beskeden, kan det tit være et symbol på en falsk e-forhandler. Kortkøb er heldigvis omfattet af en regel, der dækker køberen imod bedrageriske internet shops.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil klare beløbet til varmeblæser 12v senere. Det tilbydes typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at mennesker tit søger fx varmeblæser 12v online og varmeblæser 12v priser. Man ser desuden typisk folk søge efter eksempelvis varmeblæser 12v tilbud, køb varmeblæser 12v samt billig varmeblæser 12v.

Udforsk tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot giver dig de facto sikre chancer for at se nærmere på en lang række øvrige kunders ratings og af den grund er det at foretrække, at du kigger på online forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige varmeblæser 12v online.

Facebook leverer lignende adskillige habile genveje til at få indblik i online virksomhedens troværdighed. Herinde ser vi en række internet firmaer som tilbyder folk at offentliggøre en evaluering af deres køb, som tillige kan drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige varmeblæser 12v online på en shop bør man uden tvivl kigge på netbutikkens regler, det er dog naturligvis et omfattende projekt, specielt hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være et bevis på at e-forhandleren understøtter de danske retningslinjer, samt at netbutikken ofte besøges af specialister der forstår reglerne.

Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, når du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb af varmeblæser 12v. Foruden dette tilråder vi at køber er på vagt for de væsentligste betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af varmeblæser 12v online, fx hvilken returret online forhandleren lover.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man altid beholder ens faktura, så man i fremtiden vil kunne påvise købet af varmeblæser 12v, uanset om man har handlet hos Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

Jan gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lone B gav 4 stjerner

Det var godt !

Jan J gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Peter gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til internetshopping
1Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det almindeligvis er et billede på at internet webshoppen retter sig efter de danske retningslinjer, samt at online forhandleren jævnligt kontrolleres af jurister der kender til lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige varmeblæser 12v hos en internet butik burde man reelt gennemse netbutikkens handelsvilkår.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret væsentlig ifald vi har behov for produktet om få sekunder, og med det formål er det forholdsvis vigtigt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved varmeblæser 12v. Temmelig mange internet shops yder billig 1 hverdags levering på en række produkter, men vær vagtsom da det stiller krav om at ordren gennemføres inden et fastslået klokkeslæt.
3En del online butikker foreslår nu et hav af forskellige billige leveringsformer til varmeblæser 12v. En af de mest moderne er nu til dags levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din pakke når du har mulighed for det. Metoden er jo rigtig nem, samt ofte endda den mest prisbevidste fragtløsning.
4Nogle få forretninger på nettet tilbyder portofri fragt på varmeblæser 12v, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der aftages for en præcis sum. Som alternativ kunne du tage den billigste fragttype, som gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted. Den er i regelen omvendt særligt smart. Den mest billige leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
5Forinden folk køber billige varmeblæser 12v i en online shop kunne man helt sikkert betragte butikkens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke super interessant. Tillige kan det anbefales at du er klar over de mest essentielle bestemmelser der er gældende for shopping af billige varmeblæser 12v online, for eksempel den byttepolitik online firmaet lover.
6Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af et regulativ, der garanterer køber overfor bedrageriske e-firmaer. Som alternativ kan du vælge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale betalingen i flere bidder.
7Den billigste fragttype vil altid være at du selv henter varerne, hvilket nødvendiggør at du er i nærheden af internet butikkens arbejdslager. Den leveringstype er naturligvis virkelig relevant om vi absolut skal bruge varmeblæser 12v omgående. Alternativt så garanterer nogle enkelte firmaer på nettet fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man handler for et præcist beløb.
8Trustpilot byder på en del hæderlige chancer for at sondere ganske mange andre forbrugeres omtaler og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftergår e-firmaets omtaler inden du køber billige varmeblæser 12v online. Facebook bringer dig på samme måde fuldstændig habile muligheder for at få et kig ind i online butikkens troværdighed.
9Det er jo særligt enkelt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige varmeblæser 12v på forskellige online forhandlere, og til tak lover adskillige e-firmaer portofri fragt. Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi enkelte e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.