Byghjem.dk

Værktøjsbælte

Milwaukee Værktøjsbælte u/opbevaring
365 kr.
Mere info
Værktøjslomme 9301 lthr
614 kr.
Mere info
Værktøjsbælte 5009l
1.356 kr.
Mere info
Værktøjsbælte 9300 lthr
475 kr.
Mere info
Værktøjsbælte 9321 lthr
393 kr.
Mere info
Værktøjsbælte 9336 lthr
2.077 kr.
Mere info
Værktøjsbælte 9320 Canv
208 kr.
Mere info
Værktøjsbælte 9335 lthr
1.488 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge andetsteds.
Hvis du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er særligt muligt i de store byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af værktøjsbælte.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige værktøjsbælte hos de forskellige online byggekæder. En del giver gode priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder fremviser et bredt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot værktøjsbælte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har mange valget om at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra flere nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af værktøjsbælte online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du modtage endnu mere erfaren service fra folk med specialistviden i netop værktøjsbælte.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der tit er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle værktøjsbælte online på deres webshop.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
værktøjsbælte jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

værktøjsbælte harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

værktøjsbælte bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

værktøjsbælte silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du burde måske overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du skal have professionel hjælp er det en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
2Du finder rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube supporterer dig med betydelige mængder anvendelig info, særligt ifald man kigger i hele verden.
3Længe før du optager dit byggeprojekt kan det blive rimeligt fundamentalt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
4Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at lave en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din agenda.
5Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være sundt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
6For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit undersøge vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
7Det er oplagt at få assistance til arbejdet, navnlig når det er store byggerier. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil må det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Det bliver meningsgivende at du har samtlige materialer til rådighed inden du går i krig med projektet. Du kunne sammensætte en punktforms indkøbsliste som samler alt hvad du får brug for, og dernæst tjekke punkterne, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
9Der kommer typisk ubelejlige problematikker i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og på grund af det kan det være værdifuldt at man har afsat rimelig tid i tidsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
10Du bør nødig glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
11Man bør på ingen måde gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig vigtigt at du har udstyret til disposition forinden du igangsætter arbejdet. Du bør huske at medtage de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
12Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Bidraget kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En række forretninger på nettet frembyder nu et bredt udvalg af billige leveringstyper til værktøjsbælte. Et hit er efterhånden udleveringssteder, hvor du selv afhenter din ordre lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig temmelig smart, samt mange gange endda den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde vælge at få pakken bragt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver som oftest en kende mere bekostelig, men omvendt rigtig hensigtsmæssig ift. værktøjsbælte online. Den mindst kostelige form for levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du har bopæl nær e-forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på værktøjsbælte er virkelig central i tilfælde af at du har behov for din pakke med det samme, og i det øjemed er det relativt meningsfuldt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato for værktøjsbælte. Størstedelen af internet forretninger – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på mange varenumre online, men glem ikke at det er forudsat at du bestiller tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produktet betjent forinden de logistikansatte får fri.

Visse netbutikker frembyder levering uden omkostninger på værktøjsbælte online, men undertiden er det kun gældende hvis der købes for et fastsat beløb. Alternativt kunne du udse dig den prisbilligste løsning til levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man køber billig værktøjsbælte hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på værktøjsbælte i disse områder:

Herning, Hobro, Frederiksværk, Kalundborg, Odder, Virum, Frederikssund, Søborg, Rudersdal, Hørsholm, Varde, Stenløse, Holbæk, Albertslund, Jyllinge, Ringsted, Nyborg, Højbjerg, Hedehusene, Værløse, Ishøj, Rønne, Gentofte, Nykøbing Falster, Lystrup, Taastrup, Haderslev, Vejle, Skive, København, Sønderborg, Aarhus, Valby, Farum, Frederiksberg, Gladsaxe, Ølstykke, Randers, Esbjerg, Solrød Strand, Birkerød, Vordingborg, Viborg, Hedensted, Næstved, Lyngby, Korsør, Struer, Allerød, Tilst, Grenaa, Åbyhøj, Silkeborg, Horsens, Fredericia, Roskilde, Hjørring, Brøndby, Thisted, Ballerup, Tårnby, Vallensbæk, Charlottenlund, Ikast, Køge, Rødovre, Glostrup, Aabenraa, Middelfart, Kolding, Herlev, Greve, Nørresundby, Hillerød, Skanderborg, Vanløse, Hvidovre, Aalborg, Helsingør, Risskov, Brabrand, Brønderslev, Svendborg, Kokkedal, Dragør, Slagelse, Nakskov, Holstebro, Lillerød, Brønshøj, Haslev, Frederikshavn, Odense, og Nærum, .

Click-and-collect af værktøjsbælte er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter eksempelvis værktøjsbælte online og værktøjsbælte priser. Derudover oplever man som regel folk kigge efter fx billig værktøjsbælte, værktøjsbælte tilbud samt køb værktøjsbælte, plus de store byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Gode tilbud på værktøjsbælte

Det er efterhånden ualmindeligt overkommeligt for folk at lave prissammenligning på billige værktøjsbælte online hos diverse e-handler, og derfor har adskillige e-shops set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på værktøjsbælte drastisk, og derudover byde på fragtfri levering.

Derfor kan det alligevel vise sig gunstigt at efterprøve et par internet webshops efter udsalg og tilbud på værktøjsbælte online før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Du må bare være klar over, at når en shop på nettet reklamerer billige værktøjsbælte online til en udsalgspris som anses for usædvanlig fordelagtig, så bør det for det meste være et bevis på en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis inkluderet i et lovbud, hvilket værner køberen overfor fup netshops.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at afbetale betalingen af værktøjsbælte over tid. Det tilbydes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb værktøjsbælte og værktøjsbælte online. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge bl.a. billig værktøjsbælte, værktøjsbælte tilbud samt værktøjsbælte priser.

Læs andre menneskers synspunkter

Trustpilot yder adskillige gode chancer for at eksaminere en række aktuelle kunders evalueringer og herved er det klogt, at du undersøger webbutikkens ratings inden du færdiggør din shopping med billige værktøjsbælte online.

Facebook frembringer ligeledes flere hensigtsmæssige metoder til at få indblik i internet firmaets kundefokus. Herinde er der endda online virksomheder som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en kritik af deres køb, hvilket også burde benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige værktøjsbælte online hos en internet forhandler bør man for at være sikker tyde e-butikkens forretningsvilkår, det er dog normalt et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, da det generelt er et fingerpeg om at internet butikken retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at butikken hyppigt kigges til af jurister der forstår reglementet på området.

Derudover giver det dig anledning til bistand, ifald du oplever dilemmaer ved dit køb af værktøjsbælte. Udover dette foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest essentielle retningslinjer i forbindelse med bestillingen af værktøjsbælte online, som fx hvilken ombytningspolitik e-shoppen har.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af værktøjsbælte, uanset om man shopper hos Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 eller Harald Nyborg.

Susanne Christensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Christian gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Maria Christensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jens gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til når du køber online
1Generelt går vi ind for at kontrollere om webbutikken er e-mærket, da det er et sympol på at online firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at e-forhandleren jævnligt gennemses af fagfolk der har ekspertise inden for reglementet på området. Forinden folk bestiller billige værktøjsbælte hos en internet shop bør de reelt løbe igennem butikkens vilkår.
2Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lov, hvilket skærmer dig som køber overfor uægte internet virksomheder. Som en anden løsning bør du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale betalingen over flere uger.
3Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets hjemsted. Den leveringsmanér er jo usædvanlig væsentlig såfremt vi absolut skal bruge værktøjsbælte fluks. Alternativt så frembyder indtil flere e-forhandlere gratis fragt, men oftest er det forbeholdt når man shopper for en præcis sum.
4Det er jo vældig enkelt for folk at søge sig frem til priser online på billige værktøjsbælte på tværs af e-firmaer, og til tak lover en lang række e-shops billig levering. Dog kan det til hver en tid blive gavnligt at checke en række outlets på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Flere online outlets yder i øjeblikket flere billige fragtmuligheder til værktøjsbælte. En af dem der er mest populær er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ekstremt uproblematisk, samt typisk endvidere den mest letkøbte metode til levering.
6Leveringstidspunktet kan være ret så aktuel i tilfælde af at du har brug for dine nye varer inden for få dage, så derfor er det komplet afgørende at man studerer den estimerede leveringsdato ved værktøjsbælte. Adskillige webshops reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, som alligevel påkræver at bestillingen placeres før et givent tidspunkt.
7Trustpilot frembyder en række belejlige chancer for at verificere ret mange eksisterende konsumenters reflektioner og derfor er det klogt, at du bliver klogere på online shoppens ratings forinden du handler billige værktøjsbælte online. Facebook resulterer i også evigt fantastiske muligheder for at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.
8Enkelte internet handler tilbyder levering uden omkostninger på værktøjsbælte, men for det meste er det under forudsætning af at der aftages for et fastslået beløb. I øvrigt bør man udse dig den mest letkøbte slags levering, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig gerne desuden ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl at hente pakken selv.
9Forinden nogen bestiller billige værktøjsbælte i en e-shop bør man for at være på den sikre side tyde forhandlerens vilkår, men det er ofte ikke super interessant. Derudover anbefaler vi at køberen er klar over de mest betydningsfulde retningslinjer der gælder for bestillingen af billige værktøjsbælte online, til eksempel den byttepolitik e-firmaet benytter.