Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige værkstedsbord til børn alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder har et bredt produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot værkstedsbord til børn.
Du bør kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende forretningens betingelser.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring værkstedsbord til børn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af værkstedsbord til børn online.
De kendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og derved har flertallet valget om at købe online og køre produkterne personligt. Som følge af det kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, og endda hente varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. På grund af det bør du få mere god sparring fra nogle som er eksperter i netop værkstedsbord til børn.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, der tit er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at bestille værkstedsbord til børn online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

værkstedsbord til børn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

værkstedsbord til børn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

værkstedsbord til børn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

værkstedsbord til børn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig essentielt at lave et budget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det vil være rationelt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til beløbet for dem én efter én.
2Før du optager byggeriet må det være usandsynligt essentielt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
3Måske det viser sig at have noget at sige at have samtlige bygningsmaterialer til disposition forud for at du indleder håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en simpel oversigt hvoraf der fremgår alt du har brug for, og som det næste granske hver eneste ting, hvormed du er overbevist om at du har det hele.
4Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette kan du ofte tage et kig på vejrudsigten i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det uventet starter med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det vigtige projekt.
5Du må nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis sikkerhedssko der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
6Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved krævende byggeopgaver. Nogle byggerier stiller krav om mere end en person. Desuden viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder betydelige mængder gavnlig viden, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
8Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt ombygningen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
9Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en klar tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter strategien.
10Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet klar til brug akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at medregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
11Det kan vurderes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du skal skaffe assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at få tilbud fra diverse foretagender.
12Der kommer altid pludselige vanskeligheder når det kommer til store projekter, og pga. dette vurderes det betydningsfuldt at der afsættes rimelig plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En lang række outlets på nettet yder i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtmuligheder til værkstedsbord til børn. En af favoritterne er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig super smart, samt typisk derudover den billigste mulighed for levering.

Du bør omvendt beslutte dig for at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Fragtformen bliver gerne et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld vældig bekvem ift. værkstedsbord til børn online. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på værkstedsbord til børn er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld ifald du har behov for dine nye varer med det samme, så derfor er det komplet klogt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid for værkstedsbord til børn. En stor portion internet virksomheder – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags fragt på utallige produkter online, men vær på vagt da det er påkrævet at du bestiller inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online webshops garanterer portofri levering på værkstedsbord til børn online, men ofte kun når du handler for et konkret beløb. Derudover kunne man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En del webshops udlover klik-og-hent hvor du handler billig værkstedsbord til børn online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler bl.a. klik-og-hent på værkstedsbord til børn i følgende byer:

Thisted, Haslev, Aalborg, Næstved, Jyllinge, Skive, Hedensted, Skanderborg, Middelfart, Gentofte, Valby, Charlottenlund, Farum, Nærum, Ballerup, Lystrup, Hobro, Frederiksberg, Tårnby, Vallensbæk, Nørresundby, Hjørring, Vordingborg, Horsens, Gladsaxe, Odder, Frederikshavn, Aarhus, Solrød Strand, Odense, Haderslev, Helsingør, Stenløse, Frederiksværk, Birkerød, København, Søborg, Rønne, Holstebro, Rødovre, Struer, Roskilde, Esbjerg, Vejle, Brønderslev, Allerød, Viborg, Nyborg, Slagelse, Brønshøj, Albertslund, Svendborg, Virum, Ringsted, Herning, Brøndby, Randers, Rudersdal, Værløse, Ishøj, Ikast, Sønderborg, Lyngby, Nykøbing Falster, Kalundborg, Køge, Dragør, Nakskov, Aabenraa, Åbyhøj, Frederikssund, Korsør, Fredericia, Brabrand, Hvidovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Holbæk, Hillerød, Lillerød, Varde, Ølstykke, Greve, Højbjerg, Hedehusene, Kolding, Vanløse, Kokkedal, Silkeborg, Hørsholm, Tilst, Risskov, og Grenaa, .

Click-and-collect for værkstedsbord til børn er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet værkstedsbord til børn priser og værkstedsbord til børn online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter bl.a. billig værkstedsbord til børn, værkstedsbord til børn tilbud samt køb værkstedsbord til børn, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på værkstedsbord til børn

Det er jo usædvanlig problemfrit for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige værkstedsbord til børn online i blandt flere e-firmaer, og til gengæld har mange internet shops fundet det nødvendigt at tvinge priserne på værkstedsbord til børn kolossalt, og ovenikøbet yde billig levering.

Trods dette kan det til hver en tid blive udbytterigt at eftergå nogle enkelte webshops efter tilbud og rabatter på værkstedsbord til børn online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du må ikke desto mindre være årvågen med, at når en e-handler forhandler billige værkstedsbord til børn online for en pris der kan virke utopisk gunstig, så kan det ofte være en indikator for en svindel internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i en vedtægt, der forsvarer dig som køber imod falske webbutikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at betale omkostningerne til værkstedsbord til børn over flere uger. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at online shoppere som regel leder efter blandt andet værkstedsbord til børn priser og værkstedsbord til børn online. Foruden dette ser man mange gange mennesker efterspørge for eksempel værkstedsbord til børn tilbud, køb værkstedsbord til børn og billig værkstedsbord til børn.

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig helt gunstige chancer for at sondere en stor portion forhenværende kunders reflektioner og af den grund er det godt, at du udforsker online forhandlerens kritik forud for at du handler billige værkstedsbord til børn online.

Facebook indebærer ligeledes faktisk stabile metoder til at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. Tilmed ser vi nogle online forhandlere som gør det muligt at ytre en bedømmelse af deres køb, som desuden kan bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige værkstedsbord til børn online hos en internet forhandler kan de i reglen granske virksomhedens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende, specielt hos de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærket, siden det bør være et bevis på at netbutikken følger de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren jævnligt overværes af fagfolk som behersker de gældende regler.

Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, ifald du møder problemstillinger ved din handel med værkstedsbord til børn. Tilmed foreslår vi at kunden er påpasselig med de mest centrale betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af værkstedsbord til børn online, f.eks. hvilken ombytningsret virksomheden tilbyder.

På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens ordremail, således man en anden gang kan vidne om sin bestilling af værkstedsbord til børn, uanset om man køber hos Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller 10-4.

Karen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Hanne gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Søren H gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Inge gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online indkøb
1Leveringstidspunktet er særdeles vital forudsat du har behov for produkterne nu og her, så derfor er det komplet afgørende at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for værkstedsbord til børn. Adskillige internet webshops garanterer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, men glem ikke at det kræver at bestillingen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt.
2Generelt foreslår vi at finde ud af om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som almindeligvis er en tryghed om at internet butikken imødekommer de danske retningslinjer, samt at online forhandleren jævnligt gennemses af eksperter der kender de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige værkstedsbord til børn hos en internet webshop kunne de på en vis måde betragte webshoppens handelsbetingelser.
3Indtil flere online webshops garanterer levering uden betaling på værkstedsbord til børn, men typisk er det forudsat at du køber for en bestemt pris. Som alternativ bør man udse dig den billigste fragtmulighed, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen bliver mange gange endda rigtig let. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog altid være selv at hente produkterne.
4Før folk køber billige værkstedsbord til børn på en e-shop bør de faktisk se på shoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke videre spændende. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køberen er påpasselig med de mest essentielle regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige værkstedsbord til børn online, til eksempel den returret internet firmaet lover.
5Det er jo efterhånden meget hensigtsmæssigt for os alle at vurdere tilbud online på billige værkstedsbord til børn i blandt diverse online selskaber, og herved garanterer massevis af forhandlere på nettet gratis fragt. Men det kan til hver en tid blive fordelagtigt at kigge forbi et par forskellige internet outlets efter tilbud og udsalg forinden du handler, således at man er skudsikker på at få den billigste pris.
6Størstedelen af shops på nettet yder i vore dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til værkstedsbord til børn. En af de populære er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente ordren præcis når det passer dig. Fragttypen er jo i høj grad fleksibel, samt ofte ligeledes den mest prisbevidste slags levering.
7Trustpilot genererer fuldstændig sikre genveje til at gennemstøve ret mange aktuelle forbrugeres observationer og herved kan det anbefales, at du kigger nærmere på internet butikkens kritik inden du shopper billige værkstedsbord til børn online. Facebook frembyder på samme måde en række ønskværdige chancer for at få indblik i internet webshoppens kundefokus.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig som køber overfor fup online varehuse. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at finansiere betalingen senere.
9Den billigste leveringsløsning vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af internet forretningens lager. Den form for fragt er naturligvis virkelig vital hvis vi mangler værkstedsbord til børn om kort tid. Alternativt så yder indtil flere internet foretagender levering uden betaling, men ofte er det forbeholdt når man shopper for et fastsat beløb.