Universalkniv Teng Tools P-UKF sammenfoldelig
73 kr.
Mere info
Universalkniv 710
67 kr.
Mere info
Universalkniv i metal
29 kr.
Mere info
Universalkniv Teng Tools 710N
144 kr.
Mere info
Universalkniv luk-40q
263 kr.
Mere info
Universal Kniv i metal med 2 blade
123 kr.
Mere info
Hultafors Universalkniv USRA
148 kr.
Mere info
Hultafors Universalkniv URA
148 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du kende forretningens regler.
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør beslutte om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare universalkniv.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne selv. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage information omkring universalkniv.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige universalkniv fra byggecenter til byggecenter. En del vil have billige priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har kunderne mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne selv. Dermed er det muligt at slippe for fragtomkostningen, og tilmed have produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra diverse nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af universalkniv online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops har meget ekspertise i deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig vil du få en høj grad af kyndig service fra personale med ekspertviden i lige præcis universalkniv.
Størsteparten af webshops i små nicher producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller universalkniv online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

universalkniv jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

universalkniv harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

universalkniv bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

universalkniv silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund bør du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned når du lige vil påbegynde det store projekt.
2Typisk vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive fordelagtigt at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende nedskrive billige priser på hver eneste af dem.
3Forud for at du optager byggeriet må det være aldeles fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med arbejdet. Du er nødt til at lave en struktureret plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder din plan.
5Der ligger en verden af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube giver dig adgang til rigelig anvendelig info, navnligt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
6Det vil vise sig af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer klar til brug før du igangsætter håndværket. Du har fordel af at lave en hurtig oversigt som samler alt hvad du får brug for, og så granske hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
7Man kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeriet influerer positivt på naturen.
8Der præsenterer sig ofte uforudsete problematikker når det kommer til større opgaver, og følgelig viser det sig væsentligt at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
9Du bør tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du burde skaffe eksperthjælp til områder af det. Hvis du tager imod eksperthjælp kan det være optimalt at søge priser fra en håndfuld foretagender.
10Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, især ift. større projekter. Nogle ting behøver flere folk. Ydermere må det være mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Du skal på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdssko der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
12Man skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet disponibelt før du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit budget.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er bedst?

Flere online webshops foreslår i dag et stort udvalg af billige former for fragt til universalkniv. Det mest almindelige er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo særdeles simpel, og endda endvidere den billigste fragtmulighed.

Du burde lige så vel prøve at få produkterne bragt til din lejlighed eller til når du er på job. Fragtformen er desværre en tand dyrere, men ligeledes usædvanlig uproblematisk for universalkniv online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du er i nærheden af internet firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på universalkniv er jo rigtig bestemmende når vi behøver varerne inden for kort tid, så af den grund er det skam vigtigt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for universalkniv. Flere online forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen anbringes forud for et fast tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset før lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte online butikker sikrer levering uden beregning på universalkniv online, men undertiden under forudsætning af at man aftager for en præcis sum. Alternativt burde man beslutte sig for den mest billige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder yder afhentning hvor du bestiller billig universalkniv online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på universalkniv i disse områder:

Tilst, Farum, Haderslev, Gentofte, Nakskov, Solrød Strand, Brønderslev, København, Vejle, Ballerup, Nyborg, Horsens, Holbæk, Glostrup, Valby, Ølstykke, Hillerød, Rødovre, Hedensted, Allerød, Skanderborg, Hedehusene, Herlev, Randers, Lystrup, Grenaa, Vordingborg, Åbyhøj, Jyllinge, Søborg, Brabrand, Ikast, Højbjerg, Hvidovre, Brønshøj, Thisted, Aarhus, Nærum, Nykøbing Falster, Helsingør, Haslev, Brøndby, Frederikshavn, Kalundborg, Virum, Frederiksberg, Frederikssund, Roskilde, Herning, Odder, Esbjerg, Svendborg, Gladsaxe, Frederiksværk, Varde, Silkeborg, Odense, Tårnby, Albertslund, Struer, Aalborg, Kokkedal, Hørsholm, Birkerød, Taastrup, Aabenraa, Skive, Risskov, Holstebro, Næstved, Korsør, Ringsted, Viborg, Rønne, Middelfart, Vanløse, Hobro, Sønderborg, Stenløse, Dragør, Værløse, Lyngby, Rudersdal, Hjørring, Ishøj, Køge, Nørresundby, Lillerød, Fredericia, Slagelse, Greve, Vallensbæk, Kolding, og Charlottenlund, .

Afhentning af universalkniv er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på tallene er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter fx universalkniv online og universalkniv tilbud. Vi ser derudover typisk folk søge bl.a. universalkniv priser, køb universalkniv og billig universalkniv, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på universalkniv

Det er efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige universalkniv online på flere internet shops, og derved har mange internet butikker fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på universalkniv helt i bund, og derudover frembyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være udbytterigt at kigge forbi indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på universalkniv online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Du skal trods alt være obs på, at såfremt en netbutik frembyder billige universalkniv online på tilbud til en pris der kan virke helt ekstremt favorabel, kunne det undertiden være et faresignal om en falsk internet shop. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en ordning, der sikrer dig som køber overfor svindlende internet virksomheder.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at godtgøre betalingen af universalkniv over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker tit leder efter for eksempel billig universalkniv og køb universalkniv. Foruden dette ser man typisk online shoppere lede efter blandt andet universalkniv tilbud, universalkniv priser samt universalkniv online.

Analyser tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot yder ret fremragende løsninger til at kontrollere en hel del nuværende konsumenters tanker og herved er det prisværdigt, at du udforsker e-firmaets kritik inden du køber billige universalkniv online.

Facebook byder på tilsvarende ultra anstændige chancer for at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. Foruden det er der mange internet outlets som giver kunderne mulighed for at ytre en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel burde anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige universalkniv online hos en internet handler bør man når alt kommer til alt kigge på virksomhedens vilkår, dog er det bare ikke super interessant, i særdeleshed hos de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, da det generelt er en forsikring om at e-shoppen efterfølger de opstillede regler, samt at internet butikken tit monitoreres af fagmænd som er indført i de gældende love.

Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, hvis du får udfordringer ved dit indkøb af universalkniv. Endvidere kan det anbefales at køberen er vidende om de mest essentielle betingelser der kan have betydning for bestillingen af universalkniv online, som fx den byttepolitik shoppen anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, således man når som helst kan eftervise bestillingen af universalkniv, uafhængig af om man har købt ved Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Peter L gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Hanne Christensen gav 4 stjerner

Nemt køb

Mads gav 5 stjerner

Helt i orden.

Marianne gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til internetshopping
1Enkelte internet selskaber byder på fri fragt på universalkniv, men ofte kun når der købes for et konkret beløb. Ellers kunne du tage den billigste løsning til levering, der mange gange vil være at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem tillige ret smart. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
2Forinden folk bestiller billige universalkniv i en forretning på nettet bør man principielt gennemlæse e-shoppens handelsaftale, men det er normalt ikke super spændende. Udover dette foreslår vi at køber er opmærksom på de elementære retningslinjer der kan influere på shopping af billige universalkniv online, fx hvilken ombytningsret virksomheden lover.
3Den mindst kostelige type af levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens arbejdslager. Den leveringsmanér kan være meget afgørende såfremt man har brug for universalkniv lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle internet varehuse fragt uden gebyr, men tit under forudsætning af at der bestilles for en konkret sum.
4Trustpilot resulterer i de facto fordelagtige genveje til at studere diverse tidligere køberes anmeldelser og derfor går vi ind for, at du undersøger internet forretningens anmeldelser inden du shopper billige universalkniv online. Facebook tilbyder tillige regulære gavnlige muligheder for at få indblik i online webshoppens popularitet.
5Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en ordning, hvilket hjælper kunden overfor falske internet handler. Alternativt bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale pengene over en længere periode.
6Generelt går vi ind for at se hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at internet webshoppen anerkender de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen regelmæssigt vurderes af jurister der har megen viden om vedtægterne på området. Inden folk handler billige universalkniv hos en internet webshop burde man for at være på den sikre side gennemløbe virksomhedens handelsaftale.
7Temmelig mange e-butikker tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige fragtløsninger til universalkniv. En af de mest moderne er i vore dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig super overkommelig, samt endda tilmed den billigste fragtmetode.
8Det er ualmindeligt smertefrit for alle at finde de bedste tilbud online på billige universalkniv på tværs af internet butikker i Danmark, og til gengæld frembyder massevis af shops på nettet fragt uden beregning. Trods dette kan det trods alt blive smart at eftergå nogle enkelte internet outlets efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er tryg ved at antage den bedste pris.
9Fragttiden er selvfølgelig særdeles vigtig forudsat man har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og af den grund er det øjensynligt væsentligt at du undersøger leveringstiden ved universalkniv. Temmelig mange online shops frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, hvilket regnes ud fra at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt.