Er du på udkig efter vådrumsgips? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.531 kr. Det er 59 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.531 kr.Køb
4.854 kr.Køb
4.947 kr.Køb
5.990 kr.Køb
6.810 kr.Køb
7.157 kr.Køb
10.200 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse forretningens regler.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot vådrumsgips.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige vådrumsgips hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de store byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en netbutik, som kan tilbyde information omkring vådrumsgips.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af vådrumsgips online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og på grund af det har de fleste valget om at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Derigennem har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du få en høj grad af informativ assistance fra mennesker som er eksperter i lige præcis vådrumsgips.
Mange niche netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er små virksomheder, som tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller vådrumsgips online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

vådrumsgips silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag over 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig essentielt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være sundt at tage noter til hver enkelt omkostning, og efterfølgende dokumentere ens udgift ved dem slavisk.
2Forberedelse bliver nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din agenda.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således bør du ofte holde øje med udsigten ift. vejret i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Der kommer næsten altid uventede problematikker i tilfælde med krævende byggeprojekter, og følgelig kan det være meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
5Der kan findes en overflod af guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube yder assistance med store mængder almennyttig information, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
6Du skal nødig glemme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som sikkerhedshjelm som skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
7Potentielt kan det vise sig afgørende at du har samtlige materialer disponible forinden du iværksætter arbejdet. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og dernæst tjekke hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Større projekter behøver flere personer. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Længe før du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ganske fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald renoveringen er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for planeten.
11Man må aldrig mangle udstyr. Typisk kan det være betydningsfuldt at du har grejet klar til brug når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at påregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Hvis du søger eksperthjælp er der penge at spare ved at hente tilbud fra forskellige firmaer.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Størstedelen af firmaer på nettet tilbyder heldigvis en hel del forskellige billige fragtmuligheder til vådrumsgips. Det mest almindelige er for øjeblikket pakkeshops, og så henter du bare de bestilte varer præcis når det passer dig. Løsningen er jo vældig nem, samt mange gange også den mest letkøbte leveringsløsning.

Du kan lige så vel overveje at få varerne leveret til din bopæl eller til når du er på job. Den viser sig oftest lidt mere bekostelig, men tillige virkelig uproblematisk ift. vådrumsgips online. Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på vådrumsgips kan være vældig væsentlig hvis vi har brug for din pakke med det samme, og med det formål er det sandelig centralt at man studerer den forventede leveringsdato ved vådrumsgips. En del internet forhandlere – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men vær obs på at det er regnet ud fra at handlen laves forud for et givent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varerne klar forinden de pakkeansatte har fyraften.

Enkelte internet forretninger lover portofri fragt på vådrumsgips online, men ofte forudsætter det at der indkøbes for en bestemt sum. Desuden skulle man udse dig den mest billige metode til levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig vådrumsgips hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne giver fx afhentning af vådrumsgips i disse områder:

Gladsaxe, Varde, Nyborg, Ølstykke, Vordingborg, Slagelse, Hobro, Tårnby, Aabenraa, Solrød Strand, Birkerød, Frederikshavn, Lyngby, Rødovre, Horsens, Dragør, Struer, Hedehusene, Brøndby, Ikast, Vejle, Frederiksværk, Hjørring, Holstebro, Rudersdal, København, Rønne, Køge, Thisted, Farum, Kokkedal, Ringsted, Hedensted, Åbyhøj, Hørsholm, Albertslund, Vallensbæk, Hillerød, Valby, Herning, Risskov, Skive, Viborg, Aarhus, Silkeborg, Holbæk, Vanløse, Skanderborg, Virum, Brønderslev, Randers, Fredericia, Haslev, Værløse, Glostrup, Kalundborg, Esbjerg, Herlev, Sønderborg, Allerød, Hvidovre, Svendborg, Nærum, Odense, Korsør, Frederikssund, Middelfart, Haderslev, Stenløse, Nørresundby, Brabrand, Næstved, Greve, Taastrup, Roskilde, Nakskov, Grenaa, Frederiksberg, Søborg, Gentofte, Lystrup, Brønshøj, Tilst, Jyllinge, Odder, Ishøj, Aalborg, Højbjerg, Kolding, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Helsingør, Ballerup, og Lillerød, .

Afhentning for vådrumsgips er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis køb vådrumsgips og vådrumsgips tilbud. Man ser desuden tit folk lede efter bl.a. vådrumsgips online, vådrumsgips priser samt billig vådrumsgips, plus de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på vådrumsgips

Det har vist sig at være i høj grad uproblematisk for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige vådrumsgips online på diverse internet outlets, og for det har mange online varehuse været presset til at at nedsætte salgspriserne på vådrumsgips eftertrykkeligt, og derudover yde fri fragt.

Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at efterprøve flere e-forretninger efter billige priser på vådrumsgips online inden du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Man skal bare være opmærksom på, at ifald en e-handler afsætter billige vådrumsgips online til en tilbudspris der virker enormt attraktiv, så bør det undertiden være et kendetegn på en uoprigtig online virksomhed. Betalinger med kort er trods alt dækket ind under en forordning, hvilket skærmer dig som køber imod snydagtige netshops.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at finansiere beløbet til vådrumsgips over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter fx billig vådrumsgips og køb vådrumsgips. Man ser derudover som regel folk lede efter eksempelvis vådrumsgips online, vådrumsgips priser samt vådrumsgips tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot indebærer fuldstændig fine genveje til at inspicere en hel del eksisterende brugeres omtaler og herved kan det anbefales, at du tolker internet shoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige vådrumsgips online.

Facebook frembringer lignende en række uafhængige genveje til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed. Herinde er der en række internet virksomheder som giver folk mulighed for at notere en vurdering af købsoplevelsen, som tillige må tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige vådrumsgips online på en internet shop bør man altid få overblik over shoppens handelsaftale, men det er typisk et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne måske være at kigge om online firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det er en angivelse af at online firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, og at online virksomheden en gang i mellem besigtiges af fagfolk der har megen viden om retningslinjerne.

Det er en rigtig god genvej til en håndsrækning, for så vidt du oplever problemer med din shopping med vådrumsgips. Tilmed tilrådes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale reglementer der influerer på bestillingen af vådrumsgips online, som for eksempel den returpolitik internet webshoppen anvender.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man altid sikrer sin kvittering, så man en anden gang kan bevise sin bestilling af vådrumsgips, uanset om man har købt hos Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Michael Larsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Lone A gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anne O gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lene Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til indkøb via nettet
1Inden folk bestiller billige vådrumsgips i en internet shop burde de til hver en tid tyde webbutikkens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig morsomt. Yderligere er det klogt at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter der gælder for købet af billige vådrumsgips online, eksempelvis den byttepolitik internet shoppen garanterer.
2Enkelte online outlets tilbyder portofri levering på vådrumsgips, men for det meste er det under forudsætning af at du shopper for et fastslået beløb. I øvrigt kunne man udse dig den mest billige type af levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver beklageligvis ydermere vældig let. Den billigste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente ordren.
3Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en ordning, der støtter dig som køber overfor falske online forretninger. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere beløbet over tid.
4Det er jo efterhånden i høj grad smertefrit for os alle at undersøge tilbud online på billige vådrumsgips fra forskellige internet outlets, og altså præsterer flertallet af webbutikker fri fragt. Derfor kan det alligevel vise sig indbringende at kigge forbi flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, så du er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.
5En masse online virksomheder foreslår nu mange forskellige billige fragtmetoder til vådrumsgips. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig virkelig smertefri, samt typisk endvidere den billigste form for levering.
6Leveringstiden er ualmindeligt relevant i tilfælde af at man står og skal bruge dine nye produkter fluks, og i det øjemed er det altså aktuelt at man efterser den estimerede leveringstid ved vådrumsgips. Mange internet forhandlere lover billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et fast klokkeslæt.
7Trustpilot præsterer altid fantastiske løsninger til at dechifrere en stor portion aktuelle køberes meninger og derfor anbefaler vi, at du beser online forretningens ratings inden du shopper billige vådrumsgips online. Facebook byder på lignende altid gode metoder til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed.
8Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, som burde være et billede på at e-handlen understøtter de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt monitoreres af jurister som kender vilkårene. Inden folk handler billige vådrumsgips i en shop kan de faktisk løbe igennem forhandlerens handelsbetingelser.
9Den prisbilligste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du lever lige ved netbutikkens arbejdslager. Den leveringstype kan vise sig at være ret vigtig såfremt du mangler vådrumsgips om få sekunder. Alternativt så præsterer visse internet foretagender fragt uden gebyr, men tit påkræves det at der bestilles for en fastsat sum.