Byghjem.dk

Unbrakoskruetrækker

Unbrako skruetrækker 4,0mm Wera
38 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 4x100mm Belzer
132 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 2x100mm Belzer
106 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 2,5x100mm Belzer
110 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 5x100mm Belzer
162 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 7,0mm Wera
224 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 5,0mm Wera
130 kr.
Mere info
Unbrako skruetrækker 2,0mm Wera
93 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot unbrakoskruetrækker.
Det er absolut utrolig relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring unbrakoskruetrækker.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige unbrakoskruetrækker fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode tilbud, hvorimod andre satser på faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder varer fra talrige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af unbrakoskruetrækker online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det er det muligt at blive fri for fragtgebyret, og samtidig have varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er små firmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du bestiller unbrakoskruetrækker online på deres side.
Alverdens nichespecifikke webshops producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
Mange nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Derfor vil du opleve endnu mere gavnlig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop unbrakoskruetrækker.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag over 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

unbrakoskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

unbrakoskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det burdes overvejes om det er muligt at klare det hele selv, eller du skal købe professionel assistance til afslutningen af det. Hvis du får professionel hjælp kan det godt betale sig at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
2Der viser sig stort set altid utidige problemer i forbindelse med svære opgaver, og ergo kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i planen, så man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
3Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er store byggeprocesser. Store projekter gør krav på flere folk. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som sikkerhedssko som hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
5Inden du optager byggeprojektet kan det blive ultra betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
7Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det fås ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
8Det bliver vigtigt at have de presserende byggematerialer tilgængelige forinden du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel forfatte en punktforms huskeliste som samler det der bliver brug for, og dernæst efterse punkterne, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en struktureret strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver oversigten.
10Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Især YouTube giver meget almennyttig info, ikke mindst ifald du bruger engelske søgeord.
11Du skal aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte vil det være betydningsfuldt at have værktøjet parat idet du starter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at indregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
12For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således bør du løbende se femdøgnsprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Flere webshops i Danmark tildeler nu til dags et stort udvalg af billige leveringsudgaver til unbrakoskruetrækker. Den mest populære er lige nu afhentningssteder, hvor du selv kan hente pakken lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså temmelig ukompliceret, samt ofte tilmed den mest letkøbte fragtløsning.

Du burde lige så vel prøve at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til når du er på job. Fragtløsningen er ofte en kende mindre billig, men endda ret så smertefri for unbrakoskruetrækker online. Den billigste leveringsform er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du bor i kort afstand af internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på unbrakoskruetrækker er temmelig bestemmende ifald du mangler produktet om få sekunder, så med det formål er det aldeles passende at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt for unbrakoskruetrækker. En række online shops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter online, men vær på vagt da det forudsætter at ordren gennemføres forud for et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne på posthuset før pakkepersonalet får fri.

En hel del forretninger på nettet yder portofri levering på unbrakoskruetrækker online, men oftest er det forudsat at der shoppes for en konkret sum. Ellers kunne du foretrække den mindst kostelige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder giver afhentning hvor man handler billig unbrakoskruetrækker online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på unbrakoskruetrækker i følgende områder:

Taastrup, Greve, Næstved, Vejle, Albertslund, Nyborg, Gladsaxe, Hobro, Jyllinge, Viborg, Kolding, Hedensted, Hedehusene, Varde, Grenaa, Aabenraa, Brøndby, Odder, Nørresundby, Frederiksværk, Odense, Nærum, Ølstykke, Ringsted, Risskov, Hørsholm, Thisted, Kalundborg, Højbjerg, Stenløse, Frederiksberg, Randers, Haslev, Roskilde, Slagelse, Herlev, Køge, Brønderslev, Dragør, Nakskov, Helsingør, Brabrand, Fredericia, Allerød, Virum, Birkerød, Struer, Holstebro, Skive, Vanløse, Valby, Hjørring, Tårnby, Nykøbing Falster, Frederikssund, Lillerød, Silkeborg, Hillerød, Korsør, Ballerup, Søborg, Ishøj, Lystrup, Lyngby, Kokkedal, Brønshøj, Rudersdal, Holbæk, Charlottenlund, Esbjerg, Solrød Strand, Værløse, Aalborg, Sønderborg, Vordingborg, Vallensbæk, Rønne, Rødovre, København, Hvidovre, Ikast, Gentofte, Åbyhøj, Middelfart, Frederikshavn, Glostrup, Tilst, Haderslev, Horsens, Skanderborg, Svendborg, Herning, Farum, og Aarhus, .

Click-and-collect af unbrakoskruetrækker er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet unbrakoskruetrækker online og billig unbrakoskruetrækker. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge for eksempel unbrakoskruetrækker priser, unbrakoskruetrækker tilbud samt køb unbrakoskruetrækker, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Priser på unbrakoskruetrækker

Det har vist sig at være ekstremt problemfrit for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige unbrakoskruetrækker online fra diverse internet forretninger, og altså har utallige online virksomheder fundet det uundgåeligt at sænke prisen på unbrakoskruetrækker helt i bund, og i øvrigt sikre fri fragt.

Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at studere enkelte internet forretninger efter tilbud og rabatter på unbrakoskruetrækker online inden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Man må bare ikke overse, at såfremt en netshop frembyder billige unbrakoskruetrækker online for en tilbudspris der kan ses som uhørt attraktiv, så bør det ofte være et symbol på en fup internet shop. Betalinger med kort er dog dækket ind under en orden, som støtter en imod uærlige online firmaer.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække pengene til unbrakoskruetrækker af flere omgange. Dette foreslåes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at folk jævnligt søger efter for eksempel unbrakoskruetrækker tilbud og unbrakoskruetrækker online. Vi ser desuden typisk mennesker søge eksempelvis køb unbrakoskruetrækker, billig unbrakoskruetrækker og unbrakoskruetrækker priser.

Undersøg folks meninger

Trustpilot resulterer i egentlig pålidelige chancer for at inspicere en lang række øvrige køberes kritik og derved foreslår vi, at du iagttager internet shoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige unbrakoskruetrækker online.

Facebook leverer tilsvarende tilpas fremragende metoder til at få en idé om webshoppens troværdighed. Foruden det er der en række forretninger på nettet som tilbyder folk at ytre en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes kan tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige unbrakoskruetrækker online i en e-butik kunne de faktisk kigge på dens forretningsvilkår, men det er typisk en tidskrævende opgave, særligt ved de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Et andet alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en erklæring om at internet selskabet efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen lejlighedsvis revideres af sagkyndige der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Desuden får du anledning til support, hvis du får dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af unbrakoskruetrækker. Yderligere er det klogt at køberen er opmærksom på de mest aktuelle betingelser der kan have indflydelse på købet af unbrakoskruetrækker online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik forretningen bruger.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man når som helst beholder sin kvitteringsmail, således man senere kan eftervise sin bestilling af unbrakoskruetrækker, uagtet om man har bestilt ved Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

Anna Hansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Hanne N gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Birthe K gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Anders gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til online shopping
1Trustpilot yder visse ønskværdige chancer for at se nøjere på flere nuværende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det at foretrække, at du gennemgår online forretningens omtaler før du køber billige unbrakoskruetrækker online. Facebook tilbyder dig ydermere en lang række gode chancer for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed.
2Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en angivelse af at internet firmaet efterfølger gældende dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen ofte overværes af specialister som har meget erfaring med reglementet på området. Før folk bestiller billige unbrakoskruetrækker på en online shop burde man til hver en tid tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår.
3Det har vist sig at være vældig hensigtsmæssigt for købere at finde tilbud online på billige unbrakoskruetrækker på flere webshops, og til gengæld præsterer de fleste online webshops billig levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig smart at granske diverse internet butikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
4Før nogen handler billige unbrakoskruetrækker i en webbutik burde de helt sikkert studere webbutikkens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Dertil anbefales det at man er på vagt for de mest centrale forhold der influerer på handlen med billige unbrakoskruetrækker online, for eksempel hvilken returneringsret netshoppen tilsikrer.
5Leveringstiden er jo ultra aktuel såfremt vi mangler dine nye produkter omgående, så derfor er det forholdsvis fornuftigt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt ved unbrakoskruetrækker. Flere online forretninger yder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, men vær på vagt da det er regnet ud fra at handlen laves før et fastslået tidspunkt.
6Den billigste leveringsversion vil til enhver tid være at hente ordren selv, som jo er betinget af at du befinder dig i nærheden af webbutikkens hjemsted. Den leveringsløsning kan være ekstremt central i tilfælde af at vi absolut skal bruge unbrakoskruetrækker inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle butikker på nettet levering uden betaling, men i reglen kræver det at man indkøber for et fastsat beløb.
7Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en ordning, der hjælper en overfor uærlige internet varehuse. Som et alternativ burde du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at betale beløbet over en periode.
8Visse e-firmaer sikrer levering uden betaling på unbrakoskruetrækker, men i de fleste tilfælde kræves det at du køber for et præcist beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest billige metode til levering, der mange gange vil være at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Denne viser sig jævnligt derudover super ukompliceret. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid være at du selv henter varerne.
9En del butikker på nettet udlover i vore dage diverse billige leveringsformer til unbrakoskruetrækker. En yndling er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne den dag der passer dig. Løsningen er altså ualmindeligt simpel, og tit tilmed den mest letkøbte leveringsmanér.