Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMME11A med 333 dele
23.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare værkstedsvogn på hjul.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regler.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige værkstedsvogn på hjul fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du skal tænke over hvad du vil prioritere.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af værkstedsvogn på hjul.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, som kan give ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggecentre forhandler varer fra alle mulige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af værkstedsvogn på hjul online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har folk mulighed for at købe online og fragte materialerne personligt. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en lavere pris.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Herved vil du modtage super erfaren service fra personale der er eksperter i lige præcis værkstedsvogn på hjul.
Størsteparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller værkstedsvogn på hjul online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

værkstedsvogn på hjul jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

værkstedsvogn på hjul bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

værkstedsvogn på hjul silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

værkstedsvogn på hjul harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et regnskab for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive en fordel at kortlægge alle poster, og bagefter undersøge omkostningen ved hver enkelt.
2Man vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at du har det til rådighed forinden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det godt at påregne de tilhørende udgifter i økonomien.
3Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Når du indhenter professionel assistance vil det oftest være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
4Man kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet forbedrer miljøet.
5Muligvis kan det blive essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition før du indleder byggeriet. Du har fordel af at sammenfatte en simpel liste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og dernæst gennemløbe oversigten, så du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
6Godt forarbejde viser sig som vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal forfatte en effektiv agenda, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
7Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med avancerede projekter, og ergo er det meningsfuldt at man afsætter rimelig tid i køreplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
8Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, især når det kommer til omfangsrige byggeopgaver. Enkelte ting skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bliver det mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
9Du finder alle mulige former for artikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube yder assistance med ekstremt meget gavnlig information, især hvis man skriver søgeordene på engelsk.
10Du må aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som fx fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor hændelige uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
11Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund kan du jævnligt holde øje med vejrudsigten lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at regne bedst som du er godt i gang med det vigtige projekt.
12Forinden du opstarter byggeprocessen må det være yderst afgørende at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er absolut beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En hel del outlets på nettet foreslår nu til dags en hel del forskellige billige metoder til levering til værkstedsvogn på hjul. En af dem der er mest populær er nu om dage udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente din ordre når du har lyst. Fragtformen er jo yderst enkel, og i mange tilfælde tillige den billigste metode til levering.

Du burde alternativt udse dig at vælge levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen er af og til lidt mere bekostelig, men derudover ret så overkommelig med værkstedsvogn på hjul online. Den mest billige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo beroer på at du lever nær internet virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på værkstedsvogn på hjul kan være ultra central forudsat du har brug for dine nye varer om et øjeblik, så af den grund er det ret aktuelt at vi gransker den estimerede leveringstid på værkstedsvogn på hjul. Adskillige webbutikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som trods alt beroer på at bestillingen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne klar forud for at medarbejderne holder fyraften.

Flere shops på nettet lover fragtfri levering på værkstedsvogn på hjul online, men oftest kræves det at der købes for en bestemt pris. Som alternativ skulle du overveje den billigste fragttype, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

En del byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig værkstedsvogn på hjul hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af værkstedsvogn på hjul i disse byer:

Lyngby, Vanløse, Nærum, Hedehusene, Brønderslev, Holstebro, Skanderborg, Farum, Thisted, Rødovre, Søborg, Holbæk, Fredericia, Esbjerg, Grenaa, Haderslev, Nørresundby, Brøndby, Hedensted, Hillerød, København, Brabrand, Odense, Dragør, Køge, Allerød, Kokkedal, Tilst, Frederiksværk, Hobro, Albertslund, Viborg, Frederiksberg, Odder, Aalborg, Slagelse, Taastrup, Rønne, Nykøbing Falster, Greve, Ishøj, Birkerød, Struer, Valby, Åbyhøj, Ikast, Varde, Aarhus, Middelfart, Kolding, Silkeborg, Korsør, Næstved, Randers, Virum, Kalundborg, Rudersdal, Herning, Ballerup, Vejle, Jyllinge, Nakskov, Skive, Risskov, Gentofte, Frederikssund, Hjørring, Stenløse, Charlottenlund, Glostrup, Værløse, Helsingør, Svendborg, Tårnby, Lillerød, Hvidovre, Aabenraa, Brønshøj, Solrød Strand, Frederikshavn, Ringsted, Roskilde, Vallensbæk, Herlev, Højbjerg, Lystrup, Nyborg, Haslev, Gladsaxe, Ølstykke, Vordingborg, Sønderborg, Hørsholm, og Horsens, .

Click-and-collect ift. værkstedsvogn på hjul er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere jævnligt søger efter fx værkstedsvogn på hjul priser og billig værkstedsvogn på hjul. Derudover oplever man typisk folk kigge efter for eksempel køb værkstedsvogn på hjul, værkstedsvogn på hjul online og værkstedsvogn på hjul tilbud, plus de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på værkstedsvogn på hjul

Det er temmelig hensigtsmæssigt for enhver at vurdere prisniveauet på billige værkstedsvogn på hjul online i blandt flere internet forretninger, og med det motiv har de fleste e-forhandlere set sig nødsaget til at mindske prisen på værkstedsvogn på hjul voldsomt, og derudover tilbyde fri fragt.

Men det kan trods alt vise sig gavnligt at inspicere nogle få e-firmaer efter udsalg og tilbud på værkstedsvogn på hjul online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Man må alligevel være obs på, at når en forhandler på nettet udlover billige værkstedsvogn på hjul online på tilbud til en tilbudspris der anses for ubegribelig beskeden, så kunne det mange gange være et kendetegn på en snydagtig internet shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af et lovbud, som bistår dig som kunde overfor fup forhandlere på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at betale regningen på værkstedsvogn på hjul over en periode. Det tilbydes som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Når man kigger i tallene er det markant, at mennesker typisk søger efter for eksempel værkstedsvogn på hjul tilbud og værkstedsvogn på hjul online. Foruden dette oplever man typisk mennesker lede efter fx køb værkstedsvogn på hjul, værkstedsvogn på hjul priser og billig værkstedsvogn på hjul.

Tjek andre menneskers synspunkter

Trustpilot yder stort set fine chancer for at kigge nærmere på ganske mange eksisterende kunders kritik og af den grund tilrådes det, at du eftergår e-firmaets bedømmelser før du shopper billige værkstedsvogn på hjul online.

Facebook resulterer i tillige i højeste grad passelige løsninger til at få indsigt i webshoppens pålidelighed. Desuden ses en række online outlets hvor folk kan formulere en omtale af ordreforløbet, som ligeledes burde udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige værkstedsvogn på hjul online i en butik bør man i og for sig kigge på shoppens handelsaftale, men det er mange gange ikke særlig interessant, specielt hos de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

En anden løsning kan derfor være at efterse hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en erklæring om at online firmaet føjer de officielle regler, og at webbutikken fra tid til anden monitoreres af sagkyndige som er indført i vilkårene.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du møder problemstillinger med dit indkøb af værkstedsvogn på hjul. Dertil kan det være til hjælp at du er klar over de mest vedkommende regler der har betydning for købet af værkstedsvogn på hjul online, fx hvilken ombytningsrettighed virksomheden har.

Her er det virkelig relevant, at man altid bibeholder ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af værkstedsvogn på hjul, uagtet om man shopper fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

Camilla Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Anna D gav 4 stjerner

Fremragende service.

Martin gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Henrik U gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til din online shopping
1Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et regulativ, som værner dig som kunde imod fup online forhandlere. Som et alternativ kunne du bruge en løsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale prisen over flere uger.
2Flere internet shops præsterer gebyrfri levering på værkstedsvogn på hjul, men ofte stiller det krav om at der shoppes for et fastslået beløb. I øvrigt bør du tage den mest letkøbte løsning til levering, der ofte vil være at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Den er som regel på den anden side i høj grad fremkommelig. Den prisbilligste fragttype er dog at du selv henter varerne.
3Trustpilot medfører visse passelige muligheder for at analysere forskellige eksisterende kunders oplevelser og herved tilråder vi, at du sonderer internet virksomhedens bedømmelser forinden du handler billige værkstedsvogn på hjul online. Facebook resulterer i lignende immervæk fantastiske muligheder for at få et kig ind i online shoppens popularitet.
4En masse internet forretninger yder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsformer til værkstedsvogn på hjul. Førstevalget hos mange er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte varer når det passer dig. Leveringsformen er altså temmelig nem, og ofte desuden den prisbilligste leveringsmodel.
5Den mest betalelige leveringstype vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du lever i nærheden af online butikkens bopæl. Den leveringsversion er ret vital hvis vi har behov for værkstedsvogn på hjul øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle få webbutikker fragt uden omkostninger, men typisk er det så præmissen at du bestiller for et præcist beløb.
6Forud for at folk shopper billige værkstedsvogn på hjul i en internet forhandler burde man egentlig gennemse dens handelsvilkår, men det er for det meste ikke særlig interessant. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er påpasselig med de mest basale vilkår der kan have indvirkning på handlen med billige værkstedsvogn på hjul online, fx hvilken returrettighed online webshoppen benytter.
7Det er jo efterhånden temmelig smart for enhver at vurdere tilbud online på billige værkstedsvogn på hjul hos diverse e-forretninger, og derved tilbyder flere internet forretninger i Danmark portofri fragt. Det kan imidlertid vise sig indbringende at undersøge et par online shops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
8Antal dages levering kan vise sig at være rigtig afgørende ifald man har brug for produkterne med det samme, så herved er det nemlig klogt at du gransker den forventede leveringsdato for værkstedsvogn på hjul. En stor portion online firmaer udlover billig 1 dags fragt på massevis af produkter, men glem ikke at det er underforstået at transaktionen realiseres forinden et givent klokkeslæt.
9Generelt anbefaler vi at se nærmere på om e-butikken er medlem af e-mærket, hvilket er en garanti for at online forhandleren følger de officielle danske regler, og at internet webshoppen hyppigt revurderes af jurister der har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige værkstedsvogn på hjul i en netbutik kunne de på en vis måde overveje dens forretningsvilkår.