Teng Tools værktøjskuffert TC3 (uden værktøj)
310 kr.
Mere info
Værktøjskuffert RUN 485x350x195, Volume: 36L
2.498 kr.
Mere info
Værktøjskuffert ABS plast BUDGET 442x314x200
1.122 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert sort 460 mm x 330 mm x 155 mm Kreator
311 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert - sort 425x305x125mm Varo PRM10101B
194 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert sølv 433 mm x 313 mm x 163 mm Kreator
326 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert sølv 420x300x125 mm Kreator
218 kr.
Mere info
Alukasser på trolley med hjul Varo PRM10113T
891 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert sort 420 mm x 300 mm x 125 mm Kreator
218 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert sort 320 mm x 230 mm x 160 mm Kreator
161 kr.
Mere info
Værktøjskuffert 2 PACKOUT 562x410x286mm Milwaukee
1.625 kr.
Mere info
Værktøjskuffert med ruminddeling 40,5x30,5x12,5 cm ProBuilder
199 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert - blå 460x330x160 mm Varo PRM10102BL
244 kr.
Mere info
Værktøjskuffert 3 PACKOUT 562x410x167mm Milwaukee
1.265 kr.
Mere info
Værktøjskuffert i alu 460x330x155mm Kreator KRT640102S
312 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert - sort 460x330x160mm Varo PRM10102B
300 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert - sølv 425x305x125mm Varo PRM10101S
194 kr.
Mere info
Aluminiums kuffert sølv 320 mm x 230 mm x 160 mm Kreator
161 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de gængse byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Der er ikke lighed i priserne på billige værktøjskuffert fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af værktøjskuffert.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot værktøjskuffert.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og herigennem har folk mulighed for at handle online og fragte varerne personligt. Takket være dette kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af værktøjskuffert online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
Alverdens nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du opleve en høj grad af anvendelig rådgivning fra ansatte som er specialister i netop værktøjskuffert.
Diverse nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse støtter du når du bestiller værktøjskuffert online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
værktøjskuffert jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

værktøjskuffert silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

værktøjskuffert harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

værktøjskuffert bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig yderst centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Ved udendørs opgaver kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor bør du løbende lægge mærke til udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at piske ned når du lige er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
3Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de påkrævede byggematerialer parat inden du går i krig med projektet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
4Du bør nødig se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som hjælp mod hændelige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
5Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig når det er omfangsrige projekter. Omfattende opgaver skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt bør det være hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
6Husk at vurdere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe eksperthjælp til noget af arbejdet. Ifald du henter hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
7Du skal nødig undvære udstyr. Det er en fordel at have det klar forinden du påbegynder byggeriet. Husk også at medtage de medfølgende udgifter i din økonomi.
8Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte betinges altså af at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
9Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må sammensætte en struktureret dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder strategien.
10Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgift, og herefter kortlægge ens udgift ved hver eneste af dem.
11Der ligger et stort udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube kan hjælpe med utrolig meget anvendelig oplysning, ikke mindst såfremt du benytter den engelske version.
12Der kommer altid pludselige vanskeligheder når det kommer til krævende byggeprojekter, og ergo vil det vise sig væsentligt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Adskillige online shops tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige fragtmetoder til værktøjskuffert. Et hit er p.t. afhentningssteder, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er altså yderst ligetil, og tit ydermere den prisbilligste leveringsform.

Du kunne ydermere påtænke at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver uheldigvis et hak mere pebret, men omvendt temmelig fremkommelig ift. værktøjskuffert online. Den mest prisbevidste fragtform er utvivlsomt selv at hente ordren, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på værktøjskuffert er jo temmelig essentiel ifald man har behov for varerne straks, så derfor er det jo vigtigt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid på værktøjskuffert. En hel del internet foretagender – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, men vær opmærksom på at det beroer på at ordren indsendes før et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen pakket inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet selskaber byder på levering uden betaling på værktøjskuffert online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man handler for en konkret sum. Ellers bør du tage den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig værktøjskuffert online og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på værktøjskuffert i følgende områder:

Skanderborg, Frederikssund, Ishøj, Dragør, Gentofte, Frederiksberg, Sønderborg, Kokkedal, Frederikshavn, Skive, Hillerød, Nakskov, Herning, Grenaa, Viborg, Haderslev, Randers, Lystrup, Åbyhøj, Hørsholm, Haslev, Ballerup, Thisted, Brønshøj, Højbjerg, Virum, Holstebro, Taastrup, Hedensted, Farum, Lillerød, Korsør, Vallensbæk, Rudersdal, Aabenraa, Glostrup, Køge, Odense, København, Vordingborg, Helsingør, Greve, Hedehusene, Slagelse, Roskilde, Rødovre, Gladsaxe, Holbæk, Kalundborg, Værløse, Svendborg, Vanløse, Middelfart, Nyborg, Frederiksværk, Nørresundby, Kolding, Valby, Tilst, Brabrand, Lyngby, Jyllinge, Vejle, Hobro, Hvidovre, Nykøbing Falster, Næstved, Brønderslev, Tårnby, Esbjerg, Charlottenlund, Horsens, Herlev, Birkerød, Silkeborg, Brøndby, Hjørring, Struer, Ølstykke, Fredericia, Rønne, Aarhus, Solrød Strand, Stenløse, Odder, Varde, Albertslund, Ringsted, Søborg, Ikast, Allerød, Nærum, Aalborg, og Risskov, .

Afhentning ift. værktøjskuffert er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis værktøjskuffert priser og værktøjskuffert tilbud. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter for eksempel billig værktøjskuffert, værktøjskuffert online samt køb værktøjskuffert, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark og Silvan.

Få den bedste pris på værktøjskuffert

Det er temmelig smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser på billige værktøjskuffert online på diverse forhandlere på nettet, og af den grund har adskillige online outlets fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på værktøjskuffert eftertrykkeligt, og endda sikre fragt uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre være indbringende at udforske et par forskellige butikker på nettet efter tilbud på værktøjskuffert online før du handler, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du bør alligevel ikke overse, at i tilfælde af at en online webshop frembyder billige værktøjskuffert online på tilbud til en tilbudspris som kan virke uforståeligt god, bør det for det meste være en indikator for en fup e-forretning. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en lov, som begunstiger en overfor uærlige online forretninger.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil dække betalingen af værktøjskuffert i flere bidder. Det foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Når man ser på data er det markant, at mennesker som regel søger efter blandt andet køb værktøjskuffert og værktøjskuffert online. Derudover oplever man typisk folk søge bl.a. værktøjskuffert tilbud, billig værktøjskuffert og værktøjskuffert priser.

Kig på tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot resulterer i immervæk troværdige muligheder for at betragte adskillige andre konsumenters observationer og derfor anbefaler vi, at du tolker online virksomhedens vurderinger forinden du shopper billige værktøjskuffert online.

Facebook genererer lige så vel regulære anstændige metoder til at få indtryk af webbutikkens kundefokus. Tilmed ser vi en række netbutikker hvor det er muligt at meddele en vurdering af deres køb, hvilket desuden må drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige værktøjskuffert online på en internet shop kunne de helt sikkert løbe igennem netshoppens regler, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant, i særdeleshed på de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se nærmere på om e-shoppen er støttet af e-mærket, da det skulle være en erklæring om at netshoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at online forretningen hyppigt gennemses af specialister der kender reglerne på området.

Desuden får du mulighed for at få bistand, såfremt du skulle få udfordringer ved din handel med værktøjskuffert. Dertil tilrådes det at kunden er på vagt for de elementære bestemmelser der kan influere på bestillingen af værktøjskuffert online, som eksempelvis hvilken returpolitik online shoppen anvender.

Derfor er det samtidig afgørende, at man altid bevarer ens faktura, således man senere vil kunne bevise sin bestilling af værktøjskuffert, uagtet om man har købt ved 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Ole Møller gav 5 stjerner

Har handlet der før

Michael B gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Susanne E gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mette Pedersen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

9 tips til online shopping
1Antal dages levering er særdeles betydningsfuld såfremt du skal bruge varen omgående, og med det formål er det i sandhed aktuelt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato for værktøjskuffert. En række e-forretninger annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, hvilket er regnet ud fra at handlen laves før et fastslået tidspunkt.
2Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, som dækker os imod snydagtige online firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at klare pengene senere.
3Trustpilot indebærer de facto fortræffelige genveje til at dechifrere diverse eksisterende forbrugeres evalueringer og af den grund er det klogt, at du studerer online firmaets omtaler før du shopper billige værktøjskuffert online. Facebook byder på ydermere rigtig fornemme metoder til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed.
4Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt webbutikken er e-mærket, da det længe har været et bevis på at e-forretningen efterlever de opstillede regler, tillige med at online webshoppen en gang i mellem gennemses af jurister der er meget bekendte med reglerne på området. Inden nogen handler billige værktøjskuffert hos en webbutik kan de for at være sikker gennemgå netshoppens handelsaftale.
5Det er vældig fleksibelt for os alle at finde tilbud online på billige værktøjskuffert i blandt forskellige e-butikker, og så garanterer langt de fleste e-firmaer portofri levering. Trods dette kan det til hver en tid være lønsomt at sammenholde diverse online forhandlere efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.
6Den mindst kostelige form for levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du opholder dig nær online webshoppens hjemsted. Den løsning til levering er meget vital i tilfælde af at man skal bruge værktøjskuffert om et øjeblik. Alternativt så garanterer enkelte netshops fragt uden gebyr, men i reglen kun hvis der købes for et fastsat beløb.
7En række internet varehuse lover portofri levering på værktøjskuffert, men ofte afkræver det at man shopper for et fastslået beløb. Derudover bør man gribe den prisbilligste form for fragt, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Løsningen bliver sædvanligvis også ultra overkommelig. Den mindst kostelige slags levering er dog selv at hente produkterne.
8Flere online firmaer foreslår efterhånden diverse billige fragtformer til værktøjskuffert. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt bekvem, samt mange gange ydermere den billigste metode til levering.
9Forud for at nogen bestiller billige værktøjskuffert på en online forretning bør de når alt kommer til alt granske dens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke videre spændende. I øvrigt rekommanderer vi at man er hensynstagende til de væsentligste retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige værktøjskuffert online, for eksempel den ombytningsret virksomheden benytter.