Universaltang Teng Tools 401
136 kr.
Mere info
Universaltang 404-4
109 kr.
Mere info
Universaltang 12 401-12
176 kr.
Mere info
Universaltang 409p
180 kr.
Mere info
Universaltangsæt Teng Tools TTVG05
575 kr.
Mere info
Universaltang 406p
239 kr.
Mere info
Universaltang 401-10f
136 kr.
Mere info
Universaltang 10 122-10-lu
195 kr.
Mere info
Universaltang 10 127-10-0lu
182 kr.
Mere info
Universaltangsæt Luna 5 stk
639 kr.
Mere info
Universaltang
259 kr.
Mere info
Universaltang 06 233-06-lu
195 kr.
Mere info
Universaltang 10 131-10-0lu
180 kr.
Mere info
Universaltang 10 111-10-1lu
165 kr.
Mere info
Universaltang 408
162 kr.
Mere info
Universaltangsæt Luna 13 stk
2.367 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde variationer i priserne på billige universaltang fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder gode tilbud, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du får information omkring universaltang.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende byggemarkedets betingelser.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de store byggemarkeder.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare universaltang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler varer fra mange nicheshops, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af universaltang online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har folk tilbuddet om at købe online og køre varerne personligt. Derfor kan du overveje at blive fri for fragten, og sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker har meget ekspertise i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund forventes det at du får mere indsigtsfuld hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop universaltang.
De fleste specialiserede webshops er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Alverdens små butikker er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber universaltang online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

universaltang bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

universaltang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag over 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

universaltang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

universaltang silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det kommer til store ombygninger. Omfattende ting stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det blive hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Det kan blive aktuelt at du har de presserende byggematerialer indkøbt inden du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig huskeliste som indeholder alle de ting der er nødvendige, og dernæst granske hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har husket det hele.
3Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
4Man bør nødig fattes grej. Det kan vise sig at være en fordel at have grejet ved hånden når du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere disse omkostninger i budgettet.
5Godt forarbejde er metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver køreplanen.
6Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke fremskaffer professionel assistance.
7Der kommer næsten altid ubelejlige problemstillinger når det handler om krævende opgaver, og ergo kan det vise sig værdifuldt at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
8Typisk vil det være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være en fordel at notere hver enkelt udgift, og bagefter gennemgå billige priser på hver enkelt.
9Der er utallige hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til ret så meget udbytterig information, især når man bruger engelske søgeord.
10I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet er det meget fornuftigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Ved udendørs opgaver kan vejret få en fundamental rolle. Derfor skal du regelmæssigt tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det med et brag begynder at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Husk at tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør fremskaffe professionel hjælp til opstarten af det. Forudsat at du henter hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En masse e-forhandlere udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til universaltang. Den mest anvendte er lige nu levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså virkelig overkommelig, og typisk ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du bør også prøve at få varerne bragt til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig mange gange en lille smule mindre billig, men omvendt særligt praktisk ved køb af universaltang online. Den mest billige leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du lever nærved internet webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på universaltang kan være ret så udslagsgivende forudsat vi behøver din pakke inden for få dage, så i det øjemed er det selvfølgelig relevant at vi studerer den forventede leveringsdato for universaltang. En stor portion internet varehuse – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, men vær obs på at det betinges af at ordren placeres inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren ekspederet forinden pakkepersonalet har fri.

En hel del online forhandlere sikrer levering uden betaling på universaltang online, men typisk kræver det at der bestilles for et præcist beløb. I øvrigt bør du beslutte sig for den mest billige mulighed for levering, hvilket typisk er at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig universaltang online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen. De tilbyder fx klik-og-hent på universaltang i disse byer:

Ballerup, Korsør, Holbæk, Varde, Tilst, Frederikssund, Vallensbæk, Struer, Brønderslev, Roskilde, Viborg, Brabrand, Helsingør, Vordingborg, Albertslund, Herning, Lyngby, Nykøbing Falster, Ølstykke, Ikast, Hvidovre, Farum, Risskov, Lystrup, Lillerød, Taastrup, Esbjerg, Værløse, Valby, Glostrup, Hobro, Rudersdal, Nærum, Thisted, Hedehusene, Gentofte, Frederiksberg, Kokkedal, Jyllinge, Horsens, Skanderborg, Herlev, Middelfart, Solrød Strand, Odense, Odder, Ringsted, Kolding, Vanløse, Silkeborg, Charlottenlund, Allerød, Grenaa, Randers, Åbyhøj, Greve, Nyborg, Haslev, Birkerød, Rødovre, Dragør, Virum, København, Køge, Brønshøj, Fredericia, Hedensted, Ishøj, Nørresundby, Hjørring, Søborg, Aabenraa, Vejle, Gladsaxe, Hørsholm, Skive, Højbjerg, Rønne, Kalundborg, Nakskov, Slagelse, Frederikshavn, Hillerød, Holstebro, Aarhus, Aalborg, Haderslev, Brøndby, Stenløse, Sønderborg, Frederiksværk, Svendborg, Tårnby, og Næstved, .

Afhentning for universaltang er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere ofte søger bl.a. universaltang tilbud og billig universaltang. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter bl.a. universaltang online, køb universaltang samt universaltang priser, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Priser på universaltang

Det er jo ret enkelt for alle og enhver at søge information om priser på billige universaltang online på diverse internet webshops, og af den grund har masser af butikker på nettet set sig tvunget til at formindske prisen på universaltang kolossalt, og ydermere byde på gebyrfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være nyttigt at eftergå visse e-shops efter tilbud og rabatter på universaltang online inden du handler, således at du er sikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Du bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at når en internet handler tilbyder billige universaltang online for en pris som kan ses som mystisk letkøbt, burde det undertiden være en indikation på en snydagtig netbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af et regelsæt, hvilket passer på køber imod svindlende butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere omkostningerne til universaltang over en periode. Det foreslåes normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bygma.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at folk ofte efterspørger for eksempel billig universaltang og universaltang priser. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter bl.a. universaltang tilbud, køb universaltang samt universaltang online.

Analyser andre menneskers oplevelser

Trustpilot genererer faktisk fine genveje til at efterforske forskellige nuværende konsumenters reflektioner og derfor er det en hjælp, at du udforsker webbutikkens kritik før du handler billige universaltang online.

Facebook yder endvidere faktisk ønskværdige chancer for at få et kig ind i netbutikkens popularitet. Foruden det ses endda e-shops hvor kunder kan publicere en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige universaltang online på en internet forhandler burde man i princippet få overblik over e-butikkens handelsvilkår, dog er det for det meste en tidskrævende opgave, særligt på de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg.

En anden mulighed kan derfor være at granske hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online firmaet efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at virksomheden regelmæssigt evalueres af fagmænd der har megen viden om de gældende regler.

Dette er desuden en god lejlighed til support, hvis du forvoldes udfordringer med dit køb af universaltang. Yderligere foreslåes det at kunden er obs på de mest aktuelle bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af universaltang online, f.eks. hvilken returret online forhandleren kører med.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man stadig gemmer ens kvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om købet af universaltang, uagtet om man har bestilt fra Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Hans Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Morten U gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jette P gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Inge D gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til indkøb via nettet
1Nogle enkelte shops på nettet garanterer fragtfri levering på universaltang, men tit kun hvis du handler for en konkret sum. Som alternativ kunne man overveje den mest letkøbte form for fragt, der mange gange er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig uheldigvis ligeledes super bekvem. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
2Trustpilot leverer stort set anstændige genveje til at se nøjere på en stor gruppe forhenværende kunders betragtninger og derfor er det fornuftigt, at du vurderer e-forhandlerens vurderinger før du bestiller billige universaltang online. Facebook fører til for øvrigt fuldstændig fornemme genveje til at få kendskab til internet butikkens pålidelighed.
3Vi foreslår generelt at se hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det burde være en tilkendegivelse af at online shoppen accepterer gældende dansk lovgivning, og at netbutikken jævnligt efterses af sagkyndige som forstår reglementet på området. Inden nogen køber billige universaltang på en online virksomhed kunne de i virkeligheden tage stilling til netbutikkens betingelser.
4Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en foranstaltning, der garanterer dig som kunde overfor uægte online webshops. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække betalingen over en længere periode.
5Inden nogen shopper billige universaltang på en shop på nettet kan de i virkeligheden studere e-butikkens vilkår, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde. Derudover stiller vi forslag om at køberen er opmærksom på de vigtigste vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige universaltang online, som fx hvilken returrettighed e-handlen tilbyder.
6Leveringstiden er naturligvis super aktuel såfremt man har brug for ordren straks, og i det øjemed er det fuldt ud på sin plads at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på universaltang. En lang række online forretninger præsterer billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at handlen laves forud for et givent tidspunkt.
7Det er jo efterhånden meget let gængeligt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige universaltang i blandt flere e-firmaer, og for det yder massevis af online forhandlere fragtfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk blive rentabelt at tjekke nogle forskellige e-butikker efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få den laveste pris.
8En hel del butikker på nettet tilbyder nu om stunder flere billige leveringsudgaver til universaltang. Et hit er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt bekvem, og mange gange endda den mest betalelige form for fragt.
9Den billigste form for levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket er betinget af at du befinder dig i nærheden af e-butikkens bopæl. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ultra vital hvis man har behov for universaltang med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte online virksomheder billig fragt, men oftest forudsætter det at du handler for et konkret beløb.