JET ToolAir Vandpumpe 230 volt, Beskidt
2.890 kr.
Mere info
JET ToolAir Klar vandpumpe 230 volt
2.600 kr.
Mere info
Vandpumpe KGK CMA25 med motor
2.923 kr.
Mere info
MP66-3 Vandpumpe
15.623 kr.
Mere info
MP36-2" Pramac pumpe - rent vand
5.095 kr.
Mere info
MP34-2 Vandpumpe
11.870 kr.
Mere info
MP56-3" Pramac vandpumpe - rent vand
5.895 kr.
Mere info
Vandpumpe KGK GP100
5.395 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige vandpumpe hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af vandpumpe.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et stort udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare vandpumpe.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er især muligt ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og hermed har mange adgang til at handle online og hente produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du spare leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra forskellige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af vandpumpe online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
Mange nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vandpumpe online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er eksperter i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund får du formentlig endnu mere brugbar hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis vandpumpe.

automatisk, batteridrevet, benzindrevet, elektrisk, hobby, hydraulisk, højtryks, hånd, industri, lille, mekanisk, mini, mobil, solcelle, soldrevet, stor, AL-KO, Bosch, Danfoss, Gardena, Grundfos, Honda, Kubota, Louis Poulsen, Marina, Pto, 10 bar, 12v, 220v, 230v, 24v, 400v, USB, batteri, bil, solceller, akvarie, autocamper, bil, børn, båd, bådmotor, camping, campingvogn, drikkevand, havebassin, havedam, haven, havevanding, hus, indendørs, kælder, PC, pool, pto, påhængsmotor, spa, trailer, traktor, udendørs, strøm

De største byggecentre i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

vandpumpe silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

vandpumpe jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

vandpumpe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

vandpumpe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det bør være behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt udgift, og bagefter kortlægge ens købspris for dem én og én.
2Det er meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du tager fat på din byggeproces. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel liste som samler alt som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, så du er tryg ved at alt er klar.
3Måske det ville være relevant at overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Ifald du sikrer dig professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter priser fra flere entreprenører.
4Der viser sig typisk pludselige bump på vejen ved omfattende byggeprojekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, således at man er sikker på at nå i mål til tiden.
5Nogle gange kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det får man hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
6Forinden du starter dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal lave en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, samt derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder arbejdsplanen.
8Man vil på ingen måde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være uundværligt at have værktøjet disponibelt akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage udgifterne hertil i økonomien.
9Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som hjelm og sko som beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
10Du har adgang til en overflod af artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af overvældende meget anvendelig viden, ikke mindst ifald du benytter engelske søgeord.
11Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om krævende byggerier. Omfattende opgaver gør krav på flere mennesker. Endvidere må det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få meget at sige. Således må du regelmæssigt lægge mærke til vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det ellers velplanlagte projekt.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Masser af forhandlere på nettet udlover i dag diverse forskellige billige leveringsformer til vandpumpe. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ret ligetil, og desuden tilmed den billigste fragttype.

Du kunne også tænke over at få ordren bragt til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen viser sig for det meste en sjat dyrere, men omvendt ret så gnidningsløs ved køb af vandpumpe online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket dog nødvendiggør at du lever i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på vandpumpe kan være yderst aktuel ifald man har behov for varen fluks, så herved er det fuldkommen afgørende at du checker den anslåede leveringstid for vandpumpe. Størstedelen af netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, men vær opmærksom på at det er underforstået at ordren køres igennem forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Enkelte online virksomheder byder på fragt uden beregning på vandpumpe online, men tit er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat pris. Ellers må man udse dig den mest prisbevidste leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En del netshops yder klik-og-hent hvor man bestiller billig vandpumpe online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af vandpumpe i følgende byer:

Grenaa, Ølstykke, Esbjerg, Allerød, Brabrand, Nærum, Vejle, Virum, Brønderslev, Valby, Glostrup, Rønne, Greve, Hørsholm, Ikast, Åbyhøj, Taastrup, København, Tilst, Skive, Gentofte, Ringsted, Holstebro, Viborg, Farum, Odder, Solrød Strand, Hedensted, Silkeborg, Vanløse, Frederikshavn, Tårnby, Haderslev, Aarhus, Kolding, Næstved, Thisted, Frederikssund, Aalborg, Aabenraa, Ballerup, Frederiksværk, Brøndby, Hedehusene, Randers, Hvidovre, Middelfart, Fredericia, Stenløse, Risskov, Birkerød, Rødovre, Horsens, Vordingborg, Korsør, Jyllinge, Brønshøj, Lystrup, Skanderborg, Herlev, Helsingør, Holbæk, Struer, Lillerød, Charlottenlund, Hillerød, Søborg, Nørresundby, Rudersdal, Nyborg, Herning, Frederiksberg, Vallensbæk, Hjørring, Haslev, Højbjerg, Værløse, Slagelse, Dragør, Odense, Roskilde, Lyngby, Sønderborg, Kalundborg, Ishøj, Kokkedal, Gladsaxe, Varde, Svendborg, Hobro, Nakskov, Albertslund, Køge, og Nykøbing Falster, .

Klik-og-hent for vandpumpe er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Amager).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet vandpumpe priser og køb vandpumpe. Vi ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter eksempelvis vandpumpe online, billig vandpumpe og vandpumpe tilbud, plus de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Gode priser på vandpumpe

Det er efterhånden yderst problemfrit for almindelige mennesker at søge information om priser på billige vandpumpe online fra diverse internet varehuse, og af den grund har en lang række internet handler i Danmark set sig tvunget til at nedsætte prisen på vandpumpe helt i bund, og endda tilbyde fragt uden beregning.

Men det kan alligevel blive profitabelt at kontrollere diverse internet forretninger efter tilbud på vandpumpe online forud for at du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Du må dog være så påvagt, at såfremt en online butik reklamerer billige vandpumpe online for en salgspris som kan ses som overordentlig fremragende, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte internet webshop. Shopping med kort er på den anden side omfattet af et regelsæt, der bistår os overfor svindlende netshops.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere beløbet til vandpumpe over tid. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter fx billig vandpumpe og køb vandpumpe. Man ser derudover jævnligt folk søge bl.a. vandpumpe tilbud, vandpumpe online og vandpumpe priser.

Udforsk folks evalueringer

Trustpilot yder helt anstændige genveje til at sondere en stor gruppe tidligere køberes observationer og derved er det godt, at du beser webshoppens omtaler forinden du bestiller billige vandpumpe online.

Facebook forærer dig endvidere en lang række ønskværdige muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. I øvrigt er der endda internet handler hvor det er muligt at sammensætte en anmeldelse af deres køb, som lige så vel burde bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige vandpumpe online i en internet webshop bør de principielt bese netshoppens handelsvilkår, men det er for det meste ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Bygma.

En nem løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er et kendetegn for at online shoppen retter sig efter de danske regler, samt at online shoppen jævnligt tilses af eksperter der behersker vedtægterne på området.

Dette er en god anledning til at få bistand, for så vidt du skulle få problemer ved dit køb af vandpumpe. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køber er påpasselig med de elementære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af vandpumpe online, som for eksempel den ombytningsret e-firmaet garanterer.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man til enhver tid sikrer sin kvitteringsmail, så man senere kan bekræfte sin bestilling af vandpumpe, uanset om man bestiller fra Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Lars gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Camilla U gav 4 stjerner

Det virker bare.

Mads Andersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anders D gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til online indkøb
1Det er ret enkelt for folk at lave prissammenligning online på billige vandpumpe hos diverse e-forhandlere, og til tak lover flertallet af e-firmaer gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive gunstigt at eftergå visse e-shops efter udsalg og tilbud før du handler, så du er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
2Flere online outlets præsterer gratis fragt på vandpumpe, men undertiden er det under betingelse af at der aftages for et bestemt beløb. Derudover bør man foretrække den prisbilligste leveringsversion, der gerne vil være at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen viser sig godt nok til gengæld super hensigtsmæssig. Den mest billige form for fragt er uden tvivl selv at hente produkterne.
3Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt internet selskabet er e-mærket, grundet at det kan være et bevis på at internet butikken anerkender gældende dansk lovgivning, udover at den fra tid til anden monitoreres af sagkyndige der er inde i de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige vandpumpe i en butik kunne man egentlig gennemlæse shoppens handelsbetingelser.
4Antal dages levering er særligt essentiel hvis du har behov for din ordre inden for få dage, så med det formål er det særdeles vigtigt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på vandpumpe. De fleste internet forhandlere reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, men som trods alt er betinget af at transaktionen realiseres forinden et angivent klokkeslæt.
5Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en vedtægt, som bistår dig som køber overfor uærlige e-forretninger. Som et alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at honorere pengene i flere bidder.
6Den billigste slags levering er unægtelig at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du befinder dig nær e-butikkens tilholdssted. Den mulighed for levering kan vise sig at være vældig væsentlig om du absolut skal bruge vandpumpe lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle internet virksomheder levering uden beregning, men i de fleste tilfælde påkræves det at man indkøber for en fastsat sum.
7Forinden nogen bestiller billige vandpumpe hos en forhandler på nettet kan man sådan set tage stilling til webbutikkens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt. Udover dette tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige vandpumpe online, som for eksempel den returpolitik e-forhandleren anvender.
8Trustpilot genererer fuldstændig habile løsninger til at kontrollere ganske mange nuværende forbrugeres iagttagelser og af den grund tilrådes det, at du verificerer e-forhandlerens omtaler forinden du køber billige vandpumpe online. Facebook indebærer ydermere evigt pålidelige muligheder for at få indblik i e-shoppens pålidelighed.
9Temmelig mange shops på nettet tildeler efterhånden alverdens billige fragtmetoder til vandpumpe. En favorit er efterhånden afhentningssteder, og så afhenter du blot produkterne når du har tid. Fragtmetoden er jo i høj grad smart, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste leveringsmetode.