Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af værkstedsbord.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige værkstedsbord hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige giver service. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare værkstedsbord.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og derfor har folk mulighed for at bestille online og hente materialerne personligt. Takket være dette har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af værkstedsbord online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Diverse nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, måske tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber værkstedsbord online hos dem.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså får du formentlig endnu mere anvendelig rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis værkstedsbord.

automatisk, lille, sammenklappelig, smalt, Blika, 150 cm, 2 meter, 3 meter, hjul, skuffer, hjul, børn

Danske byggemarkeder med størst omsætning
værkstedsbord harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

værkstedsbord bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

værkstedsbord jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

værkstedsbord silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. Af den årsag må du løbende tjekke vejrberetningerne lige før byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du lige står midt i det store byggeprojekt.
2Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af store ombygninger. Omfattende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
3Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes når projektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
4Inden du optager byggeprojektet er det yderst fundamentalt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du bør på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
6Du bør reflektere over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe professionel assistance til noget af arbejdet. Såfremt du ønsker professionel assistance er det lukrativt at notere prisoverslag fra diverse foretagender.
7Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er formidler af ret så meget udbytterig viden, specielt forudsat at du leder på engelsk.
8Der kommer som regel ubelejlige bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og derfor vurderes det af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Planlægning bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at lave en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
10Man må nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være erstatteligt at have udstyret ved hånden forinden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at tillægge omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive forstandigt at notere samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke ens udgift ved hver enkelt.
12Det bliver aktuelt at du har samtlige materialer til disposition på forhånd inden du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at forfatte en overskuelig note med alle de ting der skal bruges, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En stor portion e-forhandlere udlover i vore dage en hel del forskellige billige leveringsformer til værkstedsbord. En af favoritterne er lige nu at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ultra hensigtsmæssig, og oftest derudover den mindst kostelige metode til levering.

Du kan tillige beslutte dig for at få produkterne sendt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig jævnligt en sjat mere omkostningsfuld, men endda virkelig gnidningsløs med værkstedsbord online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter pakken, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på værkstedsbord er naturligvis ekstremt aktuel i tilfælde af at vi har behov for varen om få sekunder, og med det formål er det aldeles meningsfuldt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved værkstedsbord. En række netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men som ikke desto mindre stiller krav om at der bestilles før et besluttet klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted før de lageransatte tager hjem.

Visse outlets på nettet yder gebyrfri levering på værkstedsbord online, men oftest er det under forudsætning af at der købes for en konkret sum. Desuden bør du tage den billigste fragttype, som tit vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker yder afhentning hvor du handler billig værkstedsbord på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og 10-4. Byggemarkederne tilbyder bl.a. klik-og-hent på værkstedsbord i disse byer:

Ringsted, Nakskov, Odder, Charlottenlund, Nærum, Højbjerg, Slagelse, Esbjerg, Hillerød, Tårnby, Holstebro, Randers, Frederikssund, Virum, Herlev, Tilst, Valby, København, Nyborg, Kolding, Frederiksværk, Kalundborg, Stenløse, Solrød Strand, Aalborg, Nykøbing Falster, Skive, Ballerup, Albertslund, Gladsaxe, Hjørring, Vejle, Lillerød, Middelfart, Thisted, Ishøj, Lystrup, Helsingør, Glostrup, Vordingborg, Frederiksberg, Aarhus, Kokkedal, Struer, Haderslev, Grenaa, Ikast, Roskilde, Søborg, Herning, Hedehusene, Dragør, Rønne, Varde, Brabrand, Hobro, Ølstykke, Taastrup, Svendborg, Brønshøj, Brønderslev, Åbyhøj, Farum, Birkerød, Aabenraa, Fredericia, Viborg, Lyngby, Odense, Gentofte, Allerød, Nørresundby, Hedensted, Vanløse, Næstved, Risskov, Holbæk, Rødovre, Hvidovre, Hørsholm, Vallensbæk, Korsør, Horsens, Greve, Silkeborg, Brøndby, Jyllinge, Køge, Sønderborg, Værløse, Frederikshavn, Skanderborg, Haslev, og Rudersdal, .

Click-and-collect ift. værkstedsbord er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at mennesker tit efterspørger bl.a. værkstedsbord tilbud og værkstedsbord online. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge efter blandt andet værkstedsbord priser, billig værkstedsbord samt køb værkstedsbord, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Få den bedste pris på værkstedsbord

Det er jo efterhånden særligt smart for alle at tjekke tilbud på billige værkstedsbord online hos diverse forretninger på nettet, og følgelig har en lang række internet webshops været tvunget til at sænke priserne på værkstedsbord betragteligt, og ydermere byde på fragt uden beregning.

Det kan alligevel være gunstigt at undersøge nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på værkstedsbord online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

Du må bare ikke undervurdere, at når en internet butik reklamerer billige værkstedsbord online for en pris der er usædvanlig billig, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel e-shop. Bestillinger med kort er på den anden side omsluttet af en lov, som sikrer dig som kunde overfor snydagtige internet butikker.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil klare omkostningerne til værkstedsbord over et længere tidsrum. Det fås som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk mange gange leder efter for eksempel værkstedsbord priser og værkstedsbord online. Foruden dette oplever man mange gange mennesker efterspørge bl.a. billig værkstedsbord, køb værkstedsbord samt værkstedsbord tilbud.

Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot giver dig uden sammenligning gunstige genveje til at betragte ganske mange aktuelle kunders oplevelser og på grund af dette er det at foretrække, at du ser nærmere på internet virksomhedens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige værkstedsbord online.

Facebook tilbyder dig ydermere relativt fordelagtige genveje til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. Herinde ses en række shops på nettet som giver kunderne mulighed for at ytre en kritik af deres køb, som også kan tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige værkstedsbord online på en netshop burde man for at være på den sikre side granske shoppens vilkår, men det er gerne ikke videre spændende, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan være at tjekke hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en angivelse af at internet forhandleren efterlever de danske retningslinjer, foruden at internet butikken en gang i mellem kontrolleres af fagfolk der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Dette er desuden din anledning til at få hjælp, hvis du får dilemmaer med din handel med værkstedsbord. Endvidere tilråder vi at kunden er på vagt for de mest basale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af værkstedsbord online, som eksempelvis den returneringsret webbutikken lover.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling af værkstedsbord, uagtet om man handler ved Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Bauhaus.

Niels gav 5 stjerner

Hurtig levering

Hanne Pedersen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Inge J gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Kim Thomsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til køb på nettet
1Forinden folk køber billige værkstedsbord i en online forretning bør man de facto få overblik over e-shoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke videre interessant. Ligeledes anbefaler vi at du er på vagt for de grundlæggende vilkår der er gældende for bestillingen af billige værkstedsbord online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet forretningen anvender.
2Det er jo ret så fleksibelt for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige værkstedsbord på tværs af internet forhandlere i Danmark, og ergo præsterer flere e-shops levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at kigge forbi nogle internet forretninger efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at få den billigste pris.
3Leveringstidspunktet er ekstremt bestemmende såfremt du mangler ordren omgående, og herved er det altså aktuelt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved værkstedsbord. En stor portion internet firmaer udlover billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, men husk at det nødvendiggør at bestillingen gennemføres inden et besluttet tidspunkt.
4Den billigste form for levering er unægtelig at hente produkterne selv, men det forudsætter at du befinder dig nær internet webshoppens bopæl. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende om vi står og skal bruge værkstedsbord omgående. Alternativt så sikrer nogle få e-forretninger i Danmark gratis levering, men ofte er det forudsat at der aftages for en bestemt pris.
5Trustpilot genererer relativt hensigtsmæssige løsninger til at inspicere adskillige eksisterende brugeres ratings og på grund af dette foreslår vi, at du udforsker internet selskabets bedømmelser forud for at du handler billige værkstedsbord online. Facebook frembyder på samme måde super ønskværdige genveje til at få indsigt i e-butikkens popularitet.
6De fleste e-firmaer yder nu til dags diverse billige leveringsmuligheder til værkstedsbord. En af de mest moderne er nu om dage udleveringssteder, hvor du så selv henter de bestilte varer den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig usædvanlig hensigtsmæssig, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringstype.
7Nogle få internet handler tilbyder levering uden omkostninger på værkstedsbord, men tit kræver det at man shopper for en fastsat sum. Ellers kan du udvælge den mest prisbevidste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Muligheden er til tider endda super fleksibel. Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog at du selv henter varerne.
8Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en orden, som hjælper køber imod uægte internet handler. Som alternativ burde du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du har til hensigt at honorere prisen over flere uger.
9Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, som generelt er en erklæring om at internet shoppen accepterer de opstillede regler, tillige med at internet butikken af og til overværes af sagkyndige som er indført i de gældende regler. Før folk bestiller billige værkstedsbord på en online forretning bør man uden tvivl bese forhandlerens handelsbetingelser.