Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke butikkens regler.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du tjekke de andre.
Der er variationer i priserne på billige værkstedsvogn hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder billige priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For mange er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få information omkring værkstedsvogn.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot værkstedsvogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i store dele af landet, og hermed har flertallet chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne straks.
De velkendte byggecentre køber produkter fra mange forskellige nicheshops, så du kan bestille fra et stort udvalg af værkstedsvogn online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er iværksættervirksomheder, der tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle værkstedsvogn online hos dem.
Hovedparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online får du lavere priser.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig får du formentlig ekstremt anvendelig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis værkstedsvogn.

stor, Bahco, Bato, Berner, Blika, Duro, Facom, Güde, Hazet, Kreator, KS Tools, ProBuilder, Staco, Stanley, Teng Tools, Wisent, Work-it, Würth, sort, skuffer, værktøj, hjul, værktøj

De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

værkstedsvogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer stort set altid overraskende hovedpiner i tilfælde med større opgaver, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en fordel at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan undersøge omkostningen ved dem én efter én.
3Du bør tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør fremskaffe eksperthjælp til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du får eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at lede efter forslag fra diverse håndværkere.
4Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
5Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal have en struktureret strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver din tidsplan.
6Inden du igangsætter byggeriet kan det være ubeskriveligt afgørende at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er væsentlige arbejdsopgaver. Større opgaver stiller krav om flere personer. Samtidig bliver det hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube bringer dig enorme mængder nyttig oplysning, specielt hvis man søger på engelsk.
9Nogle gange kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når byggeriet bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver altså at byggeriet har betydning for naturen.
10Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
11Man skal aldrig nogensinde mangle grej. Typisk vil det vise sig strategisk at du har det til rådighed idet du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
12Det kan blive afgørende at du har samtlige materialer klar forud for at du går i gang med din byggeproces. Du kunne nedskrive en enkel oversigt indeholdende alt du skal bruge, og så gennemgå punkterne, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
De mest vellidte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ultra imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

De fleste netshops frembyder nu om stunder diverse billige fragtmuligheder til værkstedsvogn. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig super simpel, og tit tillige den prisbilligste fragtmetode.

Du kunne lige så vel prøve at få produkterne sendt hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er typisk en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel særdeles smart ift. værkstedsvogn online. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket forudsætter at du har bopæl i kort afstand af e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på værkstedsvogn kan være meget aktuel når du har behov for din pakke inden for få dage, så i det øjemed er det i sandhed passende at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato på værkstedsvogn. En del internet handler – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags fragt på deres primære varer online, men vær påpasselig da det stiller krav om at du når at bestille før et bestemt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få varen fikset før personalet drager hjemad.

Enkelte forretninger på nettet frembyder levering uden gebyr på værkstedsvogn online, men oftest er det betinget af at man handler for en bestemt sum. Desuden kunne man foretrække den billigste mulighed for fragt, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Flere webshops yder klik-og-hent hvor du køber billig værkstedsvogn online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. De foreslår bl.a. click-and-collect på værkstedsvogn i følgende områder:

Hedensted, Brønderslev, Holbæk, Nærum, Værløse, Horsens, Frederikssund, Lillerød, København, Skanderborg, Esbjerg, Brabrand, Nyborg, Brøndby, Thisted, Aarhus, Silkeborg, Farum, Randers, Birkerød, Holstebro, Haderslev, Hobro, Gladsaxe, Åbyhøj, Greve, Taastrup, Nørresundby, Lystrup, Højbjerg, Middelfart, Herning, Søborg, Rønne, Vordingborg, Helsingør, Hillerød, Nakskov, Dragør, Kolding, Lyngby, Hvidovre, Ølstykke, Skive, Risskov, Rudersdal, Vejle, Valby, Jyllinge, Glostrup, Haslev, Frederikshavn, Køge, Vanløse, Virum, Fredericia, Odense, Hjørring, Tårnby, Viborg, Tilst, Ishøj, Solrød Strand, Grenaa, Roskilde, Aalborg, Struer, Vallensbæk, Rødovre, Korsør, Kokkedal, Sønderborg, Gentofte, Kalundborg, Ringsted, Næstved, Varde, Ballerup, Allerød, Ikast, Charlottenlund, Stenløse, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Slagelse, Svendborg, Brønshøj, Aabenraa, Herlev, Albertslund, Hørsholm, Hedehusene, og Odder, .

Afhentning ift. værkstedsvogn er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland).

Ses der på data fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter bl.a. køb værkstedsvogn og værkstedsvogn online. Vi ser desuden ofte netshoppere lede efter fx værkstedsvogn priser, værkstedsvogn tilbud samt billig værkstedsvogn, foruden de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode priser på værkstedsvogn

Det er jo virkelig smertefrit for folk at analysere priser på billige værkstedsvogn online på diverse e-butikker, og derfor har langt de fleste e-butikker ikke kunne lade være med at mindske prisen på værkstedsvogn enormt, og ovenikøbet love billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive rentabelt at udforske en række firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på værkstedsvogn online forinden du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Du må imidlertid være klar over, at såfremt en online butik afhænder billige værkstedsvogn online til en udsalgspris som virker uendeligt billig, bør det ofte være en indikation på en uægte e-butik. Kortkøb er imidlertid dækket ind under en bestemmelse, der værner folk imod snydagtige internet selskaber.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at klare omkostningerne til værkstedsvogn over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i nichebutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel billig værkstedsvogn og køb værkstedsvogn. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge efter blandt andet værkstedsvogn tilbud, værkstedsvogn priser og værkstedsvogn online.

Gennemsøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot bringer dig super stabile løsninger til at efterse en længere række øvrige konsumenters ratings og herved er det klogt, at du verificerer netshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige værkstedsvogn online.

Facebook bringer dig tilsvarende nogle hensigtsmæssige muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundefokus. Her møder vi en række netshops som gør det muligt at publicere en evaluering af deres køb, som ligeledes kan benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige værkstedsvogn online hos en webbutik behøver de egentlig kigge på e-shoppens regler, men det er gerne et tidskrævende projekt, specielt med de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det bør være en sikkerhed for at internet virksomheden efterfølger gældende dansk lovgivning, og at online forretningen undertiden kontrolleres af specialister som kender til vedtægterne på området.

Det giver dig lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes besvær i forbindelse med dit indkøb af værkstedsvogn. Ydermere foreslåes det at du er obs på de mest betydningsfulde regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af værkstedsvogn online, fx den returneringsret internet webshoppen garanterer.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man når som helst bevarer sin ordremail, således man når som helst vil kunne bevise købet af værkstedsvogn, uanset om man bestiller ved Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Helle Andersen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Bente B gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Marianne V gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jens Larsen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til din online shopping
1Forud for at nogen bestiller billige værkstedsvogn i en online virksomhed kan man ideelt set løbe igennem forhandlerens handelsaftale, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt. Dertil er det en hjælp at man er opmærksom på de mest aktuelle regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige værkstedsvogn online, som fx den byttepolitik shoppen har.
2Det har vist sig at være virkelig let for os alle at søge information om priser online på billige værkstedsvogn i blandt flere e-butikker, og med det motiv yder flertallet af netshops gebyrfri levering. Det kan dog immervæk vise sig gavnligt at checke forskellige online webshops efter tilbud og rabat forud for at du køber, sådan at du er sikker på at opnå den skarpeste pris.
3Vi foreslår generelt at kontrollere om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, som længe har været en tryghed om at internet firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at netbutikken fra tid til anden revideres af jurister der har meget erfaring med reglementet på området. Forinden folk handler billige værkstedsvogn på en e-shop burde man utvivlsomt kigge på dens regler.
4Leveringstiden kan være temmelig aktuel ifald man skal bruge produktet inden for kort tid, så derfor er det faktisk passende at vi studerer den estimerede leveringsdato på værkstedsvogn. En række netshops i Danmark tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, men glem ikke at det afhænger af at ordren køres igennem før et fastslået tidspunkt.
5Nogle netshops præsterer portofri levering på værkstedsvogn, men ofte under forudsætning af at du køber for en fastsat pris. I øvrigt kan man udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, som gerne er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen er beklageligvis til gengæld ualmindeligt smart. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
6Trustpilot fører til fuldt ud pæne muligheder for at se nærmere på en hel del nuværende forbrugeres reflektioner og herved går vi ind for, at du studerer online firmaets omtaler inden du shopper billige værkstedsvogn online. Facebook bringer dig ligeledes ret gode løsninger til at få indtryk af internet shoppens troværdighed.
7En stor portion e-forretninger foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtmuligheder til værkstedsvogn. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de købte varer når det passer dig bedst. Denne er jo meget enkel, samt typisk desuden den mest prisbevidste form for fragt.
8Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du lever med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den form for fragt er selvfølgelig vældig central om vi skal bruge værkstedsvogn omgående. Alternativt så tilbyder en række internet foretagender fragt uden gebyr, men for det meste er det så præmissen at der købes for en fastsat sum.
9Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en retningslinje, som dækker en imod bedrageriske online webshops. Som alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere betalingen over en periode.