Teng Tools værktøjstaske TCSB16
1.026 kr.
Mere info
Værktøjstaske c550
1.605 kr.
Mere info
Værktøjstaske Stanley 1 93 950
428 kr.
Mere info
Værktøjstaske Stanley 1 93 951
596 kr.
Mere info
Værktøjstaske rygsæk tcsb
883 kr.
Mere info
Værktøjstaske Stanley Fatmax 1 94 231
779 kr.
Mere info
Værktøjstaske Eclipse montør/elektrikker
798 kr.
Mere info
Værktøjstaske Teng Tools TCSB16
1.027 kr.
Mere info
Værktøjstaske Stanley 1 93 955
851 kr.
Mere info
BATO Værktøjstaske Large 22" med plastbund
559 kr.
Mere info
BATO Værktøjstaske Small 400mm-16"
349 kr.
Mere info
BATO Værktøjstaske "Trolley" med teleskopgreb
999 kr.
Mere info
Værktøjstaske med trolley Raaco Tool Trolley
1.395 kr.
Mere info
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 24
879 kr.
Mere info
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 16
699 kr.
Mere info
Værktøjstaske med lommer ProBuilder Tool Bag
120 kr.
Mere info
Værktøjstaske NoviPro Flexi Openbag 19
686 kr.
Mere info
Værktøjstaske ProBuilder 50 cm
199 kr.
Mere info
Stanley Åben Værktøjstaske 40 Cm
350 kr.
Mere info
Værktøjstaske med værktøj Kreator 47 dele
527 kr.
Mere info
Værktøjsvogn Pro 23 Stanley 1-95-621
1.485 kr.
Mere info
Værktøjstaske med låg og savholder NoviPro
850 kr.
Mere info
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 20
749 kr.
Mere info
Stanley Lukket Værktøjstaske 40 Cm
250 kr.
Mere info
Værktøjstaske Fatmax 12 Stanley 1-93-952
416 kr.
Mere info
Værktøjstaske med lommer Bahco 3100TB
415 kr.
Mere info
Værktøjstaske PACKOUT 40cm Milwaukee
1.695 kr.
Mere info
Stanley Multifunktions-værktøjstaske 16
300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Dette er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktudvalg, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot værktøjstaske.
Du vil finde ulighed i prisen på billige værktøjstaske hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste priser, og nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan få tips og tricks til valg af værktøjstaske.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man undersøge virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i de større byer, og herigennem har mange valget om at handle online og hente varerne på egen hånd. Herigennem kan du vælge at undvære fragten, og sågar få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan købe fra et bredt udvalg af værktøjstaske online.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig får du formentlig endnu mere kyndig rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis værktøjstaske.
Alverdens specialiserede webshops er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler værktøjstaske online på deres webshop.

lille, stor, Bahco, Bosch, Dewalt, Facom, Irwin, Makita, Metabo, Milwaukee, Raaco, Stanley, Würth, hjul, hjul, MC, tømrer

Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

værktøjstaske harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

værktøjstaske bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

værktøjstaske silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

værktøjstaske jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du finder utrolig mange vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder gavnlig info, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
2Du må under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være vigtigt at du har det til rådighed idet du går løs med arbejdet. Det er derudover en fordel at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
3Husk at reflektere over om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en ekspert til opstarten af arbejdet. Såfremt du tager imod professionel hjælp kunne det være en god idé at modtage tilbud fra diverse håndværkere.
4Der viser sig utvivlsomt uforudsete udfordringer i forbindelse med store byggeprojekter, og af den grund er det vigtigt at der afsættes betragtelig tid i handlingsplanen, så man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
5Inden du optager byggeprojektet må det være temmelig centralt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Planlægning vil altid være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din strategi.
7Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder hjelm og sko der hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke skaffer professionel assistance.
8Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til arbejdet, især når det er krævende byggeprocesser. Krævende ting gør krav på flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
9I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at notere alle udgiftsposter, og herefter nedfælde omkostningen ved dem alle sammen.
10Du kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det ydes når byggeprojektet er godt for miljøet. Bidraget kræver altså at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
11Ved udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du ofte tjekke prognosen for vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uventet begynder at vælte ned når du netop er godt i gang med dit krævende byggeprojekt.
12Det kan blive fundamentalt at have de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du går i gang med dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel oversigt med alt det der bliver brug for, og derefter gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Flere forhandlere på nettet tildeler til alt held en lang række forskellige billige fragttyper til værktøjstaske. En af de mest benyttede er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså yderst gnidningsløs, samt tit tillige den prisbilligste form for fragt.

Du kunne ydermere beslutte dig for at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen bliver undertiden et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ret problemfri ved køb af værktøjstaske online. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid være at du selv henter ordren, men dette betinges af at du befinder dig lige ved internet selskabets butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på værktøjstaske er naturligvis særligt essentiel forudsat du behøver dine nye produkter inden for kort tid, så herved er det skam centralt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid for værktøjstaske. En masse e-butikker i Danmark – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre online, som imidlertid står og falder med at bestillingen anbringes forinden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne fikset forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte byggecentre byder på levering uden betaling på værktøjstaske online, men oftest er det forbeholdt når man handler for et konkret beløb. Som alternativ skulle du vælge den billigste type af levering, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En masse netshops tilbyder afhentning hvor du køber billig værktøjstaske online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på værktøjstaske i følgende byer:

Birkerød, Viborg, Rødovre, Greve, Fredericia, Hvidovre, Brøndby, Ringsted, Nakskov, Lyngby, Højbjerg, Solrød Strand, Åbyhøj, Værløse, Svendborg, Grenaa, Jyllinge, Haderslev, Aalborg, Silkeborg, Vejle, Albertslund, Køge, Tårnby, Slagelse, Helsingør, Nærum, Thisted, Aabenraa, Hedensted, Holstebro, Kolding, Valby, Nørresundby, Dragør, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Hjørring, Risskov, Korsør, Randers, Frederiksberg, Struer, Haslev, Ikast, København, Kokkedal, Nyborg, Vordingborg, Stenløse, Skive, Skanderborg, Virum, Hillerød, Aarhus, Ishøj, Middelfart, Ballerup, Allerød, Frederikshavn, Gentofte, Lillerød, Ølstykke, Brønshøj, Farum, Glostrup, Gladsaxe, Rudersdal, Odder, Horsens, Esbjerg, Rønne, Tilst, Charlottenlund, Herning, Vanløse, Holbæk, Hobro, Sønderborg, Varde, Roskilde, Herlev, Brønderslev, Næstved, Søborg, Kalundborg, Hørsholm, Taastrup, Lystrup, Brabrand, Vallensbæk, Frederikssund, Odense, og Hedehusene, .

Click-and-collect for værktøjstaske er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere tit søger fx værktøjstaske tilbud og værktøjstaske online. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge efter blandt andet køb værktøjstaske, billig værktøjstaske og værktøjstaske priser, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Rabat på værktøjstaske

Det er virkelig overkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige værktøjstaske online i blandt forskellige e-butikker, og altså har en hel del internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at reducere udsalgspriserne på værktøjstaske betydeligt, og i øvrigt garantere fragt uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid være lønsomt at prøve forskellige webshops efter tilbud og rabatter på værktøjstaske online forud for at du handler, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at såfremt en netshop udbyder billige værktøjstaske online på tilbud til en salgspris som kan ses som umådelig attraktiv, kunne det tit være en varsel om en snydagtig online forretning. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en retningslinje, hvilket redder dig som køber overfor fup e-shops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, når du efterspørger at finansiere prisen på værktøjstaske over tid. Det fås normalt hos niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man ser på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx billig værktøjstaske og værktøjstaske online. Derudover oplever vi jævnligt folk kigge efter bl.a. værktøjstaske priser, værktøjstaske tilbud og køb værktøjstaske.

Undersøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot forærer dig immervæk strålende muligheder for at inspicere flere øvrige brugeres domme og derfor er det godt, at du eksaminerer online forretningens ratings inden du shopper billige værktøjstaske online.

Facebook fremskaffer ligeledes ret pæne chancer for at få en idé om netshoppens troværdighed. Herinde møder vi en række e-forretninger som tilbyder folk at nedfælde en omtale af deres køb, hvilket også burde benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at folk shopper billige værktøjstaske online i en webshop burde man i reglen have øje for dens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig interessant, specielt med de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

En nem løsning kan derfor være at efterse om webbutikken er medlem af e-mærket, som bør være et billede på at e-forhandleren adlyder de danske regler, og at internet virksomheden af og til kontrolleres af eksperter der har ekspertise inden for vilkårene på området.

Desuden får du chance for hjælpende service, når du udsættes for vanskeligheder i processen med din ordre på værktøjstaske. Derudover går vi ind for at du er vidende om de elementære bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af værktøjstaske online, som fx den ombytningsret netshoppen anvender.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af værktøjstaske, uafhængig af om man shopper ved Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Bente S gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mads gav 4 stjerner

Perfekt køb

Kirsten Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anne Møller gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstidspunktet er jo rigtig væsentlig såfremt du står og skal bruge varen nu og her, og af den grund er det relativt relevant at man gransker den estimerede leveringstid ved værktøjstaske. Mange firmaer på nettet frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, som stiller krav om at bestillingen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2Nogle e-firmaer tilbyder billig fragt på værktøjstaske, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man køber for en bestemt sum. I øvrigt kan man overveje den mest letkøbte mulighed for fragt, der oftest vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig jævnligt på den anden side særdeles fleksibel. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
3Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en lov, hvilket passer på dig som køber overfor svindlende webbutikker. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afdrage regningen i flere bidder.
4En hel del e-butikker yder i øjeblikket en hel del forskellige billige former for levering til værktøjstaske. En favorit iblandt mange er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig i høj grad enkel, og oftest tilmed den prisbilligste metode til levering.
5Den mest letkøbte leveringstype er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du opholder dig nærved webbutikkens adresse. Den leveringsudgave er særligt vital ifald man har brug for værktøjstaske øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle få internet webshops billig levering, men typisk er det påkrævet at der handles for en konkret sum.
6Det har vist sig at være usædvanlig fremkommeligt for enhver at sammenligne priser online på billige værktøjstaske på diverse online selskaber, og altså præsterer mange internet handler i Danmark gratis fragt. Til gengæld kan det stadigvæk blive fordelagtigt at se nærmere på enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg inden du shopper, sådan at du er velinformeret til at indhente den bedste pris.
7Forud for at nogen handler billige værktøjstaske i en internet virksomhed behøver man faktisk gennemse shoppens forretningsvilkår, men det er tit ikke videre spændende. Foruden dette anbefaler vi at køber er på vagt for de fundamentale reglementer der gælder for handlen med billige værktøjstaske online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen anvender.
8Generelt foreslår vi at bemærke om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er en tryghed om at webbutikken opretholder de officielle danske regler, samt at online forretningen løbende revideres af jurister der forstår de gældende bestemmelser. Forud for at folk køber billige værktøjstaske i en online virksomhed burde man faktisk skimme dens vilkår.
9Trustpilot frembringer i højeste grad fine chancer for at udforske ganske mange nuværende køberes iagttagelser og derved tilråder vi, at du verificerer netshoppens ratings forud for at du køber billige værktøjstaske online. Facebook fører til tilsvarende relativt ønskværdige muligheder for at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed.