Byghjem.dk

Universal Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Mere info
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring universal rørtang.
Der kan være forskel på prisen på billige universal rørtang hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er navnligt muligt ved de gængse byggekæder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre har et enormt sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot universal rørtang.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens producenter, så du kan vælge fra et bredt udvalg af universal rørtang online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har flertallet valget om at købe online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og tilmed få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved bør du modtage mere erfaren assistance fra mennesker der er eksperter i netop universal rørtang.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du ekstra gode tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller universal rørtang online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
universal rørtang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

universal rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

universal rørtang silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

universal rørtang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omkring 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er en god idé at spørge om assistance til byggeprocessen, specielt ved krævende ombygninger. Nogle byggeprojekter stiller krav om flere personer. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
2Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv dagsorden, der viser hvilke gøremål der løses hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din plan.
3Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
4Der viser sig ofte uventede udfordringer når det kommer til store projekter, og ergo kan det være af stor betydning at man afsætter en god portion tid i agendaen, med det formål at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
5Længe før du starter byggeriet kan det vise sig ultra meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din bopæl kan der være en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som hjælp overfor eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
7Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive forstandigt at nedfærdige samtlige omkostninger, og så finde frem til den billigste pris på dem enkeltvis.
8For projekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund bør du regelmæssigt kigge på vejrudsigten lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit svære projekt.
9Du må aldrig nogensinde mangle udstyr. Typisk vil det vise sig fornuftigt at have værktøjet parat før du igangsætter byggeprojektet. Husk også at indregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
10Du bør tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du burde tilkøbe professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Når du henter hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige selskaber.
11Det er værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt forud for at du starter din byggeproces. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår det du har brug for, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har husket alt.
12Du finder en verden af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube yder assistance med meget almennyttig info, især såfremt man søger på engelsk.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En masse forhandlere på nettet tildeler i øjeblikket alverdens billige fragttyper til universal rørtang. Den mest populære er nu til dags pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig vældig enkel, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte type af levering.

Du bør også påtænke at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er sædvanligvis et hak mere omkostningsfuld, men derudover ualmindeligt gnidningsløs med universal rørtang online. Den mindst kostelige form for fragt er dog at du selv henter varerne, som dog nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på universal rørtang er jo usædvanlig aktuel hvis du absolut skal bruge dine nye varer lige om lidt, så derfor er det fuldt ud passende at du efterser det anslåede leveringstidspunkt ved universal rørtang. En lang række internet varehuse – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, men vær vagtsom da det kræver at transaktionen gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forinden lagerpersonalet har fri.

Indtil flere butikker på nettet garanterer levering uden gebyr på universal rørtang online, men typisk forudsætter det at der bestilles for en bestemt pris. I øvrigt kunne man overveje den billigste leveringsmetode, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En del netbutikker frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig universal rørtang online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på universal rørtang i disse byer:

Solrød Strand, Nørresundby, Aalborg, Lillerød, Ishøj, Haslev, Silkeborg, Skive, Vanløse, Herlev, Tårnby, Hjørring, Nykøbing Falster, Vejle, Rødovre, Køge, Herning, Brønshøj, Stenløse, Værløse, København, Helsingør, Struer, Frederiksværk, Frederikssund, Hvidovre, Vordingborg, Middelfart, Allerød, Hobro, Fredericia, Tilst, Skanderborg, Glostrup, Kolding, Valby, Dragør, Nærum, Aarhus, Korsør, Birkerød, Svendborg, Holbæk, Odense, Gentofte, Sønderborg, Højbjerg, Grenaa, Albertslund, Ikast, Lyngby, Nakskov, Odder, Brønderslev, Charlottenlund, Holstebro, Hørsholm, Brabrand, Brøndby, Thisted, Horsens, Esbjerg, Virum, Næstved, Randers, Lystrup, Frederikshavn, Jyllinge, Hillerød, Åbyhøj, Slagelse, Varde, Risskov, Taastrup, Søborg, Ølstykke, Haderslev, Viborg, Ringsted, Hedensted, Roskilde, Hedehusene, Vallensbæk, Frederiksberg, Gladsaxe, Farum, Ballerup, Rønne, Aabenraa, Nyborg, Kokkedal, Rudersdal, Kalundborg, og Greve, .

Click-and-collect for universal rørtang er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger bl.a. universal rørtang priser og billig universal rørtang. Foruden dette ser vi typisk folk lede efter fx universal rørtang tilbud, køb universal rørtang samt universal rørtang online, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Tilbud på universal rørtang

Det er super nemt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige universal rørtang online i blandt forskellige e-forhandlere, og derved har adskillige online shops ikke kunne slippe for at trykke priserne på universal rørtang kolossalt, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt blive rentabelt at analysere en række e-butikker efter tilbud og udsalg på universal rørtang online før du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Man bør lige meget hvad være årvågen med, at ifald en internet butik afsætter billige universal rørtang online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som utrolig lav, så kan det for det meste være et faresignal om en svindel webshop. Betalinger med kort er dog omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket skærmer en imod uægte internet forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage omkostningerne til universal rørtang over en længere periode. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at folk typisk søger efter for eksempel billig universal rørtang og køb universal rørtang. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge blandt andet universal rørtang tilbud, universal rørtang online og universal rørtang priser.

Kig på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot forærer dig nogle hensigtsmæssige løsninger til at vurdere en række forhenværende brugeres oplevelser og derved er det prisværdigt, at du eftergår online webshoppens ratings før du lægger din bestilling på billige universal rørtang online.

Facebook forærer dig ydermere nogenlunde gunstige genveje til at få en idé om webbutikkens kundefokus. Herinde er der faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at ytre en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige universal rørtang online hos en internet forhandler kunne man på en vis måde tage stilling til e-butikkens handelsvilkår, dog er det normalt et tidskrævende arbejde, specielt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

En anden valgmulighed kunne være at efterse om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, som generelt er en sikring om at internet shoppen efterlever de danske retningslinjer, og at hjemmesiden tit revideres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, ifald du udsættes for dilemmaer i processen med dit køb af universal rørtang. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de fundamentale vilkår der har betydning for købet af universal rørtang online, eksempelvis den bytteret online shoppen garanterer.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af universal rørtang, uanset om man har bestilt hos 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller XL-Byg.

Else Pedersen gav 5 stjerner

Fremragende service

Inge M gav 4 stjerner

Bestilte online

Kirsten Christiansen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Lone gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til køb på nettet
1En række internet foretagender yder nu alverdens billige leveringsmodeller til universal rørtang. Det mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig vældig fleksibel, og desuden også den mindst kostelige form for fragt.
2Før folk shopper billige universal rørtang i en webbutik burde de altid bese e-butikkens handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er påpasselig med de elementære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige universal rørtang online, som eksempelvis hvilken returret online shoppen har.
3Trustpilot leverer adskillige udmærkede muligheder for at udforske adskillige eksisterende forbrugeres domme og derved er det fornuftigt, at du vurderer online shoppens bedømmelser før du køber billige universal rørtang online. Facebook tilbyder dig ligeledes ret pålidelige chancer for at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed.
4Den mest letkøbte løsning til levering er unægtelig at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du opholder dig i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den leveringsform er jo ekstremt vigtig ifald man har brug for universal rørtang inden for kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere butikker på nettet fragt uden betaling, men for det meste er det forbeholdt når man aftager for en konkret pris.
5En række e-handler i Danmark sikrer gebyrfri levering på universal rørtang, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for et fastsat beløb. Alternativt burde du udse dig den mest letkøbte type af levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Den bliver beklageligvis til gengæld meget let gængelig. Den mest billige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Det har vist sig at være temmelig praktisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige universal rørtang i blandt flere firmaer på nettet, og af den grund tilbyder en hel del e-butikker fragt uden betaling. Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at udforske enkelte internet foretagender efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at opnå den skarpeste pris.
7Leveringstiden er selvfølgelig særdeles væsentlig såfremt vi har brug for produktet fluks, og i det øjemed er det tydeligvis aktuelt at man finder den forventede leveringsdato ved universal rørtang. Temmelig mange outlets på nettet byder på billig 1 dags fragt på en masse varer, men som ikke desto mindre stiller krav om at ordren laves tidligere end et fastsat tidspunkt.
8Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, som længe har været en erklæring om at online firmaet opretholder de danske retningslinjer, foruden at hjemmesiden fra tid til anden revideres af fagfolk som er meget fortrolige vedtægterne på området. Før nogen handler billige universal rørtang på en e-butik kan de i reglen overveje webshoppens forretningsvilkår.
9Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en regel, hvilket beskytter os imod fup shops på nettet. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale regningen over flere uger.