Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige vægmonteret varmeblæser fra byggecenter til byggecenter. En del vil have de bedste tilbud, imens øvrige satser på en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare vægmonteret varmeblæser.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan du vælge en online byggeshop, hvor du får information omkring vægmonteret varmeblæser.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig super relevant at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og så kan du vælge fra et stort sortiment af vægmonteret varmeblæser online.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og hermed har du valget om at købe online og hente byggematerialerne selv. Af den grund har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund kan du få en høj grad af begavet vejledning fra ansatte der er specialister i lige præcis vægmonteret varmeblæser.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler vægmonteret varmeblæser online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
vægmonteret varmeblæser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

vægmonteret varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

vægmonteret varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af over 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

vægmonteret varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kan findes stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med ret så meget anvendelig viden, i særlig grad såfremt man kigger i hele verden.
2Det bliver fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
3Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som sikring med henblik på hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke køber eksperthjælp.
4Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrudsigten i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det avancerede projekt.
5Der kommer utvivlsomt ubelejlige problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være afgørende at man afsætter god nok plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
6Måske burde det overvejes om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan købe professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du får hjælp fra en fagmand er det en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld selskaber.
7I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt er det ret fundamentalt at sikre sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Du skal aldrig fattes udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at du har grejet parat akkurat som du tager fat på byggeriet. Glem ikke at medregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
9Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
10I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et regnskab for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være sundt at notere samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
11Godt forarbejde bliver kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at lave en struktureret strategi, som fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver arbejdsplanen.
12Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til store ombygninger. Omfangsrige opgaver behøver flere end en enkelt person. Desuden må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er ret så overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er meget flot. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er hamrende overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af firmaer på nettet tilbyder efterhånden en række forskellige billige leveringsmetoder til vægmonteret varmeblæser. Den mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer dig bedst. Metoden er altså særligt problemfri, og desuden endda den mest letkøbte slags levering.

Du kunne på samme måde vælge at få pakken bragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver for det meste en tand dyrere, men ligeledes virkelig gnidningsløs ved køb af vægmonteret varmeblæser online. Den billigste leveringsversion er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog nødvendiggør at du bor med kort afstand til online virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på vægmonteret varmeblæser er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld forudsat du absolut skal bruge din pakke om få sekunder, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for vægmonteret varmeblæser. Adskillige e-forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, som alligevel er forudsat at ordren placeres forud for et aftalt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produktet skippet afsted inden pakkepersonalet får fri.

Enkelte online shops garanterer gratis levering på vægmonteret varmeblæser online, men i reglen kræves det at der bestilles for en konkret sum. I øvrigt må man overveje den mest betalelige slags levering, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En række kæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig vægmonteret varmeblæser online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af vægmonteret varmeblæser i disse byer:

Frederiksværk, Brabrand, Virum, Aalborg, Taastrup, Kokkedal, Rødovre, Ølstykke, Ishøj, Holbæk, Gentofte, Næstved, Frederikshavn, Kolding, Nakskov, Ikast, Slagelse, Nykøbing Falster, Nyborg, Højbjerg, Haslev, Hørsholm, Nørresundby, København, Vejle, Viborg, Gladsaxe, Herlev, Birkerød, Værløse, Ringsted, Kalundborg, Middelfart, Albertslund, Charlottenlund, Valby, Frederikssund, Nærum, Allerød, Hjørring, Dragør, Aabenraa, Tårnby, Søborg, Thisted, Holstebro, Esbjerg, Odense, Rudersdal, Vanløse, Glostrup, Roskilde, Solrød Strand, Hobro, Frederiksberg, Hedehusene, Lyngby, Greve, Skive, Odder, Vallensbæk, Svendborg, Randers, Silkeborg, Rønne, Struer, Brønshøj, Herning, Aarhus, Horsens, Ballerup, Køge, Risskov, Stenløse, Haderslev, Brøndby, Farum, Jyllinge, Hedensted, Lystrup, Fredericia, Varde, Helsingør, Vordingborg, Tilst, Skanderborg, Brønderslev, Åbyhøj, Korsør, Lillerød, Hvidovre, Hillerød, Grenaa, og Sønderborg, .

Click-and-collect af vægmonteret varmeblæser er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter fx vægmonteret varmeblæser priser og vægmonteret varmeblæser online. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter blandt andet billig vægmonteret varmeblæser, køb vægmonteret varmeblæser samt vægmonteret varmeblæser tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Den bedste pris på vægmonteret varmeblæser

Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for folk at analysere priser på billige vægmonteret varmeblæser online i blandt diverse outlets på nettet, og derved har flere online varehuse været presset til at at presse salgspriserne på vægmonteret varmeblæser betydeligt, og ovenikøbet garantere fragt uden gebyr.

Derfor kan det til hver en tid blive gunstigt at besigtige visse internet shops i Danmark efter tilbud på vægmonteret varmeblæser online inden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Du bør blot være opmærksom på, at når en e-shop udbyder billige vægmonteret varmeblæser online til en tilbudspris som er ufattelig gunstig, så burde det ofte være et symbol på en uærlig internet butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, som dækker køberen overfor falske online webshops.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale prisen på vægmonteret varmeblæser over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Når man kigger i data bliver det klart, at online shoppere ofte søger efter fx køb vægmonteret varmeblæser og vægmonteret varmeblæser tilbud. Vi ser derudover tit folk søge efter blandt andet vægmonteret varmeblæser online, vægmonteret varmeblæser priser samt billig vægmonteret varmeblæser.

Analyser folks synspunkter

Trustpilot medfører temmelig fortræffelige muligheder for at undersøge en stor gruppe tidligere brugeres evalueringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du vurderer e-firmaets bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige vægmonteret varmeblæser online.

Facebook yder desuden super belejlige muligheder for at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed. Her er der faktisk online forhandlere hvor det er muligt at aflevere en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes må drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige vægmonteret varmeblæser online på en internet virksomhed bør man helt sikkert gennemløbe webbutikkens betingelser, det er dog oftest ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at se om online webshoppen er e-mærket, grundet at det burde være et tegn på at online shoppen lever op til de opstillede regler, tillige med at online forhandleren hyppigt evalueres af eksperter der har megen viden om bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af vægmonteret varmeblæser. Derudover er det klogt at kunden er vaks omkring de grundlæggende regler der har betydning for købet af vægmonteret varmeblæser online, for eksempel den ombytningspolitik online forretningen bruger.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man stadig gemmer ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af vægmonteret varmeblæser, ligegyldig om man handler ved Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Davidsen.

Maria B gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Bente Petersen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Hans Nielsen gav 5 stjerner

god service

Niels Sørensen gav 5 stjerner

SUPER

9 gode råd til indkøb via nettet
1En række netbutikker byder på fragtfri levering på vægmonteret varmeblæser, men typisk under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. I øvrigt bør du udse dig den mindst kostelige form for fragt, der oftest vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Metoden bliver som regel omvendt ualmindeligt let gængelig. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
2Leveringshastigheden er selvfølgelig ret aktuel ifald du behøver produkterne om kort tid, så derfor er det temmelig vigtigt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for vægmonteret varmeblæser. En masse internet firmaer udlover billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren gennemføres før et bestemt klokkeslæt.
3Det er jo rigtig fremkommeligt for os alle at finde de bedste priser online på billige vægmonteret varmeblæser på forskellige internet webshops, og til tak garanterer massevis af online selskaber fragt uden omkostninger. Det kan ikke desto mindre være lønnende at checke forskellige e-forretninger efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at antage den mest betalelige pris.
4Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærket, da det bør være en tilkendegivelse af at online virksomheden anerkender de opstillede regler, foruden at internet webshoppen lejlighedsvis ses til af eksperter som behersker de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige vægmonteret varmeblæser hos en netshop bør man for at være på den sikre side overveje dens forretningsaftale.
5Den billigste leveringsmåde er dog at hente varerne selv, hvilket betinges af at du har bopæl nærved online forretningens lager. Den form for fragt er yderst relevant i tilfælde af at man absolut skal bruge vægmonteret varmeblæser om få sekunder. Alternativt så yder flere internet foretagender gratis levering, men i mange tilfælde er det betinget af at der shoppes for et bestemt beløb.
6Trustpilot medfører nogenlunde værdifulde muligheder for at kigge nærmere på forskellige aktuelle kunders betragtninger og på grund af dette støtter vi, at du udforsker online virksomhedens bedømmelser forud for at du bestiller billige vægmonteret varmeblæser online. Facebook giver dig også absolut solide løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed.
7En hel del online forhandlere yder nu diverse billige leveringsmodeller til vægmonteret varmeblæser. En af dem der er mest populær er lige nu at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo særligt praktisk, og ofte tillige den mindst kostelige fragtløsning.
8Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i Indsigelsesordningen, der beskytter køberen overfor snydagtige netshops. Alternativt burde du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre regningen over flere uger.
9Før folk køber billige vægmonteret varmeblæser på en online butik behøver de principielt betragte forhandlerens forretningsaftale, dog er det normalt ikke videre interessant. Herudover slår vi et slag for at kunden er klar over de mest essentielle forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige vægmonteret varmeblæser online, som eksempelvis den returpolitik online forretningen lover.