Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare værkstedsbord på hjul.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige værkstedsbord på hjul fra byggekæde til byggekæde. En del satser på gode priser, hvorimod andre satser på service. Du må afveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af værkstedsbord på hjul.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler produkter fra diverse leverandører, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af værkstedsbord på hjul online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og takket være dette har folk adgang til at handle online og transportere materialerne personligt. Dermed er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er små firmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du ved at købe værkstedsbord på hjul online hos dem.
Forskellige nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du forvente ekstra nyttig sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis værkstedsbord på hjul.
Alverdens niche webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

værkstedsbord på hjul bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

værkstedsbord på hjul silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

værkstedsbord på hjul harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

værkstedsbord på hjul jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man bør ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være afgørende at du har værktøjet tilgængeligt idet du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tage højde for de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
2Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag skal du ofte lægge mærke til vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det uventet går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med det svære byggeprojekt.
3Du bør aldrig negligere sikkerheden, så glem ej beklædning herunder arbejdssko som sikrer dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
4Det er af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være sundt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
5Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de relevante byggematerialer klar i god tid før du går i gang med byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og som det næste tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
6Du finder alverdens instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube bringer dig enormt meget udbytterig viden, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
7Længe før du iværksætter byggeprocessen må det være ganske essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at lave en strømlinet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder arbejdsplanen.
9Det er muligt at hente offentligt tilskud til ombygninger. Det gives forudsat at projektet hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
10Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed ift. krævende byggerier. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt er det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Husk at tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde fremskaffe professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige virksomheder.
12Der viser sig som regel uventede bump på vejen ved større byggeprojekter, og herved kan det være essentielt at der er afsat god nok plads i planen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

Størstedelen af internet shops foreslår i vore dage flere billige fragtmetoder til værkstedsbord på hjul. En af favoritterne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Løsningen er altså rigtig praktisk, samt i mange tilfælde derudover den mest billige type af levering.

Du kan alternativt beslutte dig for at bestille levering til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig sædvanligvis en smule dyrere, men ydermere super overkommelig ved køb af værkstedsbord på hjul online. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du har bopæl nærved online webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på værkstedsbord på hjul er naturligvis meget relevant såfremt vi behøver produktet om få sekunder, og af den grund er det øjensynligt aktuelt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for værkstedsbord på hjul. En lang række internet foretagender – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter online, men vær vagtsom da det kræver at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen afsendt forinden medarbejderne får fri.

Indtil flere e-firmaer frembyder levering uden omkostninger på værkstedsbord på hjul online, men undertiden er det forudsat at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden kunne du gribe den mest prisbevidste fragtform, som ofte vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

En hel del kæder udlover afhentning hvor du handler billig værkstedsbord på hjul hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på værkstedsbord på hjul i følgende byer:

Tilst, Ishøj, Dragør, Lillerød, Aarhus, Nørresundby, Næstved, Højbjerg, Fredericia, Struer, Stenløse, Frederiksværk, Ringsted, Skanderborg, Hillerød, Brabrand, Albertslund, Haslev, Nyborg, Hedensted, Taastrup, Charlottenlund, Hedehusene, Odder, Herlev, Køge, Ikast, Odense, Åbyhøj, Brøndby, Rønne, Lyngby, Værløse, Allerød, Valby, Holstebro, Herning, Sønderborg, Nakskov, Nykøbing Falster, Vejle, Kalundborg, Brønshøj, Hvidovre, Gladsaxe, Viborg, Thisted, Rødovre, Rudersdal, Slagelse, Roskilde, Middelfart, Ballerup, Horsens, Randers, Holbæk, Lystrup, Kolding, Frederiksberg, Hobro, Solrød Strand, Korsør, Skive, Hjørring, Ølstykke, Frederikshavn, Helsingør, Svendborg, Silkeborg, Hørsholm, Birkerød, Glostrup, Vanløse, Nærum, Farum, Søborg, Aabenraa, Grenaa, Aalborg, Tårnby, Jyllinge, København, Kokkedal, Gentofte, Vallensbæk, Brønderslev, Esbjerg, Vordingborg, Virum, Varde, Greve, Frederikssund, Risskov, og Haderslev, .

Click-and-collect af værkstedsbord på hjul er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland).

Ses der på tallene fremstår det markant, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel billig værkstedsbord på hjul og værkstedsbord på hjul tilbud. Vi ser derudover tit internet shoppere søge fx værkstedsbord på hjul priser, værkstedsbord på hjul online og køb værkstedsbord på hjul, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Davidsen.

Gode tilbud på værkstedsbord på hjul

Det er jo særligt fremkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige værkstedsbord på hjul online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og derved har utallige online varehuse været presset til at at trykke udsalgspriserne på værkstedsbord på hjul markant, og derudover yde levering uden betaling.

Til gengæld kan det alligevel blive tiden værd at inspicere nogle enkelte internet selskaber efter billige priser på værkstedsbord på hjul online inden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Man må blot ikke overse, at i tilfælde af at en e-butik udlover billige værkstedsbord på hjul online til en salgspris som er himmelråbende beskeden, så bør det for det meste være et signal om en fup online butik. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, som værner dig som kunde overfor fup internet handler.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du gerne vil afdrage omkostningerne til værkstedsbord på hjul af flere omgange. Dette fås typisk i niche netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Når man ser på tendenserne er det klart, at online shoppere tit kigger efter blandt andet værkstedsbord på hjul priser og værkstedsbord på hjul tilbud. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge blandt andet værkstedsbord på hjul online, køb værkstedsbord på hjul samt billig værkstedsbord på hjul.

Se nærmere på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot bringer dig en lang række pålidelige muligheder for at kortlægge en række øvrige konsumenters erfaringer og derved anbefaler vi, at du beser e-handlens bedømmelser forinden du handler billige værkstedsbord på hjul online.

Facebook præsterer tilsvarende faktisk gavnlige løsninger til at få kendskab til internet butikkens popularitet. Desuden møder vi en række internet outlets som tilbyder kunderne at nedfælde en evaluering af ordreforløbet, hvilket også bør udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige værkstedsbord på hjul online hos en e-forhandler kunne de faktisk studere dens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Et nemmere alternativ kan være at undersøge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en antydning af at webshoppen forsvarer dansk lovgivning, udover at internet butikken fra tid til anden revurderes af sagkyndige som mestrer vilkårene på området.

Det er en rigtig god chance for assistance, ifald du får problemer ved din ordre på værkstedsbord på hjul. Foruden dette går vi ind for at man er hensynstagende til de mest vitale bestemmelser der er gældende for købet af værkstedsbord på hjul online, fx hvilken returpolitik internet selskabet garanterer.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man i fremtiden kan bevise sit køb af værkstedsbord på hjul, uagtet om man har bestilt fra Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark eller Bygma.

Martin Madsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Charlotte J gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Marianne B gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Inger gav 5 stjerner

Alt ok

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er en del af en forordning, som værner os imod uærlige internet selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du vil klare beløbet i flere bidder.
2Før folk køber billige værkstedsbord på hjul hos en online virksomhed kunne de til hver en tid sætte sig ind i deres forretningsbetingelser, men det er oftest et tidskrævende arbejde. Desuden slår vi et slag for at køber er vidende om de mest betydningsfulde reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige værkstedsbord på hjul online, som eksempelvis hvilken bytteret internet shoppen garanterer.
3Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du befinder dig lige ved online butikkens hjemsted. Den leveringsudgave er jo særdeles betydningsfuld såfremt vi mangler værkstedsbord på hjul straks. Alternativt så lover enkelte online webshops billig fragt, men oftest kræves det at du shopper for en præcis sum.
4Trustpilot resulterer i visse gavnlige løsninger til at inspicere adskillige forhenværende forbrugeres iagttagelser og herved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på online forretningens vurderinger forud for at du handler billige værkstedsbord på hjul online. Facebook resulterer i tilsvarende egentlig belejlige muligheder for at få et kig ind i internet forretningens troværdighed.
5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være yderst central ifald du behøver produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det sandelig væsentligt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved værkstedsbord på hjul. Adskillige online webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter, som imidlertid er betinget af at ordren gennemføres forud for et angivent tidspunkt.
6Temmelig mange forhandlere på nettet foreslår i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til værkstedsbord på hjul. Et hit er i dag udleveringssteder, som gør det muligt at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Den er jo virkelig let, samt tit tilmed den mest prisbevidste leveringsmanér.
7Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige værkstedsbord på hjul hos flere netshops, og ergo præsterer adskillige internet varehuse levering uden gebyr. Det kan stadigvæk vise sig fordelagtigt at undersøge et par internet outlets efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
8Generelt tilråder vi at undersøge om internet selskabet er e-mærket medlem, hvilket skulle være en sikring om at webshoppen efterfølger dansk lovgivning, udover at online firmaet rutinemæssigt besøges af eksperter der har megen viden om lovene på området. Før folk køber billige værkstedsbord på hjul på en online butik kan man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsaftale.
9Indtil flere online outlets lover portofri levering på værkstedsbord på hjul, men i reglen afkræver det at man handler for en konkret sum. I øvrigt må man foretrække den mest letkøbte fragttype, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Denne er undertiden endda ualmindeligt fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.