Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige væghængt ventilator fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart meget afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du vælge et andet.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne selv. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare væghængt ventilator.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som giver rådgivning til valg af væghængt ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder finder du i de større byer, og på grund af det har man tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne straks.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af væghængt ventilator online.

Nichewebshop

Mange små butikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte på disse nichewebshops online får du en lavere pris.
De fleste niche webshops er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe væghængt ventilator online hos dem.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får super erfaren sparring fra folk der er specialister i lige præcis væghængt ventilator.
De 10 største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

væghængt ventilator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

væghængt ventilator jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

væghængt ventilator bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

væghængt ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et regnskab for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er rationelt at nedfærdige hver enkelt udgift, og efterfølgende gennemgå ens omkostning ved dem én efter én.
2Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko som skåner dig mod mulige risici. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke har professionel hjælp.
3Det bliver meningsgivende at du har alle bygningsmaterialer parat i god tid før du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel lave en punktforms indkøbsliste som indeholder de materialer som er nødvendige, og derefter efterse hver enkelt ting, således at du føler dig sikker på at alt er klar.
4Der kommer jævnligt uforudsete udfordringer i forbindelse med store projekter, og altså kan det vise sig afgørende at der afsættes passende plads i planen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
5Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund skal du ofte se prognosen for vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne nøjagtig som du står midt i dit vigtige projekt.
6Du bør tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe eksperthjælp til opstarten af det. Når du ønsker hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at modtage forslag fra forskellige håndværkere.
7Forud for at du igangsætter dit byggeprojekt kan det være højst vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din bopæl kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
8Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret plan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du laver tidsplanen.
9Du kan finde utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube bringer dig enormt meget almennyttig information, særligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
10I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet er positivt for miljøet. Det beroer altså på at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
11Man skal på ingen måde undvære udstyr. Tit kan det være klogt at have værktøjet til rådighed når du starter byggeprocessen. Du bør huske at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
12Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det er større byggeprojekter. Større projekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover viser det sig hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
De højest ratede byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En hel del internet selskaber foreslår heldigvis diverse billige leveringsløsninger til væghængt ventilator. En af de mest populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er jo ret let gængelig, samt tit tillige den mest letkøbte slags levering.

Du bør ydermere prøve at vælge afsending til din adresse eller ud til dit arbejde. Fragtformen er beklageligvis lidt mere bekostelig, men på den anden side ultra bekvem ift. væghængt ventilator online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på væghængt ventilator kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld såfremt man har behov for dine nye produkter fluks, så med det formål er det fuldt ud væsentligt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt for væghængt ventilator. En del internet forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på flere varer online, men som trods alt er påkrævet at bestillingen placeres forinden et konkret tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne afsendt før de lageransatte drager hjemad.

En hel del netshops lover gratis levering på væghængt ventilator online, men tit er det betinget af at du aftager for en fastsat pris. Derudover skulle du gribe den prisbilligste leveringsmulighed, der gerne er at få bragt din ordre til et udleveringssted.

En lang række netshops udlover afhentning hvor du bestiller billig væghængt ventilator online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. De tilbyder eksempelvis afhentning af væghængt ventilator i disse områder:

Gladsaxe, Ballerup, Hvidovre, Brønshøj, Køge, Viborg, Dragør, Tilst, Nærum, Hobro, Frederiksberg, Solrød Strand, Helsingør, Aalborg, Roskilde, Vordingborg, Allerød, Albertslund, Rødovre, Holbæk, Hjørring, Lillerød, Nakskov, Stenløse, Virum, Værløse, Skanderborg, Hørsholm, Frederikssund, Horsens, Højbjerg, Odense, Vanløse, Struer, Farum, Vejle, Hedensted, Ishøj, Kalundborg, Søborg, Svendborg, Birkerød, København, Lystrup, Vallensbæk, Thisted, Hedehusene, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Grenaa, Lyngby, Haderslev, Aabenraa, Randers, Nørresundby, Brabrand, Haslev, Sønderborg, Varde, Herlev, Frederiksværk, Middelfart, Rønne, Herning, Tårnby, Kolding, Jyllinge, Brønderslev, Slagelse, Frederikshavn, Kokkedal, Brøndby, Valby, Risskov, Odder, Nyborg, Holstebro, Rudersdal, Silkeborg, Ringsted, Greve, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Glostrup, Charlottenlund, Korsør, Hillerød, Næstved, Ikast, Taastrup, Gentofte, Skive, og Ølstykke, .

Click-and-collect af væghængt ventilator er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Amager) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på tendenserne står det markant, at internetbrugere ofte søger blandt andet væghængt ventilator priser og køb væghængt ventilator. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge bl.a. væghængt ventilator online, væghængt ventilator tilbud og billig væghængt ventilator, plus de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på væghængt ventilator

Det har vist sig at være ualmindeligt gnidningsløst for købere at kigge efter tilbud på billige væghængt ventilator online fra flere webshops, og på grund af dette har en hel del internet firmaer været presset til at at presse prisen på væghængt ventilator drastisk, og endda yde fragt uden beregning.

Dog kan det ikke desto mindre være smart at tjekke indtil flere internet firmaer efter tilbud og udsalg på væghængt ventilator online forud for at du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet webshop annoncerer billige væghængt ventilator online til en salgspris der er mystisk lav, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig internet virksomhed. Shopping med kort er på den anden side inkluderet i et reglement, som bistår en overfor uoprigtige online firmaer.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere pengene til væghængt ventilator over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Når man ser på tallene står det markant, at online shoppere mange gange kigger efter fx køb væghængt ventilator og væghængt ventilator online. Foruden dette ser vi mange gange mennesker kigge efter for eksempel væghængt ventilator tilbud, væghængt ventilator priser og billig væghængt ventilator.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot resulterer i stort set passende chancer for at evaluere en række øvrige forbrugeres reflektioner og herved stiller vi forslag om, at du eftersøger e-forhandlerens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige væghængt ventilator online.

Facebook bringer dig ligeledes en del hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om online butikkens pålidelighed. Tilmed ses mange internet shops som giver folk mulighed for at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige må udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige væghængt ventilator online i en internet webshop bør man altid kigge på deres betingelser, men det er i reglen ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

En nem løsning er at kigge hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket er en antydning af at internet firmaet retter sig efter de opstillede regler, og at webbutikken ofte efterses af eksperter som mestrer de gældende regulativer.

Det giver dig genvej til at få bistand, såfremt du skulle få besvær i forbindelse med din shopping med væghængt ventilator. Tilmed tilråder vi at man er vidende om de fundamentale betingelser der kan have indvirkning på købet af væghængt ventilator online, fx hvilken ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.

Derfor er det desuden essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af væghængt ventilator, ligegyldig om man bestiller ved XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen eller Bygma.

Michael gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Camilla F gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Pia gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Thomas M gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstiden kan være vældig udslagsgivende om man har behov for dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det sandelig passende at vi studerer det forventede leveringstidspunkt ved væghængt ventilator. En hel del internet varehuse lover billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter, men vær påpasselig da det betinges af at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
2Inden nogen bestiller billige væghængt ventilator på en butik på nettet bør de uden tvivl granske e-butikkens vilkår, dog er det tit ikke super interessant. Desuden kan det være til hjælp at køberen er hensynstagende til de fundamentale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige væghængt ventilator online, for eksempel hvilken returret online butikken tilsikrer.
3Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for os alle at sammenligne priser online på billige væghængt ventilator på diverse e-handler, og til tak yder massevis af online outlets fri fragt. Men det kan alligevel vise sig smart at efterprøve visse internet outlets efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
4Trustpilot indebærer adskillige stabile løsninger til at tolke adskillige øvrige konsumenters erfaringer og derfor kan det være til hjælp, at du vurderer e-forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige væghængt ventilator online. Facebook præsterer ydermere nogenlunde troværdige løsninger til at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed.
5Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en orden, som beskytter kunden overfor snydagtige internet shops. Som et alternativ kunne du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre prisen i flere bidder.
6Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er et bevis på at online webshoppen følger gældende dansk lovgivning, foruden at internet forretningen regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der er meget fortrolige retningslinjerne. Før folk bestiller billige væghængt ventilator på en webshop bør de ideelt set overveje butikkens vilkår.
7Flere webshops præsterer portofri fragt på væghængt ventilator, men undertiden gælder det kun hvis der købes for en fastsat pris. Desuden burde man gribe den mindst kostelige løsning til levering, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Metoden er beklageligvis endda usædvanlig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsløsning er uden tvivl at hente pakken selv.
8Mange online forretninger frembyder i dag diverse billige fragtformer til væghængt ventilator. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Denne er altså ret så hensigtsmæssig, samt ofte desuden den billigste leveringsmodel.
9Den mest betalelige leveringsmetode vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du befinder dig nær e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan være ret vital forudsat du har brug for væghængt ventilator med det samme. Alternativt så præsterer nogle få netbutikker fragt uden beregning, men for det meste under forudsætning af at der erhverves for et konkret beløb.