Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor læse firmaets betingelser.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du tjekke de andre.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at hente varerne selv. Dette er især muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af væghængt varmeblæser.
Du vil finde variationer i priserne på billige væghængt varmeblæser fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på gode priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder har et stort produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot væghængt varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i de større byer, og hermed har man valget om at købe online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det kan man undvære fragtgebyret, og tilmed hente produkterne med det samme.
De kendte byggekæder køber varer fra alle mulige specialbutikker, så du kan handle fra et bredt sortiment af væghængt varmeblæser online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
Majoriteten af online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette kan du modtage en høj grad af gavnlig service fra folk der er eksperter i netop væghængt varmeblæser.
Alverdens nicheforhandlere er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber væghængt varmeblæser online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
væghængt varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

væghængt varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

væghængt varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

væghængt varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag bør du ofte undersøge prognosen for vejret i dagene før starten på projektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger når du lige er startet på det krævende projekt.
2Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder strategien.
3Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
4Typisk vil det være meningsfuldt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det må være økonomisk at gennemgå alle udgifter, og dernæst gennemgå online tilbud på hver eneste af dem.
5I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
6Du må under ingen omstændigheder fattes værktøj. Ofte kan det være yderst relevant at have udstyret disponibelt før du tager fat på byggeriet. Det er desuden godt at medregne de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
7Det kan vise sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer til disposition i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig note hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du er overbevist om at alt er som det skal være.
8Du kunne overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter en pris fra forskellige entreprenører.
9Der kommer jævnligt utidige problematikker ved omfattende projekter, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at der er afsat rimelig tid i kalenderen, med det formål at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
10Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det blive vildt betydningsfuldt at sikre sig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Der er en hel del artikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til store mængder anvendelig info, især forudsat at man kigger på engelsk.
12Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Store ting kræver flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og mere socialt at være flere om det.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Størstedelen af online varehuse frembyder nu et stort udvalg af billige former for fragt til væghængt varmeblæser. En der er meget populær er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig ret så ukompliceret, samt oftest endvidere den billigste leveringsversion.

Du kunne endvidere forsøge at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig af og til en kende dyrere, men samtidig ret nem for væghængt varmeblæser online. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som dog beroer på at du befinder dig i nærheden af e-firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på væghængt varmeblæser kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende hvis du mangler produkterne omgående, og herved er det rigtig væsentligt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på væghængt varmeblæser. Størstedelen af webbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men det antager at ordren køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken distribueret forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte internet outlets sikrer fragt uden beregning på væghængt varmeblæser online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der handles for et konkret beløb. Derudover skulle du beslutte sig for den mest billige leveringstype, der mange gange vil være at få kørt din ordre til et afhentningssted.

De største byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man køber billig væghængt varmeblæser på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af væghængt varmeblæser i følgende områder:

Aarhus, Esbjerg, Søborg, Tårnby, Holbæk, Risskov, Herning, Brøndby, Køge, Roskilde, Rudersdal, Ballerup, Aalborg, Lillerød, Hørsholm, Hillerød, Frederiksværk, Brønshøj, Kolding, Stenløse, Ishøj, Hvidovre, Vordingborg, Slagelse, Vanløse, Skive, Silkeborg, Korsør, Aabenraa, Holstebro, Charlottenlund, Grenaa, Horsens, Haslev, Brønderslev, Greve, Glostrup, Ringsted, København, Struer, Nakskov, Tilst, Sønderborg, Albertslund, Svendborg, Virum, Dragør, Haderslev, Kalundborg, Odense, Gladsaxe, Gentofte, Frederikssund, Lyngby, Odder, Helsingør, Middelfart, Skanderborg, Hjørring, Hedensted, Farum, Kokkedal, Randers, Frederiksberg, Varde, Højbjerg, Fredericia, Rønne, Hedehusene, Nykøbing Falster, Herlev, Viborg, Solrød Strand, Hobro, Næstved, Nørresundby, Nærum, Taastrup, Birkerød, Thisted, Rødovre, Nyborg, Valby, Brabrand, Ølstykke, Vejle, Vallensbæk, Frederikshavn, Allerød, Værløse, Ikast, Jyllinge, Lystrup, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent af væghængt varmeblæser er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger eksempelvis billig væghængt varmeblæser og væghængt varmeblæser tilbud. Derudover oplever vi jævnligt folk lede efter fx væghængt varmeblæser online, køb væghængt varmeblæser samt væghængt varmeblæser priser, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Den bedste pris på væghængt varmeblæser

Det er efterhånden temmelig let gængeligt for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige væghængt varmeblæser online hos forskellige e-butikker, og derfor har flere online varehuse været nødt til at nedbringe priserne på væghængt varmeblæser drastisk, og derudover tilbyde gebyrfri levering.

Det kan trods alt vise sig tiden værd at inspicere nogle e-forhandlere efter tilbud på væghængt varmeblæser online inden du placerer ordren, således at du er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Du må imidlertid være så påvagt, at hvis en webbutik forhandler billige væghængt varmeblæser online på tilbud til en udsalgspris som kan virke uhørt billig, burde det for det meste være en indikator for en bedragerisk butik. Kortkøb er på den anden side omsluttet af et regulativ, der begunstiger dig som kunde overfor uoprigtige online outlets.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre prisen på væghængt varmeblæser over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Ved kig i data fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger fx billig væghængt varmeblæser og væghængt varmeblæser tilbud. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter eksempelvis væghængt varmeblæser online, væghængt varmeblæser priser samt køb væghængt varmeblæser.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot leverer ret fortræffelige muligheder for at vurdere ret mange eksisterende konsumenters iagttagelser og derved tilrådes det, at du gransker internet firmaets ratings forud for at du shopper billige væghængt varmeblæser online.

Facebook yder lignende absolut habile løsninger til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Her ser vi en række firmaer på nettet hvor man kan udfærdige en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige væghængt varmeblæser online hos en butik kan de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde, specielt på de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

En anden mulighed kan derfor være at efterse hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en indikation om at online forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren lejlighedsvis revurderes af jurister der forstår reglementet på området.

Desuden får du mulighed for hjælpende service, ifald du skulle få problemer ved dit indkøb af væghængt varmeblæser. Ligeså er det at foretrække at køber er hensynstagende til de mest vitale reglementer der indvirker på bestillingen af væghængt varmeblæser online, fx den ombytningsrettighed internet forhandleren lover.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man når som helst bevarer sin faktura, således man en anden gang kan bevise bestillingen af væghængt varmeblæser, uanset om man har købt fra XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

Susanne D gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Jens G gav 4 stjerner

Rigtig god service

Susanne Christensen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Poul gav 4 stjerner

Nemt køb

9 tips til online shopping
1De fleste online forhandlere giver i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmidler til væghængt varmeblæser. Det mest almindelige er i vore dage pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig ualmindeligt simpel, og endda endda den prisbilligste fragtmetode.
2Forud for at nogen bestiller billige væghængt varmeblæser på en e-forhandler burde man principielt sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt. Ydermere anbefales det at man er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der har indflydelse på handlen med billige væghængt varmeblæser online, til eksempel hvilken bytteret online forhandleren tilsikrer.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig når man absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så derfor er det forholdsvis klogt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved væghængt varmeblæser. En række online virksomheder tilsiger billig levering på næste hverdag på en masse produkter, men som imidlertid betinges af at bestillingen anbringes forinden et konkret klokkeslæt.
4Trustpilot resulterer i fuldt ud pålidelige genveje til at gennemrode en stor gruppe eksisterende kunders meninger og herved tilrådes det, at du sonderer online shoppens vurderinger før du handler billige væghængt varmeblæser online. Facebook frembyder på samme måde aldeles belejlige genveje til at få indsigt i online firmaets popularitet.
5Det er jo meget smart for enhver at finde tilbud online på billige væghængt varmeblæser på flere e-firmaer, og ergo garanterer utallige forretninger på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid være lønsomt at efterse indtil flere shops på nettet efter tilbud og udsalg inden du shopper, sådan at man er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris.
6Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en ordning, hvilket sikrer køber imod svindlende e-firmaer. Alternativt kan du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage betalingen over en længere periode.
7Indtil flere webshops præsterer levering uden beregning på væghængt varmeblæser, men oftest er det under forudsætning af at man indkøber for et præcist beløb. Derudover skulle man udvælge den prisbilligste løsning til levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen er af og til endda særdeles smart. Den mest billige type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
8Den mest prisbevidste leveringsudgave vil altid være at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens bopæl. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være virkelig central når vi behøver væghængt varmeblæser om kort tid. Alternativt så præsterer nogle internet butikker gratis levering, men typisk kun såfremt du shopper for et konkret beløb.
9Generelt tilråder vi at kontrollere om internet shoppen er e-mærket, siden det kan være en garanti for at e-butikken respekterer de officielle regler, tillige med at internet butikken fra tid til anden evalueres af fagfolk der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forinden folk handler billige væghængt varmeblæser hos en internet virksomhed kunne man faktisk have øje for forhandlerens forretningsaftale.