Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
For en del er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af varmeblæser 1000w.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige varmeblæser 1000w fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal vide om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare varmeblæser 1000w.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derfor har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere materialerne selv. Takket være dette har du chancen for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.
De store byggecentre udbyder produkter fra alle mulige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af varmeblæser 1000w online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere nyttig hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis varmeblæser 1000w.
Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber varmeblæser 1000w online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

varmeblæser 1000w jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af mere end 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

varmeblæser 1000w silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

varmeblæser 1000w harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmeblæser 1000w bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. omfattende byggeopgaver. Store byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Samtidig må det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
2Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt undersøge vejrberetningerne i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit krævende byggeprojekt.
3Du skal nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som beskytter dig med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
4Der kommer som regel uforudsigelige problematikker i forbindelse med store byggeprojekter, og følgelig viser det sig værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
5I visse tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
6Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube bringer dig betydelige mængder udbytterig oplysning, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
7Forud for at du optager byggeriet må det være ekstremt centralt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være en fordel at du har det til rådighed akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden godt at medtage de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
9Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar forud for at du begynder arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt du får brug for, og dernæst gennemløbe hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
10Typisk vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være forstandigt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kunne kortlægge beløbet for dem en ad gangen.
11Du burde måske overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal investere i eksperthjælp til opstarten af det. Forudsat at du benytter professionel assistance vil det normalt være en god idé at hente tilbud fra diverse selskaber.
12Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør sammensætte en velovervejet agenda, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder handlingsplanen.
De højest bedømte byggekæder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Størstedelen af butikker på nettet giver heldigvis flere billige muligheder for levering til varmeblæser 1000w. En yndling er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo vældig smart, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringstype.

Du kunne på samme måde overveje at vælge at få leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig gerne en sjat mindre billig, men ligeledes virkelig smertefri for varmeblæser 1000w online. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du er lige ved online webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på varmeblæser 1000w er selvfølgelig særligt aktuel forudsat vi står og skal bruge produktet omgående, og herved er det selvsagt meningsfuldt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved varmeblæser 1000w. Adskillige outlets på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, som trods alt nødvendiggør at handlen laves forud for et givent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produktet ekspederet forinden medarbejderne har fri.

Indtil flere webshops sikrer portofri fragt på varmeblæser 1000w online, men undertiden er det så præmissen at man shopper for et fastslået beløb. Desuden bør du beslutte sig for den prisbilligste form for fragt, som oftest er at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Mange kæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig varmeblæser 1000w hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på varmeblæser 1000w i følgende byer:

Skive, Nakskov, Lystrup, Odder, Hedensted, Ringsted, Vanløse, Rudersdal, Helsingør, Valby, Korsør, Brønderslev, Lyngby, Kokkedal, Tilst, Struer, Brabrand, Randers, Odense, Fredericia, Varde, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Roskilde, Hørsholm, Haslev, Nærum, Farum, Frederikssund, Solrød Strand, Brønshøj, Hillerød, Frederiksberg, Rønne, Stenløse, Gladsaxe, Grenaa, Aabenraa, Silkeborg, Brøndby, Herlev, Højbjerg, Køge, Horsens, Søborg, Sønderborg, Haderslev, Holbæk, Thisted, Esbjerg, Nørresundby, Herning, Nyborg, Risskov, Allerød, Tårnby, Ballerup, Åbyhøj, Svendborg, Frederikshavn, Værløse, Kalundborg, Frederiksværk, Kolding, Vallensbæk, Ishøj, Taastrup, Nykøbing Falster, Vejle, Ølstykke, Dragør, Aalborg, Virum, Albertslund, Hedehusene, Gentofte, Hobro, København, Birkerød, Holstebro, Ikast, Middelfart, Skanderborg, Hvidovre, Rødovre, Charlottenlund, Lillerød, Aarhus, Jyllinge, Viborg, Glostrup, Greve, og Hjørring, .

Afhentning for varmeblæser 1000w er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Amager, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter for eksempel køb varmeblæser 1000w og varmeblæser 1000w priser. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge bl.a. varmeblæser 1000w online, varmeblæser 1000w tilbud samt billig varmeblæser 1000w, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Få rabat på varmeblæser 1000w

Det er rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige varmeblæser 1000w online fra diverse internet virksomheder, og ergo har de fleste internet foretagender fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på varmeblæser 1000w betragteligt, og ydermere yde gratis levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at udforske visse forhandlere på nettet efter billige priser på varmeblæser 1000w online forinden du handler, så man er skråsikker på at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Man må bare ikke glemme, at såfremt en netbutik markedsfører billige varmeblæser 1000w online til salg for en pris der kan ses som grænseløst fremragende, kan det ofte være et faresignal om en snydagtig internet virksomhed. Kortkøb er i hvert fald dækket ind under Indsigelsesordningen, der hjælper køberen imod bedrageriske online webshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil klare omkostningerne til varmeblæser 1000w af flere omgange. Dette fås som regel ved niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter eksempelvis varmeblæser 1000w online og varmeblæser 1000w tilbud. Vi ser desuden som regel internet shoppere efterspørge fx billig varmeblæser 1000w, køb varmeblæser 1000w og varmeblæser 1000w priser.

Tjek eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot yder fuldt ud sikre chancer for at se nærmere på diverse forhenværende køberes betragtninger og herved foreslåes det, at du gennemsøger webbutikkens ratings forud for at du handler billige varmeblæser 1000w online.

Facebook fører til lignende ganske stabile genveje til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Herinde er der nogle e-forhandlere som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, som også må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige varmeblæser 1000w online på en internet handler kan man på en vis måde have øje for forhandlerens handelsvilkår, dog er det bare ikke super interessant, specielt på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Alternativet er at se om online virksomheden er e-mærket, hvilket ofte er en tilkendegivelse af at online webshoppen opretholder de danske retningslinjer, foruden at e-shoppen undertiden efterses af fagfolk der har ekspertise inden for vilkårene.

Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med varmeblæser 1000w. Herudover foreslår vi at køber er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der har betydning for købet af varmeblæser 1000w online, som eksempelvis den returrettighed internet forretningen garanterer.

Her er det virkelig afgørende, at man altid opbevarer sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan bevise bestillingen af varmeblæser 1000w, uagtet om man bestiller hos Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Jens B gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Michael Knudsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Inger Jensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jette D gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til online indkøb
1Inden folk køber billige varmeblæser 1000w på en e-shop kan de i princippet skimme shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest et omfattende arbejde. Tilmed foreslår vi at kunden er klar over de fundamentale forhold der influerer på bestillingen af billige varmeblæser 1000w online, eksempelvis den byttepolitik internet forretningen lover.
2Trustpilot tilbyder helt gode genveje til at blive klogere på en stor gruppe øvrige kunders synspunkter og herved tilråder vi, at du studerer webshoppens anmeldelser før du handler billige varmeblæser 1000w online. Facebook tilbyder ligeledes rigtig sikre muligheder for at få en idé om online forhandlerens pålidelighed.
3Den billigste fragtmulighed er unægtelig at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du er nær online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmodel er virkelig væsentlig forudsat man mangler varmeblæser 1000w med det samme. Alternativt så tilbyder flere internet varehuse fragt uden beregning, men ofte er det betinget af at man aftager for en fastsat sum.
4Det er ualmindeligt let for enhver at finde de bedste priser online på billige varmeblæser 1000w i blandt flere e-forhandlere, og til gengæld præsterer de fleste online butikker levering uden beregning. Dog kan det trods alt blive lukrativt at se nærmere på nogle enkelte outlets på nettet efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.
5Generelt tilråder vi at se om netbutikken er verificeret af e-mærket, da det er et signal om at online firmaet forsvarer dansk lovgivning, tillige med at online firmaet lejlighedsvis ses til af fagmænd som er meget bekendte med vedtægterne på området. Inden folk køber billige varmeblæser 1000w hos en shop kan de principielt gennemløbe virksomhedens handelsbetingelser.
6Flere shops på nettet udlover efterhånden flere billige fragtmetoder til varmeblæser 1000w. Et hit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså særdeles fremkommelig, samt mange gange tillige den mest prisbevidste leveringsmetode.
7Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en orden, der passer på køber imod snydagtige internet foretagender. Alternativt kunne du overveje et tilbud fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere beløbet af flere omgange.
8Antal dages levering kan være usædvanlig aktuel når vi har brug for din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det jo centralt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved varmeblæser 1000w. Masser af internet handler præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, som imidlertid er forudsat at ordren køres igennem forud for et bestemt klokkeslæt.
9Enkelte online webshops yder fragtfri levering på varmeblæser 1000w, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der erhverves for en bestemt sum. Ellers skal du overveje den billigste leveringsform, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen er undertiden tillige meget nem. Den mest betalelige type af levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.