Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige værktøjstavle på hjul fra webshop til webshop. Nogle giver gode tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du finde et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring værktøjstavle på hjul.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er navnligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot værktøjstavle på hjul.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra alverdens nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af værktøjstavle på hjul online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og derigennem har du valget om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Som følge af det kan man slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som tit er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber værktøjstavle på hjul online på deres webshop.
Mange nichespecifikke webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Herved bør du forvente mere brugbar sparring fra personale der er eksperter i lige præcis værktøjstavle på hjul.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

værktøjstavle på hjul jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

værktøjstavle på hjul bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

værktøjstavle på hjul harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

værktøjstavle på hjul silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det blive ganske værdifuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko som sikrer dig mod mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer eksperthjælp.
3Du bør vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer eksperthjælp vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra flere virksomheder.
4Du finder ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget almennyttig info, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
5Du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet betinger at ombygningen forbedrer miljøet.
6Forberedelse vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at lave en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver strategien.
7Der viser sig jævnligt uforudsete problemstillinger i tilfælde med store byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
8Det er fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være sundt at notere alle udgiftsposter, og herefter undersøge billige priser på dem alle sammen.
9Ved opgaver udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Derfor må du jævnligt se vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
10Du vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være meningsfuldt at du har grejet til rådighed idet du igangsætter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit budget.
11Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, især ved vigtige ombygninger. Større projekter gør krav på mere end en person. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12Det vil vise sig af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer parat på forhånd inden du igangsætter dit arbejde. Du kan notere en simpel indkøbsseddel med hver eneste ting du skal bruge, og så efterse oversigten, så du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

Flere online forretninger tilbyder nu til dags alverdens billige leveringsmåder til værktøjstavle på hjul. En af favoritterne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når det passer dig. Metoden er nemlig ret så bekvem, samt i mange tilfælde ydermere den billigste fragtløsning.

Du kunne omvendt beslutte dig for at vælge at få udbragt hjem til dig eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig ofte en lille smule mere pebret, men lige så vel usædvanlig overkommelig ift. værktøjstavle på hjul online. Den mest billige leveringsløsning er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du opholder dig nærved e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på værktøjstavle på hjul kan være ret så afgørende om man behøver dine nye produkter omgående, så med det formål er det i sandhed på sin plads at man kontrollerer den forventede leveringsdato ved værktøjstavle på hjul. En hel del firmaer på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, som trods alt er betinget af at transaktionen realiseres forud for et givent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere butikker på nettet lover fri fragt på værktøjstavle på hjul online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man indkøber for et konkret beløb. Ellers skal du gribe den mest betalelige leveringsform, som tit vil blive at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

De største netbutikker yder klik-og-hent hvor man bestiller billig værktøjstavle på hjul hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark. Byggekæderne tildeler blandt andet afhentning af værktøjstavle på hjul i disse byer:

Ishøj, Allerød, Kalundborg, Ølstykke, Kolding, Horsens, Hørsholm, Vejle, Brønshøj, Stenløse, Farum, Silkeborg, Hedensted, Rødovre, København, Frederikssund, Aabenraa, Ballerup, Middelfart, Risskov, Odense, Frederiksværk, Lystrup, Brønderslev, Højbjerg, Gladsaxe, Rønne, Viborg, Frederiksberg, Dragør, Tårnby, Nakskov, Hobro, Skanderborg, Hedehusene, Esbjerg, Rudersdal, Varde, Herning, Køge, Nørresundby, Gentofte, Thisted, Taastrup, Åbyhøj, Grenaa, Holstebro, Brabrand, Albertslund, Birkerød, Tilst, Svendborg, Lyngby, Hvidovre, Haderslev, Fredericia, Solrød Strand, Kokkedal, Ikast, Haslev, Nyborg, Vanløse, Helsingør, Herlev, Frederikshavn, Vordingborg, Randers, Valby, Skive, Nærum, Ringsted, Lillerød, Holbæk, Aarhus, Søborg, Sønderborg, Korsør, Glostrup, Jyllinge, Slagelse, Næstved, Hillerød, Vallensbæk, Odder, Charlottenlund, Greve, Værløse, Struer, Brøndby, Roskilde, Virum, Nykøbing Falster, Hjørring, og Aalborg, .

Klik-og-hent ift. værktøjstavle på hjul er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på tallene er det tydeligt, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. køb værktøjstavle på hjul og værktøjstavle på hjul online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter fx værktøjstavle på hjul tilbud, værktøjstavle på hjul priser og billig værktøjstavle på hjul, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

Få rabat på værktøjstavle på hjul

Det er efterhånden ualmindeligt smertefrit for købere at søge information om priser på billige værktøjstavle på hjul online hos forskellige netbutikker, og derfor har adskillige e-handler fundet det uundgåeligt at nedbringe prisniveauet på værktøjstavle på hjul en hel del, og endda sikre levering uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig smart at inspicere visse netshops efter billige priser på værktøjstavle på hjul online forud for at du køber, sådan at man er velinformeret til at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Du skal lige meget hvad være årvågen med, at ifald en e-shop tilbyder billige værktøjstavle på hjul online til en pris der kan virke mystisk tiltalende, er det undertiden være en indikation på en snydagtig e-forretning. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af Indsigelsesordningen, som værner folk imod bedrageriske e-forretninger.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at finansiere betalingen af værktøjstavle på hjul over et længere tidsrum. Dette fås som regel i nicheforhandlere, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere typisk søger eksempelvis køb værktøjstavle på hjul og værktøjstavle på hjul priser. Derudover ser vi tit internet shoppere kigge efter eksempelvis billig værktøjstavle på hjul, værktøjstavle på hjul online samt værktøjstavle på hjul tilbud.

Se nærmere på folks oplevelser

Trustpilot medfører stort set anstændige genveje til at gennemgå diverse aktuelle konsumenters kritik og derfor går vi ind for, at du gransker online webshoppens bedømmelser forinden du køber billige værktøjstavle på hjul online.

Facebook fremskaffer endvidere nogenlunde fremragende metoder til at få en idé om e-forhandlerens popularitet. Desuden ses nogle e-forretninger som giver kunderne mulighed for at frembringe en anmeldelse af deres køb, som desuden bør udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige værktøjstavle på hjul online hos en internet handler bør de på en vis måde tyde e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet forslag kan være at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, som bør være en tilkendegivelse af at webbutikken respekterer de officielle danske regler, og at internet firmaet undertiden monitoreres af specialister som har megen viden om vilkårene.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, når du får problemstillinger ved dit indkøb af værktøjstavle på hjul. Udover dette anbefales det at køberen er påpasselig med de mest relevante vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af værktøjstavle på hjul online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet firmaet har.

Derfor er det ligeledes relevant, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, så man når som helst kan eftervise sit køb af værktøjstavle på hjul, uagtet om man shopper hos Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

Jesper gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Erik Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Rasmus gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Anne Jørgensen gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til online shopping
1En hel del online butikker udlover nu om dage diverse billige former for levering til værktøjstavle på hjul. En af de mest almindelige er i dag pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne når du har lyst. Leveringsmetoden er jo særligt gnidningsløs, og tit ydermere den mest letkøbte type af levering.
2Inden nogen køber billige værktøjstavle på hjul på en e-butik bør de for at være på den sikre side gennemløbe butikkens forretningsvilkår, dog er det bare ikke særlig morsomt. I øvrigt foreslåes det at køber er påpasselig med de mest essentielle vilkår der har betydning for bestillingen af billige værktøjstavle på hjul online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-forhandleren tilsikrer.
3Det er i dag ret så ukompliceret for alle at vurdere tilbud online på billige værktøjstavle på hjul i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og med det motiv tilbyder utallige internet virksomheder fragt uden gebyr. Til gengæld kan det trods alt blive lukrativt at efterse et par forskellige webbutikker efter tilbud før du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at antage den billigste pris.
4Den mest letkøbte leveringsudgave vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du bor i nærheden af online webshoppens arbejdslager. Den fragtform er jo virkelig essentiel forudsat man skal bruge værktøjstavle på hjul inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet selskaber billig levering, men typisk påkræves det at man aftager for et fastslået beløb.
5Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en foranstaltning, der bistår os imod falske internet foretagender. Alternativt kunne du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale pengene i flere bidder.
6Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig essentiel når man har behov for din pakke straks, så af den grund er det jo klogt at man checker den anslåede leveringsdato for værktøjstavle på hjul. En hel del webshops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre, men vær på vagt da det er underforstået at ordren indsendes før et fast tidspunkt.
7Trustpilot forærer dig egentlig sikre løsninger til at efterforske adskillige eksisterende forbrugeres domme og af den grund tilråder vi, at du eksaminerer online firmaets omtaler inden du køber billige værktøjstavle på hjul online. Facebook tilbyder dig lige så vel relativt troværdige metoder til at få en idé om internet selskabets troværdighed.
8Generelt går vi ind for at kontrollere om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en sikkerhed for at internet webshoppen føjer de danske love, samt at e-handlen en gang i mellem vurderes af sagkyndige som er indført i de gældende love. Forinden nogen køber billige værktøjstavle på hjul på en e-forhandler kan man principielt kigge på webshoppens forretningsbetingelser.
9Flere internet butikker byder på levering uden betaling på værktøjstavle på hjul, men i mange tilfælde afkræver det at du shopper for et konkret beløb. Alternativt skulle du overveje den mest betalelige leveringsmanér, der gerne vil blive at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden er godt nok også ualmindeligt smart. Den mest billige form for levering er uden tvivl at du selv henter ordren.