Easy Drain BOX 10 C Antracit - vægniche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 Vægniche med spejl 30x30x7 cm rustfrit stål
3.672 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 Vægniche med spejl 60x30x7 cm rustfrit stål
5.195 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Børstet rustfritstål - væg niche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 Væg niche 15x30x7 cm rustfrit stål
2.546 kr.
Mere info
Easy Drain Container - ROLL toiletopbevaring papirholder & rulleholder firkantet børstet rustfrit stål
5.080 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Hvid - vægniche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Cremet - vægniche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Hvid - vægniche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Cremet - vægniche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 Væg niche med spejl 60x30x10 cm rustfrit stål
6.283 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 vægniche 60x30x7 cm rustfrit stål
3.442 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Hvid - vægniche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Cremet - vægniche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Børstet rustfritstål - væg niche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 Vægniche 120x30x7 cm rustfrit stål
4.785 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 Vægniche 90x30x7 cm rustfrit stål
4.286 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 7 Væg niche med låge 15x30x7 cm rustfrit stål
3.263 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Antracit - vægniche 60x30x10 cm, inkl Rohbauset
5.614 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Antracit - vægniche 15x30x10 cm, inkl Rohbauset
3.677 kr.
Mere info
Easy Drain BOX 10 C Børstet rustfritstål - væg niche 30x30x10 cm, inkl Rohbauset
4.257 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt hos de gængse byggecentre.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare vægniche.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du vælge et andet.
For en del er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage gode råd til valg af vægniche.
Der er variationer i prisen på billige vægniche fra netbutik til netbutik. En del vil have gode tilbud, hvorimod nogle satser på kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra talrige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af vægniche online.
De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og pga. det har kunderne tilbuddet om at købe online og køre materialerne selv. Som følge af det kan du overveje at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er mindre firmaer, som typisk er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du bestiller vægniche online på deres webshop.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo bør du modtage endnu mere informativ service fra ansatte som er eksperter i lige præcis vægniche.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

vægniche harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

vægniche bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vægniche jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

vægniche silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig aldeles fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der være forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp imod hændelige skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke får hjælp fra en ekspert.
3Man vil for alt i verden ikke undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har værktøjet ved hånden inden du tager fat på byggeprojektet. Glem ikke at indregne disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
4Husk at du kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås hvis projektet gør en forskel for klimaet. Støtten beroer altså på at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Det kan vise sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer til rådighed inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammensætte en punktforms indkøbsliste som samler de materialer der er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
6Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Hvis du køber assistance fra en professionel anbefales det at hente forslag fra diverse virksomheder.
7Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive fornuftigt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man bør nedfælde den billigste pris på dem alle sammen.
8Der ligger stribevis af artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver en masse konstruktiv information, navnligt såfremt du kigger på engelsk.
9Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal liste en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver tidsplanen.
10Det kan overvejes at søge assistance til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er omfattende byggeprocesser. Større byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig viser det sig hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
11For opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag skal du tit tjekke vejrforudsigelserne i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
12Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det handler om omfangsrige opgaver, og pga. dette vil det være afgørende at der er afsat god nok plads i agendaen, som bidrager til at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Adskillige online virksomheder giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmidler til vægniche. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du selv kan hente pakken præcis når det passer dig. Den er jo virkelig gnidningsløs, og i mange tilfælde ligeledes den prisbilligste leveringsmulighed.

Du kunne derudover afveje for og imod at få ordren leveret hjem til dig privat eller til dit arbejde. Den er undertiden et hak mere pebret, men lige så vel virkelig smart ved køb af vægniche online. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det forudsætter at du lever med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på vægniche er særligt betydningsfuld ifald vi behøver produkterne straks, og i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for vægniche. Mange internet forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter online, men som trods alt antager at ordren laves forinden et aftalt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne afsendt inden de logistikansatte får fri.

Nogle internet varehuse yder gebyrfri levering på vægniche online, men undertiden under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. Derudover bør du gribe den mindst kostelige løsning til levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted.

Store kæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig vægniche på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på vægniche i følgende byer:

Ølstykke, Nyborg, Hedensted, København, Helsingør, Ballerup, Odder, Nørresundby, Ikast, Lyngby, Randers, Albertslund, Vallensbæk, Gladsaxe, Roskilde, Risskov, Frederiksværk, Glostrup, Aabenraa, Viborg, Esbjerg, Hvidovre, Struer, Svendborg, Brønderslev, Næstved, Nakskov, Herlev, Jyllinge, Brøndby, Sønderborg, Odense, Herning, Rønne, Ishøj, Nærum, Dragør, Hillerød, Aalborg, Virum, Kolding, Kokkedal, Charlottenlund, Vanløse, Højbjerg, Slagelse, Ringsted, Brabrand, Lystrup, Taastrup, Thisted, Korsør, Søborg, Haderslev, Greve, Nykøbing Falster, Varde, Silkeborg, Hedehusene, Brønshøj, Grenaa, Rudersdal, Skive, Horsens, Tilst, Hobro, Allerød, Fredericia, Farum, Frederiksberg, Åbyhøj, Haslev, Vordingborg, Stenløse, Vejle, Hørsholm, Rødovre, Holstebro, Værløse, Holbæk, Birkerød, Kalundborg, Solrød Strand, Skanderborg, Aarhus, Frederikssund, Hjørring, Gentofte, Køge, Frederikshavn, Valby, Middelfart, Tårnby, og Lillerød, .

Click-and-collect for vægniche er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. køb vægniche og vægniche tilbud. Man ser desuden typisk internet shoppere efterspørge blandt andet vægniche priser, vægniche online og billig vægniche, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og 10-4.

Få rabat på vægniche

Det har vist sig at være usædvanlig enkelt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige vægniche online på diverse internet selskaber, og følgelig har de fleste internet selskaber i Danmark været presset til at at nedsætte prisen på vægniche enormt, og ydermere sikre levering uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid vise sig indbringende at inspicere nogle forskellige e-butikker efter billige priser på vægniche online før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør imidlertid være obs på, at ifald en netshop tilbyder billige vægniche online for en tilbudspris der virker grænseløst overkommelig, så kunne det undertiden være et symbol på en uærlig e-forhandler. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af en forordning, der sikrer kunden overfor fup forhandlere på nettet.

Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at klare beløbet til vægniche ude i fremtiden. Det fås normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at folk ofte kigger efter eksempelvis vægniche online og vægniche priser. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter bl.a. billig vægniche, køb vægniche og vægniche tilbud.

Tjek tidligere kunders evalueringer

Trustpilot leverer ret så pæne chancer for at gennemstøve mange tidligere forbrugeres synspunkter og herved er det fornuftigt, at du gennemsøger online virksomhedens ratings forud for at du shopper billige vægniche online.

Facebook fremskaffer desuden super fordelagtige muligheder for at få indblik i online butikkens kundefokus. Desuden er der en række netshops som tilbyder folk at formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde burde anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige vægniche online hos en internet virksomhed bør de uden tvivl studere e-butikkens betingelser, dog er det undertiden ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

En nem løsning kan derfor være at efterse om e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en indikation om at webbutikken opretholder gældende dansk lovgivning, udover at internet butikken regelmæssigt tilses af eksperter som har meget erfaring med reglementet på området.

Det giver dig anledning til hjælpende service, ifald du oplever besvær med dit køb af vægniche. Udover dette er det at foretrække at kunden er omhyggelig omkring de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af vægniche online, som fx hvilken byttepolitik forretningen anvender.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man stadig gemmer sin ordrekvittering, således man når som helst kan bevidne bestillingen af vægniche, uanset om man har købt hos Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Helle Johansen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Tina J gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Birthe Olsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Mads Møller gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot præsterer forholdsvis gavnlige chancer for at gennemgå en hel del aktuelle brugeres erfaringer og herved anbefales det, at du undersøger internet forhandlerens bedømmelser inden du bestiller billige vægniche online. Facebook fører til lignende uden sammenligning uafhængige løsninger til at få kendskab til online butikkens pålidelighed.
2Den mest letkøbte type af levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du bor med kort afstand til e-forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for fragt er usædvanlig bestemmende i tilfælde af at vi har brug for vægniche om kort tid. Alternativt så yder en række online varehuse fragt uden betaling, men oftest kræves det at der aftages for et fastslået beløb.
3Forud for at nogen køber billige vægniche hos en e-handler kunne de i og for sig tyde e-shoppens regler, men det er normalt ikke super spændende. Tilsvarende anbefales det at du er opmærksom på de mest centrale betingelser der kan have indvirkning på købet af billige vægniche online, f.eks. den returneringsret online butikken har.
4Vi går generelt ind for at tjekke om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en tryghed om at webbutikken opfylder dansk lovgivning, foruden at internet forretningen ofte overvåges af fagfolk som forstår de gældende love. Forud for at folk shopper billige vægniche hos en e-handler behøver man faktisk gennemgå dens forretningsaftale.
5Det er jo særdeles gnidningsløst for almindelige dødelige at analysere priser online på billige vægniche fra diverse internet webshops, og følgelig yder flertallet af online butikker fri fragt. Dog kan det stadigvæk blive gunstigt at prøve et par forskellige netshops efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
6Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en retningslinje, som hjælper folk overfor uoprigtige online webshops. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at honorere betalingen over tid.
7En række netbutikker tilbyder gebyrfri levering på vægniche, men tit forudsætter det at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ bør man vælge den prisbilligste leveringsløsning, som typisk vil være at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragttypen er gennemsnitligt omvendt yderst uproblematisk. Den billigste mulighed for levering er dog at hente ordren selv.
8Leveringstiden er særdeles væsentlig ifald du mangler ordren omgående, og i det øjemed er det forholdsvis passende at man undersøger den estimerede leveringsdato for vægniche. Masser af online forretninger stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer, som er regnet ud fra at handlen gemmenføres før et nøjagtigt klokkeslæt.
9Størstedelen af e-forhandlere tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige fragttyper til vægniche. En af de mest anvendte er nu om dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente din ordre når du har mulighed for det. Fragttypen er altså ultra praktisk, samt oftest tillige den billigste fragttype.