Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring værkstedsbord med hjul.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens betingelser.
Der er variationer i salgspriserne på billige værkstedsbord med hjul hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har lave priser, hvorimod nogle fokuserer på service. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare værkstedsbord med hjul.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har du adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt endda have varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre sælger produkter fra forskellige leverandører, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af værkstedsbord med hjul online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher ved ekstremt meget om deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Herved kan du opleve ekstremt nyttig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis værkstedsbord med hjul.
Alverdens specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller værkstedsbord med hjul online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark
værkstedsbord med hjul jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

værkstedsbord med hjul silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

værkstedsbord med hjul harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

værkstedsbord med hjul bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de fornødne materialer disponible på forhånd inden du begynder håndværket. Du kan forfatte en simpel liste hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
2Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer miljøet.
3Der findes stribevis af instruktioner og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med temmelig meget nyttig information, ikke mindst når du skriver søgeordene på engelsk.
4For projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den årsag kan du hyppigt se meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit komplicerede projekt.
5Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være fordelagtigt at notere alle omkostninger, og herefter gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
6Før du påbegynder byggeriet kan det vise sig ret fornuftigt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7Du bør gennemtænke hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at få professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Når du skal have eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at modtage prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
8Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprocessen, især når det er omfattende byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter behøver flere personer. Dertil må det være hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
9Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet tidsplan, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
10Du må på ingen måde undvære grej. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har grejet klar til brug inden du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
11Der viser sig næsten altid uforudsete vanskeligheder når det gælder svære opgaver, og ergo er det betydningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i kalenderen, som gør at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
12Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ikke påklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig mod mulige risici. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, især såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
De højest bedømte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget flot. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Temmelig mange outlets på nettet giver i øjeblikket mange forskellige billige fragtformer til værkstedsbord med hjul. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente din pakke lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig yderst gnidningsløs, og endda derudover den mest letkøbte leveringsudgave.

Du burde ydermere påtænke at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver ofte et hak mindre billig, men ligeledes ualmindeligt let gængelig ift. værkstedsbord med hjul online. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men dette står og falder med at du bor lige ved e-forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på værkstedsbord med hjul kan være super vigtig hvis man står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at man kigger nærmere på leveringstiden ved værkstedsbord med hjul. Masser af online forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på massevis af varer online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer ordnet inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle enkelte webbutikker tilbyder levering uden gebyr på værkstedsbord med hjul online, men tit er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum. I øvrigt skal du foretrække den billigste leveringsmodel, der tit er at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

En stor portion netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig værkstedsbord med hjul hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma og Bauhaus. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på værkstedsbord med hjul i følgende byer:

Helsingør, Korsør, Rønne, Aabenraa, Frederiksværk, Hedensted, Allerød, København, Herning, Haderslev, Næstved, Randers, Hjørring, Åbyhøj, Køge, Haslev, Brøndby, Ishøj, Solrød Strand, Valby, Fredericia, Højbjerg, Esbjerg, Gladsaxe, Hørsholm, Holbæk, Viborg, Varde, Jyllinge, Glostrup, Aalborg, Middelfart, Hillerød, Vordingborg, Værløse, Nyborg, Hvidovre, Stenløse, Ringsted, Roskilde, Skanderborg, Rødovre, Kolding, Hedehusene, Søborg, Charlottenlund, Hobro, Frederikssund, Herlev, Slagelse, Lystrup, Horsens, Brønshøj, Nykøbing Falster, Rudersdal, Ballerup, Dragør, Brabrand, Risskov, Nærum, Vanløse, Skive, Frederikshavn, Tilst, Vejle, Ølstykke, Kokkedal, Vallensbæk, Tårnby, Albertslund, Birkerød, Svendborg, Greve, Lyngby, Silkeborg, Gentofte, Holstebro, Struer, Taastrup, Odense, Kalundborg, Thisted, Nakskov, Sønderborg, Lillerød, Ikast, Grenaa, Nørresundby, Frederiksberg, Brønderslev, Virum, Farum, Aarhus, og Odder, .

Afhentning ift. værkstedsbord med hjul er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når vi kigger i data er det markant, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis værkstedsbord med hjul priser og værkstedsbord med hjul tilbud. Man ser derudover typisk online shoppere lede efter blandt andet køb værkstedsbord med hjul, billig værkstedsbord med hjul og værkstedsbord med hjul online, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus.

Priser på værkstedsbord med hjul

Det er jo efterhånden rigtig ligetil for alle og enhver at finde de laveste priser på billige værkstedsbord med hjul online på tværs af webshops, og herved har en hel del online forhandlere været presset til at at stampe priserne på værkstedsbord med hjul kolossalt, og endda sikre fri fragt.

Men det kan til hver en tid blive lønnende at tjekke indtil flere internet foretagender efter tilbud og rabatter på værkstedsbord med hjul online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark og Davidsen.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webshop reklamerer billige værkstedsbord med hjul online på tilbud til en tilbudspris der er ubegribelig gunstig, kan det for det meste være et faresignal om en uægte online shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre en del af en vedtægt, hvilket støtter folk imod uærlige butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere regningen på værkstedsbord med hjul over flere uger. Det fås som regel ved niche netbutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når man ser på data er det markant, at netshoppere typisk søger bl.a. værkstedsbord med hjul priser og køb værkstedsbord med hjul. Man ser desuden mange gange internet shoppere søge for eksempel værkstedsbord med hjul online, billig værkstedsbord med hjul samt værkstedsbord med hjul tilbud.

Tjek tidligere køberes vurderinger

Trustpilot fremskaffer visse ønskværdige løsninger til at undersøge diverse forhenværende køberes synspunkter og af den grund stiller vi forslag om, at du udforsker online butikkens omtaler inden du køber billige værkstedsbord med hjul online.

Facebook medfører ligeledes en del passelige løsninger til at få kendskab til e-handlens kundefokus. Her møder vi mange forretninger på nettet hvor man kan udforme en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige værkstedsbord med hjul online hos en webshop burde de i reglen se på netbutikkens vilkår, men det er for det meste ikke særlig sjovt, særligt på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være et fingerpeg om at e-firmaet anerkender de opstillede regler, samt at online firmaet regelmæssigt revideres af jurister som er indført i lovene på området.

Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for vanskeligheder ved dit køb af værkstedsbord med hjul. Endvidere foreslåes det at du er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der har indflydelse på købet af værkstedsbord med hjul online, fx hvilken ombytningsret online virksomheden bruger.

I relation til det er det desuden afgørende, at man stadig sikrer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan eftervise sin bestilling af værkstedsbord med hjul, uafhængig af om man har bestilt fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark eller Silvan.

Martin Nielsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Rasmus N gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Charlotte J gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Birthe F gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Den mest prisbevidste slags levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men det beroer på at du opholder dig i kort afstand af e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsudgave kan vise sig at være rigtig væsentlig om vi absolut skal bruge værkstedsbord med hjul lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet handler portofri levering, men i reglen afkræver det at du køber for en konkret sum.
2Nogle enkelte online outlets tilbyder levering uden betaling på værkstedsbord med hjul, men oftest kun såfremt du indkøber for en fastsat sum. Ellers burde man beslutte sig for den mest billige leveringsmåde, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig i regelen endvidere yderst ligetil. Den mest letkøbte fragtmetode er dog selv at hente varerne.
3Trustpilot medfører uden sammenligning fantastiske løsninger til at studere diverse eksisterende brugeres kritik og på grund af dette er det klogt, at du eftersøger netbutikkens kritik inden du shopper billige værkstedsbord med hjul online. Facebook byder på tilsvarende en række stabile muligheder for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed.
4Leveringshastigheden er jo meget relevant såfremt man har behov for din pakke fluks, og med det formål er det faktisk afgørende at vi tjekker den anslåede leveringsdato på værkstedsbord med hjul. Mange webbutikker reklamerer med billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, men som trods alt betinges af at transaktionen realiseres før et aftalt klokkeslæt.
5Det er ekstremt smertefrit for enhver at sammenligne priser online på billige værkstedsbord med hjul hos forskellige internet varehuse, og til gengæld yder flere butikker på nettet portofri levering. Derfor kan det immervæk blive lukrativt at efterprøve nogle enkelte outlets på nettet efter billige priser før du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.
6Inden nogen bestiller billige værkstedsbord med hjul på en butik på nettet kan man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsaftale, dog er det normalt et omfattende projekt. Derudover anbefaler vi at du er klar over de mest vitale vilkår der influerer på bestillingen af billige værkstedsbord med hjul online, fx den bytteret e-butikken garanterer.
7Generelt går vi ind for at undersøge om netshoppen er e-mærket, siden det burde være en indikator for at online forhandleren overholder de officielle regler, tillige med at online forhandleren tit tilses af jurister som har megen viden om lovene på området. Forud for at folk shopper billige værkstedsbord med hjul hos en butik kan de helt sikkert få overblik over e-shoppens regler.
8Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en ordning, hvilket sikrer dig imod bedrageriske e-forretninger. Alternativt burde du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at betale pengene ude i fremtiden.
9En masse e-shops udlover i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til værkstedsbord med hjul. Den mest populære er i dag udleveringssteder, som gør at du kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså ultra gnidningsløs, og desuden ligeledes den billigste leveringsmåde.