Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring værkstedsbord 150 cm.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør man kende virksomhedens regler.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige værkstedsbord 150 cm hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver gode tilbud, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Nogle byggekæder sælger et stort vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot værkstedsbord 150 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og dermed har man chancen for at bestille online og hente materialerne personligt. Af den grund kan du overveje at undvære fragten, samt sågar hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre køber produkter fra mange nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af værkstedsbord 150 cm online.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem forventes det at du får super nyttig assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis værkstedsbord 150 cm.
Størsteparten af online nichebutikker producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du en billig pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille værkstedsbord 150 cm online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark
værkstedsbord 150 cm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

værkstedsbord 150 cm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

værkstedsbord 150 cm bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

værkstedsbord 150 cm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive økonomisk at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde billige priser på dem hver især.
2Måske kan det blive at have noget at sige at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du går i gang med dit arbejde. Du kunne udarbejde en enkel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
3Der præsenterer sig ofte utidige problematikker i tilfælde med krævende byggeprojekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes nok tid i kalenderen, som bidrager til at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
4Du må for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så glem ej påklædning som fx arbejdshjelm som hjælp mod potentielle ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke får hjælp fra en professionel.
5For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit se vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige byggeprojekt.
6Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af store ombygninger. Krævende projekter stiller krav om flere personer. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
7Du bør gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at hente en pris fra diverse leverandører.
8Forinden du igangsætter byggeriet kan det være ufatteligt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
9Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til meget gavnlig information, navnligt såfremt man benytter den engelske version.
10I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til renoveringer. Det fås såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
11Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet plan, der fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter oversigten.
12Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Det er meningsfuldt at have grejet tilgængeligt når du går løs med byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

De fleste online firmaer udlover efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsformer til værkstedsbord 150 cm. Den mest anvendte er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo yderst overkommelig, samt desuden endvidere den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde ydermere foretrække at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er som regel en lille smule mere omkostningsfuld, men på den anden side rigtig overkommelig med værkstedsbord 150 cm online. Den mindst kostelige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på værkstedsbord 150 cm kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld når vi mangler din pakke fluks, så derfor er det relativt fornuftigt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet for værkstedsbord 150 cm. Masser af online varehuse – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter online, der dog afhænger af at ordren laves tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen ordnet inden de logistikansatte har fyraften.

Nogle forretninger på nettet sikrer gratis fragt på værkstedsbord 150 cm online, men i reglen kun ifald du handler for et præcist beløb. Alternativt kan du tage den billigste fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man handler billig værkstedsbord 150 cm derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4 og Silvan. De yder fx klik-og-hent på værkstedsbord 150 cm i følgende byer:

Silkeborg, Rudersdal, Greve, Skanderborg, Stenløse, Lyngby, Skive, Jyllinge, Fredericia, Helsingør, Holstebro, Nærum, Frederikshavn, Lillerød, Tårnby, Taastrup, Birkerød, Herlev, Odder, Odense, Solrød Strand, Roskilde, Nørresundby, Aalborg, Slagelse, Esbjerg, Brabrand, Albertslund, Vanløse, Åbyhøj, Frederiksberg, Ikast, Risskov, Randers, Nykøbing Falster, Brønderslev, Vallensbæk, Næstved, Sønderborg, Kolding, Hvidovre, Køge, Ringsted, Valby, Virum, Ølstykke, Gentofte, Vordingborg, Aabenraa, Søborg, Lystrup, Værløse, Vejle, Gladsaxe, Brøndby, Herning, Haslev, Viborg, Hørsholm, Tilst, Nakskov, Farum, Struer, Hedehusene, Højbjerg, Thisted, Hedensted, Dragør, Kokkedal, Korsør, Ballerup, Aarhus, Frederiksværk, Haderslev, Charlottenlund, København, Hobro, Holbæk, Svendborg, Glostrup, Middelfart, Hjørring, Rønne, Rødovre, Grenaa, Varde, Frederikssund, Nyborg, Allerød, Hillerød, Kalundborg, Horsens, Ishøj, og Brønshøj, .

Klik-og-hent ift. værkstedsbord 150 cm er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at folk ofte leder efter fx køb værkstedsbord 150 cm og billig værkstedsbord 150 cm. Man ser desuden mange gange mennesker lede efter eksempelvis værkstedsbord 150 cm tilbud, værkstedsbord 150 cm online samt værkstedsbord 150 cm priser, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på værkstedsbord 150 cm

Det er ultra smertefrit for enhver at analysere tilbud på billige værkstedsbord 150 cm online i blandt flere e-handler, og for det har en hel del online forretninger været tvunget til at presse priserne på værkstedsbord 150 cm eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde levering uden betaling.

Det kan imidlertid blive lukrativt at studere forskellige internet shops i Danmark efter billige priser på værkstedsbord 150 cm online inden du handler, således at du er tryg ved at få den bedste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma og Silvan.

Man bør dog være obs på, at ifald en forhandler på nettet afhænder billige værkstedsbord 150 cm online på tilbud til en salgspris som anses for ufattelig fremragende, så kan det for det meste være en indikator for en uoprigtig online virksomhed. Handler med kort er trods alt indbefattet af en anordning, som dækker dig som kunde overfor bedrageriske internet virksomheder.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække omkostningerne til værkstedsbord 150 cm over tid. Dette tilbydes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger fx billig værkstedsbord 150 cm og værkstedsbord 150 cm priser. Man ser derudover ofte netshoppere søge fx værkstedsbord 150 cm tilbud, værkstedsbord 150 cm online samt køb værkstedsbord 150 cm.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot forærer dig rigtig gunstige chancer for at gøre dig bekendt med en hel del tidligere brugeres kritik og derfor foreslår vi, at du kigger på internet butikkens vurderinger forud for at du shopper billige værkstedsbord 150 cm online.

Facebook forærer dig endvidere en række fremragende løsninger til at få en idé om netshoppens pålidelighed. Her møder vi mange online forretninger hvor folk kan notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige værkstedsbord 150 cm online i en butik bør man når alt kommer til alt skimme netshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne et omfattende arbejde, især med de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag er at undersøge om internet forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en sikring om at e-shoppen forsvarer de danske love, tillige med at e-handlen ofte ses til af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for bistand, ifald du forvoldes problemer ved din ordre på værkstedsbord 150 cm. Dertil er det anbefalelsesværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af værkstedsbord 150 cm online, fx hvilken returret online butikken har.

Derfor er det tillige vigtigt, at man permanent beholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan bevise sit køb af værkstedsbord 150 cm, uagtet om man shopper hos Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller XL-Byg.

Per R gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Michael gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Maria H gav 5 stjerner

Hurtig levering

Pia Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til online shopping
1Trustpilot forærer dig altid anstændige muligheder for at eftergå adskillige aktuelle forbrugeres anmeldelser og af den grund er det klogt, at du gennemgår online shoppens anmeldelser før du køber billige værkstedsbord 150 cm online. Facebook indebærer desuden ultra fordelagtige metoder til at få en idé om online forhandlerens kundefokus.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig essentiel i tilfælde af at man behøver varerne nu og her, så af den grund er det naturligvis essentielt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato for værkstedsbord 150 cm. En lang række internet forretninger tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, men som trods alt beroer på at ordren laves før et givent tidspunkt.
3Enkelte e-forhandlere tilbyder fragt uden omkostninger på værkstedsbord 150 cm, men ofte er det forudsat at der indkøbes for en konkret sum. Desuden skulle du snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop. Fragtformen bliver uheldigvis endda yderst praktisk. Den billigste leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
4Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, der skærmer dig som kunde imod uoprigtige internet handler. Alternativt burde du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at betale omkostningerne i flere bidder.
5Masser af online shops udlover i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmåder til værkstedsbord 150 cm. Det mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente produkterne når der er mulighed for det. Denne er nemlig super nem, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsmulighed.
6Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det afhænger af at du befinder dig lige ved internet butikkens arbejdslager. Den form for levering er naturligvis ultra afgørende såfremt vi har behov for værkstedsbord 150 cm om få sekunder. Alternativt så sikrer visse e-butikker portofri levering, men for det meste er det så præmissen at der købes for et bestemt beløb.
7Generelt slår vi et slag for at efterse om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været en forsikring om at online webshoppen forstår de opstillede regler, tillige med at virksomheden fra tid til anden besøges af jurister som er meget fortrolige de gældende love. Forud for at nogen bestiller billige værkstedsbord 150 cm på en online forretning burde de for at være på den sikre side læse shoppens forretningsaftale.
8Forinden folk handler billige værkstedsbord 150 cm hos en netbutik behøver man utvivlsomt tage stilling til webshoppens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de grundlæggende reglementer der har indvirkning på handlen med billige værkstedsbord 150 cm online, som eksempelvis den bytteret e-forretningen benytter.
9Det har vist sig at være yderst enkelt for folk at finde information om priser online på billige værkstedsbord 150 cm hos forskellige online forhandlere, og på grund af dette garanterer massevis af internet selskaber i Danmark gratis levering. Dog kan det alligevel vise sig fordelagtigt at efterprøve nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.