Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15
3.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige værkstedsbord 2 meter hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på lave priser, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af værkstedsbord 2 meter.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare værkstedsbord 2 meter.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har du valget om at bestille online og fragte varerne selv. Af den grund har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed få produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra diverse nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af værkstedsbord 2 meter online.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du få endnu mere kompetent service fra nogle der er specialister i lige præcis værkstedsbord 2 meter.
De fleste niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som tit er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller værkstedsbord 2 meter online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
værkstedsbord 2 meter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

værkstedsbord 2 meter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

værkstedsbord 2 meter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

værkstedsbord 2 meter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdssko som hjælp mod mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, især hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
2Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter altså at renoveringen influerer positivt på planeten.
3Længe før du påbegynder arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde en række regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at lave en klar strategi, der beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
5Husk at gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Hvis du sikrer dig professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
6Du skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig af stor betydning at have grejet tilgængeligt før du indleder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
7Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til arbejdet, navnlig når det er vigtige byggeprojekter. Omfangsrige ting behøver flere end en enkelt person. Samtidig er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Du kan finde utrolig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig enormt meget anvendelig oplysning, særligt når du bruger engelske søgeord.
9Det kan vise sig at være essentielt at lave et regnskab for projektet, så du har styr på økonomien. Det kan være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge online tilbud på hver enkelt.
10Der præsenterer sig som regel uforudsete problemer i forbindelse med omfattende opgaver, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter nok tid i planen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor kan du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du lige står midt i dit krævende byggeprojekt.
12Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de fornødne byggematerialer handlet ind i god tid før du går til værks med projektet. Du bør sammensætte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og så gennemgå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En stor portion internet outlets giver heldigvis en lang række forskellige billige fragtløsninger til værkstedsbord 2 meter. En der er meget populær er i vore dage afhentningssteder, hvor du selv kan hente din ordre når der er tid til det. Den er altså i høj grad let gængelig, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte fragtform.

Du burde lige så vel udse dig at bestille varerne til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver ofte en tand dyrere, men endvidere særligt let ift. værkstedsbord 2 meter online. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du er med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på værkstedsbord 2 meter er jo meget udslagsgivende om du absolut skal bruge din ordre om kort tid, så af den grund er det sandelig centralt at man gransker tidshorisonten for levering på værkstedsbord 2 meter. En del e-forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, som imidlertid er forudsat at du når at bestille forinden et fastsat klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen på posthuset inden de logistikansatte har fyraften.

Visse internet forhandlere præsterer levering uden beregning på værkstedsbord 2 meter online, men typisk er det så præmissen at man bestiller for en bestemt sum. Desuden kunne man udse dig den billigste form for levering, hvilket ofte er at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En del byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man køber billig værkstedsbord 2 meter hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på værkstedsbord 2 meter i disse byer:

Ishøj, Nærum, Aabenraa, Fredericia, Rønne, Allerød, Frederikshavn, Virum, Kalundborg, Herlev, Holbæk, Vordingborg, Jyllinge, Charlottenlund, Brabrand, Vallensbæk, Hillerød, Glostrup, Tilst, Skive, København, Nykøbing Falster, Hjørring, Værløse, Slagelse, Tårnby, Ballerup, Sønderborg, Nørresundby, Haslev, Birkerød, Nyborg, Thisted, Odder, Kokkedal, Åbyhøj, Svendborg, Næstved, Silkeborg, Stenløse, Brønshøj, Greve, Struer, Holstebro, Hedehusene, Risskov, Brøndby, Randers, Vanløse, Helsingør, Ringsted, Lystrup, Lyngby, Ikast, Middelfart, Aalborg, Søborg, Korsør, Esbjerg, Nakskov, Grenaa, Solrød Strand, Viborg, Rødovre, Dragør, Valby, Kolding, Hobro, Odense, Frederikssund, Hvidovre, Herning, Køge, Haderslev, Horsens, Højbjerg, Roskilde, Vejle, Brønderslev, Skanderborg, Taastrup, Lillerød, Hørsholm, Farum, Hedensted, Ølstykke, Varde, Gladsaxe, Frederiksværk, Rudersdal, Gentofte, Aarhus, Albertslund, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent af værkstedsbord 2 meter er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at folk tit kigger efter blandt andet værkstedsbord 2 meter online og værkstedsbord 2 meter tilbud. Derudover ser vi mange gange mennesker efterspørge bl.a. køb værkstedsbord 2 meter, billig værkstedsbord 2 meter og værkstedsbord 2 meter priser, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Få rabat på værkstedsbord 2 meter

Det har vist sig at være meget bekvemt for os alle at sammenligne tilbud på billige værkstedsbord 2 meter online fra flere e-shops, og derved har utallige online selskaber set sig tvunget til at nedbringe priserne på værkstedsbord 2 meter helt i bund, og endda garantere gebyrfri levering.

Men det kan imidlertid blive udbytterigt at efterprøve indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på værkstedsbord 2 meter online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør bare huske på, at ifald en online virksomhed afsætter billige værkstedsbord 2 meter online til en pris som kan virke utrolig billig, så kunne det for det meste være en indikation på en svindel internet handler. Kortkøb er på den anden side en del af en lovbestemmelse, hvilket værner kunden overfor uærlige e-forhandlere.

Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække omkostningerne til værkstedsbord 2 meter over flere uger. Dette fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på data bliver det markant, at internetbrugere som regel søger efter for eksempel billig værkstedsbord 2 meter og værkstedsbord 2 meter online. Foruden dette oplever man typisk folk søge efter blandt andet værkstedsbord 2 meter priser, værkstedsbord 2 meter tilbud samt køb værkstedsbord 2 meter.

Se nærmere på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer fuldt ud fine genveje til at gennemsøge adskillige aktuelle kunders synspunkter og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du studerer netbutikkens omtaler forud for at du shopper billige værkstedsbord 2 meter online.

Facebook frembringer ydermere de facto passende løsninger til at få indsigt i online shoppens popularitet. Tilmed møder vi en del internet shops hvor kunder kan publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige kan udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige værkstedsbord 2 meter online i en e-handler behøver man i og for sig sætte sig ind i dens handelsvilkår, men det er i reglen ikke særlig spændende, særligt på de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om e-shoppen er e-mærket, fordi det generelt er en påvisning af at internet forretningen retter sig efter de opstillede regler, udover at e-shoppen undertiden kontrolleres af fagmænd der har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig genvej til at få hjælp, når du udsættes for dilemmaer som følge af din bestilling af værkstedsbord 2 meter. Ligeledes er det at foretrække at kunden er på vagt for de mest centrale retningslinjer der har betydning for bestillingen af værkstedsbord 2 meter online, for eksempel den byttepolitik virksomheden bruger.

I den relation er det tilmed essesentielt, at man stadig sikrer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bevise bestillingen af værkstedsbord 2 meter, uagtet om man handler hos Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Søren gav 4 stjerner

Det var godt !

Pia A gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jens gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Enkelte internet webshops præsterer fragt uden beregning på værkstedsbord 2 meter, men i reglen kun når man handler for et fastslået beløb. Derudover skal man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Muligheden er jævnligt desuden ekstremt gnidningsløs. Den mest billige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
2Generelt slår vi et slag for at bemærke om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en indikation om at e-handlen efterlever gældende dansk lovgivning, samt at internet virksomheden en gang i mellem undersøges af jurister der har indsigt i lovgivningen. Før folk handler billige værkstedsbord 2 meter i en butik burde man principielt granske e-shoppens handelsvilkår.
3Fragttiden er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld forudsat du har behov for din ordre om kort tid, så af den grund er det tydeligvis afgørende at vi gransker leveringstiden ved værkstedsbord 2 meter. Størstedelen af online varehuse tilbyder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men som imidlertid er underforstået at ordren indsendes før et fastslået klokkeslæt.
4Før nogen shopper billige værkstedsbord 2 meter hos en internet virksomhed behøver man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt. Ydermere støtter vi at man er på vagt for de mest aktuelle reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige værkstedsbord 2 meter online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet selskabet tilbyder.
5Det er i dag meget enkelt for enhver at finde information om priser online på billige værkstedsbord 2 meter i blandt flere internet shops, og af den grund frembyder mange shops på nettet portofri levering. Det kan dog trods alt vise sig rentabelt at se nærmere på enkelte internet forretninger efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en retningslinje, der forsvarer dig som kunde overfor fup internet virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at dække betalingen af flere omgange.
7Trustpilot yder rigtig værdifulde chancer for at betragte en længere række aktuelle konsumenters reflektioner og af den grund kan det anbefales, at du vurderer netshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige værkstedsbord 2 meter online. Facebook præsterer lignende relativt strålende muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus.
8Flere internet varehuse foreslår nu om stunder mange forskellige billige fragtformer til værkstedsbord 2 meter. Den mest almindelige er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte varer den dag der passer dig. Fragttypen er jo ultra ligetil, og oftest ydermere den mest prisbevidste leveringsmanér.
9Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringstype kan vise sig at være rigtig vigtig i tilfælde af at man mangler værkstedsbord 2 meter øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer enkelte internet forretninger gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du aftager for en bestemt sum.