Caso Vakuummaskine VC200
1.499 kr.
Mere info
Caso Vakuummaskine VC300
1.499 kr.
Mere info
Steba Vakuumpakker - STVK1
249 kr.
Mere info
Caso Vakuumpakker Fast Vac 1200 - CS1412
1.983 kr.
Mere info
Caso Vakuummaskine VC100
799 kr.
Mere info
Steba Vakuummaskine - STVK6
650 kr.
Mere info
Caso Vakuummaskine VC9
599 kr.
Mere info
Caso Vakuummaskine VC10
449 kr.
Mere info
Steba Vakuummaskine - STVK4
549 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige vakuummaskine fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på de bedste tilbud, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder har et enormt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare vakuummaskine.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring vakuummaskine.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra talrige specialbutikker, så du kan handle fra et bredt udvalg af vakuummaskine online.
De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og på grund af det har de fleste adgang til at købe online og fragte produkterne personligt. På grund af det har du chancen for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller vakuummaskine online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du modtage mere erfaren service fra folk som er specialister i netop vakuummaskine.
Diverse webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark
vakuummaskine harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

vakuummaskine jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

vakuummaskine silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

vakuummaskine bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig altid ubelejlige problemer i forbindelse med store projekter, og derfor er det vigtigt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at komme i mål.
2Det vil vise sig af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed før du indleder din byggeproces. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt du får brug for, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
3Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet påvirker klimaet.
4Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en fordel at kortlægge samtlige poster, og efterfølgende nedfælde udgiften ved dem enkeltvis.
5Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
6Længe før du går i gang med dit byggeprojekt er det højst vigtigt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfattende byggeopgaver. Større projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden må det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
8For opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du hyppigt undersøge prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det svære projekt.
9Du vil nødig gå ned på udstyr. Typisk kan det være yderst relevant at have udstyret til rådighed idet du starter byggeriet. I øvrigt må du huske at tage højde for omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
10Godt forarbejde er vejen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din strategi.
11Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Såfremt du henter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at notere en pris fra flere leverandører.
12Der ligger vældig mange vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube bringer dig vældig meget anvendelig oplysning, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
Danskernes foretrukne byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

De fleste online forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt mange forskellige billige muligheder for levering til vakuummaskine. Den mest almindelige er lige nu udleveringssteder, som gør at du kan hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo vældig ligetil, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringsløsning.

Du burde også udse dig at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtformen er tit lidt mere pebret, men derudover vældig fremkommelig ved køb af vakuummaskine online. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du er i kort afstand af internet forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på vakuummaskine kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende såfremt vi har brug for varerne nu og her, og med det formål er det rigtig afgørende at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved vakuummaskine. De fleste webshops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, hvilket er afhængig af at bestillingen køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet ud af døren før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online butikker frembyder fragtfri levering på vakuummaskine online, men typisk er det påkrævet at der indkøbes for en konkret pris. I øvrigt burde du tage den mest betalelige slags levering, som gerne vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De største byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man køber billig vakuummaskine på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på vakuummaskine i disse byer:

Aarhus, Brønderslev, Lyngby, Tårnby, Kolding, Haslev, Ishøj, Taastrup, Hjørring, Thisted, Randers, Roskilde, Skive, Holstebro, Albertslund, Sønderborg, Silkeborg, Risskov, Gentofte, Fredericia, Svendborg, Varde, Søborg, Køge, Kokkedal, Dragør, Lystrup, København, Glostrup, Stenløse, Ølstykke, Nakskov, Rudersdal, Holbæk, Aabenraa, Ikast, Hørsholm, Næstved, Virum, Tilst, Odense, Slagelse, Vordingborg, Ballerup, Haderslev, Lillerød, Hvidovre, Ringsted, Greve, Brøndby, Charlottenlund, Grenaa, Valby, Hedensted, Korsør, Herning, Herlev, Birkerød, Frederikshavn, Højbjerg, Hobro, Rønne, Vanløse, Frederikssund, Nyborg, Nærum, Kalundborg, Esbjerg, Nykøbing Falster, Middelfart, Struer, Solrød Strand, Hillerød, Helsingør, Horsens, Vejle, Gladsaxe, Rødovre, Viborg, Aalborg, Frederiksberg, Vallensbæk, Værløse, Hedehusene, Frederiksværk, Farum, Allerød, Åbyhøj, Brabrand, Odder, Nørresundby, Brønshøj, Skanderborg, og Jyllinge, .

Klik-og-hent for vakuummaskine er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis vakuummaskine priser og billig vakuummaskine. Derudover oplever vi som regel netshoppere lede efter bl.a. vakuummaskine tilbud, vakuummaskine online og køb vakuummaskine, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Tilbud på vakuummaskine

Det har vist sig at være ekstremt bekvemt for os alle at finde information om priser på billige vakuummaskine online på diverse internet virksomheder, og følgelig har de fleste internet firmaer set sig nødsaget til at formindske priserne på vakuummaskine helt i bund, og i øvrigt garantere fragt uden beregning.

Derfor kan det trods alt blive indbringende at kontrollere et par internet handler efter tilbud og udsalg på vakuummaskine online før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Man skal alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en netshop frembyder billige vakuummaskine online for en salgspris som er urealistisk tiltalende, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel e-handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som passer på folk imod svindlende internet virksomheder.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, når du foretrækker at dække regningen på vakuummaskine over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at folk jævnligt efterspørger blandt andet billig vakuummaskine og vakuummaskine online. Vi ser derudover typisk netshoppere lede efter for eksempel vakuummaskine priser, vakuummaskine tilbud og køb vakuummaskine.

Se nærmere på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig relativt belejlige muligheder for at dechifrere en hel del andre konsumenters oplevelser og derved er det fornuftigt, at du tolker webshoppens anmeldelser inden du køber billige vakuummaskine online.

Facebook tilbyder dig ydermere fuldt ud stabile metoder til at få en idé om e-butikkens troværdighed. Desuden er der mange e-forretninger hvor man kan registrere en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige vakuummaskine online hos en e-forhandler behøver man utvivlsomt sætte sig ind i netshoppens vilkår, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, specielt på de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

En anden valgmulighed kan være at kontrollere hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et tegn på at webbutikken overholder de gældende danske regler, foruden at netbutikken ofte undersøges af specialister der forstår reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes dilemmaer med din handel med vakuummaskine. Tillige er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle forhold der kan influere på købet af vakuummaskine online, eksempelvis den returrettighed online firmaet bruger.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, så man altid kan påvise bestillingen af vakuummaskine, uanset om man har købt ved XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4 eller Jem og Fix.

Inger gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Lone G gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Anders Knudsen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til køb på nettet
1De fleste e-forretninger giver i øjeblikket alverdens billige leveringsformer til vakuummaskine. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså super smertefri, og typisk tilmed den billigste fragtløsning.
2Trustpilot bringer dig ganske værdifulde genveje til at efterse flere eksisterende forbrugeres ratings og derved støtter vi, at du besigtiger netshoppens vurderinger forud for at du køber billige vakuummaskine online. Facebook medfører desuden fuldt ud pæne genveje til at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
3Inden nogen handler billige vakuummaskine på en internet butik kunne de i reglen gennemgå e-butikkens betingelser, men det er gerne ikke særlig spændende. Derudover anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest vitale vilkår der influerer på bestillingen af billige vakuummaskine online, for eksempel den ombytningspolitik online shoppen tilsikrer.
4Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være en sikkerhed for at online forhandleren retter sig efter de officielle danske regler, samt at online webshoppen rutinemæssigt evalueres af specialister som har indsigt i de gældende bestemmelser. Før folk køber billige vakuummaskine i en internet virksomhed kunne de sådan set granske webshoppens betingelser.
5Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men dette står og falder med at du er med kort afstand til e-handlens lager. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være super central såfremt du har brug for vakuummaskine inden for få dage. Alternativt så tilbyder flere netshops gratis fragt, men ofte under forudsætning af at man køber for en bestemt sum.
6Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt afgørende når man har brug for ordren lige om lidt, og herved er det nemlig vigtigt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på vakuummaskine. Størstedelen af e-handler frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men som trods alt er betinget af at handlen gemmenføres inden et givent klokkeslæt.
7Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en ordning, som værner en overfor uægte online selskaber. Som en alternativ mulighed bør du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere prisen i flere bidder.
8Nogle enkelte firmaer på nettet præsterer fragt uden betaling på vakuummaskine, men oftest kræves det at der indkøbes for en fastsat pris. Alternativt kunne man beslutte sig for den mest billige leveringsversion, der oftest er at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig typisk samtidig i høj grad gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtmetode er dog at du selv henter produkterne.
9Det er i dag yderst nemt for alle at sammenligne priser online på billige vakuummaskine fra flere e-firmaer, og til tak yder adskillige shops på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det imidlertid vise sig rentabelt at sammenligne forskellige online butikker efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at antage den mest attraktive pris.