Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af værktøjstavle.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regler.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg, og øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot værktøjstavle.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige værktøjstavle fra webshop til webshop. Nogle vil have gode priser, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af værktøjstavle online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derved har man adgang til at købe online og hente varerne selv. Af den grund har man chancen for at undvære fragten, og ovenikøbet hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du få mere erfaren hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis værktøjstavle.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Mange nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du bestiller værktøjstavle online på deres webshop.

Bahco, Blika, Raaco, Staco, Work-it, blå, hvid, værktøj, hjul

De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

værktøjstavle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

værktøjstavle silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag over 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive aktuelt at du har alle materialer parat i god tid før du starter byggeriet. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig note som indeholder det der er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
2Inden du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ret essentielt at være sikker på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den grund skal du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen i dagene før arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
4Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør nedskrive en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder planen.
5Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være sundt at nedskrive alle udgifter, og herefter nedskrive beløbet for dem én og én.
6Der præsenterer sig stort set altid pludselige vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og af den grund er det afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i planen, som bidrager til at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
7Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Støtten er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
8Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdssko som beskyttelse imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får professionel assistance.
9Måske du burde regne på om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Når du køber hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at lede efter en pris fra forskellige virksomheder.
10Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når det er krævende ombygninger. Omfangsrige ombygninger behøver mere end en person. Derudover er det mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
11Du bør aldrig fattes udstyr. Tit kan det vise sig vigtigt at du har udstyret klar når du iværksætter dit byggeprojekt. Glem ikke at inkludere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Der ligger utrolig mange guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig information, ikke mindst når du leder på engelsk.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er hamrende flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Temmelig mange internet outlets udlover efterhånden et hav af forskellige billige fragtmuligheder til værktøjstavle. En der er meget anvendt er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ualmindeligt smertefri, og desuden endda den billigste leveringsform.

Du bør ligeledes planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig gerne lidt mere omkostningsfuld, men derudover ekstremt smertefri med værktøjstavle online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du bor i nærheden af internet webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på værktøjstavle kan være særligt betydningsfuld i tilfælde af at man har behov for ordren straks, så af den grund er det jo passende at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for værktøjstavle. Mange byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet klar før de pakkeansatte har fri.

Nogle online butikker lover levering uden betaling på værktøjstavle online, men undertiden er det kun gældende hvis man aftager for en bestemt sum. Ellers kunne man gribe den billigste leveringsversion, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

En lang række webbutikker foreslår afhentning hvor man handler billig værktøjstavle online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af værktøjstavle i følgende områder:

Vordingborg, Ballerup, Fredericia, Vallensbæk, Herning, København, Frederikshavn, Brønderslev, Søborg, Viborg, Struer, Grenaa, Brabrand, Allerød, Charlottenlund, Frederiksværk, Kalundborg, Næstved, Hedensted, Birkerød, Hjørring, Tårnby, Stenløse, Holstebro, Ringsted, Valby, Vanløse, Hørsholm, Køge, Lystrup, Aabenraa, Aalborg, Varde, Hvidovre, Gladsaxe, Albertslund, Odder, Højbjerg, Sønderborg, Nørresundby, Virum, Rudersdal, Randers, Glostrup, Kolding, Ølstykke, Thisted, Gentofte, Ishøj, Esbjerg, Ikast, Nykøbing Falster, Haslev, Brønshøj, Rødovre, Hobro, Tilst, Holbæk, Jyllinge, Korsør, Helsingør, Hillerød, Kokkedal, Nærum, Aarhus, Solrød Strand, Dragør, Lyngby, Skanderborg, Middelfart, Svendborg, Nakskov, Skive, Slagelse, Brøndby, Greve, Frederikssund, Frederiksberg, Horsens, Rønne, Haderslev, Farum, Herlev, Vejle, Taastrup, Værløse, Åbyhøj, Silkeborg, Risskov, Roskilde, Odense, Nyborg, Lillerød, og Hedehusene, .

Klik-og-hent for værktøjstavle er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter bl.a. værktøjstavle priser og værktøjstavle online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter for eksempel værktøjstavle tilbud, billig værktøjstavle og køb værktøjstavle, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Få den bedste pris på værktøjstavle

Det er jo vældig enkelt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige værktøjstavle online på forskellige outlets på nettet, og for det har utallige e-forhandlere ikke kunne slippe for at mindske salgspriserne på værktøjstavle voldsomt, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

Det kan dog til hver en tid blive lønsomt at efterse nogle e-forretninger efter udsalg og tilbud på værktøjstavle online inden du bestiller, sådan at du er velinformeret til at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at når en internet webshop reklamerer billige værktøjstavle online til en pris som kan ses som uendeligt god, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig e-forhandler. Bestillinger med kort er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, der passer på dig som kunde overfor fup internet webshops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at honorere regningen på værktøjstavle over flere uger. Det tilbydes som regel i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at folk mange gange leder efter fx værktøjstavle tilbud og værktøjstavle priser. Foruden dette oplever man tit netshoppere kigge efter blandt andet køb værktøjstavle, værktøjstavle online og billig værktøjstavle.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot leverer en lang række relevante chancer for at sondere ganske mange eksisterende forbrugeres betragtninger og af den grund er det godt, at du tager et kig på internet shoppens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige værktøjstavle online.

Facebook tilbyder dig lignende relativt anstændige genveje til at få en idé om netbutikkens kundefokus. I øvrigt ses en del online shops i Danmark hvor det er muligt at levere en kritik af deres købsoplevelse, som også burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige værktøjstavle online i en internet webshop kan man på en vis måde kigge på forhandlerens regler, det er dog oftest et tidskrævende projekt, især hos de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet virksomheden er e-mærket medlem, fordi det generelt er en indikation om at e-butikken følger de gældende danske regler, foruden at online forhandleren fra tid til anden besøges af sagkyndige der behersker vedtægterne på området.

Desuden giver det dig genvej til assistance, ifald du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit køb af værktøjstavle. Dertil stiller vi forslag om at man er vaks omkring de væsentligste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af værktøjstavle online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-butikken tilsikrer.

I den relation er det også vigtigt, at man til enhver tid beholder ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af værktøjstavle, uanset om man shopper ved Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma eller XL-Byg.

Anna E gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Camilla K gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Kim E gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Birthe T gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til online shopping
1Det er rigtig let gængeligt for købere at lave prissammenligning online på billige værktøjstavle i blandt flere e-firmaer, og til tak garanterer langt de fleste online butikker fragt uden betaling. Det kan dog stadigvæk være lønnende at udforske nogle få internet webshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at antage den laveste pris.
2Nogle outlets på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på værktøjstavle, men typisk er det forudsat at du aftager for en bestemt pris. Alternativt kunne man udvælge den mest prisbevidste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig som oftest også super smart. Den prisbilligste form for fragt er unægtelig selv at hente produkterne.
3Trustpilot byder på super fremragende chancer for at gennemgå diverse aktuelle konsumenters ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du eftergår internet shoppens ratings inden du shopper billige værktøjstavle online. Facebook forærer dig ydermere uden sammenligning sikre metoder til at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed.
4Forud for at nogen køber billige værktøjstavle hos en internet virksomhed bør de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens betingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant. Ligeså er det prisværdigt at kunden er sat ind i de væsentligste forhold gældende for shopping af billige værktøjstavle online, fx den returneringsret webbutikken har.
5Generelt går vi ind for at granske om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en angivelse af at online forretningen overholder de gældende danske regler, og at internet webshoppen hyppigt overvåges af eksperter som er meget fortrolige de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige værktøjstavle på en online virksomhed burde man for at være på den sikre side studere deres handelsvilkår.
6Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du er tæt på e-forhandlerens tilholdssted. Den fragtmetode er naturligvis virkelig væsentlig ifald vi behøver værktøjstavle lige om lidt. Alternativt så tilbyder enkelte online webshops portofri levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt man aftager for en præcis sum.
7Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en regel, hvilket bistår folk imod svindlende online webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre pengene i flere bidder.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret afgørende såfremt du har behov for din ordre nu og her, så herved er det bestemt relevant at man gransker den anslåede leveringstid på værktøjstavle. Adskillige internet butikker stiller garanti om billig 1 dags levering på mange varer, som imidlertid kræver at du bestiller tidligere end et angivent tidspunkt.
9De fleste online virksomheder foreslår nu om stunder en række forskellige billige leveringsløsninger til værktøjstavle. En der er meget populær er nu til dags pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig virkelig smart, samt oftest tilmed den mest betalelige leveringsversion.