Vådslibepapir 3202-120
629 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-320
588 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-100
687 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-500
590 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-150
612 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-p 400
588 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-800
590 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-1200
590 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-360
590 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-1000
590 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-600
594 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-240
590 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-80
773 kr.
Mere info
Vådslibepapir 3202-220
590 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af vådslibepapir.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot vådslibepapir.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de store byggekæder.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige vådslibepapir hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på de bedste priser, og øvrige giver service. Du må vide hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler produkter fra alle mulige producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af vådslibepapir online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har de fleste mulighed for at købe online og hente byggematerialerne selv. Herigennem har man valget om at undvære fragtgebyret, samt samtidig skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem er det forventeligt at du får super kompetent sparring fra mennesker der er specialister i netop vådslibepapir.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online får du en bedre pris.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler vådslibepapir online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

vådslibepapir jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

vådslibepapir bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vådslibepapir silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

vådslibepapir harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver planen.
2Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, især når der er tale om omfattende ombygninger. Enkelte ting gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
3Man bør under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have grejet disponibelt forinden du indleder arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
4Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinger at ombygningen forbedrer naturen.
5For udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag må du ofte tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
6Muligvis kan det blive fundamentalt at have samtlige materialer tilgængelige inden du indleder byggeprocessen. Du har god gavn af at forfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter eftergå listen, således at du sikrer dig at alt er klar.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på økonomien. Det bør være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og bagefter notere den billigste pris på dem en ad gangen.
8Der præsenterer sig utvivlsomt utidige vanskeligheder ved omfattende opgaver, og herved er det essentielt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, således at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
9Du skal unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig mod hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
10Der er et bredt udvalg af guides og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube faciliterer ekstremt meget gavnlig info, ikke mindst ifald du benytter engelske ord i din søgning.
11I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det være ganske meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Husk at vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør skaffe assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand er det en god idé at hente tilbud fra flere selskaber.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som klart er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Masser af internet handler udlover i øjeblikket diverse billige leveringsløsninger til vådslibepapir. En favorit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer dig. Metoden er nemlig ret smart, samt tit desuden den mest prisbevidste leveringstype.

Du burde ligeledes vælge at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Metoden viser sig en gang i mellem en sjat mere bekostelig, men endvidere temmelig smertefri for vådslibepapir online. Den billigste leveringsudgave er unægtelig selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du bor nærved internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på vådslibepapir kan være ultra essentiel såfremt man absolut skal bruge produktet inden for kort tid, så herved er det sandelig på sin plads at vi studerer den anslåede leveringstid for vådslibepapir. En masse forretninger på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre online, men husk at det står og falder med at bestillingen indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt fikset forud for at logistikpersonalet har fyraften.

En række firmaer på nettet lover portofri levering på vådslibepapir online, men i reglen gælder det kun hvis du shopper for en bestemt sum. Som alternativ kunne du snuppe den mest billige mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få bragt varerne til et udleveringssted.

Mange webshops udlover click-and-collect hvor du køber billig vådslibepapir derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggecentrene tildeler eksempelvis click-and-collect på vådslibepapir i disse områder:

Vallensbæk, Korsør, Frederikssund, Herning, Albertslund, Fredericia, Kalundborg, Risskov, Charlottenlund, Højbjerg, Skanderborg, Hørsholm, Ikast, Herlev, Næstved, Thisted, Farum, Gladsaxe, Brøndby, Hedensted, Helsingør, Hobro, Horsens, Hedehusene, Randers, Greve, Svendborg, Holbæk, Viborg, Odense, Aarhus, Aabenraa, Haderslev, Odder, Brabrand, Frederiksværk, Søborg, Brønshøj, Rudersdal, Ishøj, Værløse, Hvidovre, Brønderslev, Frederikshavn, Køge, Lillerød, Lystrup, Struer, Valby, Taastrup, Nørresundby, Nyborg, Rønne, Hillerød, Skive, Silkeborg, Vanløse, Ballerup, Nakskov, Hjørring, Kolding, Birkerød, Vejle, Glostrup, Middelfart, Holstebro, Gentofte, Aalborg, Solrød Strand, Vordingborg, Ringsted, Varde, Rødovre, Allerød, Åbyhøj, Dragør, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Tårnby, Roskilde, Slagelse, Esbjerg, Jyllinge, Tilst, Kokkedal, Ølstykke, København, Stenløse, Haslev, Nærum, Grenaa, Virum, Lyngby, og Sønderborg, .

Afhentning af vådslibepapir er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet vådslibepapir tilbud og vådslibepapir online. Vi ser derudover mange gange mennesker lede efter eksempelvis vådslibepapir priser, billig vådslibepapir og køb vådslibepapir, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Den bedste pris på vådslibepapir

Det er efterhånden virkelig let gængeligt for enhver at sammenholde priser på billige vådslibepapir online på tværs af internet handler, og så har mange forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at tvinge prisen på vådslibepapir markant, og i øvrigt garantere gratis levering.

Det kan ikke desto mindre være gunstigt at undersøge indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på vådslibepapir online forinden du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du må imidlertid huske på, at ifald en forhandler på nettet afhænder billige vådslibepapir online til salg for en pris som anses for hamrende billig, så er det mange gange være et kendetegn på en uærlig internet handler. Betalinger med kort er dog en del af en lovbestemmelse, der hjælper en imod uoprigtige webbutikker.

Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage omkostningerne til vådslibepapir ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at folk tit søger efter for eksempel vådslibepapir online og køb vådslibepapir. Man ser derudover jævnligt mennesker kigge efter blandt andet billig vådslibepapir, vådslibepapir priser og vådslibepapir tilbud.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot indebærer uden sammenligning pålidelige muligheder for at gennemsøge ret mange øvrige forbrugeres erfaringer og derfor tilrådes det, at du eftergår internet forretningens ratings forinden du lægger din bestilling på billige vådslibepapir online.

Facebook fremskaffer derudover ret hæderlige metoder til at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle online selskaber i Danmark hvor det er muligt at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed kan tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige vådslibepapir online hos en shop burde man uden tvivl overveje dens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant, især med de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en angivelse af at internet selskabet adlyder gældende dansk lovgivning, og at e-handlen ofte ses til af sagkyndige der kender til de gældende love.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, hvis du forvoldes besvær i processen med din ordre på vådslibepapir. Endvidere foreslår vi at du er sat ind i de vigtigste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af vådslibepapir online, for eksempel hvilken returrettighed internet butikken tilsikrer.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man permanent beholder sin ordremail, således man fremadrettet kan bevidne sin bestilling af vådslibepapir, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Henrik gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Jan gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jesper Hansen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Anna gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt tilråder vi at se om online shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket er en indikator for at internet butikken forsvarer de officielle danske regler, samt at shoppen hyppigt føres tilsyn med af jurister som har nøje kendskab til reglerne. Inden folk køber billige vådslibepapir på en e-forhandler kan man egentlig løbe igennem webbutikkens regler.
2Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer kunden imod uærlige internet handler. Som et alternativ bør du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre beløbet over en periode.
3De fleste internet outlets yder til alt held mange forskellige billige leveringstyper til vådslibepapir. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo yderst bekvem, og i mange tilfælde endda den prisbilligste form for fragt.
4Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som dog beroer på at du lever nær internet webshoppens bopæl. Den fragtmetode kan vise sig at være ualmindeligt central hvis vi står og skal bruge vådslibepapir straks. Alternativt så lover nogle få forretninger på nettet levering uden beregning, men undertiden kun hvis der købes for en fastsat sum.
5Det er i dag vældig hensigtsmæssigt for købere at prissammenligne online på billige vådslibepapir fra forskellige online firmaer, og til gengæld yder de fleste outlets på nettet portofri fragt. Men det kan immervæk vise sig udbytterigt at studere nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris.
6Trustpilot byder på de facto fantastiske muligheder for at besigtige en stor portion forhenværende forbrugeres ratings og på grund af dette går vi ind for, at du eksaminerer internet virksomhedens anmeldelser før du shopper billige vådslibepapir online. Facebook giver dig endvidere fuldkommen passende muligheder for at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed.
7Indtil flere e-forhandlere lover levering uden beregning på vådslibepapir, men i mange tilfælde afkræver det at man køber for en fastsat sum. Alternativt skal man overveje den mest betalelige form for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Metoden viser sig gennemsnitligt endda super uproblematisk. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
8Inden nogen shopper billige vådslibepapir i en internet forhandler kan de i og for sig kigge på deres handelsvilkår, men det er mange gange ikke særlig morsomt. Ligeledes er det at foretrække at man er klar over de mest relevante regler der kan influere på shopping af billige vådslibepapir online, eksempelvis den returneringsret online shoppen lover.
9Fragttiden er selvfølgelig rigtig betydningsfuld forudsat vi har brug for produkterne lige om lidt, og derfor er det øjensynligt relevant at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for vådslibepapir. Flere internet forretninger frembyder billig 1 dags fragt på massevis af varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast klokkeslæt.