Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de velkendte byggekæder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige universal limpistol fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder gode tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du bør bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring universal limpistol.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare universal limpistol.
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør kende de regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og derfor har folk adgang til at bestille online og hente varerne personligt. I kraft af det er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder sælger produkter fra forskellige leverandører, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af universal limpistol online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Således vil du opleve ekstremt indsigtsfuld service fra nogle som er specialister i netop universal limpistol.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at købe universal limpistol online hos dem.
Forskellige nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

universal limpistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

universal limpistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

universal limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

universal limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omkring 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder mange forskellige vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver meget nyttig oplysning, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
2For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor kan du tit se femdøgnsprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
3Godt forarbejde vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at have en klar plan, der beskriver hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
4Inden du igangsætter dit byggeprojekt må det være ekstremt værdifuldt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der kommer utvivlsomt utidige problematikker når det gælder avancerede projekter, og ergo vil det være væsentligt at man har afsat passende tid i handlingsplanen, med det formål at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
6Måske det burdes overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan hente eksperthjælp til noget af arbejdet. Såfremt du får eksperthjælp kan det være fordelagtigt at modtage priser fra forskellige firmaer.
7Du vil aldrig fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet klar til brug forinden du går løs med byggeriet. Du må heller ikke glemme at påregne disse udgifter i det økonomiske overblik.
8Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
9Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
10Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at ombygningen påvirker planeten.
11Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det må være en fordel at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og så notere omkostningen ved dem enkeltvis.
12Det er vigtigt at have alle materialer disponible i god tid før du iværksætter håndværket. Du har god gavn af at nedskrive en enkel huskeliste med alle de ting som er nødvendige, og så granske hvert eneste punkt, så du er tryg ved at alt er klar.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Adskillige byggeforretninger yder i vore dage et stort udvalg af billige fragttyper til universal limpistol. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså ekstremt nem, samt ofte endda den mest letkøbte metode til levering.

Du kan ydermere påtænke at vælge udbringning til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig godt nok en anelse mere bekostelig, men på den anden side virkelig ligetil med universal limpistol online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du har bopæl tæt på webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på universal limpistol er jo ekstremt betydningsfuld hvis vi behøver dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det fuldt ud relevant at du ser leveringstidspunktet ved universal limpistol. En masse online shops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags levering på mange varenumre online, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren indsendes før et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få pakken ordnet før pakkemedarbejderne tager hjem.

Visse online forretninger lover fragt uden gebyr på universal limpistol online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum. Ellers skulle du snuppe den billigste leveringsudgave, som typisk er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

En lang række netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig universal limpistol hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på universal limpistol i disse områder:

Frederikssund, Skanderborg, Brønshøj, Kokkedal, Middelfart, Hjørring, Tårnby, Aabenraa, Svendborg, Frederiksværk, Albertslund, Nykøbing Falster, Horsens, Randers, Hedensted, Haderslev, Nyborg, Thisted, Frederiksberg, Frederikshavn, Greve, Åbyhøj, Rudersdal, Ringsted, Viborg, Hørsholm, Grenaa, Rønne, Risskov, Taastrup, Herning, Odder, Jyllinge, Ølstykke, Hedehusene, Fredericia, Søborg, Roskilde, Farum, Struer, Silkeborg, Vanløse, Lyngby, Esbjerg, Virum, København, Sønderborg, Herlev, Hobro, Holstebro, Aarhus, Kolding, Aalborg, Køge, Højbjerg, Nærum, Haslev, Stenløse, Lystrup, Slagelse, Ballerup, Værløse, Helsingør, Brønderslev, Gladsaxe, Varde, Nørresundby, Solrød Strand, Næstved, Tilst, Allerød, Hillerød, Gentofte, Odense, Valby, Brøndby, Ikast, Lillerød, Korsør, Skive, Vejle, Ishøj, Glostrup, Hvidovre, Rødovre, Holbæk, Charlottenlund, Birkerød, Vallensbæk, Brabrand, Kalundborg, Nakskov, Dragør, og Vordingborg, .

Afhentning ift. universal limpistol er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at mennesker som regel søger efter blandt andet billig universal limpistol og universal limpistol priser. Man ser derudover tit folk kigge efter for eksempel universal limpistol tilbud, universal limpistol online og køb universal limpistol, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på universal limpistol

Det er jo meget praktisk for internetbrugere at lave prissammenligning på billige universal limpistol online i blandt forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette har massevis af outlets på nettet ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på universal limpistol helt i bund, og i øvrigt sikre gratis levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at sammenholde visse e-firmaer efter tilbud på universal limpistol online forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må trods alt være så påvagt, at i tilfælde af at en e-butik frembyder billige universal limpistol online til en pris som anses for hamrende fremragende, så kan det tit være et kendetegn på en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af et regulativ, som forsvarer folk overfor uærlige e-shops.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage omkostningerne til universal limpistol ude i fremtiden. Det fås som regel i online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Når man kigger i tallene bliver det klart, at folk jævnligt efterspørger fx køb universal limpistol og universal limpistol tilbud. Foruden dette ser man typisk folk søge blandt andet universal limpistol online, billig universal limpistol og universal limpistol priser.

Analyser tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer flere værdifulde genveje til at beskue en hel del øvrige køberes opfattelser og af den grund tilråder vi, at du læser netbutikkens ratings forinden du lægger din bestilling på billige universal limpistol online.

Facebook giver dig desuden temmelig gode chancer for at få indblik i internet butikkens troværdighed. Desuden er der nogle forhandlere på nettet hvor folk kan aflevere en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden må benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige universal limpistol online på en webbutik kan de helt sikkert skimme dens betingelser, det er dog typisk et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikator for at online butikken opfylder de danske love, samt at e-handlen fra tid til anden besøges af fagmænd som har nøje kendskab til retningslinjerne.

Desuden giver det dig anledning til bistand, såfremt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din handel med universal limpistol. Ydermere er det en hjælp at køberen er vaks omkring de mest vitale forhold der kan have indvirkning på købet af universal limpistol online, fx den ombytningspolitik internet webshoppen bruger.

Her er det desuden vigtigt, at man stadig beholder ens ordremail, således man når som helst kan bevise sit køb af universal limpistol, ligegyldig om man handler hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4 eller Stark.

Søren I gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Christian M gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Inge Johansen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Bente Pedersen gav 5 stjerner

Alt ok

9 tips til online indkøb
1Forinden nogen shopper billige universal limpistol i en butik på nettet bør de faktisk læse e-butikkens handelsbetingelser, men det er typisk et tidskrævende arbejde. Yderligere er det klogt at kunden er sat ind i de vigtigste forhold gældende for shopping af billige universal limpistol online, som fx hvilken bytteret e-butikken garanterer.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig essentiel i tilfælde af at du skal bruge produktet om få sekunder, og af den grund er det aldeles centralt at man besigtiger tidshorisonten for levering ved universal limpistol. En lang række firmaer på nettet byder på billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, men det er afhængig af at ordren laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
3Trustpilot tilbyder dig aldeles fortræffelige chancer for at læse adskillige forhenværende brugeres omtaler og herved kan det være til hjælp, at du sonderer internet butikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige universal limpistol online. Facebook forærer dig ligeledes temmelig hensigtsmæssige metoder til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed.
4Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en bestemmelse, som redder køberen imod uærlige internet firmaer. Som alternativ kunne du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at dække prisen senere.
5En hel del netshops yder billig fragt på universal limpistol, men oftest under forudsætning af at man shopper for et præcist beløb. Desuden skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringsmanér, der mange gange vil blive at få leveret produkterne til en pakkeshop. Fragtformen er gerne samtidig ret så let gængelig. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
6Den billigste løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det betinges af at du er tæt på netshoppens bopæl. Den fragttype kan i nogle tilfælde være rigtig central i tilfælde af at man står og skal bruge universal limpistol fluks. Alternativt så tilbyder nogle få e-shops i Danmark billig fragt, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man aftager for en bestemt sum.
7Vi tilråder generelt at finde ud af om webshoppen er e-mærket, grundet at det er en tryghed om at online butikken følger de danske retningslinjer, samt at den en gang i mellem undersøges af fagmænd der er inde i lovgivningen. Inden nogen bestiller billige universal limpistol i en shop behøver man til hver en tid gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser.
8De fleste internet forretninger tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige metoder til levering til universal limpistol. Det mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot ordren når der er tid til det. Fragtløsningen er altså særligt bekvem, samt mange gange derudover den mest betalelige metode til levering.
9Det har vist sig at være temmelig ukompliceret for købere at finde de bedste tilbud online på billige universal limpistol hos forskellige online varehuse, og med det motiv lover langt de fleste butikker på nettet billig fragt. Det kan imidlertid blive tiden værd at checke et par forskellige e-handler efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.