Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Nogle byggecentre fremviser et bredt sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare vandtæt varmeblæser.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare vil slippe for fragten, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Der er variationer i prisniveauet på billige vandtæt varmeblæser fra netbutik til netbutik. En del vil have gode priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af vandtæt varmeblæser.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du overalt i landet, og derved har flertallet valget om at handle online og hente varerne på eget initiativ. Hermed kan du overveje at blive fri for fragten, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af vandtæt varmeblæser online.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller vandtæt varmeblæser online på deres side.
Diverse nichefokuserede webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså er det forventeligt at du får endnu mere god assistance fra personale der er specialister i netop vandtæt varmeblæser.
Mange nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vandtæt varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

vandtæt varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

vandtæt varmeblæser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

vandtæt varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag over 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig vigtigt at have de nødvendige byggematerialer disponible inden du iværksætter din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en simpel note med alt som er nødvendige, og efterfølgende tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
2Ved byggeprojekter udendørs har vejret stor betydning. Derfor kan du jævnligt kigge på vejrforudsigelserne i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
3Man vil under ingen omstændigheder mangle grej. Det er fornuftigt at du har grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
4I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Støtten kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
5Længe før du optager byggeriet kan det blive vildt afgørende med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Hvis du ønsker professionel assistance anbefales det at søge tilbud fra diverse virksomheder.
7Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning som fx hjelm og sko der hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
8Der kommer uden tvivl utidige vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat passende plads i tidsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål.
9Forberedelse bliver vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil løse hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder din agenda.
10Der ligger vældig mange guides og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube faciliterer overvældende meget nyttig viden, ikke mindst hvis man søger på engelsk.
11Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige et regnskab for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være en god idé at kortlægge alle udgiftsposter, og herefter nedfælde ens udgift ved hver enkelt.
12Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Store byggerier kræver flere folk. Desuden viser det sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En stor portion internet outlets tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtløsninger til vandtæt varmeblæser. Førstevalget hos mange er p.t. udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter ordren når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså meget enkel, samt mange gange ligeledes den billigste leveringsudgave.

Du kan omvendt foretrække at få ordren bragt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver undertiden en smule mindre billig, men lige så vel ultra let for vandtæt varmeblæser online. Den mest prisbevidste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den løsning afhænger af at du bor i nærheden af online webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på vandtæt varmeblæser kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital når du behøver dine nye varer straks, så i det øjemed er det ganske aktuelt at du finder leveringstidspunktet på vandtæt varmeblæser. Masser af byggecentre – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på utallige varer online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt afsendt forinden medarbejderne har fri.

Flere internet forhandlere lover fri fragt på vandtæt varmeblæser online, men ofte er det under betingelse af at du indkøber for en bestemt pris. Derudover bør man udse dig den mest billige slags levering, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

En masse kæder foreslår afhentning hvor du køber billig vandtæt varmeblæser på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på vandtæt varmeblæser i følgende byer:

Vejle, Taastrup, Fredericia, Skanderborg, Svendborg, Horsens, Thisted, Nærum, Brønderslev, Kalundborg, Aarhus, Struer, Nykøbing Falster, Albertslund, Skive, Højbjerg, Hillerød, Glostrup, Gentofte, Værløse, Hedehusene, Haslev, Sønderborg, Stenløse, Brabrand, Hvidovre, København, Kolding, Odder, Frederikssund, Grenaa, Roskilde, Slagelse, Næstved, Vallensbæk, Middelfart, Rødovre, Virum, Korsør, Åbyhøj, Holstebro, Tårnby, Ringsted, Lillerød, Varde, Silkeborg, Søborg, Hjørring, Odense, Frederiksværk, Randers, Ikast, Birkerød, Køge, Tilst, Ishøj, Hobro, Ballerup, Hørsholm, Allerød, Dragør, Gladsaxe, Helsingør, Lystrup, Kokkedal, Frederikshavn, Esbjerg, Vordingborg, Ølstykke, Rudersdal, Brøndby, Herning, Haderslev, Charlottenlund, Holbæk, Nørresundby, Herlev, Hedensted, Aalborg, Greve, Farum, Viborg, Rønne, Nakskov, Nyborg, Vanløse, Solrød Strand, Frederiksberg, Aabenraa, Risskov, Valby, Brønshøj, Lyngby, og Jyllinge, .

Click-and-collect af vandtæt varmeblæser er muligt i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ses der på tallene fremstår det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis vandtæt varmeblæser online og køb vandtæt varmeblæser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. vandtæt varmeblæser tilbud, billig vandtæt varmeblæser og vandtæt varmeblæser priser, plus de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Priser på vandtæt varmeblæser

Det er jo særdeles problemfrit for alle at vurdere prisniveauet på billige vandtæt varmeblæser online hos flere e-shops, og ergo har masser af webshops været presset til at at reducere udsalgspriserne på vandtæt varmeblæser en hel del, og endda præstere gratis levering.

Men det kan immervæk blive nyttigt at inspicere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på vandtæt varmeblæser online inden du bestiller, således at du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid være årvågen med, at når en online webshop sælger billige vandtæt varmeblæser online til en udsalgspris som virker uhørt attraktiv, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en fup internet webshop. Køb med kort er i hvert fald omfattet af en ordning, hvilket skærmer os imod uærlige internet varehuse.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale betalingen af vandtæt varmeblæser over flere uger. Det foreslåes typisk hos niche webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at mennesker tit søger eksempelvis billig vandtæt varmeblæser og køb vandtæt varmeblæser. Man ser desuden jævnligt folk lede efter bl.a. vandtæt varmeblæser tilbud, vandtæt varmeblæser priser samt vandtæt varmeblæser online.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot medfører en lang række stabile chancer for at tolke en hel del forhenværende konsumenters kritik og af den grund er det godt, at du gennemgår internet selskabets omtaler inden du færdiggør din shopping med billige vandtæt varmeblæser online.

Facebook indebærer på samme måde evigt belejlige løsninger til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Herinde ses en del internet butikker hvor folk kan levere en vurdering af ordreforløbet, hvilket tillige kan tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige vandtæt varmeblæser online hos en internet handler bør de til hver en tid betragte webshoppens forretningsaftale, dog er det normalt et omfattende arbejde, specielt hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan derfor være at bemærke hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det generelt er et bevis på at online webshoppen understøtter de danske retningslinjer, og at shoppen undertiden revurderes af eksperter som er indført i reglementet på området.

Dette er desuden din chance for at få assistance, for så vidt du får udfordringer med dit køb af vandtæt varmeblæser. Udover dette anbefaler vi at køberen er obs på de fundamentale bestemmelser der er gældende for købet af vandtæt varmeblæser online, eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden bruger.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man stadig bibeholder ens købsbekræftelse, så man altid kan påvise købet af vandtæt varmeblæser, uafhængig af om man handler fra Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan eller Jem og Fix.

Inge Hansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Pia gav 4 stjerner

SUPER

Susanne Thomsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Henrik O gav 4 stjerner

SUPER

9 gode råd til køb på nettet
1Visse internet selskaber frembyder fragt uden beregning på vandtæt varmeblæser, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du køber for en bestemt sum. Som alternativ kan du vælge den mest betalelige form for fragt, der typisk er at få bragt dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig somme tider derudover ultra ukompliceret. Den mest betalelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
2Vi slår generelt et slag for at se om internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en indikator for at e-firmaet imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at hjemmesiden jævnligt tilses af fagfolk der kender til reglerne på området. Forinden folk bestiller billige vandtæt varmeblæser i en e-forhandler behøver de for at være på den sikre side få overblik over shoppens regler.
3Trustpilot bringer dig en række fine genveje til at kigge på flere andre brugeres iagttagelser og af den grund er det prisværdigt, at du tolker webshoppens omtaler forinden du bestiller billige vandtæt varmeblæser online. Facebook indebærer lignende nogenlunde ønskværdige løsninger til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus.
4Før nogen shopper billige vandtæt varmeblæser på en butik på nettet bør de på en vis måde gennemgå netbutikkens vilkår, men det er for det meste ikke særlig morsomt. I øvrigt anbefaler vi at køber er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der er gældende for shopping af billige vandtæt varmeblæser online, som for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden tilsikrer.
5Det er i høj grad uproblematisk for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige vandtæt varmeblæser på diverse online webshops, og herved yder flertallet af firmaer på nettet billig levering. Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at sammenholde nogle forskellige butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så man er velinformeret til at indhente den laveste pris.
6Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en retningslinje, der hjælper dig som køber imod uægte forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale pengene over en længere periode.
7Den billigste fragtmulighed vil altid være at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du bor tæt på internet virksomhedens arbejdslager. Den fragtform er naturligvis rigtig essentiel om vi har behov for vandtæt varmeblæser inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse internet shops gratis levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der bestilles for en fastsat pris.
8Antal dages levering er jo rigtig aktuel ifald man behøver dine nye produkter om få sekunder, så med det formål er det nemlig fornuftigt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på vandtæt varmeblæser. Størstedelen af online forretninger yder billig 1 dags levering på en masse varenumre, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et fastslået klokkeslæt.
9Mange outlets på nettet tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmidler til vandtæt varmeblæser. En der er meget populær er i dag at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når det passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig overkommelig, samt desuden derudover den mindst kostelige slags levering.