Teng Tools værktøjssæt TC8140NF med 140 dele
8.595 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt TC183NF med 183 dele
8.800 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt med 7 dele TEFMB7
1.195 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt EVA TCMME09B med 280 dele værktøj
9.595 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt TTPS09 med 9 dele værktøj
998 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt SC01 med 110 dele værktøj
6.295 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt 2 dele TTXMB02
619 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt med 25 dele TTEPS25
1.495 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt med 28 dele TTESP28
1.725 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt med 67 dele T3867
2.895 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjssæt
2.495 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt T1268 med 68 dele
1.995 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjssæt TM079E med 79 dele værktøj
1.949 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjssæt - Topnøglesæt TM106
2.049 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjssæt - Topnøglesæt 3/8 T3848
2.695 kr.
Mere info
BATO Værktøjssæt 99 dele. 3 skuffer.
2.748 kr.
Mere info
BATO Værktøjssæt Kombi. EVA 1/1. 8919
1.249 kr.
Mere info
BATO Værktøjssæt Kombi. EVA 1/1. 8921
1.935 kr.
Mere info
BATO værktøjssæt med 132 dele. Inkl. alukuffert. 1125
2.244 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Der kan være forskel på priserne på billige værktøjssæt fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor kende firmaets regningslinjer.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare værktøjssæt.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de kendte byggekæder.
For nogle er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring værktøjssæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggekæder findes i de større byer, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har du valget om at undgå fragtgebyret, samt sågar hente varerne lige nu.
De store byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af værktøjssæt online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du handler værktøjssæt online fra deres webshop.
Størsteparten af niche netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det kan du forvente super informativ rådgivning fra mennesker som er specialister i netop værktøjssæt.
De fleste nichespecifikke webshops er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du en skarpere pris.

akku, automatisk, elektrisk, hobby, junior, komplet, kvalitets, lille, mini, mobil, stort, universal, Bahco, Bato, Bison, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Falke, Festool, Gedore, Hilti, Hitachi, Ironside, Knipex, Kreator, Laus, Makita, Milwaukee, ProBuilder, Ryobi, Stanley, Stantox, Wera, Wiha, Wisent, Worx, Würth, 18v, lyserød, pink, bil, briller, børn, båd, computer, cykel, damer, elektronik, hjemmet, iPhone, kvinder, MC, MTB, PC, scooter, tømrer, urmager

De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

værktøjssæt harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

værktøjssæt silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

værktøjssæt bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

værktøjssæt jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, især når der er tale om store arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter gør krav på flere folk. Desuden bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
2Glem ikke at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet forudsat at ombygningen hjælper miljøet. Bidraget betinger at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
3Måske det burdes overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du burde skaffe hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Ifald du skal have professionel hjælp er det en god idé at modtage priser fra flere entreprenører.
4Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko som sikrer dig overfor mulige skader. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke får professionel assistance.
5Man må nødig gå ned på udstyr. Tit vil det være fornuftigt at du har værktøjet klar inden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
6Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette skal du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne bedst som du er midt i det komplicerede projekt.
7Længe før du igangsætter byggeprojektet må det være vildt afgørende at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Typisk vil det vise sig fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det må være sundt at gennemgå alle poster, hvorefter man kan undersøge udgiften ved dem én og én.
9Planlægning viser sig som kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en struktureret strategi, der viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du laver din plan.
10Der er en hel del hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er kilde til ret så meget anvendelig information, navnligt når man benytter den engelske version.
11Potentielt kan det blive væsentligt at have de relevante byggematerialer indkøbt inden du begynder dit arbejde. Du har fordel af at lave en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt du skal bruge, og så efterse listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
12Der kommer jævnligt uforudsete vanskeligheder når det gælder avancerede byggeprojekter, og derfor viser det sig afgørende at man har afsat nok tid i handlingsplanen, så man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som naturligvis er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En del internet firmaer tildeler i dag et bredt udvalg af billige former for fragt til værktøjssæt. Den mest anvendte er i dag levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når du har tid. Fragtmetoden er nemlig ret så enkel, og tit tillige den prisbilligste leveringsløsning.

Du kunne også planlægge at få varerne sendt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er desværre en sjat mere pebret, men endda ret så simpel med værktøjssæt online. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du lever nærved e-forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på værktøjssæt er jo ret relevant om man absolut skal bruge din pakke med det samme, og derfor er det nemlig passende at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved værktøjssæt. En hel del netbutikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer online, men husk at det står og falder med at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen på posthuset inden de logistikansatte har fri.

Flere online forhandlere præsterer levering uden omkostninger på værktøjssæt online, men i reglen er det påkrævet at du aftager for et præcist beløb. Alternativt burde du vælge den billigste fragtform, der tit vil blive at få kørt din pakke til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor man handler billig værktøjssæt derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark og Bygma. Byggekæderne frembyder for eksempel afhentning af værktøjssæt i følgende områder:

Hobro, Hjørring, Solrød Strand, Kalundborg, Brønshøj, Haslev, Helsingør, Aalborg, Allerød, Vallensbæk, Randers, Grenaa, Nyborg, Horsens, Vejle, Frederikssund, Slagelse, Rønne, Ringsted, Gladsaxe, Thisted, Værløse, Ballerup, Holbæk, Frederiksværk, Odense, Skanderborg, Esbjerg, Valby, Stenløse, Lillerød, Åbyhøj, Dragør, Tårnby, Korsør, Næstved, Struer, Hvidovre, Hedehusene, Aarhus, Gentofte, Hørsholm, Greve, Viborg, Sønderborg, Haderslev, Kokkedal, Holstebro, Brabrand, Rudersdal, Glostrup, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Køge, Nakskov, Varde, Frederiksberg, Ølstykke, Svendborg, Fredericia, Brøndby, Søborg, Hedensted, Virum, Rødovre, Ishøj, Birkerød, Vordingborg, Lystrup, Hillerød, Brønderslev, Risskov, Vanløse, Skive, Herning, Ikast, Middelfart, Taastrup, Højbjerg, Lyngby, Roskilde, Tilst, Aabenraa, København, Jyllinge, Nærum, Frederikshavn, Odder, Silkeborg, Albertslund, Farum, Nørresundby, Herlev, og Kolding, .

Click-and-collect for værktøjssæt er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at online shoppere typisk efterspørger blandt andet værktøjssæt online og værktøjssæt priser. Vi ser derudover ofte folk efterspørge fx køb værktøjssæt, billig værktøjssæt samt værktøjssæt tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Priser på værktøjssæt

Det har vist sig at være vældig overkommeligt for internetbrugere at analysere priser på billige værktøjssæt online i blandt flere e-forretninger, og på grund af dette har masser af internet webshops været tvunget til at nedbringe salgspriserne på værktøjssæt markant, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Det kan alligevel være fordelagtigt at udforske et par forskellige e-handler efter tilbud og udsalg på værktøjssæt online forinden du handler, således at du er skudsikker på at antage den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Du skal ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en online webshop reklamerer billige værktøjssæt online på tilbud til en salgspris der kan virke overordentlig favorabel, kunne det mange gange være et fingerpeg om en uærlig online shop. Køb med kort er dog indbefattet af et regelsæt, hvilket støtter dig som køber imod falske online webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil klare omkostningerne til værktøjssæt over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet værktøjssæt tilbud og værktøjssæt priser. Foruden dette oplever vi mange gange folk efterspørge eksempelvis værktøjssæt online, billig værktøjssæt og køb værktøjssæt.

Analyser andre menneskers betragtninger

Trustpilot fremskaffer ret fine muligheder for at undersøge ret mange tidligere brugeres erfaringer og derved stiller vi forslag om, at du eftergår online virksomhedens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige værktøjssæt online.

Facebook yder tillige immervæk gode chancer for at få indsigt i netshoppens pålidelighed. Tilmed er der en del online virksomheder som tilbyder kunderne at offentliggøre en kritik af virksomhedens service, hvilket også burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige værktøjssæt online på en internet forhandler burde man principielt have øje for e-butikkens betingelser, dog er det gerne ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke om online forhandleren er medlem af e-mærket, siden det skulle være et tegn på at internet selskabet opretholder de officielle danske regler, og at e-butikken regelmæssigt overvåges af sagkyndige som har indsigt i vilkårene på området.

Dette er desuden din lejlighed til assistance, når du forvoldes problemer i processen med dit indkøb af værktøjssæt. Ydermere er det klogt at køberen er hensynstagende til de mest relevante reglementer der kan have indvirkning på købet af værktøjssæt online, f.eks. den ombytningsret e-forhandleren bruger.

Derfor er det på samme måde relevant, at man stadig bibeholder sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om købet af værktøjssæt, ligegyldig om man køber hos XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus eller Davidsen.

Morten gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Bente U gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Ole gav 5 stjerner

Fremragende service.

Maria Nielsen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til køb på nettet
1Det er i høj grad let gængeligt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige værktøjssæt i blandt flere online forretninger, og derfor lover masser af netbutikker fragtfri levering. Det kan dog immervæk være gunstigt at kontrollere en række e-forhandlere efter udsalg og tilbud før du bestiller, så man er sikret at antage den mindst kostelige pris.
2Forud for at nogen køber billige værktøjssæt på en e-forhandler bør de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant. Ydermere er det fornuftigt at du er påpasselig med de væsentligste forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige værktøjssæt online, eksempelvis hvilken returpolitik e-forhandleren lover.
3Den mest prisbevidste leveringstype er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du befinder dig nærved internet forhandlerens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være ultra afgørende hvis vi absolut skal bruge værktøjssæt straks. Alternativt så sikrer enkelte e-firmaer fragt uden gebyr, men i reglen er det påkrævet at du aftager for et konkret beløb.
4Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et regulativ, som hjælper os imod uægte internet firmaer. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere beløbet over tid.
5Trustpilot frembyder fuldkommen pålidelige genveje til at inspicere en stor portion nuværende køberes betragtninger og herved slår vi et slag for, at du analyserer online webshoppens kritik forud for at du handler billige værktøjssæt online. Facebook resulterer i desuden en lang række fordelagtige metoder til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
6Leveringshastigheden kan være særligt vigtig om du skal bruge ordren inden for kort tid, og derfor er det øjensynligt klogt at man ser den anslåede leveringsdato ved værktøjssæt. Adskillige netbutikker garanterer billig 1 dags levering på adskillige produkter, hvilket beroer på at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
7Nogle online forhandlere garanterer portofri fragt på værktøjssæt, men typisk stiller det krav om at man shopper for en bestemt pris. Ellers skulle man vælge den mest betalelige leveringsløsning, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver beklageligvis på den anden side særligt enkel. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at hente produkterne selv.
8Størstedelen af internet butikker foreslår til alt held en hel del forskellige billige leveringstyper til værktøjssæt. En der er meget populær er for øjeblikket udleveringssteder, og så henter du bare de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ualmindeligt praktisk, og ofte tillige den mest letkøbte form for levering.
9Vi slår generelt et slag for at undersøge om internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at e-handlen efterkommer de danske regler, foruden at forretningen fra tid til anden revurderes af sagkyndige der har indsigt i vilkårene på området. Forinden folk køber billige værktøjssæt hos en online webshop bør de principielt tyde dens forretningsvilkår.