Vandslange med oprul 1/2" 20 meter
610 kr.
Mere info
HERO Vandslange 1/2'' - 50 mtr.
363 kr.
Mere info
Vandslange 1/2" på tromle 15 m
249 kr.
Mere info
HERO Vandslange 1/2'' - 25 mtr.
184 kr.
Mere info
HERO Vandslange 3/4'' - 25 mtr.
363 kr.
Mere info
HERO Vandslangesæt 1/2''
243 kr.
Mere info
HERO Vandslange 3/4'' - 50 mtr.
679 kr.
Mere info
Vandslange med oprul 1/2" 20 meter
926 kr.
Mere info
HERO Vandslange 1'' - 25 mtr.
624 kr.
Mere info
Vandslange på ophæng 10 m med tilbehør
160 kr.
Mere info
Vandslange 1'' - 25 mtr. HERO 6720-025
705 kr.
Mere info
Vandslange 3/4'' - 25 mtr. HERO 6720-023
370 kr.
Mere info
Vandslange 1/2- 20 mtr. Brennenstuhl 1237120
377 kr.
Mere info
Vandslange 1/2'' - 50 mtr. HERO 6720-016
370 kr.
Mere info
Vandslangesæt 1/2'' 50 meter HERO 6720-001
466 kr.
Mere info
Vandslange 3/4 50 meter Kärcher Performance Plus
1.099 kr.
Mere info
Vandslange 1/2'' - 25 meter HERO 6720-015
220 kr.
Mere info
Vandslange 3/4'' - 50 mtr. HERO 6720-021
648 kr.
Mere info
Vandslangesæt 3/8 15 meter - spiral PowerPlus POW63853
141 kr.
Mere info
Vandslange med oprul 3/8 20 meter Kreator
528 kr.
Mere info
Vandslange 3/4 25 meter Kärcher Performance Plus
549 kr.
Mere info
Vandslange med oprul 1/2 20 meter Kreator
658 kr.
Mere info
Vandslangesæt 1/2'' 25 meter HERO 6720-000
248 kr.
Mere info
Vandslange 1/2 på tromle 15 meter PowerPlus POW63861
287 kr.
Mere info
Vandslange på ophæng med brusehoved 10 meter PowerPlus POW63860
193 kr.
Mere info
Vandslange, 3/4 50m Kärcher PrimoFlex®
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige vandslange alt efter hvor du handler online. En del har fokus på gode priser, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke webshoppens regler.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af vandslange.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Det er særligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Flere byggekæder har et enormt vareudvalg, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot vandslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, som kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder finder du overalt i landet, og af den grund har folk valget om at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor har du valget om at blive fri for fragten, samt endda få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre sælger varer fra mange nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af vandslange online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller vandslange online fra deres webshop.
Alverdens specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved formår de at yde en høj grad af kyndig hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop vandslange.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
vandslange jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

vandslange silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

vandslange harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vandslange bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer som regel uventede hovedpiner når det gælder store opgaver, og altså vil det vise sig værdifuldt at man afsætter rimelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
2Det er essentielt at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige i god tid før du tager fat på projektet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
3Forinden du påbegynder arbejdet må det være rimeligt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Det er muligt at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver altså at ombygningen influerer positivt på naturen.
5Godt forarbejde vil være metoden til succes med projektet. Du anbefales at lave en klar plan, som dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din tidsplan.
6Der kan findes et bredt udvalg af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er formidler af vældig meget udbytterig info, ikke mindst forudsat at du benytter engelske søgeord.
7Ved projekter udenfor har vejret en stor rolle. På grund af dette må du løbende holde øje med vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at regne når du netop er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
8Du bør tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Når du køber professionel assistance vil det normalt anbefales at tage imod en pris fra flere håndværkere.
9Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være meningsfuldt at have værktøjet tilgængeligt før du begynder på byggeprocessen. Husk også at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være rationelt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan undersøge beløbet for dem én efter én.
11Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til arbejdet, specielt når det er krævende byggeprocesser. Nogle ombygninger behøver flere mennesker. Samtidig bør det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
12Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er smartest?

Temmelig mange forretninger på nettet udlover efterhånden diverse billige leveringsudgaver til vandslange. Den mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså særligt ligetil, og ofte desuden den prisbilligste leveringstype.

Du kunne på samme måde forsøge at vælge afsending til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig godt nok en smule mere bekostelig, men samtidig vældig uproblematisk med vandslange online. Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du lever nærved webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på vandslange kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld ifald man har brug for dine nye varer omgående, så i det øjemed er det uden tvivl væsentligt at vi checker den estimerede leveringstid ved vandslange. Flere internet selskaber – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter online, som alligevel er påkrævet at ordren køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsendt før de logistikansatte får fri.

Nogle få internet forretninger præsterer levering uden gebyr på vandslange online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der handles for en bestemt pris. Ellers bør man foretrække den billigste form for fragt, der ofte vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af netshops giver click-and-collect hvor du køber billig vandslange online men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne frembyder fx afhentning af vandslange i følgende byer:

Lyngby, Risskov, Gladsaxe, Rønne, Thisted, Nyborg, Søborg, Jyllinge, Herlev, Frederiksværk, Roskilde, Frederikshavn, Randers, Frederiksberg, Glostrup, Aalborg, Grenaa, Vanløse, Haslev, Nykøbing Falster, Allerød, Hillerød, Taastrup, Ballerup, Silkeborg, Nærum, Tilst, Kolding, Aabenraa, Struer, Helsingør, Odder, Sønderborg, Herning, Ringsted, Svendborg, Lillerød, Brøndby, Vallensbæk, Rødovre, Brønderslev, Kalundborg, Ishøj, Nørresundby, Lystrup, Farum, Rudersdal, Hedehusene, Albertslund, København, Værløse, Valby, Charlottenlund, Næstved, Aarhus, Birkerød, Vordingborg, Virum, Nakskov, Hedensted, Ølstykke, Korsør, Hørsholm, Vejle, Brønshøj, Åbyhøj, Frederikssund, Tårnby, Højbjerg, Greve, Hjørring, Kokkedal, Køge, Skive, Gentofte, Middelfart, Esbjerg, Skanderborg, Brabrand, Ikast, Fredericia, Varde, Holstebro, Holbæk, Solrød Strand, Horsens, Hobro, Odense, Viborg, Hvidovre, Stenløse, Slagelse, Haderslev, og Dragør, .

Klik-og-hent af vandslange er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm).

Ved kig i søgedata er det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig vandslange og køb vandslange. Foruden dette ser man jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis vandslange online, vandslange priser og vandslange tilbud, plus de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Rabat på vandslange

Det er ualmindeligt ukompliceret for almindelige dødelige at analysere priser på billige vandslange online hos flere internet forretninger, og til tak har massevis af online forretninger været tvunget til at stampe priserne på vandslange betragteligt, og i øvrigt yde fragt uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at eftergå en række forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på vandslange online forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan og 10-4.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online butik frembyder billige vandslange online på tilbud til en udsalgspris som kan virke besynderligt billig, er det for det meste være et faresignal om en uærlig online shop. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, hvilket dækker dig som køber overfor fup internet varehuse.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage pengene til vandslange over en periode. Dette foreslåes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at folk tit kigger efter bl.a. billig vandslange og køb vandslange. Derudover ser vi ofte netshoppere søge efter eksempelvis vandslange tilbud, vandslange priser samt vandslange online.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot medfører ret fine chancer for at besigtige en række andre forbrugeres betragtninger og på grund af dette anbefaler vi, at du analyserer online shoppens ratings før du placerer din ordre på billige vandslange online.

Facebook fremskaffer tilsvarende flere troværdige løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt ses en del firmaer på nettet som giver folk mulighed for at ytre en bedømmelse af deres køb, hvilket også burde udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige vandslange online hos en netshop kunne de i og for sig gennemse dens regler, det er dog normalt ikke særlig sjovt, særligt hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere om online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det kan være et tegn på at e-forhandleren forsvarer de danske regler, foruden at online forhandleren rutinemæssigt revurderes af fagmænd der har megen viden om reglerne på området.

Dette er en god chance for at få hjælp, hvis du bliver udsat for vanskeligheder ved dit køb af vandslange. Tilmed går vi ind for at man er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af vandslange online, til eksempel den byttepolitik virksomheden anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst kan bevise sit køb af vandslange, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

Peter Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Karen K gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Kim M gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Tina Larsen gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til når du køber online
1Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en bestemmelse, der assisterer dig imod uærlige butikker på nettet. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du hellere vil betale beløbet senere.
2De fleste online firmaer tildeler til alt held alverdens billige leveringsløsninger til vandslange. En af de populære er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragtformen er jo super let gængelig, samt ofte også den billigste leveringsmetode.
3Fragtperioden kan vise sig at være ret relevant hvis man absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, så af den grund er det faktisk relevant at man kontrollerer den forventede leveringsdato ved vandslange. Masser af e-shops annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, der dog afhænger af at der bestilles forinden et fastslået klokkeslæt.
4Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærket, som længe har været et bevis på at netshoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at e-handlen lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige som har nøje kendskab til vilkårene. Inden nogen handler billige vandslange på en internet handler bør de principielt betragte e-shoppens handelsbetingelser.
5Trustpilot forærer dig evigt værdifulde muligheder for at gennemrode en hel del aktuelle konsumenters vurderinger og herved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på webbutikkens kritik før du bestiller billige vandslange online. Facebook frembringer ydermere i højeste grad anstændige genveje til at få en idé om e-handlens kundetilfredshed.
6Indtil flere online firmaer frembyder gratis levering på vandslange, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man bestiller for et fastslået beløb. Ellers skal du snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket typisk vil være at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden er som regel også i høj grad uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsform kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
7Den mest letkøbte leveringsversion vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den fragtform kan vise sig at være ultra udslagsgivende hvis vi har brug for vandslange fluks. Alternativt så yder nogle enkelte webshops fragt uden beregning, men oftest forudsætter det at du bestiller for en bestemt pris.
8Før nogen bestiller billige vandslange på en online shop burde man for at være sikker løbe igennem dens handelsaftale, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Ligeledes støtter vi at køber er obs på de fundamentale vilkår der kan influere på shopping af billige vandslange online, som fx den returneringsret e-firmaet benytter.
9Det er virkelig fleksibelt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige vandslange på flere internet webshops, og derved lover utallige online virksomheder levering uden gebyr. Dog kan det stadigvæk vise sig rentabelt at prøve nogle internet foretagender efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris.