Bernardo Vådskærer CS 315 L
18.750 kr.
Mere info
Bernardo Vådskærer CS 250
10.519 kr.
Mere info
Bernardo Vådskærer CS 275 H
15.779 kr.
Mere info
Bernardo Vådskærer CS 225
5.204 kr.
Mere info
Bernardo Vådskærer CS 350 L
20.850 kr.
Mere info
Bernardo Vådskærer CS 315 H
19.032 kr.
Mere info
Rubi vådskære DR350 ø350mm
9.369 kr.
Mere info
Rubi vådskærer DU200 EVO 850
4.295 kr.
Mere info
Rubi Vådskærer DC250-1200 RUBI 120cm 230V
11.625 kr.
Mere info
Rubi vådskære DV200-1000 ø200mm
8.999 kr.
Mere info
Rubi vådskære DU-200- EVO 65cm, 230V
2.999 kr.
Mere info
Rubi Vådskærer DC250-850 RUBI 98cm 230V
9.500 kr.
Mere info
FOX Vådfliseskærer 800w 500mm ø200mm
2.874 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring vådskærer.
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du tjekke de andre.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at hente varerne personligt. Dette er især muligt i de kendte byggemarkeder.
Der er forskel på salgspriserne på billige vådskærer hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare vådskærer.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder har butikker mange steder i landet, og derigennem har mange mulighed for at handle online og køre materialerne selv. Som følge af det kan man slippe for fragtomkostningen, samt endda få varerne nu og her.
De velkendte byggecentre samler produkter fra adskillige producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af vådskærer online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler vådskærer online på deres webshop.
Flertallet af niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund kan du opleve super erfaren vejledning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis vådskærer.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

vådskærer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

vådskærer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

vådskærer silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

vådskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer handlet ind forinden du kaster dig over projektet. Du kunne med fordel udarbejde en enkel liste hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og som det næste tjekke materialerne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
2Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
3Du har mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Støtten er altså afhængig af at ombygningen influerer positivt på planeten.
4Der viser sig stort set altid ubelejlige problemstillinger i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, således at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
5Du bør tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Ifald du skal have professionel assistance kunne det godt betale sig at modtage forslag fra flere foretagender.
6Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube er kilde til enormt meget anvendelig information, særligt forudsat at du søger på engelsk.
7Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det være aldeles vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ved krævende byggerier. Omfattende ting gør krav på flere personer. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
9Typisk vil det være afgørende at have en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kan undersøge ens købspris for hver eneste af dem.
10Man må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig afgørende at have udstyret klar inden du påbegynder arbejdet. Desuden er det afgørende at indkalkulere disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en gennemarbejdet strategi, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
12For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du jævnligt se prognosen for vejret lige før byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En stor portion forhandlere på nettet giver i øjeblikket mange forskellige billige fragtmuligheder til vådskærer. Den mest anvendte er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er altså ualmindeligt smertefri, samt i mange tilfælde endvidere den billigste form for fragt.

Du kunne ydermere planlægge at vælge at få udbragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen er almindeligvis en tand mere bekostelig, men lige så vel temmelig bekvem for vådskærer online. Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog er betinget af at du er nær e-shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på vådskærer er jo vældig aktuel i tilfælde af at man mangler pakken nu og her, så i det øjemed er det aldeles fornuftigt at man tjekker den forventede leveringsdato for vådskærer. Masser af netbutikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at orden realiseres inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ordnet forinden medarbejderne tager hjem.

Nogle få e-shops i Danmark præsterer fragt uden omkostninger på vådskærer online, men tit er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt sum. Alternativt kunne du udvælge den mest billige løsning til levering, hvilket oftest er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder giver klik-og-hent hvor du køber billig vådskærer derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Silvan. De udlover eksempelvis click-and-collect på vådskærer i disse byer:

Ringsted, Næstved, Hjørring, Odder, Randers, Viborg, Ishøj, Rønne, Åbyhøj, Greve, Aarhus, Nærum, Lystrup, Kokkedal, Ikast, Albertslund, Jyllinge, Køge, Solrød Strand, Søborg, Slagelse, Vejle, Gentofte, Frederikssund, Vallensbæk, Tårnby, Lillerød, Kalundborg, Birkerød, Farum, Grenaa, Hedehusene, Lyngby, Haslev, Vordingborg, Skanderborg, Frederiksværk, Risskov, Struer, Hvidovre, Hedensted, Korsør, Allerød, Sønderborg, Brøndby, Tilst, Skive, Haderslev, Horsens, Hillerød, Virum, Brønderslev, Aalborg, Silkeborg, Roskilde, Holbæk, Kolding, Frederiksberg, Fredericia, Rudersdal, Thisted, Dragør, Ølstykke, Odense, Hørsholm, Helsingør, Herning, Nyborg, Gladsaxe, Stenløse, Valby, Charlottenlund, Herlev, Aabenraa, Esbjerg, Brønshøj, Middelfart, Brabrand, Nørresundby, Hobro, Højbjerg, Taastrup, Værløse, Ballerup, Nykøbing Falster, Svendborg, København, Vanløse, Rødovre, Holstebro, Frederikshavn, Glostrup, Nakskov, og Varde, .

Klik-og-hent ift. vådskærer er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Lolland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at folk mange gange søger blandt andet vådskærer priser og køb vådskærer. Derudover oplever man mange gange online shoppere søge efter for eksempel vådskærer online, billig vådskærer og vådskærer tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Gode priser på vådskærer

Det har vist sig at være temmelig smertefrit for alle at finde frem til de bedste priser på billige vådskærer online hos diverse e-butikker, og med det motiv har masser af e-shops set sig nødsaget til at mindske prisen på vådskærer kolossalt, og ydermere byde på fragt uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig nyttigt at se nærmere på nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud og udsalg på vådskærer online forinden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Du bør trods alt være årvågen med, at ifald en forhandler på nettet markedsfører billige vådskærer online til en pris der er urealistisk beskeden, kan det ofte være et karakteristika der viser en falsk internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en vedtægt, der garanterer dig som køber imod uærlige firmaer på nettet.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale pengene til vådskærer senere. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det klart, at folk typisk leder efter blandt andet vådskærer tilbud og køb vådskærer. Man ser desuden som regel netshoppere søge efter bl.a. billig vådskærer, vådskærer priser samt vådskærer online.

Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot frembyder altid fantastiske løsninger til at studere en længere række forhenværende kunders oplevelser og herved er det en hjælp, at du gennemgår e-forhandlerens kritik inden du lægger din bestilling på billige vådskærer online.

Facebook frembyder endvidere de facto gode muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. Desuden er der en del internet varehuse som gør det muligt at ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige vådskærer online i en internet webshop burde de når alt kommer til alt gennemgå butikkens handelsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, særligt ved de kendte byggecentre som Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Alternativet kunne måske være at bemærke om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være en indikator for at internet shoppen forstår de danske love, foruden at online shoppen en gang i mellem besøges af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du genvej til hjælpende service, for så vidt du forvoldes problemer i forbindelse med din shopping med vådskærer. Dertil er det smart at køber er opmærksom på de mest aktuelle regler der kan influere på bestillingen af vådskærer online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet shoppen tilsikrer.

Derfor er det tilmed relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, således man fremadrettet kan bevidne sin bestilling af vådskærer, uanset om man bestiller hos Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Peter gav 5 stjerner

Rigtig god service

Mads O gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Anders gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Mette Thomsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot frembyder de facto fine muligheder for at vurdere en længere række forhenværende brugeres evalueringer og herved anbefaler vi, at du gennemsøger e-firmaets vurderinger forud for at du køber billige vådskærer online. Facebook yder lige så vel super anstændige løsninger til at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed.
2Det er i dag temmelig bekvemt for enhver at finde de bedste priser online på billige vådskærer hos diverse e-butikker, og følgelig garanterer flertallet af shops på nettet levering uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid vise sig profitabelt at efterprøve nogle internet butikker efter rabat og tilbud før du køber, så man er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.
3Leveringsdygtigheden er yderst betydningsfuld når du står og skal bruge produktet lige om lidt, og i det øjemed er det komplet fornuftigt at man tjekker den anslåede leveringsdato på vådskærer. Størstedelen af internet outlets giver billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer, men det betinges af at bestillingen anbringes inden et angivent tidspunkt.
4Generelt anbefaler vi at kigge om internet forhandleren er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en angivelse af at e-firmaet lever op til de danske regler, udover at internet firmaet af og til overværes af specialister der forstår de gældende love. Før folk bestiller billige vådskærer i en internet virksomhed burde de altid få overblik over deres handelsvilkår.
5En hel del webbutikker yder levering uden omkostninger på vådskærer, men for det meste kun ifald man aftager for et præcist beløb. I øvrigt kunne du snuppe den billigste leveringsmodel, som oftest er at få bragt ordren til et udleveringssted. Fragttypen viser sig uheldigvis ydermere usædvanlig ukompliceret. Den prisbilligste leveringsform vil dog altid være at hente varerne selv.
6Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en lov, der værner dig imod uærlige online butikker. Som en anden løsning burde du benytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afbetale prisen af flere omgange.
7Mange outlets på nettet foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsløsninger til vådskærer. En af de mest benyttede er lige nu pakkeshops, hvor du selv afhenter de købte produkter lige når det passer dig. Fragtformen er altså ualmindeligt bekvem, samt ofte endvidere den billigste leveringsmetode.
8Den mindst kostelige form for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du er med kort afstand til netbutikkens bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være super central om vi absolut skal bruge vådskærer øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere online forretninger fri fragt, men for det meste er det så præmissen at der shoppes for et bestemt beløb.
9Inden folk bestiller billige vådskærer i en online shop burde man ideelt set betragte e-butikkens handelsaftale, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde. Endvidere tilrådes det at køberen er vidende om de grundlæggende vilkår der er gældende for handlen med billige vådskærer online, fx hvilken returrettighed webbutikken har.